Mis sidet/salvi soovitate valusale õlale? Pole lihasvalu vist aga just tiirutades selline terav valu kuskil kondi kallal.(või lülis) On selle vastu üldse midagi kasutada, pausi võtsin ka juba jõuksist kuna reisul 2 nädalat ja nüüd ei saa rasvarohkete toitude kõrvale koduseid excercise ka teha.
Mis sidet/salvi soovitate valusale õlale? Pole lihasvalu vist aga just tiirutades selline terav valu kuskil kondi kallal.(või lülis) On selle vastu üldse midagi kasutada, pausi võtsin ka juba jõuksist kuna reisul 2 nädalat ja nüüd ei saa rasvarohkete toitude kõrvale koduseid excercise ka teha.
Endal sama teema, olnud pea 2 kuud juba. Arst väitis, et liiga palju koormust saanud, samas olen võtnud pause ja vähendanud tunduvalt raskusi. Ära väga ei taha minna. Pigem tunne, et ehk peaks pildi ära tegema, vast midagi paigast läinud hoopis.. _________________
Mitte miski ei aita, mul olid eelmine aasta sama teema õlgadega. Möksisin igasuguste salvidega, aga see oli lihtsalt raharaiskamine. 5 euro sinna, 8 eurot tänna jne..
Mina langetasin lihtsalt raskuseid ja püüdsin tehnikat parendada ja järsku kadus ise ära. Püüa teha vähem seeriaid ja tee rohkem sisuga.
Vaatasin ka veits pilte. No kui ei ole aju antud, siis ei ole Kuhu sa lähed sellise kehaga? Sääred nagu naisel...
Spoiler
Nojah, sääre suurust polegi eriti võimalik mõjutada. Saad selle, mis kaardid sünniga jagati. Achilleuse kõõluse pikkus ja lihasele kinnituse laius paneb suuruse paika.
Vaata ka Lionel Beyeke ja Dennis Wolf sääri. Süsti palju tahad aga ega ta suuremaks ei lähe.
Õlahaiged siin Meditsiini teema rohkem aga endal ka vahelduva eduga märtsist vmt parem õlg valus. Kätekõverdusi ei saa teha, no toenglamangus saan olla ja alla ka aga üles ei saa valu tõttu lükata. Palli visata, võrkpallis servida või lüüa ka ei saa sellise jõuga nagu tahaks. Samas mõne harjutuse puhul pole mitte kui midagi tunda. Õla väliskülg kuni poole küünarnukini vmt. Vahest niisama olles õrnal annab ka tunda.
Vahepeal lasin paar nädalat täiesti rahus olla, siis kaob ära aga nagu natukene tahaks rohkem pingutada (töö vajab ka tegemist), tuleb tagasi. Enda perearsti esimene reaktsioon kindlasti, et määri seda, teist ja kolmandat peale _________________ Imperfection is perfect
Endal sama teema, olnud pea 2 kuud juba. Arst väitis, et liiga palju koormust saanud, samas olen võtnud pause ja vähendanud tunduvalt raskusi. Ära väga ei taha minna. Pigem tunne, et ehk peaks pildi ära tegema, vast midagi paigast läinud hoopis..
Julgen soovitada ka http://www.teiping.ee/kontakt/
Aitas mul eelmine kevad õlaprobleemiga ning ka paljud tuttavad tema juures käinud. Väga pädev vend
Tervitus spetsialistid. Keegi hüva nõu jagab, kuidas peaks hakkama toitumist jälgima ja trenni tegema kui tahaks füüsilist vormi parandada. Viimane aasta koolis on nii palju mõjunud, et kaalun pea 90 kilo, mis on visuaalselt natukene palju
Kas ilma jõusaalita on ka võimalik treenida, ehk siis oma kehaga? Ei tahaks väga raha membership'i alla panna. Samas mul on jalgratas, mida saaks treening eesmärgina kasutada. Kõik soovitused teretulnud
Oma kehaga saab väga hästi, tegin ise ka kui alustasin, esimesed 10 kuud.
