|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
olafsand
HV Guru

|
24.09.2014 15:25:45
|
|
|
erkikjette, kui natuke viitsimise kokku võtad ja viimased 10 lehte läbi loed, siis saad vastuse
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 748 loe/lisa |
   |
1 :: |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
24.09.2014 15:50:38
|
|
|
| erkikjette kirjutas: |
Tere!
Tundub, et see on ainuke koht kust võib mingit asjalikku seletust saada. Mul kadus ära Samsungi 55" UHD F9000-st ära Elioni app TV septembri keskel, seniajani töötas asi peaaegu normaalselt. Nüüd väidavad nii Samsung kui Elion, et enam seda tuge ei ole ja ei tule ka. Kas ma olen ainuke pettunud F9000 omanik või on sellele teemale siiski mingi lahendus? Ei soovi eriti digiboksi vahele toppida. Olen läbi helistanud nii Elioni klienditoe kui ka Samsungi klienditoe ning algul lubasid mõlemad ettevõtted, et probleem lahendatakse "paari päeva jooksul".
Tänud ette. |
F9000 UHD platvormile ei paku Samsung TV äpi tuge ja täna teadaoleva info järgi seda ka pole plaanis. Elion pakuks äppi hea meelega, kui Samsung seda võimaldaks. Põhjus, miks äpp vahepeal oli saadaval, oli tingitud Samsungi vea tõttu, kus nad äpi kogemata sellele TV mudelile avalikuks tegid.
Mõni lk tagasi, siinsamas foorumis, on antud teemal pikem kirjavahetus.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
24.09.2014 17:11:05
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| ahto42 kirjutas: |
| Ma tõesti ei saa aru, kuidas on võimalik, et ühel pakkujal on kõigidelt kanalitelt lubatud pm piiramata ajaks salvestusi hoida, aga eesti suurim pakkuja seda teha ai suuda:-8 kanalit ja 8 päeva, Hale! Jutt pirast on hale vabandus. Saaks selle poole ka toimima, oleks juba bueno. |
Sellepärast, et nad teevad seda piiratud mahus. Valik on kas piirata mahtu või piirata kanaleid ja piirata aega. Elion tegi valikud reaalsete kasutajatestide järgi ja tundub igati, et see on ka loogilisem valik. Miks? on juba palju räägitud, pole mõistlik korrata.
Küll aga ei välista, et mingis osas võib ju tulevik midagi muuta, millalgi sai pakutud, et võiks näiteks vaadatuimaid saateid kuidagi säilitada, näiteks eesti seriaalid ja laulu, tantsu või vestlussaated vms. Kokkuleppeid tuleb igatahes tootjatega sellisel puhul luua.
Mingit privaatset igavest salvestusteenust mina isiklikult ei poolda, nõus, et siin on teisel arvamusel kasutajaid kes tahaks aastate pärast midagi uuesti vaadata, selleks tuleb isiklikult mingi lahendus leida. |
Aga milleks ei võiks Elion pakkuda nii praegu töötavat ajamasinat kui ka Motorola VIP 1963 boksi? Telia(Elesti Telekomi omanik) Rootsis ju müüb seda. Nii oleks rahul nii need kellele meeldib praegune lahendus kui ka need kes tahavad omale midagi pikemaks ajaks salvestada!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
erkikjette
HV vaatleja
|
24.09.2014 18:50:10
|
|
|
| Tänud info eest! See on küll ikka kummaline, et siis ainult F9000-le ei paku tuge ja vahepeal kogemata pakuti. Ehk on maailmas pisut veel consumer powerit ja Samsung muudab meelt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.09.2014 20:44:49
|
|
|
| Tompa kirjutas: |
| ahto42 kirjutas: |
| Ma tõesti ei saa aru, kuidas on võimalik, et ühel pakkujal on kõigidelt kanalitelt lubatud pm piiramata ajaks salvestusi hoida, aga eesti suurim pakkuja seda teha ai suuda:-8 kanalit ja 8 päeva, Hale! Jutt pirast on hale vabandus. Saaks selle poole ka toimima, oleks juba bueno. |
Sellepärast, et nad teevad seda piiratud mahus. Valik on kas piirata mahtu või piirata kanaleid ja piirata aega. Elion tegi valikud reaalsete kasutajatestide järgi ja tundub igati, et see on ka loogilisem valik. Miks? on juba palju räägitud, pole mõistlik korrata.
