Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pots4t4j4
HV Guru
|
30.07.2014 22:59:48
|
|
|
tallinnas on valikus reval ja myfitness, esimene vist parem valik eksole ?
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
30.07.2014 23:00:08
|
|
|
nexus4 kirjutas: |
suvel, vähemalt eelmine, oli saal nii palav ja umbne, et sinna sisse jalutades pöörasin otsa ringi |
Tallinnas ülemine korrus on pisem ja seal on küll suht umbne, kuid allkorrusel on täitsa hea. ;D Vb ma harjunud ka rohkem sellise soojaga. Minu jaoks midagi hullu ei ole. Või siis on asjad paranenud võrreldes eelmise aastaga.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
30.07.2014 23:03:49
|
|
|
ErkiT kirjutas: |
suvel, vähemalt eelmine, oli saal nii palav ja umbne, et sinna sisse jalutades pöörasin otsa ringi |
Tallinnas ülemine korrus on pisem ja seal on küll suht umbne, kuid allkorrusel on täitsa hea. ;D Vb ma harjunud ka rohkem sellise soojaga. Minu jaoks midagi hullu ei ole. Või siis on asjad paranenud võrreldes eelmise aastaga. |
Sellel hetkel oli tegu tõesti ülemise korrusega, aga olukord oli niivõrd hull, et läksin klienditeenidaja käest küsima, et kas neil on toimunud mingi avarii või peabki nii olema. Vabandati ja öeldi, et selliste ilmadega ja kui päike akendest sisse paistab, siis tõesti nende ventilatsiooni ja külmapark ei saa sellele vastu. Tõele au andes, olid tol hetkel tõesti väga kuumad ilmad, nagu praegu. Keegi võiks kommenteerida, kuidas seal olukord praegu on.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
30.07.2014 23:07:50
|
|
|
ErkiT kirjutas: |
Tallinnas ülemine korrus on pisem ja seal on küll suht umbne, kuid allkorrusel on täitsa hea. ;D Vb ma harjunud ka rohkem sellise soojaga. Minu jaoks midagi hullu ei ole. Või siis on asjad paranenud võrreldes eelmise aastaga. |
Sellel hetkel oli tegu tõesti ülemise korrusega, aga olukord oli niivõrd hull, et läksin klienditeenidaja käest küsima, et kas neil on toimunud mingi avarii või peabki nii olema. Vabandati ja öeldi, et selliste ilmadega ja kui päike akendest sisse paistab, siis tõesti nende ventilatsiooni ja külmapark ei saa sellele vastu. Tõele au andes, olid tol hetkel tõesti väga kuumad ilmad, nagu praegu. Keegi võiks kommenteerida, kuidas seal olukord praegu on. |
Seal on praegu ka ikka päris soe. Ma ise käin Tallinna ja Tartu klubis trenni tegemas. Jahutus võiks neil küll Tallinna klubi teisel korrusel parem olla. Etjah.
Siiani otsin kedagi, kes plaanib Arcticus lepingu teha. On üle anda enda leping, mis kestab veel 8 kuud. Kuutasu 56€ kuu ning selle sees on piiramatu jõusaali ja basseini kasutamine Tallinna ja Tartu Arctic Sport-i klubis. Mingeid teisi rahalisi kohustusi peale kuutasu ei lisandu. Ise olen ära lendamas ja lihtsalt lepingu üleandmine on minu jaoks soodsam, kui lõpetamine.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
07.08.2014 18:29:34
|
|
|
Tervitust,
Pärnus hea odav koht jõusaalis käimiseks ?
Pärnus kuskil öösel ka käia saaks ?
Viimasel ajal olen vormis väljas (90kg ja 172cm pikk) ning peaks hakkama toitumist jälgima ja trenni tegema?.Kaal ei ole mingi probleem minu jaosk vaid võiks nagu kerged lihased olla ja väikse kõhukese eest ära saada .
Võibolla keegi on pärnust kes viitsiks võibolla nõu anda ja midagi ette näidata teinekord ?
