|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
olafsand
HV Guru

|
25.09.2014 15:02:06
|
|
|
jeesus188, ma selle peale ei tulnud jah krt, sest mul Amino veel
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.09.2014 15:03:59
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
| jeesus188, kunagi öeldi, et see stream ei lähe selle üldise netimahu hulka ;) |
Kes ja kus ütles?
Üldiselt - see kõik on väga toores, et nii detailselt rääkida. Kui tuleb vähe avalikum test (äkki tuleb, ei tea) siis saab ka enda sõna sekka ütelda.
|
|
| Kommentaarid: 184 loe/lisa |
   |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.09.2014 15:05:02
|
|
|
Sellise ~aastase avaliku testi võiks teha, siis ehk saab asja.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.09.2014 15:07:00
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| olafsand kirjutas: |
jeesus188, kunagi öeldi, et see stream ei lähe selle üldise netimahu hulka  |
Kes ja kus ütles?
Üldiselt - see kõik on väga toores, et nii detailselt rääkida. Kui tuleb vähe avalikum test (äkki tuleb, ei tea) siis saab ka enda sõna sekka ütelda. |
Ei mäleta kahjuks, et kes, aga siin samas teemas oli mu meelest. Aga vahet pole, ootame õige aja ära ja eks siis paistab
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
25.09.2014 15:11:51
|
|
|
mis mõttes, "testimine"? hinnasilt külge, turgu ja küll siis kasutajad testivad. Maksavad ja testivad...
. o O (uus nutiTV, on kellelgi veel meeles...)
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkikjette
HV vaatleja
|
25.09.2014 18:03:01
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
| erkikjette kirjutas: |
Tere!
Tundub, et see on ainuke koht kust võib mingit asjalikku seletust saada. Mul kadus ära Samsungi 55" UHD F9000-st ära Elioni app TV septembri keskel, seniajani töötas asi peaaegu normaalselt. Nüüd väidavad nii Samsung kui Elion, et enam seda tuge ei ole ja ei tule ka. Kas ma olen ainuke pettunud F9000 omanik või on sellele teemale siiski mingi lahendus? Ei soovi eriti digiboksi vahele toppida. Olen läbi helistanud nii Elioni klienditoe kui ka Samsungi klienditoe ning algul lubasid mõlemad ettevõtted, et probleem lahendatakse "paari päeva jooksul".
Tänud ette. |
Ei Sa ei ole ainuke, neid on vähemalt 3
Hetkel ainuke lihtne lahendus on osta SEK-2500U. SEK-2500U kasutab sama firmware mis selle aasta HU8500 ja sellele on app saadaval. Muidugi keegi ei garanteeri et see sealt ka ära ei kao mingil hetkel, aga SEK-2500U on nii või teisiti asjalik investeering. |
Tänud! Kas on kindel, et HU8500 ikka toetab Elioni äppi. Käisin täna Euronicsis ning palusin demoda, äpp oli teleris olemas, aga pilti nad ette ei saanud. Võis olla lokaalne probleem. Lisaks siis veel, et kust saaks parima hinnaga SEK-2500U endale muretseda?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.09.2014 18:09:09
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| Mark0, jah, annavad pressiteate välja siis ennustame täpsemalt. |
Mingit pressiteadet pole olnud, see kiip on ise selle kusagilt välja imenud. Võibolla ajas STV Go ja Elioni uudiste avaldamise ajad sassi
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised
Kui keegi enne teenuse välja tulekut spekuleerida tahab, siis võib ju seda teha, siin on vahel kombeks ulme lahendusi välja pakkuda, ehk saab ka Elion siit veel mõne hea idee mida juurde pookida. (kõvaketast igatahes teenusega kaasa ei saa).
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2014 18:12:35
|
|
|
Tere!
Tundub, et see on ainuke koht kust võib mingit asjalikku seletust saada. Mul kadus ära Samsungi 55" UHD F9000-st ära Elioni app TV septembri keskel, seniajani töötas asi peaaegu normaalselt. Nüüd väidavad nii Samsung kui Elion, et enam seda tuge ei ole ja ei tule ka. Kas ma olen ainuke pettunud F9000 omanik või on sellele teemale siiski mingi lahendus? Ei soovi eriti digiboksi vahele toppida. Olen läbi helistanud nii Elioni klienditoe kui ka Samsungi klienditoe ning algul lubasid mõlemad ettevõtted, et probleem lahendatakse "paari päeva jooksul".
