Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elukaz
HV Guru

|
22.08.2014 10:11:18
|
|
|
Võta wifil pass maha et krüpteering ei saaks midagi segada ja lülita viimnegi muu netitarbija välja.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
r1v0
HV vaatleja
|
22.08.2014 22:47:04
|
|
|
asi on wifi kaartis.. mul on mõlema netiga krüpteering peal ja wifi pulka küll krüpteering ei seganud. Krüpteeringut ei hakka küll maha võtma.
Ubuntu panen ööseks tõmbama ja homme proovin
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
23.08.2014 09:31:37
|
|
|
Igaks juhuks küsin mis browseriga tegu?Mul oli IE sama jama.
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
r1v0
HV vaatleja
|
24.08.2014 12:26:33
|
|
|
Kaart on Intel Centrino advanced-n 6230, ning browser on firefox, proovisin ka chrome'i, ei aidanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
r1v0
HV vaatleja
|
27.08.2014 09:55:49
|
|
|
Niih, leidsin mingisuguse teema, mis veidi läks minu probleemiga kokku, kuigi teistel olid jamad tõsisemad, link on selline: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3517/p/19434026/20043416.aspx
Kuna mul on just dell xps15z, siis igaks juhuks vahetasin driveri ära nii, nagu seal õpetatud oli, nädalavahetusel proovin, kas aitas kah või mitte.
AGA nüüd on juba uus jama, mida enne windowsi vahetamist ei olnud. Nimelt, HDMI kaudu ei jookse enam läbi heli. Eile jamasin umbes 2h sellega. Probleem siis selline, et playback device'ide hulgas on HDMI audio näidatud, kuid ütleb kogu aeg mulle, et not plugged in. Video jookseb läbi probleemideta, lasin maha heli driverid, panin Realteki omad peale, lasin Nvidia driverid maha, neid ei saanudki vist uusi tagasi, samas eile õhtu jooksul vahetasin drivereid oma 4-5 korda, koguaeg jäi heli läpaka kõlaritesse, kui samas pilt jooksis telekasse. Proovisin teist HDMI kaablit, proovisin erinevaid teleka sisendeid. Telekal endal (Philips) pole mingisuguseid defekte, olen aastaid vaadanud HDMI'ga filme ja muid asju. Videokaart on GTX 525m, ning nagu ma aru saan, siis genereerib ta selle heli ise sinna HDMI'sse... Nvidia control paneli alt näitab mulle kah, et ei ole ühtegi heli mängivat seadet kaabli otsas. Google kah mind ei aidanud, igal pool öedli, et pane see HDMI heli defaultiks, aga minu HDMI heli püsib halllina ning midagi eriti sealt muuta ei saa. Device manageri alt näitab mulle, et selle HDMI audio driver provider on Microsoft, ise mõtlesin, et kui videokaart seda heli peaks mängima, siis peaks ju nvidia driver olema... aga eile kui nvidia driver veel olemas oli, siis ei aidanud teiste driverite maha laskmine ega miski, proovisin igasuguseid combosi.
Vabandan segase jutu pärast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.08.2014 10:17:40
|
|
|
Kas see Microsofti Audio asi seal Device Manageris pole mitte Inteli/Realteki HD audio vms? Ilma selleta sul heli ei lähegi HDMI kaudu kusagile.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Skyline
HV kasutaja
|
27.08.2014 10:24:16
|
|
|
Sama pill, xps 15z, windows updatega leitud nvidia driverid ei töötand/töötas vigaselt(just HDMI-ga ühendatud telekas). Siiski pakuks et see viimane probleem kinni driverites/seadistuses. Originaal driverite plaati alles pole? Ma laseks need esmalt peale ning katsetaks kas nii toimib, edasi hakkaks otsast uuendama.
Video laadimise probleemi juhtme taga oled proovinud? 12/1 netiga 1080p video ei jooksegi sujuvalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
r1v0
HV vaatleja
|
27.08.2014 10:38:58
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Kas see Microsofti Audio asi seal Device Manageris pole mitte Inteli/Realteki HD audio vms? Ilma selleta sul heli ei lähegi HDMI kaudu kusagile. |
See on olemas, seal on 2 device'i
Spoiler 
Skyline kirjutas: |
Sama pill, xps 15z, windows updatega leitud nvidia driverid ei töötand/töötas vigaselt(just HDMI-ga ühendatud telekas). Siiski pakuks et see viimane probleem kinni driverites/seadistuses. Originaal driverite plaati alles pole? Ma laseks need esmalt peale ning katsetaks kas nii toimib, edasi hakkaks otsast uuendama.
Video laadimise probleemi juhtme taga oled proovinud? 12/1 netiga 1080p video ei jooksegi sujuvalt. |
Ma ei kasuta update'iga tulnud drivereid, kasutan viimaseid kodulehelt. Seadistused läbi käidud kõik. Plaati küll kahjuks ei ole.
Juhtme taga pole proovinud, kuid wifi dongliga asi töötas. 12M netist piisab küll, isegi 5M netist piisab (3,5 peaks absolute minimum olema)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
r1v0
HV vaatleja
|
27.08.2014 14:50:55
|
|
|
inteli integrated on kah olemas HD 3000, kui ma ei eksi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.08.2014 14:52:31
|
|
|
Siis Inteli driverid ka peale. Nendega või nVidia omadega koos tulevad ka HD Audio driverid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
r1v0
HV vaatleja
|
27.08.2014 15:52:43
|
|
|
Mõlemad on peal, nvidiaga tulevad kaasa. Hetkel installin uuesti nvidia audio drivereid.
Edit: Nvidia driverite clean install aitas, lasin kogu kupatuse maha, koos video driverite ja kõigega ning uuesti peale ning lõpuks hakkas asi tööle ikka aitäh abi eest!
Võime tagasi esimese probleemi arutlemise juurde minna. Kuigi hetkel peab ootama nv, et teada saada, kas to qualcom'i driver aitas või mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
27.08.2014 16:10:20
|
|
|
Kuidagi hakkab tunduma,et ikkagi kala on win-i ja draiverite paigaldajaga.Kas see win-i reinstal sul esimene kord selle läppariga?
Soovitaks sul reinstall ikkagi teha ja kõik draivud võtta kodukalt mis sest,et vanemad versioonid.Kuna oled palju igasugu draivereid
proovinud siis võib nendest midagi nüüdseks kuhugi alles jääda kasvõi registrisse ja sellise kompotiga ei pruugi su proovimised
ja üritused tulemuseni viia.Mitte,et kahtleks sinu võimetes aga soovitaks siiski
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
r1v0
HV vaatleja
|
27.08.2014 17:01:44
|
|
|
meh, kõik on tehtav, olen windowse alati ise vahetanud, oma 20 õnnestunud installi on ikka seljataga. Enda läpakaga läheb vist alles kolmas kord, ning iga kord juhtub see driverite install erinevas järjekorras ja erinevatest allikatest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|