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
1 :: |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
07.08.2014 19:01:12
|
|
|
Ega vist väga suurt valikut pole. Kui ise Pärnus olen käinud, olen kasutanud Kimberi jõusaali. Suht väike, aga saab asjad tehtud
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/
www.danceophones.eu |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy
HV veteran
|
07.08.2014 19:17:01
|
|
|
ise käin pärnus myfitnessis ja olen rahul
_________________ https://www.nöf.ee |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
07.08.2014 19:20:46
|
|
|
Panin täna täiega feili jalapressil, panin mingi 300kg+ peale, mõtlesin mida hekki kuidas ma nii palju jõuan juba.. tuli välja, et panin kettad "hoiukohta" .
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.08.2014 19:31:32
|
|
|
owndyaa kirjutas: |
Panin täna täiega feili jalapressil, panin mingi 300kg+ peale, mõtlesin mida hekki kuidas ma nii palju jõuan juba.. tuli välja, et panin kettad "hoiukohta" . |
:facepalm:
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
07.08.2014 19:39:13
|
|
|
SKG kirjutas: |
Panin täna täiega feili jalapressil, panin mingi 300kg+ peale, mõtlesin mida hekki kuidas ma nii palju jõuan juba.. tuli välja, et panin kettad "hoiukohta" . |
:facepalm: |
Jep .
Eks suve palav ilm & uus jõusaal mõjutas . Ei mõelnud nii selgelt kui oleks võinud
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy
HV veteran
|
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
07.08.2014 19:47:28
|
|
|
ummy kirjutas: |
mitme kiloga muidu tegid siis ? |
Kuna ma alustasin jõusaaliga paar kuud tagasi, seega raskused on hetkel ligi 120-160 vahel. 15xrep.
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.08.2014 19:48:10
|
|
|
Tyhja rackiga LOL.
Uh oh I'm so strong suddenly.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy
HV veteran
|
07.08.2014 19:54:01
|
|
|
muidu teed 120-160 ja siis mõtlesid et prooviks 300+'ga ?
No offence aga tundub väljamõeldud nali
_________________ https://www.nöf.ee |
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
07.08.2014 20:04:44
|
|
|
Tyhja rackiga LOL.
Uh oh I'm so strong suddenly. |
Just, tühja rackiga . Ma ei kujuta ette, mida mõni arvas.. "Look that guy, what a dumb"
ummy kirjutas: |
muidu teed 120-160 ja siis mõtlesid et prooviks 300+'ga ?
No offence aga tundub väljamõeldud nali  |
Kui korralikult loed, siis panin kõik raskused just "hoiukohta". Mõtlesin kuidas ühtäkki nii kerge on. Iga seeria oli sama kerge .
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
lawri
HV kasutaja
|
08.08.2014 13:13:51
|
|
|
Kolisin hiljuti tagasi Pärnusse ja otsin samuti jõusaali, kus käima hakata.
Praegust kaalun myfitnessi ja Kimberly vahel. Kimberly oleks soodsam valik, aga myfitness asub mulle sobivamas kohas.
Ummy oled sa Kimberlis käinud? Kui jah siis kuidas see võrreldes myfitnessi jõusaaliga oli.
Kas Myfitnessis on squat rack olemas?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
08.08.2014 13:23:19
|
|
|
Vabandust, et niimoodi otse vahele torkan, aga mida tartlased soovitaksid? Plaanis sügisest liikmestaatuse kuhugi muretseda. Arctic Sport tundub pealtnäha kuidagi sümpaatsem, aga asub minu jaoks väga kaugel, samas MyFitness on 3-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Füsioterapeut on soovitanud ka üsna spetsiifiliselt mul pilatesega tegeleda, seega ehk oskab keegi just konkrseetselt ka sellest lähtudes nõu anda? Aitäh!