Küll aga ei välista, et mingis osas võib ju tulevik midagi muuta, millalgi sai pakutud, et võiks näiteks vaadatuimaid saateid kuidagi säilitada, näiteks eesti seriaalid ja laulu, tantsu või vestlussaated vms. Kokkuleppeid tuleb igatahes tootjatega sellisel puhul luua.
Mingit privaatset igavest salvestusteenust mina isiklikult ei poolda, nõus, et siin on teisel arvamusel kasutajaid kes tahaks aastate pärast midagi uuesti vaadata, selleks tuleb isiklikult mingi lahendus leida. |
Aga milleks ei võiks Elion pakkuda nii praegu töötavat ajamasinat kui ka Motorola VIP 1963 boksi? Telia(Elesti Telekomi omanik) Rootsis ju müüb seda. Nii oleks rahul nii need kellele meeldib praegune lahendus kui ka need kes tahavad omale midagi pikemaks ajaks salvestada! |
Umbes samal põhjusel miks ei müüda enam poes 4:3 või kineskoop televiisoreid.
Teine põhjus, et siis võib juhtuda nii, et keegi tahab seda 1963 boksi hommikul tööle sõites kaasa võtta, et seal see rongis tahvliga ühendada ja oma kahe aasta jagu salvestusi vaadata. (mis saab siis kui sul pole ka kodus aega salvestusi vaadata, tahaks vaadata neid hetkel kui pole muud teha, pead ootama bussi, rongi või sõidad selles, oled hambaarsti järjekorras või tiksud kohvikus?)
Loll näide, sest näha, on olnud lolle küsimusi :DSamas peitub vastuses salajane kood millest võib oletada tulevikku, ma olen sellest aastaid rääkinud. Täpsemalt räägin(takse) aga siis, kui on mida rääkida ja ma usun, et see aeg pole tõesti enam kaugel.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
24.09.2014 21:09:16
|
|
|
Teine põhjus, et siis võib juhtuda nii, et keegi tahab seda 1963 boksi hommikul tööle sõites kaasa võtta, et seal see rongis tahvliga ühendada ja oma kahe aasta jagu salvestusi vaadata. (mis saab siis kui sul pole ka kodus aega salvestusi vaadata, tahaks vaadata neid hetkel kui pole muud teha, pead ootama bussi, rongi või sõidad selles, oled hambaarsti järjekorras või tiksud kohvikus?)