Kui on lõuatõmbetoru olemas, saab juba kõik tehtud. Rinna ja õlad saab kätekõverduste ja dipsidega. Reied kükkide ja väljaastetega. Alaseljaga tuleb väheke nuputada. Jalad kuskile taha ja kehatõsteid teha või siis kasvõi veekanistrid kätte ja sirgete jalgadega jõutõmme.
Loetu/kuuldu põhjal läheks ise ka vist tema juurde.
Doc who actually lifts.
Liftib ikka jah, viimasel ajal tundub et rohkem.
jtamm kirjutas:
Plin500 kirjutas:
makipull kirjutas:
Endal sama teema, olnud pea 2 kuud juba. Arst väitis, et liiga palju koormust saanud, samas olen võtnud pause ja vähendanud tunduvalt raskusi. Ära väga ei taha minna. Pigem tunne, et ehk peaks pildi ära tegema, vast midagi paigast läinud hoopis..
Aitas mul eelmine kevad õlaprobleemiga ning ka paljud tuttavad tema juures käinud. Väga pädev vend
Samuti käisin 2 a tagasi tema juures õla ja muude probleemidega. Soovitan Georgi soojalt !
Trennikaaslane, kellega päris palju sporditeemalisi mõtteid vahetatud. Tal endal oli algselt plaan juba kevadel võistlema hakata men's physique. Vorm oli igal juhul hea, kuid tema enda arvates mitte piisav. Hetkel vaevleb Georg ise õlavigastuse käes. Ennast paraku ravida ei saa, sest selleks on kahte kätt tarvis.
UFC-s on viimasel ajal rohkem mehi vahele võetud, kuna testimist põhjalikumaks muudetud.
Alistair Overeem tuli roididelt maha. Oma sõnul on ta muidugi alati puhas olnud. Selline transformatsion siis. Parempoolne pilt on eile tehtud, vasak tema "kuldajal".
Spoiler
Ehk on kardiot rohkem nüüd. Mis ta ainukeseks valupunktiks on olnud.
edit:
Täna oli vahelduseks veidi tesitsugune trenn. 2h lõuatõmbeid.. uhh. + dips hiljem. Pärast viskan mingi asjalikuma video kokku.
Kas siin võiks leiduda kedagi, kes plaanib augustis Arctic spordiklubis lepingu teha? Ma annaks heameelega enda aastase lepingu üle, millest järgi veel 8 kuud. Rahalisi kohustusi peale kuutasu ei lisandu. Käia saab nii Tallinna, kui ka Tartu klubis, piiramatult jõusaalis ja ujulas. Leping oleks vaja üle anda enne 5. augusti.
Endal plaanis ära lennata ja siis ei ole mõtet hoida lepingut ning lepingu lõpetamisega kaasnevad kulud, kuid lepingut üle andes kulusid ei ole.
Mis Arcticu kuutasu on üldse? Nad on vist ainsad kes seda nii kiivalt varjavad
Eks ta on kallis, sellepärast (56€ kuu). Samas on hea mugav trenni tegemas käia. Rahvast ei ole väga palju ja masinate taga ei pea üldiselt ootama. Tartu klubi on küll suht väike, aga saab kenasti tehtud kõik seal. Samas Tallinna oma on ikka päris suur.
suvel, vähemalt eelmine, oli saal nii palav ja umbne, et sinna sisse jalutades pöörasin otsa ringi
Tallinnas ülemine korrus on pisem ja seal on küll suht umbne, kuid allkorrusel on täitsa hea. ;D Vb ma harjunud ka rohkem sellise soojaga. Minu jaoks midagi hullu ei ole. Või siis on asjad paranenud võrreldes eelmise aastaga.
suvel, vähemalt eelmine, oli saal nii palav ja umbne, et sinna sisse jalutades pöörasin otsa ringi
Tallinnas ülemine korrus on pisem ja seal on küll suht umbne, kuid allkorrusel on täitsa hea. ;D Vb ma harjunud ka rohkem sellise soojaga. Minu jaoks midagi hullu ei ole. Või siis on asjad paranenud võrreldes eelmise aastaga.