PS: Käin tihti ka Tallinnas, ega mõni klubi sellist võimalust ei paku, et saan vabalt ka erinevates linnades trennis/saalis käia?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2014 13:25:59
|
|
|
owndyaa, Kui järgmine kord hantlitega bitecps curle teed, siis vaata, et hantleid ei unusta kätte võtta.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
08.08.2014 13:32:58
|
|
|
owndyaa, Kui järgmine kord hantlitega bitecps curle teed, siis vaata, et hantleid ei unusta kätte võtta. |
Üritan
lexo kirjutas: |
Vabandust, et niimoodi otse vahele torkan, aga mida tartlased soovitaksid? Plaanis sügisest liikmestaatuse kuhugi muretseda. Arctic Sport tundub pealtnäha kuidagi sümpaatsem, aga asub minu jaoks väga kaugel, samas MyFitness on 3-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Füsioterapeut on soovitanud ka üsna spetsiifiliselt mul pilatesega tegeleda, seega ehk oskab keegi just konkrseetselt ka sellest lähtudes nõu anda? Aitäh!
PS: Käin tihti ka Tallinnas, ega mõni klubi sellist võimalust ei paku, et saan vabalt ka erinevates linnades trennis/saalis käia? |
Myfitness. Arctic Sport mulle endale nii väga ei istu.
Myfitness on mulle üsna lähedal, Arctic jällegi kaugemal, kuid seal jällegi üks hea asi: Bassein
Myfitness pakub :
MyFitness+ täispakett (10 klubi) - 63.00 €
Oleneb mitu korda kuus käid mujal.. Ehk mõttekam võtta tavaline täispakett ja maksta teistes kohtades 3.50€ klubi külastuse eest. (Noortele 42€ täispakett, vanematele kui 25 on 47€ )
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
08.08.2014 15:55:34
|
|
|
lawri kirjutas: |
Kolisin hiljuti tagasi Pärnusse ja otsin samuti jõusaali, kus käima hakata.
Praegust kaalun myfitnessi ja Kimberly vahel. Kimberly oleks soodsam valik, aga myfitness asub mulle sobivamas kohas.
Ummy oled sa Kimberlis käinud? Kui jah siis kuidas see võrreldes myfitnessi jõusaaliga oli.
Kas Myfitnessis on squat rack olemas? |
Oleneb milline kimber.
spordihallis käib veidi teistmoodi seltskond - vahendid on täitsa ok (kardio seadmeid on veidi vähe)
lao tänava oma, on selline kodune ja down to earth - väga suur masinapark, kuid see tähendab ka vähe ruumi. (kuigi on läbi 2 korruse - teine korrus on ruumikam)
valida on veel tennisehall, kuid seal vahendeid vähe (hind suhteliselt soodne)
ja tervise paradiis -aga see jõusaal on külastava klientuuri jaoks kordades väike - iga masina taga istu järtsis - või tee seda mis parasjagu vaba
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
2 :: |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2014 19:26:35
|
|
|
BulkPowders-il oli -40% SALE valitud toodetel, seega otsustasin esimest korda loomavalgu isolaadi ara proovida. 97% valku!!
Maitse ja segunemine pole just suurem asi, aga who cares.. lusikatais kakaod ja steviat hulka ning laheb alla küll.
Spoiler 
Spoiler 
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
08.08.2014 19:43:10
|
|
|
BulkPowders-il oli -40% SALE valitud toodetel, seega otsustasin esimest korda loomavalgu isolaadi ara proovida. 97% valku!!
Maitse ja segunemine pole just suurem asi, aga who cares.. lusikatais kakaod ja steviat hulka ning laheb alla küll.
Spoiler 
Spoiler 
|
BulkPowders? Kas tellisid või seal Iirimaal selle pood olemas?
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2014 19:44:17
|
|
|
Spoiler 
Spoiler 
|
BulkPowders? Kas tellisid või seal Iirimaal selle pood olemas? |
http://helpdesk.bulkpowders.co.uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/60/9/what-countries-do-you-ship-to
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
08.08.2014 19:47:51
|
|
|
Tellisid siis?
Maitsestamata pulbrit vast päris raske alla saada
Tegelikult küsin :
Kui tihti sa valgupulbreid/pulbreid tarbid? Mul endal küll üks valgupotsik aga reaalselt võtan seda nädalas korra või isegi paari nädala tagant . Enamus tuleb siiski toidust.
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|