Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1195, 1196, 1197 ... 2361, 2362, 2363  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 227 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 529

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olafsand
HV Guru
olafsand

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.09.2014 15:02:06 vasta tsitaadiga

jeesus188, ma selle peale ei tulnud jah krt, sest mul Amino veel icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.09.2014 15:03:59 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
jeesus188, kunagi öeldi, et see stream ei lähe selle üldise netimahu hulka ;)
Kes ja kus ütles?

Üldiselt - see kõik on väga toores, et nii detailselt rääkida. Kui tuleb vähe avalikum test (äkki tuleb, ei tea) siis saab ka enda sõna sekka ütelda.
Kommentaarid: 184 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 25.09.2014 15:05:02 vasta tsitaadiga

Sellise ~aastase avaliku testi võiks teha, siis ehk saab asja.
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 25.09.2014 15:07:00 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
olafsand kirjutas:
jeesus188, kunagi öeldi, et see stream ei lähe selle üldise netimahu hulka icon_wink.gif
Kes ja kus ütles?

Üldiselt - see kõik on väga toores, et nii detailselt rääkida. Kui tuleb vähe avalikum test (äkki tuleb, ei tea) siis saab ka enda sõna sekka ütelda.

Ei mäleta kahjuks, et kes, aga siin samas teemas oli mu meelest. Aga vahet pole, ootame õige aja ära ja eks siis paistab icon_smile.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 25.09.2014 15:11:51 vasta tsitaadiga

mis mõttes, "testimine"? hinnasilt külge, turgu ja küll siis kasutajad testivad. Maksavad ja testivad...

icon_rolleyes.gif . o O (uus nutiTV, on kellelgi veel meeles...)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
erkikjette
HV vaatleja

sõnum 25.09.2014 18:03:01 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
erkikjette kirjutas:
Tere!
Tundub, et see on ainuke koht kust võib mingit asjalikku seletust saada. Mul kadus ära Samsungi 55" UHD F9000-st ära Elioni app TV septembri keskel, seniajani töötas asi peaaegu normaalselt. Nüüd väidavad nii Samsung kui Elion, et enam seda tuge ei ole ja ei tule ka. Kas ma olen ainuke pettunud F9000 omanik või on sellele teemale siiski mingi lahendus? Ei soovi eriti digiboksi vahele toppida. Olen läbi helistanud nii Elioni klienditoe kui ka Samsungi klienditoe ning algul lubasid mõlemad ettevõtted, et probleem lahendatakse "paari päeva jooksul".

Tänud ette.

Ei Sa ei ole ainuke, neid on vähemalt 3 icon_smile.gif
Hetkel ainuke lihtne lahendus on osta SEK-2500U. SEK-2500U kasutab sama firmware mis selle aasta HU8500 ja sellele on app saadaval. Muidugi keegi ei garanteeri et see sealt ka ära ei kao mingil hetkel, aga SEK-2500U on nii või teisiti asjalik investeering.

Tänud! Kas on kindel, et HU8500 ikka toetab Elioni äppi. Käisin täna Euronicsis ning palusin demoda, äpp oli teleris olemas, aga pilti nad ette ei saanud. Võis olla lokaalne probleem. Lisaks siis veel, et kust saaks parima hinnaga SEK-2500U endale muretseda?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 25.09.2014 18:09:09 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Mark0, jah, annavad pressiteate välja siis ennustame täpsemalt.

Mingit pressiteadet pole olnud, see kiip on ise selle kusagilt välja imenud. Võibolla ajas STV Go ja Elioni uudiste avaldamise ajad sassi icon_biggrin.gif
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised

Kui keegi enne teenuse välja tulekut spekuleerida tahab, siis võib ju seda teha, siin on vahel kombeks ulme lahendusi välja pakkuda, ehk saab ka Elion siit veel mõne hea idee mida juurde pookida. (kõvaketast igatahes teenusega kaasa ei saa).
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.09.2014 18:12:35 vasta tsitaadiga

erkikjette kirjutas:
JazZ kirjutas:
erkikjette kirjutas:
Tere!
Tundub, et see on ainuke koht kust võib mingit asjalikku seletust saada. Mul kadus ära Samsungi 55" UHD F9000-st ära Elioni app TV septembri keskel, seniajani töötas asi peaaegu normaalselt. Nüüd väidavad nii Samsung kui Elion, et enam seda tuge ei ole ja ei tule ka. Kas ma olen ainuke pettunud F9000 omanik või on sellele teemale siiski mingi lahendus? Ei soovi eriti digiboksi vahele toppida. Olen läbi helistanud nii Elioni klienditoe kui ka Samsungi klienditoe ning algul lubasid mõlemad ettevõtted, et probleem lahendatakse "paari päeva jooksul".

