Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Kes selle jama ära oskab lahendada, saab virtuaalse medali! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 22.08.2014 10:11:18 vasta tsitaadiga

Võta wifil pass maha et krüpteering ei saaks midagi segada ja lülita viimnegi muu netitarbija välja.
r1v0
HV vaatleja

sõnum 22.08.2014 22:47:04 vasta tsitaadiga

asi on wifi kaartis.. mul on mõlema netiga krüpteering peal ja wifi pulka küll krüpteering ei seganud. Krüpteeringut ei hakka küll maha võtma.

Ubuntu panen ööseks tõmbama ja homme proovin icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.08.2014 23:00:07 vasta tsitaadiga

millise võrgukaardiga konkreetselt tegu on? delli leht pakub päris mitut.
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 23.08.2014 09:31:37 vasta tsitaadiga

Igaks juhuks küsin mis browseriga tegu?Mul oli IE sama jama.
r1v0
HV vaatleja

sõnum 24.08.2014 12:26:33 vasta tsitaadiga

Kaart on Intel Centrino advanced-n 6230, ning browser on firefox, proovisin ka chrome'i, ei aidanud.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 24.08.2014 13:20:40 vasta tsitaadiga

speedtest.net toimetab samamoodi flashi peal see peaks siis ka valetama. kui muidu kuskilt ftp st tõmbad, kas siis on kiirus selline, mida pakett võimaldama peaks?
r1v0
HV vaatleja

sõnum 27.08.2014 09:55:49 vasta tsitaadiga

Niih, leidsin mingisuguse teema, mis veidi läks minu probleemiga kokku, kuigi teistel olid jamad tõsisemad, link on selline: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3517/p/19434026/20043416.aspx
Kuna mul on just dell xps15z, siis igaks juhuks vahetasin driveri ära nii, nagu seal õpetatud oli, nädalavahetusel proovin, kas aitas kah või mitte.

AGA nüüd on juba uus jama, mida enne windowsi vahetamist ei olnud. Nimelt, HDMI kaudu ei jookse enam läbi heli. Eile jamasin umbes 2h sellega. Probleem siis selline, et playback device'ide hulgas on HDMI audio näidatud, kuid ütleb kogu aeg mulle, et not plugged in. Video jookseb läbi probleemideta, lasin maha heli driverid, panin Realteki omad peale, lasin Nvidia driverid maha, neid ei saanudki vist uusi tagasi, samas eile õhtu jooksul vahetasin drivereid oma 4-5 korda, koguaeg jäi heli läpaka kõlaritesse, kui samas pilt jooksis telekasse. Proovisin teist HDMI kaablit, proovisin erinevaid teleka sisendeid. Telekal endal (Philips) pole mingisuguseid defekte, olen aastaid vaadanud HDMI'ga filme ja muid asju. Videokaart on GTX 525m, ning nagu ma aru saan, siis genereerib ta selle heli ise sinna HDMI'sse... Nvidia control paneli alt näitab mulle kah, et ei ole ühtegi heli mängivat seadet kaabli otsas. Google kah mind ei aidanud, igal pool öedli, et pane see HDMI heli defaultiks, aga minu HDMI heli püsib halllina ning midagi eriti sealt muuta ei saa. Device manageri alt näitab mulle, et selle HDMI audio driver provider on Microsoft, ise mõtlesin, et kui videokaart seda heli peaks mängima, siis peaks ju nvidia driver olema... aga eile kui nvidia driver veel olemas oli, siis ei aidanud teiste driverite maha laskmine ega miski, proovisin igasuguseid combosi.