Tänud ette. |
Hetkel ainuke lihtne lahendus on osta SEK-2500U. SEK-2500U kasutab sama firmware mis selle aasta HU8500 ja sellele on app saadaval. Muidugi keegi ei garanteeri et see sealt ka ära ei kao mingil hetkel, aga SEK-2500U on nii või teisiti asjalik investeering. |
Tänud! Kas on kindel, et HU8500 ikka toetab Elioni äppi. Käisin täna Euronicsis ning palusin demoda, äpp oli teleris olemas, aga pilti nad ette ei saanud. Võis olla lokaalne probleem. Lisaks siis veel, et kust saaks parima hinnaga SEK-2500U endale muretseda? |
no JazZ pole veel karjunud, et enam ei tööta....järelikult veel töötab.
Kaua, kes krt seda teab!
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
25.09.2014 18:59:38
|
|
|
Tere!
Tänud ette. |
Tänud! Kas on kindel, et HU8500 ikka toetab Elioni äppi. Käisin täna Euronicsis ning palusin demoda, äpp oli teleris olemas, aga pilti nad ette ei saanud. Võis olla lokaalne probleem. Lisaks siis veel, et kust saaks parima hinnaga SEK-2500U endale muretseda? |
Ametliku info järgi toetab (allikas https://pood.elion.ee/productInfo/55/55-3d-led-teler-samsung-u8500/UE55HU8500TXXH), aga SEK-2500U ei ole ametlikult toetatud, seega keegi ei garanteeri et see sealt ei kao. Samas keegi Elion'i töötaja siin teemas arvas et app'i kadumine SEK-2500U pealt on vähe tõenäoline. Mina võin ainult seda öelda et hetkel mul Elion'i app toimib.
SEK-2500U vist Eestis ei müüdagi? Ma ei tea kas see parim hind on, aga mina ostsin enda oma sealt > http://www.amazon.de/Samsung-SEK-2500U-ZG-Evolution-Fernseher-silber-schwarz/dp/B00IXUZJ5A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411664064&sr=8-1&keywords=SEK-2500U
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.09.2014 19:09:56
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Mark0, jah, annavad pressiteate välja siis ennustame täpsemalt. |
Mingit pressiteadet pole olnud, see kiip on ise selle kusagilt välja imenud. Võibolla ajas STV Go ja Elioni uudiste avaldamise ajad sassi
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised
. |
No sellest kirjutangi, et ootame Elioni ametliku pressika.ära ja siis vaatame edasi.
Või millest sa omamoodi aru said?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
25.09.2014 19:58:04
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
pppd,  |
 |
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
25.09.2014 22:13:27
|
|
|
Ma pakun, et Elioni rakendusega saab saateid telefonist vaadata...
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
25.09.2014 22:20:47
|
|
|
Tundub et keegi alfa-beeta testijatest on NDA vastu eksinud ja infot laiemalt jaganud kui lubati.
armjan ja indrekp olid kuidagi vaiksed täna... Tea kas ajasid lekitaja jälgi?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
25.09.2014 22:32:01
|
|
|
| No vähemalt siis on sellel äpil mingi mõte üldse..
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
25.09.2014 22:34:37
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Tundub et keegi alfa-beeta testijatest on NDA vastu eksinud ja infot laiemalt jaganud kui lubati.
armjan ja indrekp olid kuidagi vaiksed täna... Tea kas ajasid lekitaja jälgi?  |
Vaata foto URLi
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.09.2014 23:17:19
|
|
|
tundub, et emt põhja jooksmine hakkab lõppema... kui tagavad tasuta andmeside tv jaoks enda võrgus, teistele hinnakirja järgi, siis ....good job
AGA ennem vaatame asja yle, teoorias oli uus nuti ka hea
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.09.2014 06:23:23
|
|
|
Jälgi pole vaja ajada, paistab, et avalikud beetatesterid ei suutnud heast asjast rääkimata jätta Ega see vist väga hea ei ole, aga enam pole midagi teha.