Tänud ette.

Hetkel ainuke lihtne lahendus on osta SEK-2500U. SEK-2500U kasutab sama firmware mis selle aasta HU8500 ja sellele on app saadaval. Muidugi keegi ei garanteeri et see sealt ka ära ei kao mingil hetkel, aga SEK-2500U on nii või teisiti asjalik investeering.

Tänud! Kas on kindel, et HU8500 ikka toetab Elioni äppi. Käisin täna Euronicsis ning palusin demoda, äpp oli teleris olemas, aga pilti nad ette ei saanud. Võis olla lokaalne probleem. Lisaks siis veel, et kust saaks parima hinnaga SEK-2500U endale muretseda?

no JazZ pole veel karjunud, et enam ei tööta....järelikult veel töötab.
Kaua, kes krt seda teab!

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 25.09.2014 18:59:38 vasta tsitaadiga

erkikjette kirjutas:
JazZ kirjutas:
erkikjette kirjutas:
Tere!

Tänud ette.

Ametliku info järgi toetab (allikas https://pood.elion.ee/productInfo/55/55-3d-led-teler-samsung-u8500/UE55HU8500TXXH), aga SEK-2500U ei ole ametlikult toetatud, seega keegi ei garanteeri et see sealt ei kao. Samas keegi Elion'i töötaja siin teemas arvas et app'i kadumine SEK-2500U pealt on vähe tõenäoline. Mina võin ainult seda öelda et hetkel mul Elion'i app toimib.

SEK-2500U vist Eestis ei müüdagi? Ma ei tea kas see parim hind on, aga mina ostsin enda oma sealt > http://www.amazon.de/Samsung-SEK-2500U-ZG-Evolution-Fernseher-silber-schwarz/dp/B00IXUZJ5A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411664064&sr=8-1&keywords=SEK-2500U
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 25.09.2014 19:09:56 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
jägaja kirjutas:
Mark0, jah, annavad pressiteate välja siis ennustame täpsemalt.

Mingit pressiteadet pole olnud, see kiip on ise selle kusagilt välja imenud. Võibolla ajas STV Go ja Elioni uudiste avaldamise ajad sassi icon_biggrin.gif
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised
.

No sellest kirjutangi, et ootame Elioni ametliku pressika.ära ja siis vaatame edasi.
Või millest sa omamoodi aru said?

ahto42
HV kasutaja

sõnum 25.09.2014 19:58:04 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
-parun- kirjutas:
pppd, thumbs_up.gif

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
kami
HV kasutaja

sõnum 25.09.2014 22:13:27 vasta tsitaadiga

Ma pakun, et Elioni rakendusega saab saateid telefonist vaadata...
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 25.09.2014 22:20:47 vasta tsitaadiga

Tundub et keegi alfa-beeta testijatest on NDA vastu eksinud ja infot laiemalt jaganud kui lubati. icon_lol.gif

armjan ja indrekp olid kuidagi vaiksed täna... icon_wink.gif Tea kas ajasid lekitaja jälgi? icon_lol.gif

jannp
HV kasutaja
jannp

sõnum 25.09.2014 22:32:01 vasta tsitaadiga

No vähemalt siis on sellel äpil mingi mõte üldse..
tagasi üles
kami
HV kasutaja

sõnum 25.09.2014 22:34:37 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Tundub et keegi alfa-beeta testijatest on NDA vastu eksinud ja infot laiemalt jaganud kui lubati. icon_lol.gif

armjan ja indrekp olid kuidagi vaiksed täna... icon_wink.gif Tea kas ajasid lekitaja jälgi? icon_lol.gif

Vaata foto URLi icon_smile.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.09.2014 23:17:19 vasta tsitaadiga

tundub, et emt põhja jooksmine hakkab lõppema... kui tagavad tasuta andmeside tv jaoks enda võrgus, teistele hinnakirja järgi, siis ....good job

AGA ennem vaatame asja yle, teoorias oli uus nuti ka hea thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.09.2014 06:23:23 vasta tsitaadiga