Vabandan segase jutu pärast.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.08.2014 10:17:40 vasta tsitaadiga

Kas see Microsofti Audio asi seal Device Manageris pole mitte Inteli/Realteki HD audio vms? Ilma selleta sul heli ei lähegi HDMI kaudu kusagile.
tagasi üles
Skyline
HV kasutaja

sõnum 27.08.2014 10:24:16 vasta tsitaadiga

Sama pill, xps 15z, windows updatega leitud nvidia driverid ei töötand/töötas vigaselt(just HDMI-ga ühendatud telekas). Siiski pakuks et see viimane probleem kinni driverites/seadistuses. Originaal driverite plaati alles pole? Ma laseks need esmalt peale ning katsetaks kas nii toimib, edasi hakkaks otsast uuendama.
Video laadimise probleemi juhtme taga oled proovinud? 12/1 netiga 1080p video ei jooksegi sujuvalt.
tagasi üles
r1v0
HV vaatleja

sõnum 27.08.2014 10:38:58 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kas see Microsofti Audio asi seal Device Manageris pole mitte Inteli/Realteki HD audio vms? Ilma selleta sul heli ei lähegi HDMI kaudu kusagile.

See on olemas, seal on 2 device'i
Spoiler Spoiler Spoiler

Skyline kirjutas:
Sama pill, xps 15z, windows updatega leitud nvidia driverid ei töötand/töötas vigaselt(just HDMI-ga ühendatud telekas). Siiski pakuks et see viimane probleem kinni driverites/seadistuses. Originaal driverite plaati alles pole? Ma laseks need esmalt peale ning katsetaks kas nii toimib, edasi hakkaks otsast uuendama.
Video laadimise probleemi juhtme taga oled proovinud? 12/1 netiga 1080p video ei jooksegi sujuvalt.

Ma ei kasuta update'iga tulnud drivereid, kasutan viimaseid kodulehelt. Seadistused läbi käidud kõik. Plaati küll kahjuks ei ole.
Juhtme taga pole proovinud, kuid wifi dongliga asi töötas. 12M netist piisab küll, isegi 5M netist piisab (3,5 peaks absolute minimum olema)
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.08.2014 13:13:10 vasta tsitaadiga

High Definition Audio alt ongi driverid puudu. Need peaksid olema nVidia videokaardi driveritega komplektis. Seda juhul, kui sul Inteli videokaarti lisaks pole. Siis võib tegemist olla ka Inteli driverite puudumisega.
http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3517/t/19427723.aspx
tagasi üles
r1v0
HV vaatleja

sõnum 27.08.2014 14:50:55 vasta tsitaadiga

inteli integrated on kah olemas icon_smile.gif HD 3000, kui ma ei eksi.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.08.2014 14:52:31 vasta tsitaadiga

Siis Inteli driverid ka peale. Nendega või nVidia omadega koos tulevad ka HD Audio driverid.
tagasi üles
r1v0
HV vaatleja

sõnum 27.08.2014 15:52:43 vasta tsitaadiga

Mõlemad on peal, nvidiaga tulevad kaasa. Hetkel installin uuesti nvidia audio drivereid.

Edit: Nvidia driverite clean install aitas, lasin kogu kupatuse maha, koos video driverite ja kõigega ning uuesti peale ning lõpuks hakkas asi tööle ikka icon_smile.gif aitäh abi eest!
Võime tagasi esimese probleemi arutlemise juurde minna. Kuigi hetkel peab ootama nv, et teada saada, kas to qualcom'i driver aitas või mitte.
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 27.08.2014 16:10:20 vasta tsitaadiga

Kuidagi hakkab tunduma,et ikkagi kala on win-i ja draiverite paigaldajaga.Kas see win-i reinstal sul esimene kord selle läppariga?
Soovitaks sul reinstall ikkagi teha ja kõik draivud võtta kodukalt mis sest,et vanemad versioonid.Kuna oled palju igasugu draivereid
proovinud siis võib nendest midagi nüüdseks kuhugi alles jääda kasvõi registrisse ja sellise kompotiga ei pruugi su proovimised
ja üritused tulemuseni viia.Mitte,et kahtleks sinu võimetes aga soovitaks siiski icon_smile.gif

r1v0
HV vaatleja

sõnum 27.08.2014 17:01:44 vasta tsitaadiga

meh, kõik on tehtav, olen windowse alati ise vahetanud, oma 20 õnnestunud installi on ikka seljataga. Enda läpakaga läheb vist alles kolmas kord, ning iga kord juhtub see driverite install erinevas järjekorras ja erinevatest allikatest.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Kes selle jama ära oskab lahendada, saab virtuaalse medali! mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.