Sellel hetkel oli tegu tõesti ülemise korrusega, aga olukord oli niivõrd hull, et läksin klienditeenidaja käest küsima, et kas neil on toimunud mingi avarii või peabki nii olema. Vabandati ja öeldi, et selliste ilmadega ja kui päike akendest sisse paistab, siis tõesti nende ventilatsiooni ja külmapark ei saa sellele vastu. Tõele au andes, olid tol hetkel tõesti väga kuumad ilmad, nagu praegu. Keegi võiks kommenteerida, kuidas seal olukord praegu on.
Sellel hetkel oli tegu tõesti ülemise korrusega, aga olukord oli niivõrd hull, et läksin klienditeenidaja käest küsima, et kas neil on toimunud mingi avarii või peabki nii olema. Vabandati ja öeldi, et selliste ilmadega ja kui päike akendest sisse paistab, siis tõesti nende ventilatsiooni ja külmapark ei saa sellele vastu. Tõele au andes, olid tol hetkel tõesti väga kuumad ilmad, nagu praegu. Keegi võiks kommenteerida, kuidas seal olukord praegu on.
Seal on praegu ka ikka päris soe. Ma ise käin Tallinna ja Tartu klubis trenni tegemas. Jahutus võiks neil küll Tallinna klubi teisel korrusel parem olla. Etjah.
Siiani otsin kedagi, kes plaanib Arcticus lepingu teha. On üle anda enda leping, mis kestab veel 8 kuud. Kuutasu 56€ kuu ning selle sees on piiramatu jõusaali ja basseini kasutamine Tallinna ja Tartu Arctic Sport-i klubis. Mingeid teisi rahalisi kohustusi peale kuutasu ei lisandu. Ise olen ära lendamas ja lihtsalt lepingu üleandmine on minu jaoks soodsam, kui lõpetamine.
Pärnus hea odav koht jõusaalis käimiseks ?
Pärnus kuskil öösel ka käia saaks ?
Viimasel ajal olen vormis väljas (90kg ja 172cm pikk) ning peaks hakkama toitumist jälgima ja trenni tegema?.Kaal ei ole mingi probleem minu jaosk vaid võiks nagu kerged lihased olla ja väikse kõhukese eest ära saada .
Võibolla keegi on pärnust kes viitsiks võibolla nõu anda ja midagi ette näidata teinekord ? _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
Ega vist väga suurt valikut pole. Kui ise Pärnus olen käinud, olen kasutanud Kimberi jõusaali. Suht väike, aga saab asjad tehtud _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Ma olen jah suht uus pärnus ega ei tea mis seal on ega midagi . _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
Panin täna täiega feili jalapressil, panin mingi 300kg+ peale, mõtlesin mida hekki kuidas ma nii palju jõuan juba.. tuli välja, et panin kettad "hoiukohta" .
Panin täna täiega feili jalapressil, panin mingi 300kg+ peale, mõtlesin mida hekki kuidas ma nii palju jõuan juba.. tuli välja, et panin kettad "hoiukohta" .
:facepalm:
Jep .
Eks suve palav ilm & uus jõusaal mõjutas . Ei mõelnud nii selgelt kui oleks võinud
Kolisin hiljuti tagasi Pärnusse ja otsin samuti jõusaali, kus käima hakata.
Praegust kaalun myfitnessi ja Kimberly vahel. Kimberly oleks soodsam valik, aga myfitness asub mulle sobivamas kohas.
Ummy oled sa Kimberlis käinud? Kui jah siis kuidas see võrreldes myfitnessi jõusaaliga oli.
Kas Myfitnessis on squat rack olemas?