Loll näide, sest näha, on olnud lolle küsimusi :DSamas peitub vastuses salajane kood millest võib oletada tulevikku, ma olen sellest aastaid rääkinud. Täpsemalt räägin(takse) aga siis, kui on mida rääkida ja ma usun, et see aeg pole tõesti enam kaugel. |
ära enam peale võta, eks. hommikul on paha olla muidu ja peaparanduseks ka midagi võtta siis enam pole.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.09.2014 21:42:09
|
|
|
Ikka leidub neid kes tahavad et maailm peab olema just seesugune nagu nemad seda ette kujutavad. Ma tegelikult väga ei usu et see tahvlist videote vaatamine pikas perspektiivis populaarseks muutub. Valdav enamus inimesi jääb endiselt suurt ekraani eelistama. Küll aga olen veendunud et VIP1963 taoline seade võiks Elioni klientide hulgas väga populaarseks saada.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
24.09.2014 21:47:40
|
|
|
| Tompa kirjutas: |
| Aga milleks ei võiks Elion pakkuda nii praegu töötavat ajamasinat kui ka Motorola VIP 1963 boksi? Telia(Elesti Telekomi omanik) Rootsis ju müüb seda. Nii oleks rahul nii need kellele meeldib praegune lahendus kui ka need kes tahavad omale midagi pikemaks ajaks salvestada! |
Teine põhjus, et siis võib juhtuda nii, et keegi tahab seda 1963 boksi hommikul tööle sõites kaasa võtta, et seal see rongis tahvliga ühendada ja oma kahe aasta jagu salvestusi vaadata |
Oot, minu arust oli eespool siiski ka üks täiesti arukas küsimus, et miks Rootsis saab ja meil ei saa? Su vastuse loogikast peaks siis aru saama et Rootsis on meil endiselt kineskoop- ja 4:3 telekad müügil? Ning miks seal ei kardeta et inimesed võtavad hommikul oma digiboksi rongi kaasa? Lollid on nad seal kõik või.. ära ütle et te oma pundiga oma rootsi isandatest nii halvasti mõtlete? Millele iganes sa oma koodiga ka vihjad, on selge et teatud teenused on teatud turgudel ammu olemas ning "Eesti katsepolügoon" ongi tegelikult mõeldud loomkatsete jaoks.
Sõbralik soovitus (mida ma mõtlen tegelikult täiesti siiralt) - indrekp, ära ürita võidelda teiste võitlusi. On täiesti selge, et Sul osadele küsimustele vastuseid ei saagi olla, teatud otsused on tehtud väga palju sinu tasemest kõrgemal ning on selgelt mõeldud kas tehnoloogia või turu testimiseks või siis labaselt lollidelt maakatelt raha kokkuroobitsemiseks. Nüüd on Sul endal valiku koht, kuhu sa tahad ennast positsioneerida, alati ei ole mõtet ennast keerutamisega ja kõigi nende kahtlase väärtusega otsuste meeleheitliku õigustamisega naeruväärseks teha.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.09.2014 21:51:56
|
|
|
pppd,
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.09.2014 22:26:18
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
pppd,  |
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.09.2014 06:34:50
|
|
|
Ok, siis jääb teie küsimus siia lauale, Ok.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
25.09.2014 09:15:39
|
|
|
| erkikjette kirjutas: |
Tere!
Tundub, et see on ainuke koht kust võib mingit asjalikku seletust saada. Mul kadus ära Samsungi 55" UHD F9000-st ära Elioni app TV septembri keskel, seniajani töötas asi peaaegu normaalselt. Nüüd väidavad nii Samsung kui Elion, et enam seda tuge ei ole ja ei tule ka. Kas ma olen ainuke pettunud F9000 omanik või on sellele teemale siiski mingi lahendus? Ei soovi eriti digiboksi vahele toppida. Olen läbi helistanud nii Elioni klienditoe kui ka Samsungi klienditoe ning algul lubasid mõlemad ettevõtted, et probleem lahendatakse "paari päeva jooksul".
Tänud ette. |
Ei Sa ei ole ainuke, neid on vähemalt 3
Hetkel ainuke lihtne lahendus on osta SEK-2500U. SEK-2500U kasutab sama firmware mis selle aasta HU8500 ja sellele on app saadaval. Muidugi keegi ei garanteeri et see sealt ka ära ei kao mingil hetkel, aga SEK-2500U on nii või teisiti asjalik investeering.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
25.09.2014 12:04:43
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
| Ikka leidub neid kes tahavad et maailm peab olema just seesugune nagu nemad seda ette kujutavad. Ma tegelikult väga ei usu et see tahvlist videote vaatamine pikas perspektiivis populaarseks muutub. Valdav enamus inimesi jääb endiselt suurt ekraani eelistama. Küll aga olen veendunud et VIP1963 taoline seade võiks Elioni klientide hulgas väga populaarseks saada. |
Sellega ma olen nõus, et VIP1963 taoline seade oleks väga populaarne. Kuid see, et inimesed tahvlist videosid ei taha tulevikus vaadata küll 'reality checki' üle ei ela. Välismaal ( näiteks Singapuris ) võib metroos näha väga palju inimesi, kes tahvlist või telefonist filme vaatavad. Kuigi ma ei saa aru, milles probleem oleks kui inimene oma digiboxi kuhugi kaasa võtaks. Mis siis? Kui tegemist on personaalse kasutusega, siis pole ju vahet.