Mis arvate, kas nädalapärast on Starmanil Lastenurk jms. TV Everywhere's valmis?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.09.2014 06:53:02
|
|
|
neid kanaleid peaks siis live nägema vist ehk äkki
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
26.09.2014 07:47:11
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Jälgi pole vaja ajada, paistab, et avalikud beetatesterid ei suutnud heast asjast rääkimata jätta Ega see vist väga hea ei ole, aga enam pole midagi teha.
Mis arvate, kas nädalapärast on Starmanil Lastenurk jms. TV Everywhere's valmis? |
Ei tunne ühtegi avalikku beetatestijat, ei ole rakendust veel kasutanud. Ütlen seda selguse huvides, et sellesse ringkonda kuuluvad inimesed ei tekitaks su oletuse tõttu asjatult pingeid.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.09.2014 07:48:36
|
|
|
Kõik on tõesti omainimesed. Üks staatiline pilt ei anna õnneks aimdust tegelikust funktsionaalsusest.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
26.09.2014 09:45:08
|
|
|
Krt ikka on selle elioniga jama, sai tellitud siin mõned päevad tagasi salvestus, kuid see teenus on ikka nii katki kui katki võiks lausa öelda, et puhta ......
Osasid asju ei salvesta, mis mul on salvestama pandud, salvestused ei käivitu alati, teinekord aitab kui telekale restart teha, kuid alati ei aita seegi, siis mõne saate puhul korduseid ei salvestata, aga nt. pandikunnid history pealt salvestatakse kogu saba ja karvadega... Eriti vihale ajab aga see, et päris paljudel juhtudel ei suuda see värk subtiitreid salvestada - täiesti ajuvaba, sellise jura eest küsitakse ilma igasuguse häbitundeta veel üsna kallist raha....
Kordustv on samuti endiselt rikkis, eriti etv saadete puhul, mis tavaliselt mingilt maalt hakkab jälle hakkima ja siis kinni jookseb...
Vaatasin, et mitu kuud ei ole ühtegi uuendust tulnud, kas ollakse nüüd ülirahul on tootega ...? Proovisin eile õhtul ka teleka tarkvara uuenduse ära 2000 versioonile (Samsung F6800), kuid elioni asjades ei muutunud midagi..kahjuks.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
26.09.2014 09:51:26
|
|
|
v1per, helista/kirjuta ja küsi kompi.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
26.09.2014 10:29:26
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| v1per, helista/kirjuta ja küsi kompi. |
Ja kui saad, siis anna siin ka teada. Mind saadeti lihtsalt pikalt, öeldi et kui ei meeldi võin teenusest loobuda. Kuigi ma ei küsinud ka kompi vaid küsisin millal korda saab see värk.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.09.2014 13:23:14
|
|
|
Olenemata sellest, et korduvalt on siin teavitatud ja ka helpdesk teavitab klienti, et Samsungi teleris ei tööta kordusTV ja salvestusteenus stabiilselt, proovitakse veel mingit kompi küsida?
KUI mõni teine tasuline rakendus teleris ei toimi, mis te siis teete, nõuate kompi ja kasutate mittetoimivat teenust edasi? (Ma ise ei maksaks poolt hinda ka kui teenus ei tööta)
Lahendus ei ole mitte loobumine, vaid oma digiboksi teleri järgi ühendamine, seniks kuni Samsung oma asjad jutti saab (kui ikka saab).
Lahendus oleks ka see, et kustutaks Samsungi teleris Kordustv ja salvestusteenuse nimekirjast ära aga asi on selles, et mõnel telerimudelil ei paista viga avalduvat ning saab teenust kasutada.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.09.2014 13:28:14
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| v1per, helista/kirjuta ja küsi kompi. |
Ja kui saad, siis anna siin ka teada. Mind saadeti lihtsalt pikalt, öeldi et kui ei meeldi võin teenusest loobuda. Kuigi ma ei küsinud ka kompi vaid küsisin millal korda saab see värk. |
Tarbijakaitsesse. Kui ikka ei saa täit teenust juba pikemat aega, siis pole ka elionil mitte mingit õigust küsida toote eest täis hinda.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|