Vabandust, et niimoodi otse vahele torkan, aga mida tartlased soovitaksid? Plaanis sügisest liikmestaatuse kuhugi muretseda. Arctic Sport tundub pealtnäha kuidagi sümpaatsem, aga asub minu jaoks väga kaugel, samas MyFitness on 3-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Füsioterapeut on soovitanud ka üsna spetsiifiliselt mul pilatesega tegeleda, seega ehk oskab keegi just konkrseetselt ka sellest lähtudes nõu anda? Aitäh!
PS: Käin tihti ka Tallinnas, ega mõni klubi sellist võimalust ei paku, et saan vabalt ka erinevates linnades trennis/saalis käia?
owndyaa, Kui järgmine kord hantlitega bitecps curle teed, siis vaata, et hantleid ei unusta kätte võtta.
Üritan
lexo kirjutas:
Vabandust, et niimoodi otse vahele torkan, aga mida tartlased soovitaksid? Plaanis sügisest liikmestaatuse kuhugi muretseda. Arctic Sport tundub pealtnäha kuidagi sümpaatsem, aga asub minu jaoks väga kaugel, samas MyFitness on 3-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Füsioterapeut on soovitanud ka üsna spetsiifiliselt mul pilatesega tegeleda, seega ehk oskab keegi just konkrseetselt ka sellest lähtudes nõu anda? Aitäh!
PS: Käin tihti ka Tallinnas, ega mõni klubi sellist võimalust ei paku, et saan vabalt ka erinevates linnades trennis/saalis käia?
Myfitness. Arctic Sport mulle endale nii väga ei istu.
Myfitness on mulle üsna lähedal, Arctic jällegi kaugemal, kuid seal jällegi üks hea asi: Bassein
Myfitness pakub :
MyFitness+ täispakett (10 klubi) - 63.00 €
Oleneb mitu korda kuus käid mujal.. Ehk mõttekam võtta tavaline täispakett ja maksta teistes kohtades 3.50€ klubi külastuse eest. (Noortele 42€ täispakett, vanematele kui 25 on 47€ )
Kolisin hiljuti tagasi Pärnusse ja otsin samuti jõusaali, kus käima hakata.
Praegust kaalun myfitnessi ja Kimberly vahel. Kimberly oleks soodsam valik, aga myfitness asub mulle sobivamas kohas.
Ummy oled sa Kimberlis käinud? Kui jah siis kuidas see võrreldes myfitnessi jõusaaliga oli.
Kas Myfitnessis on squat rack olemas?
Oleneb milline kimber.
spordihallis käib veidi teistmoodi seltskond - vahendid on täitsa ok (kardio seadmeid on veidi vähe)
lao tänava oma, on selline kodune ja down to earth - väga suur masinapark, kuid see tähendab ka vähe ruumi. (kuigi on läbi 2 korruse - teine korrus on ruumikam)
valida on veel tennisehall, kuid seal vahendeid vähe (hind suhteliselt soodne)
ja tervise paradiis -aga see jõusaal on külastava klientuuri jaoks kordades väike - iga masina taga istu järtsis - või tee seda mis parasjagu vaba
BulkPowders-il oli -40% SALE valitud toodetel, seega otsustasin esimest korda loomavalgu isolaadi ara proovida. 97% valku!!
Maitse ja segunemine pole just suurem asi, aga who cares.. lusikatais kakaod ja steviat hulka ning laheb alla küll.
BulkPowders-il oli -40% SALE valitud toodetel, seega otsustasin esimest korda loomavalgu isolaadi ara proovida. 97% valku!!
Maitse ja segunemine pole just suurem asi, aga who cares.. lusikatais kakaod ja steviat hulka ning laheb alla küll.
Spoiler
Spoiler
BulkPowders? Kas tellisid või seal Iirimaal selle pood olemas?
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Tellisid siis?
Maitsestamata pulbrit vast päris raske alla saada
Tegelikult küsin :
Kui tihti sa valgupulbreid/pulbreid tarbid? Mul endal küll üks valgupotsik aga reaalselt võtan seda nädalas korra või isegi paari nädala tagant . Enamus tuleb siiski toidust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.