Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
24.09.2014 12:12:58
|
|
|
jaank kirjutas: |
kellelgi ideid kuidas kõige odavamalt PS+ Fifa online jaoks saada. Praegu veits näpp põhjas ja tahaks kõige odavamat mingit kuuajast vms varianti. |
koige odavam on 3 kuud aga kui sul pole ps+ olnud siis mul on tasuta kood 1 kuu jaoks, pm kui tahad?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
24.09.2014 15:49:22
|
|
|
Selline küsimus. Hetkel pole teatavasti Eesti ametlikult toetatud, kas keegi teab, mis võib saada, kui see kunagi juhtuma peaks (kui üldse). Kui PSN membership on pikaks ajaks ette ostetud, siis jääb see ju vana kontoga seotuks ja ilmselt riiki lihtsalt muuta nagunii ei saa?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
24.09.2014 16:04:49
|
|
|
Donald, väheusutav, et Eesti kunagi PSN toe saab - lokaliseerimine ei tasu meie turu väiksust arvestades lihtsalt ära.
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
28.09.2014 10:08:44
|
|
|
Sony tõmbas endale vee peale minu silmis. Tahaks walletisse raha lisada, aga sain siis nüüd teada, et isegi PayPaliga ei saa sinna raha lisada. PayPal kaotab täielikult oma poindi tänu Sony idiootsusele.
Ühesõnaga kust kuradi kohast ma Soome regioonile walletisse raha saaksin?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
target
Kreisi kasutaja

|
28.09.2014 10:10:17
|
|
|
henzx kirjutas: |
Sony tõmbas endale vee peale minu silmis. Tahaks walletisse raha lisada, aga sain siis nüüd teada, et isegi PayPaliga ei saa sinna raha lisada. PayPal kaotab täielikult oma poindi tänu Sony idiootsusele.
Ühesõnaga kust kuradi kohast ma Soome regioonile walletisse raha saaksin? |
Ostad PSN krediiti poest?
_________________ PSN: powwa25 |
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel0
HV vaatleja
|
28.09.2014 10:19:26
|
|
|
www.punktid.ee on üks koht kust mina olen ostnud.
Maksad oma pangaga, ning saad kohe koodi ja ongi raha walletis olemas.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
28.09.2014 11:35:05
|
|
|
Mihkel0 kirjutas: |
www.punktid.ee on üks koht kust mina olen ostnud.
Maksad oma pangaga, ning saad kohe koodi ja ongi raha walletis olemas. |
Seda oligi vaja. Tänud.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
28.09.2014 21:32:08
|
|
|
Miks PayPaliga ei saa?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
28.09.2014 22:17:54
|
|
|
Donald kirjutas: |
Miks PayPaliga ei saa? |
Kuna PSN konto peab olema samas regioonis, kus PayPali krediitkaardi aadress.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
29.09.2014 08:02:30
|
|
|
No mõne jaoks võib see tõesti raketiteadus olla aga endale tegin lihtsalt uue paypal konto ja lisasin oma deebetkaardi maksevehendiks ja toimib nagu kulda. A la tee UK PSN ja UK paypal ja töötab.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
29.09.2014 11:33:52
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
No mõne jaoks võib see tõesti raketiteadus olla aga endale tegin lihtsalt uue paypal konto ja lisasin oma deebetkaardi maksevehendiks ja toimib nagu kulda. A la tee UK PSN ja UK paypal ja töötab. |
Kui sul juba krediitkaart/debeetkaart on ühe PayPali kontoga seotud, siis seda sama kaarti uue PayPali kontoga enam siduda ei saa.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
29.09.2014 18:14:11
|
|
|
No mõne jaoks võib see tõesti raketiteadus olla aga endale tegin lihtsalt uue paypal konto ja lisasin oma deebetkaardi maksevehendiks ja toimib nagu kulda. A la tee UK PSN ja UK paypal ja töötab. |
Kui sul juba krediitkaart/debeetkaart on ühe PayPali kontoga seotud, siis seda sama kaarti uue PayPali kontoga enam siduda ei saa. |
Sa nagu ütled mulle seda mida ma juba tean või kellelegi teisele? Endal ongi üks konto krediitk taga teine deebetk taga.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
29.09.2014 18:49:56
|
|
|
Kui sul juba krediitkaart/debeetkaart on ühe PayPali kontoga seotud, siis seda sama kaarti uue PayPali kontoga enam siduda ei saa. |
Sa nagu ütled mulle seda mida ma juba tean või kellelegi teisele? Endal ongi üks konto krediitk taga teine deebetk taga. |
Eks ma ütle seda kõigile, kes foorumit loevad, see ju foorumi põhimõte ongi?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
LynxHunter
HV vaatleja

|
04.10.2014 20:09:44
|
|
|
Oskab keegi aidata? Mure siis selline, et hiljuti sai minu 3-kuuline PS Plus läbi ja tahtsin kohe seda ka pikendada, aga kui seda teha tahan, siis viskab ette kirja, et see protseduur nõuab teie krediitkaardi numbreid ja bla-bla-bla... Mul kaardi peal 10,10 euri ja tahan seda 1 kuu oma osta.
Ja kui ei ole õige teema sellest rääkimiseks, siis üks agar kustutaja võiks postituse õigesse teemasse tõsta ja postitajale öelda, kuhu ta selle pani.
|
|
tagasi üles |
|
 |
0w4er
HV vaatleja

|
05.10.2014 11:01:22
|
|
|
LynxHunter kirjutas: |
Oskab keegi aidata? Mure siis selline, et hiljuti sai minu 3-kuuline PS Plus läbi ja tahtsin kohe seda ka pikendada, aga kui seda teha tahan, siis viskab ette kirja, et see protseduur nõuab teie krediitkaardi numbreid ja bla-bla-bla... Mul kaardi peal 10,10 euri ja tahan seda 1 kuu oma osta.
Ja kui ei ole õige teema sellest rääkimiseks, siis üks agar kustutaja võiks postituse õigesse teemasse tõsta ja postitajale öelda, kuhu ta selle pani. |
Kasuta seda 10 euri,mis sul pangakaardil on, et osta endale PSN 10€ kaart ülaltoodud saidilt (punktid.ee), redeemi kood PS4 peal, mis peaks siis 10€ panema su PSN kontole, ja siis saadki PSN poest osta selle 1 kuu PS+ subscriptioni.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
LynxHunter
HV vaatleja

|
05.10.2014 11:33:09
|
|
|
0w4er kirjutas: |
LynxHunter kirjutas: |
Ja kui ei ole õige teema sellest rääkimiseks, siis üks agar kustutaja võiks postituse õigesse teemasse tõsta ja postitajale öelda, kuhu ta selle pani. |
Kasuta seda 10 euri,mis sul pangakaardil on, et osta endale PSN 10€ kaart ülaltoodud saidilt (punktid.ee), redeemi kood PS4 peal, mis peaks siis 10€ panema su PSN kontole, ja siis saadki PSN poest osta selle 1 kuu PS+ subscriptioni. |
Mul tegelikult ongi PSN kontol 10 euri. Vabandust kui segaseks jäi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
05.10.2014 19:56:57
|
|
|
proovi kolme kuu kaupa osta?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
06.10.2014 10:53:41
|
|
|
Mis värk sellega on, et PS4 puldi aku kestab ÜLIVÄHE? Põhimõtteliselt wired puldid, sest juhe peab lihtsalt pidevalt taga olema...
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
zipzic
Kreisi kasutaja

|
06.10.2014 11:09:58
|
|
|
Mis värk sellega on, et PS4 puldi aku kestab ÜLIVÄHE? Põhimõtteliselt wired puldid, sest juhe peab lihtsalt pidevalt taga olema... |
Mis on ÜLIVÄHE? Mul kestab vabalt 7-8 tundi jutti mängimist ... rohkem lihtsalt ei ole järjest mänginud.
_________________ the Apple doop - parima hinnaga 🍏 Eestis!
veloo 🚲 söidame stiilselt! |
|
Kommentaarid: 261 loe/lisa |
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
06.10.2014 12:12:21
|
|
|
No ülepäeva on vaja ikka juhe taha lükata jälle, varsti see auk ma kujutan ette annab juba otsad puldil. Xboxil suur eelis minu arust patareide näol, mis kestavad kuu või rohkemgi minu mänguaja juures.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
06.10.2014 13:13:35
|
|
|
No ülepäeva on vaja ikka juhe taha lükata jälle, varsti see auk ma kujutan ette annab juba otsad puldil. Xboxil suur eelis minu arust patareide näol, mis kestavad kuu või rohkemgi minu mänguaja juures. |
USB auk nüüd küll otsi ei anna. Ma panen pärast mängimist ta juhtme otsa kui 1/3 akut alles on.
Mingitest patareidest küll puudust ei tunne, iganenud tehnoloogia.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
06.10.2014 13:43:28
|
|
|
2ndalpha kirjutas: |
No ülepäeva on vaja ikka juhe taha lükata jälle, varsti see auk ma kujutan ette annab juba otsad puldil. Xboxil suur eelis minu arust patareide näol, mis kestavad kuu või rohkemgi minu mänguaja juures. |
USB auk nüüd küll otsi ei anna. Ma panen pärast mängimist ta juhtme otsa kui 1/3 akut alles on.
Mingitest patareidest küll puudust ei tunne, iganenud tehnoloogia. |
Mul just vastupidi, et patareidest tunnen puudust. Kiidetakse küll taevani seda PS pulti, aga analoogid on ka kehvad, FIFA-t mängides näiteks pöial pidevalt libiseb ära vasakult analoogilt.
Anyway müüsin PS4 juba maha ka ja kolin Xboxi leeri tagasi.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaoinas
HV vaatleja

|
06.10.2014 13:56:06
|
|
|
Ma ei saa ka eriti probleemi tõstatusest aru. Tõsi, juhtmega jantimine võib olla tüütu, sestap on mul dokk ja puldid istuvad koguaeg seal, kui ei kasutata. Enamasti puldi aku peab ühe jutiga siiski rohkem, kui mängida jaksan. Paar korda on pikemalt läinud ja tõesti juhtunud, kus pult sureb ära ja tuleb teise järgi haarata.
Analoogide puhul nõustun - Minu pöidlad kippusid neil ka libisema. Aga selle häda vastu on rohtu - Xbone'i kangid on Ebays saadaval ja need istuvad sinna asemele probleemita.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
07.10.2014 09:16:36
|
|
|
Sai ka lõpuks konsool ära soetatud. Nüüd peab hakkama ootama häid mänge sellele ala. Dark Souls stiilis. Kas on üldse hetkel miskit mõistlikku rpg mängu väljas, mis eksklusiivselt just ps4l jookseks?
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
kikos
HV vaatleja
|
07.10.2014 10:16:08
|
|
|
bjaka kirjutas: |
Sai ka lõpuks konsool ära soetatud. Nüüd peab hakkama ootama häid mänge sellele ala. Dark Souls stiilis. Kas on üldse hetkel miskit mõistlikku rpg mängu väljas, mis eksklusiivselt just ps4l jookseks? |
Avastasin sellise mängu nagu Middle-Earth: Shadows of Mordor. Pole küll eksklusiiv, aga päris huvitava ülesehitusega mäng.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|