Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 270, 271, 272  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 30.07.2014 22:59:48 vasta tsitaadiga

tallinnas on valikus reval ja myfitness, esimene vist parem valik eksole ?
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ErkiT_old
HV kasutaja

sõnum 30.07.2014 23:00:08 vasta tsitaadiga

nexus4 kirjutas:
suvel, vähemalt eelmine, oli saal nii palav ja umbne, et sinna sisse jalutades pöörasin otsa ringi
Tallinnas ülemine korrus on pisem ja seal on küll suht umbne, kuid allkorrusel on täitsa hea. ;D Vb ma harjunud ka rohkem sellise soojaga. Minu jaoks midagi hullu ei ole. icon_rolleyes.gif Või siis on asjad paranenud võrreldes eelmise aastaga.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 30.07.2014 23:03:49 vasta tsitaadiga

ErkiT kirjutas:
nexus4 kirjutas:
suvel, vähemalt eelmine, oli saal nii palav ja umbne, et sinna sisse jalutades pöörasin otsa ringi
Tallinnas ülemine korrus on pisem ja seal on küll suht umbne, kuid allkorrusel on täitsa hea. ;D Vb ma harjunud ka rohkem sellise soojaga. Minu jaoks midagi hullu ei ole. icon_rolleyes.gif Või siis on asjad paranenud võrreldes eelmise aastaga.

Sellel hetkel oli tegu tõesti ülemise korrusega, aga olukord oli niivõrd hull, et läksin klienditeenidaja käest küsima, et kas neil on toimunud mingi avarii või peabki nii olema. Vabandati ja öeldi, et selliste ilmadega ja kui päike akendest sisse paistab, siis tõesti nende ventilatsiooni ja külmapark ei saa sellele vastu. Tõele au andes, olid tol hetkel tõesti väga kuumad ilmad, nagu praegu. Keegi võiks kommenteerida, kuidas seal olukord praegu on.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
ErkiT_old
HV kasutaja

sõnum 30.07.2014 23:07:50 vasta tsitaadiga

nexus4 kirjutas:
ErkiT kirjutas:
nexus4 kirjutas:

Sellel hetkel oli tegu tõesti ülemise korrusega, aga olukord oli niivõrd hull, et läksin klienditeenidaja käest küsima, et kas neil on toimunud mingi avarii või peabki nii olema. Vabandati ja öeldi, et selliste ilmadega ja kui päike akendest sisse paistab, siis tõesti nende ventilatsiooni ja külmapark ei saa sellele vastu. Tõele au andes, olid tol hetkel tõesti väga kuumad ilmad, nagu praegu. Keegi võiks kommenteerida, kuidas seal olukord praegu on.
Seal on praegu ka ikka päris soe. Ma ise käin Tallinna ja Tartu klubis trenni tegemas. Jahutus võiks neil küll Tallinna klubi teisel korrusel parem olla. Etjah.

Siiani otsin kedagi, kes plaanib Arcticus lepingu teha. On üle anda enda leping, mis kestab veel 8 kuud. Kuutasu 56€ kuu ning selle sees on piiramatu jõusaali ja basseini kasutamine Tallinna ja Tartu Arctic Sport-i klubis. icon_rolleyes.gif Mingeid teisi rahalisi kohustusi peale kuutasu ei lisandu. icon_razz.gif Ise olen ära lendamas ja lihtsalt lepingu üleandmine on minu jaoks soodsam, kui lõpetamine.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 07.08.2014 18:29:34 vasta tsitaadiga

Tervitust,

Pärnus hea odav koht jõusaalis käimiseks ?
Pärnus kuskil öösel ka käia saaks ?

Viimasel ajal olen vormis väljas (90kg ja 172cm pikk) ning peaks hakkama toitumist jälgima ja trenni tegema?.Kaal ei ole mingi probleem minu jaosk vaid võiks nagu kerged lihased olla ja väikse kõhukese eest ära saada .

Võibolla keegi on pärnust kes viitsiks võibolla nõu anda ja midagi ette näidata teinekord ?

Invention
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.08.2014 19:01:12 vasta tsitaadiga

Ega vist väga suurt valikut pole. Kui ise Pärnus olen käinud, olen kasutanud Kimberi jõusaali. Suht väike, aga saab asjad tehtud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 07.08.2014 19:02:31 vasta tsitaadiga

Ma olen jah suht uus pärnus ega ei tea mis seal on ega midagi .
ummy
HV veteran

sõnum 07.08.2014 19:17:01 vasta tsitaadiga

ise käin pärnus myfitnessis ja olen rahul thumbs_up.gif
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 07.08.2014 19:20:46 vasta tsitaadiga

Panin täna täiega feili jalapressil, panin mingi 300kg+ peale, mõtlesin mida hekki kuidas ma nii palju jõuan juba.. tuli välja, et panin kettad "hoiukohta" icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.08.2014 19:31:32 vasta tsitaadiga

owndyaa kirjutas:
Panin täna täiega feili jalapressil, panin mingi 300kg+ peale, mõtlesin mida hekki kuidas ma nii palju jõuan juba.. tuli välja, et panin kettad "hoiukohta" icon_biggrin.gif.

:facepalm:

tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 07.08.2014 19:39:13 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
owndyaa kirjutas:

:facepalm:

Jep icon_lol.gif icon_lol.gif .
Eks suve palav ilm & uus jõusaal mõjutas . Ei mõelnud nii selgelt kui oleks võinud
tagasi üles
ummy
HV veteran

sõnum 07.08.2014 19:43:53 vasta tsitaadiga

mitme kiloga muidu tegid siis ?
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 07.08.2014 19:47:28 vasta tsitaadiga

ummy kirjutas:
mitme kiloga muidu tegid siis ?

Kuna ma alustasin jõusaaliga paar kuud tagasi, seega raskused on hetkel ligi 120-160 vahel. 15xrep.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.08.2014 19:48:10 vasta tsitaadiga

Tyhja rackiga LOL.

Uh oh I'm so strong suddenly.

tagasi üles
ummy
HV veteran

sõnum 07.08.2014 19:54:01 vasta tsitaadiga

muidu teed 120-160 ja siis mõtlesid et prooviks 300+'ga ?
No offence aga tundub väljamõeldud nali icon_redface.gif

owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 07.08.2014 20:04:44 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Tyhja rackiga LOL.

Uh oh I'm so strong suddenly.

Just, tühja rackiga icon_biggrin.gif. Ma ei kujuta ette, mida mõni arvas.. "Look that guy, what a dumb"

ummy kirjutas:
muidu teed 120-160 ja siis mõtlesid et prooviks 300+'ga ?
No offence aga tundub väljamõeldud nali icon_redface.gif

Kui korralikult loed, siis panin kõik raskused just "hoiukohta". Mõtlesin kuidas ühtäkki nii kerge on. Iga seeria oli sama kerge .
tagasi üles
lawri
HV kasutaja

sõnum 08.08.2014 13:13:51 vasta tsitaadiga

Kolisin hiljuti tagasi Pärnusse ja otsin samuti jõusaali, kus käima hakata.
Praegust kaalun myfitnessi ja Kimberly vahel. Kimberly oleks soodsam valik, aga myfitness asub mulle sobivamas kohas.
Ummy oled sa Kimberlis käinud? Kui jah siis kuidas see võrreldes myfitnessi jõusaaliga oli.
Kas Myfitnessis on squat rack olemas?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
lexo
HV kasutaja
lexo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.08.2014 13:23:19 vasta tsitaadiga

Vabandust, et niimoodi otse vahele torkan, aga mida tartlased soovitaksid? Plaanis sügisest liikmestaatuse kuhugi muretseda. Arctic Sport tundub pealtnäha kuidagi sümpaatsem, aga asub minu jaoks väga kaugel, samas MyFitness on 3-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Füsioterapeut on soovitanud ka üsna spetsiifiliselt mul pilatesega tegeleda, seega ehk oskab keegi just konkrseetselt ka sellest lähtudes nõu anda? Aitäh!
PS: Käin tihti ka Tallinnas, ega mõni klubi sellist võimalust ei paku, et saan vabalt ka erinevates linnades trennis/saalis käia?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.08.2014 13:25:59 vasta tsitaadiga

owndyaa, Kui järgmine kord hantlitega bitecps curle teed, siis vaata, et hantleid ei unusta kätte võtta.
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 08.08.2014 13:32:58 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
owndyaa, Kui järgmine kord hantlitega bitecps curle teed, siis vaata, et hantleid ei unusta kätte võtta.

Üritan icon_lol.gif

lexo kirjutas:
Vabandust, et niimoodi otse vahele torkan, aga mida tartlased soovitaksid? Plaanis sügisest liikmestaatuse kuhugi muretseda. Arctic Sport tundub pealtnäha kuidagi sümpaatsem, aga asub minu jaoks väga kaugel, samas MyFitness on 3-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Füsioterapeut on soovitanud ka üsna spetsiifiliselt mul pilatesega tegeleda, seega ehk oskab keegi just konkrseetselt ka sellest lähtudes nõu anda? Aitäh!
PS: Käin tihti ka Tallinnas, ega mõni klubi sellist võimalust ei paku, et saan vabalt ka erinevates linnades trennis/saalis käia?

Myfitness. Arctic Sport mulle endale nii väga ei istu.
Myfitness on mulle üsna lähedal, Arctic jällegi kaugemal, kuid seal jällegi üks hea asi: Bassein

Myfitness pakub :
MyFitness+ täispakett (10 klubi) - 63.00 €

Oleneb mitu korda kuus käid mujal.. Ehk mõttekam võtta tavaline täispakett ja maksta teistes kohtades 3.50€ klubi külastuse eest. (Noortele 42€ täispakett, vanematele kui 25 on 47€ )
tagasi üles
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 08.08.2014 15:55:34 vasta tsitaadiga

lawri kirjutas:
Kolisin hiljuti tagasi Pärnusse ja otsin samuti jõusaali, kus käima hakata.
Praegust kaalun myfitnessi ja Kimberly vahel. Kimberly oleks soodsam valik, aga myfitness asub mulle sobivamas kohas.
Ummy oled sa Kimberlis käinud? Kui jah siis kuidas see võrreldes myfitnessi jõusaaliga oli.
Kas Myfitnessis on squat rack olemas?

Oleneb milline kimber.

spordihallis käib veidi teistmoodi seltskond - vahendid on täitsa ok (kardio seadmeid on veidi vähe)
lao tänava oma, on selline kodune ja down to earth - väga suur masinapark, kuid see tähendab ka vähe ruumi. (kuigi on läbi 2 korruse - teine korrus on ruumikam)
valida on veel tennisehall, kuid seal vahendeid vähe (hind suhteliselt soodne)
ja tervise paradiis -aga see jõusaal on külastava klientuuri jaoks kordades väike - iga masina taga istu järtsis - või tee seda mis parasjagu vaba
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 109
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.08.2014 19:26:35 vasta tsitaadiga

BulkPowders-il oli -40% SALE valitud toodetel, seega otsustasin esimest korda loomavalgu isolaadi ara proovida. 97% valku!!
Maitse ja segunemine pole just suurem asi, aga who cares.. lusikatais kakaod ja steviat hulka ning laheb alla küll.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 08.08.2014 19:43:10 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
BulkPowders-il oli -40% SALE valitud toodetel, seega otsustasin esimest korda loomavalgu isolaadi ara proovida. 97% valku!!
Maitse ja segunemine pole just suurem asi, aga who cares.. lusikatais kakaod ja steviat hulka ning laheb alla küll.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

BulkPowders? Kas tellisid või seal Iirimaal selle pood olemas?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.08.2014 19:44:17 vasta tsitaadiga

owndyaa kirjutas:
SKG kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

http://helpdesk.bulkpowders.co.uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/60/9/what-countries-do-you-ship-to

tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 08.08.2014 19:47:51 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
owndyaa kirjutas:
SKG kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

http://helpdesk.bulkpowders.co.uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/60/9/what-countries-do-you-ship-to

Tellisid siis?
Maitsestamata pulbrit vast päris raske alla saada icon_biggrin.gif

Tegelikult küsin :
Kui tihti sa valgupulbreid/pulbreid tarbid? Mul endal küll üks valgupotsik aga reaalselt võtan seda nädalas korra või isegi paari nädala tagant . Enamus tuleb siiski toidust.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 270, 271, 272  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.