Ega vahet pole kas PG-13 või mitte, Fox'ilt asjalikku Deadpool'i niikuinii ei tule. CHIMICHANGAS'e spämm ja "It's funny because I'm breaking the fourth wall!" Deadpool ise on ka raudselt filmis täiesti ühedimensiooniline karakter. Mõttetu cashgrab.
Scart, kui sa teed postituse siis enne sisestamist hinda kui suur osa lugejatest aru saab mida sa öelda tahad ja kui kekpärane AHV ei saa siis proovi uuesti. Omaarust postitad mingi uudise ja siis hakkad mölisema kui kõik sellest aru ei saa (nii nagui sina tahad). Teemaks on filmielamused ja mitte kõik ei pea olema kursis koomuskite inside worldiga. Seniks tõmba oma sõnavarast maha "ikka". _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Scart, kui sa teed postituse siis enne sisestamist hinda kui suur osa lugejatest aru saab mida sa öelda tahad ja kui kekpärane AHV ei saa siis proovi uuesti. Omaarust postitad mingi uudise ja siis hakkad mölisema kui kõik sellest aru ei saa (nii nagui sina tahad). Teemaks on filmielamused ja mitte kõik ei pea olema kursis koomuskite inside worldiga. Seniks tõmba oma sõnavarast maha "ikka".
Kes aastal 2014 ei tea Deadpooli, well... see on tema mure. Ja seda veel eriti peale paar kuud tagasi välja lastud Deadpooli test footaget, mis on ka siit samast teemast läbi käinud.
Kes aastal 2014 ei tea Deadpooli, well... see on tema mure. Ja seda veel eriti peale paar kuud tagasi välja lastud Deadpooli test footaget, mis on ka siit samast teemast läbi käinud.
Pigem on nii, et kui keegi ei tea, on see sinu jaoks tragöödia, teistel on, well... savi.
Uskumatu vinku oled sa ikka _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
tom saab 9 sanga selle filmi eest. 1 sang läheb liiga paljude korduste eest maha
paha küll tunnistada, aga ma olen pettunud positiivselt _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
9/10 on veidi palju aga 7,5/10 annab välja küll.
Üks väheseid viimase aja filme, mida kodus "kordusena" vaadates ka huvitav jälgida oli.
Godzilla jäi "kodukinos" lahjaks ja Transformerite ajal jäin enne lõppu hoopis tukkuma... Tuli järgmisel päeval viimased 45min uuesti üle vaadata.
Transformerid tahaksid hädasti "fan edition"-t saada, läilat sisu oli liiast. 2h peale paras kokku lõigata. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Scart, kah tulev epic värk vä?
Tundub rohkem nagu Naksitrallide tase tulema... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Nats veidrad nägid välja need elukad. Aga ehk film seletab _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
ma ikka ootan mingit head filmi see aasta, aga ei midagi. ainult mingid turtlessid, transformerid ja xmännid ja ahhh käige,...
milline on hea film, Tuulest viidud?
Tundub, et sa peab suunda muutma ja ameerika kinotööstusele selja pöörama. Vaata euroopa ja aasia poole _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Üks nendest filmidest, mida ma vaadata ei saa, kuna kaamera tõmblemine ajab iiveldama
iiveldama just ei aja, aga jah, ei meeldi mulle need tõmblevad kaamerad samuti, sp ei vaatagi neid _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.