viimati muutis sukelduja 25.09.2014 12:05:09, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2014 12:05:19
|
|
|
Ma vaatan telekat kül moblas, kui telekat käepärast pole
Hetkel küll rohkem hm...... teel
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
25.09.2014 12:22:23
|
|
|
Et see salvestamise teema siin väga ühepoolseks ei kisuks, siis mina ei taha omal koju midagi salvestada. Ma ei vaja et salvestused säiliks üle paari päeva, praegune Elion'i lahendus on täiesti piisav ja minu jaoks väga mugav lahendus. Ainuke asi mida sooviks on see et see Samsung'i app'is toimiks. Eriti seff oleks kui saaks salvestusi telefonis/tahvlis vaadata...
Numbriklahvidest ma ka puudust ei tunne, ei kasutanud neid nagunii. See muidugi ei tähenda et neid võimalusi olemas ei võiks olla, sest ilmselgelt on erinevatel inimestel erinevad harjumused.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.09.2014 13:35:12
|
|
|
Elion peaks siis lahinädalatel mingi TVmobiilseadmes beetatastimisse jõudmise välja kuulutama.
Kas see näeb jälle nii välja, et "valitud" ehk siis Eesti Telekomi töötajad saavad testida ja laiem üldsus pärast kiruda või kaasatakse ka kiiremaid muidu huvilisi, eks see näha ole ja juba õige pea.
STV on siin tõsine konkurent Elionile, kuna nemad ei sea tingimusi kindla operaatori digiboksi omamiseks teenuse tarbimiseks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.09.2014 13:36:12
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
STV on siin tõsine konkurent Elionile, kuna nemad ei sea tingimusi kindla operaatori digiboksi omamiseks teenuse tarbimiseks. |
Elioni minuTV'l pole digiboksi vaja.
|
|
| Kommentaarid: 184 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.09.2014 13:37:38
|
|
|
| tsitaat: |
| Testperioodi vältel toimib teenus ainult EMT ja Elion internetiühendustega. |
Tublid.
Peale testperioodi ikka muu teenuspakkuja netiga saab kasutama hakata või hakatakse taas peedistama?
EDIT: palju hinnale otsa keeratakse? Uus nutitv on vajalik?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 25.09.2014 13:39:37, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.09.2014 13:39:22
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| tsitaat: |
| Testperioodi vältel toimib teenus ainult EMT ja Elion internetiühendustega. |
Tublid.
Peale testperioodi ikka muu teenuspakkuja netiga saab kasutama hakata või hakatakse taas peedistama? |
Tead küll kuidas tuleviku ennustamisega lood on - üsna tänamatu tegevus. :)
|
|
| Kommentaarid: 184 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.09.2014 13:45:21
|
|
|
Mark0, jah, annavad pressiteate välja siis ennustame täpsemalt.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2014 14:11:30
|
|
|
Mind huvitab rohkem andmemaht ja selle arvestamine.
Mu 10GB emt andmemahtu on täis saanud ja pidin juurde ostma eile. Sai vaadatud paar otseülekannet , poleks neid, siis veaks välja selle kogusega.
Nüüd kui hakkan telekat veel vaatama, siis see kuumaks on köömes võrreldes mobla arve suurenemisega
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.09.2014 14:17:16
|
|
|
jeesus188, kunagi öeldi, et see stream ei lähe selle üldise netimahu hulka
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2014 14:38:27
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
jeesus188, kunagi öeldi, et see stream ei lähe selle üldise netimahu hulka  |
Kunagi olid puldil ka numbrid...... aga see selleks
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |