softis, kui on inf only, siis võiks ju mängida ikka anti-inf relvadega, kui mingid jorsid spammivad oma rakette koguaeg, milles on lõbu? Kahtlen, et sulle meeldib kui koridori ja ainukese sissepääsu juures on 4-5 raketivenda ja support kes varustab lõpmatu moonaga. Liikuda seal ei saa ja väga keeruline vastu lasta.
Ma ei ole üheski serveris kohanud inseneride spämmimist. Ja kui ongi, siis admin kiirelt jalaga aitab nad välja.
Su teine lause viitab sellele, et mängid mingit Metro ja Lockeri servereid? GZ sel juhul
Kui oma baasi teid mineeritakse, siis peaks pigem oma tiimi poole vaatama. Kuigi jah, sel võib seos olla praeguse missiooniga. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
OMG EXCLUSIVE ENGINEER WALLPAPER _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kui ükskord ei hakata klassipiiranguid peale panema, siis võib selle mängu tituleerida debiilide paraadiks. 90% on insenerid ja kogu map on slame täis. GG ajusurmas idioodid on omale mängu leidnud.
ownagetime kirjutas:
Jaa, inseneri teema suht jama, igal pool raketid lendavad ja ka slamid maas. Rikub võlu ära.
Siin suudetakse varsti vist selle üle ka viriseda, et teised mängijad teid tulistada tohivad...
Ma vaatan ka, et igaüks leiab midagi, mille üle virisida.
Eriti kallis painkillah. Iga natukese aja tagant tuleb ja kiunub paar lehte ja siis kaob jälle pildilt.
Täna siis sain ühes mängus taas CoD vs BF teemal naerda
Aga seekord üks CoDI proff kiunus, kuidas BF on hale jura ja CoD ikka meenutab päris sõda.
ja jah olen ka kuulnud kuidas üks kiunus samal teemal kui saast kõik on kuna keegi oli öelnud. vau bf on sõja sim jne siis see codi meees kiunuski kuidas talle olla valetatud ja milline saast see ikka on.
Mängin jah palju Lockersit, mulle meeldib, aga ei tähenda seda, et peab koguaeg Rocket-spami tegema, vahest lihtsalt sattun serverisss kus on palju Vene rahvuse esindajaid kes ei oska ilusti mängida.
Viimasel ajal on eriti tihedalt prones suremist. Viskad pikali coveri taha, ja ikka vastane laseb su maha, kuigi sul animatsioon ammu lõppenud. Ja valdav enamus laskjaid on ise mingi rämpsu latentsusega. Bljät EA kas ükskord te teete ka selle jama korda. Mõni päev mängid tunde jutti ilma suurema hädata, ja siis on need teised päevad, kus koguaeg suredki katte taga ja suppressitud vastaste käest. Tea, kas on lootust, et uus patch seda parandaks... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
painkillah, t.rademaa usa, mida kuradit sa vingud nagu eit. mängi mängu nii nagu on, kõigil on sama porr. Ei meeldi, vali midagi muud meelelahutuseks _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Love the way he looks at you then carries on
Not a single fuck given
tegelikult avaldab muljet see, kuidas visuaal siiski välja näeb. võrdlemisi realistlik väljanägemine nii mudelite-tekstuuride tasemel kui ka tabav üle õla/õlavööd pöörates vaatamise animatsioon, mis näeb välja väga ok ja väljendab (ilmselt) õiget emotsiooni. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
" Meanwhile oldest Cod player turns 12 ... " _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Viimane update Win8.1'l muutis minu arvuti väga huvitavaks, hakkas freezima suvalisel ajal. Restore sai tehtud ja töötas ilusti edasi, aga tegin siiski formati ja valisin Win7, aga oli vist halb valik
Jäi 2x R290 üle, viskasin kastist oma vana 660Ti välja ja panin esialgu ühe R290e. Mis värk selle meeletu blur'iga amd'l on?
Nvidia puhul oli graafika suht ok, aga pilt suht puhas ja seda isegi vastase tule all, eks madala healthi peal ikka tulid efektid sisse. Aga AMD/Mantle tõmbab juba niisama kuulide vihisemise peale vahest pildi jubedalt blur'iseks. Selline tunne ,et prille vaja. Pilt muidu iseenesest väga kena ja mäng jookseb tunduvalt paremini. Seadetest pole midagi ära näppinud ja see blur sealt ka maha tõmmatud.. Mis teha? _________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
Mulle meenus ka mingi taoline võimalus mööda hiilida. Aga ma pole midagi taolist teinud. Imestan ,et kuidas kaarti vahetusega selline asi saab sisse tulla. _________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
Sellest suppression blurist on megatopic nagu näha võib. Seetõttu pole ta päris cheat kuna confimist käsitsi confifailist ei saa ju selleks lugeda.
Enne räägiti engineeride üleküllusest. Ise teinud terve sügis ainult medic klassi, ning ei kurda üldse, päris konkurentsivõimelist mängu saab tehtud. Mõnikord on jah arusaamatu - viskad medpakke maha ja isegi squad member ei jaga biiti ja sibab pakettide juurest eemale kuigi endal 20% elud.
Ei ole 100% cheat.
Aga eks natuke jama ole jah, et tavakasutaja, kes ei tea config failist midagi, peab kannatama seda.
Misasi ta siis on? Pole siiski ette nähtud et suppression efekti keerad kusagil config failis kinni.
Kui ei tea siis User.cfg saad lihtsalt automaatselt salvestada konsooli käsud mida võimalik ka mängus muuta, et ei peaks koguaeg mängu minnes konsooli lahti tegema ja seal muutma.
Tegu DICE enda poolt loodud ja reklaamitud võttega kuidas asja paremaks teha tavakasutajale.
Mängitakse seal kus on rahvast. Eestlaste serverites võib kuulda ainult: krt, t*ra, p*ts, v*ttu jne. ning kui kõva mees ikka ollake ning keda eile ikka pooleks omati. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
ühest katsest: käis pidevalt hala, kellele ei meeldinud normal mode, kes ikka virisesid et tahaks REAALSET ja hardcore ja kõik muu on rämps. Siis oli jama serveri konfiga - üritati teha midagi kus oleks midagi kõigile ja lõpuks oli konf kus vaheldusid kõik mängutüübid. Mis oli absoluutselt vastukarva neile, kes mängisid ainult conquesti, ainult rushi või deathmatche. a la pelad roundi-kaks ja tõmbad siis käbe uttu, sest järgmine on Rush.. lihtsam on mängida kuskil mujal serveris kus on pidevalt kaardid ja tüübid mis istuvad 100% isiklike eelistustega.
Eesti on liiga väikese mängijate hulgaga.
Lisaks, paljudel on klannid ja klanniserverid, mis täidavad enamuse vajadustest (enda klannilgi 5 serverit mis katavad BF3/4 conq/tdm+privaatserver)..
saad ju seadistustes keerata kinni surmakaamera, lisaks siis elude taastaja ja vajadusel panna ka sõbraliku tule peale. ise olen sellise seadistusega mänginud ja suht hea oli.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.