Jälgi pole vaja ajada, paistab, et avalikud beetatesterid ei suutnud heast asjast rääkimata jätta icon_smile.gif Ega see vist väga hea ei ole, aga enam pole midagi teha.
Mis arvate, kas nädalapärast on Starmanil Lastenurk jms. TV Everywhere's valmis?
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 26.09.2014 06:53:02 vasta tsitaadiga

neid kanaleid peaks siis live nägema vist ehk äkki

kami
HV kasutaja

sõnum 26.09.2014 07:47:11 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Jälgi pole vaja ajada, paistab, et avalikud beetatesterid ei suutnud heast asjast rääkimata jätta icon_smile.gif Ega see vist väga hea ei ole, aga enam pole midagi teha.
Mis arvate, kas nädalapärast on Starmanil Lastenurk jms. TV Everywhere's valmis?

Ei tunne ühtegi avalikku beetatestijat, ei ole rakendust veel kasutanud. Ütlen seda selguse huvides, et sellesse ringkonda kuuluvad inimesed ei tekitaks su oletuse tõttu asjatult pingeid.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 26.09.2014 07:48:36 vasta tsitaadiga

Kõik on tõesti omainimesed. Üks staatiline pilt ei anna õnneks aimdust tegelikust funktsionaalsusest.
v1per
HV kasutaja

sõnum 26.09.2014 09:45:08 vasta tsitaadiga

Krt ikka on selle elioniga jama, sai tellitud siin mõned päevad tagasi salvestus, kuid see teenus on ikka nii katki kui katki võiks lausa öelda, et puhta ......
Osasid asju ei salvesta, mis mul on salvestama pandud, salvestused ei käivitu alati, teinekord aitab kui telekale restart teha, kuid alati ei aita seegi, siis mõne saate puhul korduseid ei salvestata, aga nt. pandikunnid history pealt salvestatakse kogu saba ja karvadega... Eriti vihale ajab aga see, et päris paljudel juhtudel ei suuda see värk subtiitreid salvestada - täiesti ajuvaba, sellise jura eest küsitakse ilma igasuguse häbitundeta veel üsna kallist raha....

Kordustv on samuti endiselt rikkis, eriti etv saadete puhul, mis tavaliselt mingilt maalt hakkab jälle hakkima ja siis kinni jookseb...
Vaatasin, et mitu kuud ei ole ühtegi uuendust tulnud, kas ollakse nüüd ülirahul on tootega ...? Proovisin eile õhtul ka teleka tarkvara uuenduse ära 2000 versioonile (Samsung F6800), kuid elioni asjades ei muutunud midagi..kahjuks.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 26.09.2014 09:51:26 vasta tsitaadiga

v1per, helista/kirjuta ja küsi kompi.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 26.09.2014 10:29:26 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:

Ja kui saad, siis anna siin ka teada. Mind saadeti lihtsalt pikalt, öeldi et kui ei meeldi võin teenusest loobuda. Kuigi ma ei küsinud ka kompi vaid küsisin millal korda saab see värk.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.09.2014 13:23:14 vasta tsitaadiga

Olenemata sellest, et korduvalt on siin teavitatud ja ka helpdesk teavitab klienti, et Samsungi teleris ei tööta kordusTV ja salvestusteenus stabiilselt, proovitakse veel mingit kompi küsida?
KUI mõni teine tasuline rakendus teleris ei toimi, mis te siis teete, nõuate kompi ja kasutate mittetoimivat teenust edasi? (Ma ise ei maksaks poolt hinda ka kui teenus ei tööta)

Lahendus ei ole mitte loobumine, vaid oma digiboksi teleri järgi ühendamine, seniks kuni Samsung oma asjad jutti saab (kui ikka saab).
Lahendus oleks ka see, et kustutaks Samsungi teleris Kordustv ja salvestusteenuse nimekirjast ära aga asi on selles, et mõnel telerimudelil ei paista viga avalduvat ning saab teenust kasutada.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 26.09.2014 13:28:14 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
ivokas kirjutas:

Ja kui saad, siis anna siin ka teada. Mind saadeti lihtsalt pikalt, öeldi et kui ei meeldi võin teenusest loobuda. Kuigi ma ei küsinud ka kompi vaid küsisin millal korda saab see värk.
Tarbijakaitsesse. Kui ikka ei saa täit teenust juba pikemat aega, siis pole ka elionil mitte mingit õigust küsida toote eest täis hinda.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1195, 1196, 1197 ... 2361, 2362, 2363  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.