Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
15.07.2014 21:42:23
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
ei see on poogen, lihtsalt huvipärast proovisin, kas selline asi võimalik - täitsa toimis
Suurt väljuvaid ei teki, kulude optimeerimise nimel tuleb korteri lauatelefoninumber lihtsalt teise linna liigutada - ilma elioni teadmata. |
Et ei oleks üllatus siis ilma kuutasu muudatuseta on eKodu kliendil võimalik tellida kokku 2 voip telefoni numbrit. Minutipaketti tellides kehtib see küll vaid ühele neist kuid meie soome ehitajad saavad sellega kenasti perega suheldud, lihtsalt üks näide.
Alternatiivid tänapäeval muidugi ei takista ka, skype jms. on ka olemas, samas numbrilt numbrile on täiesti võimalik ilma minutihinnata helistada kasvõi austraalia kasvandustest.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
15.07.2014 22:41:13
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Suurt väljuvaid ei teki, kulude optimeerimise nimel tuleb korteri lauatelefoninumber lihtsalt teise linna liigutada - ilma elioni teadmata. |
Elioni ei huvita VoIPi puhul numbri füüsiline asukoht. Vastupidi - Elion reklaamib, et võta enda number kuhu iganes kaasa. Eelduseks muidugi toimiv ja nõutele vastav interneti alusühendus. Endalgi oli vahepeal tükk aega kodune lauatelefoninumber ka moblasse konfitud - aga kuna suurt keegi ei helista selle peale siis sai maha korjatud.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
31.07.2014 21:51:01
|
|
|
Cromaclear, Keilas küll ok kõik. Olen pigem 300/300 ootuses
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.07.2014 21:57:32
|
|
|
käisin esinduses ja homsest täieõiguslik elioni liige
nime muutus lepingus käis paari 3 minutiga ja ilma yhegi allkirjata (sellest viimasest ma aru küll ei saanud), vb piisas oma ID kaart näitamisest+ enda lõust. kõik sätted jne jäetigi samaks
kysisin ka 300/300 kohta, öeldi, et hetkel veel ei saa, aga mingid asjad pidid juba liikuma..........mis asjad, ei hakanud kysima, suht torisev tädi oli vastas, pikk tööpäev vist seljataga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.08.2014 00:27:55
|
|
|
Täitsa pekkis. Kolm korda tahtsin Elioni iseteenindusse logida ja kolm korda oli arvutiekraanil ja Mobiil-ID rakenduses kood täiesti erinev.
Noh, Sonera
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.08.2014 00:29:00
|
|
|
jägaja, sul on jäänud varem kuhugi sisse logimine katki. Mobiil-id saadab "vanad koodid" tagantjärgi
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.08.2014 00:36:21
|
|
|
Elisal sellist jama nagu ei meenu. Nüüd EMT ja Elion ei saa siis hakkama. Ilmselt peaks need logimiskatsed ju aeguma suht kiiresti ja nagu ei mäletagi, mis päeval kuhugi logisin.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
01.08.2014 01:33:11
|
|
|
Koduleht https://www.elion.ee/eraklient/internet/interneti-pusiuhendus hetkel näitab igatahes vanu hindu ja 300/300 pole ka pakutavate kiiruste valikus.
Olgu muuga kuidas on, aga hinnad võiksid ikka läbivalt igalpool alati õiged olla.
EDIT: Digiboksi kaudu sain nüüd 300/300 ära tellitud.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
01.08.2014 20:43:11
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Täitsa pekkis. Kolm korda tahtsin Elioni iseteenindusse logida ja kolm korda oli arvutiekraanil ja Mobiil-ID rakenduses kood täiesti erinev.
Noh, Sonera  |
Elisa mobiilid teinud sellist asja viimasel ajal.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
01.08.2014 21:44:55
|
|
|
Nojah, minu kogemus on, et kui mingil põhjusel mobiilID kood SMS-na viibib, siis jääbki tulemata, teisel juhul küll netileht kuhu sisse tahad saada, tühistab, aga sõnumikeskusest jõuab SMS peale seda siiski kohale. Kui vahepeal uuesti proovid, siis tulevadki, alguses vana, pärast juba uus SMS kood mida vaja kinnitada. Minul kõige kehvemad kogemused selles valdkonnas SEB-sse sisse logides, mujal pole täheldanud. Paar korda on olnud nii, et kuhugi sisse ei saa- viimasel korral oli süüdi mu oma nutitelefon, EMT klienditeenindaja soovitas telefonile restarti teha, peale seda nagu nõiaväel kõik toimis- järelikult saab pikapeale mälu nii täis, et rakendused lihtsalt ei toimi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.08.2014 22:50:19
|
|
|
Tegin ka ise telefonile restardi, peale mida ühtisid saadetud ja saadud koodid.
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.08.2014 15:20:16
|
|
|
Kuskil elioni VOIP seaded ka olemas on? Üritaks enda SPA1001 ära seadistada.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
08.08.2014 18:20:56
|
|
|
Huumor, lihtsalt huumor.
Jõudis kätte jälle see aeg kui Elion oma teenused käima lükkas ( ajutine peatamine juba 3a+) ja jälle mingit teadet ei tulnud. Helistasin, öeldi et EI EI smsi saatsime ja meili ka.
Järgmine päev tuli sms, augusti alguses, tekstiga - teenus käivitatakse alates 07.07 ja sinna otsa kohe teine SMS, et teenus peatatakse, kuna olin iseteenindusest eelneval päeval selle välja lülitanud. Suured tänud info eest. 30 eurot mittemidagi maksta jälle. Loomulikult minu viga et ei jälginud ise, aga mingit faking infot võiks ikka jagada tänapäeval. Meilist, nagu eelmine aastagi pole mingit haisu.
Kõige otsa ma heameelega kasutaks teenust, aga selles viiekordses kus mina elan ei ole kiiret internetti. Kõrval majas mis sõna otseses mõttes on füüsiliselt minu majaga ühendatud on kiire internet. Seal ees seisab iga õhtu Elioni auto ka ofc...
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
08.08.2014 20:09:11
|
|
|
Corwin kirjutas: |
Huumor, lihtsalt huumor.
Jõudis kätte jälle see aeg kui Elion oma teenused käima lükkas ( ajutine peatamine juba 3a+) ja jälle mingit teadet ei tulnud. Helistasin, öeldi et EI EI smsi saatsime ja meili ka.
Järgmine päev tuli sms, augusti alguses, tekstiga - teenus käivitatakse alates 07.07 ja sinna otsa kohe teine SMS, et teenus peatatakse, kuna olin iseteenindusest eelneval päeval selle välja lülitanud. Suured tänud info eest. 30 eurot mittemidagi maksta jälle. Loomulikult minu viga et ei jälginud ise, aga mingit faking infot võiks ikka jagada tänapäeval. Meilist, nagu eelmine aastagi pole mingit haisu.
Kõige otsa ma heameelega kasutaks teenust, aga selles viiekordses kus mina elan ei ole kiiret internetti. Kõrval majas mis sõna otseses mõttes on füüsiliselt minu majaga ühendatud on kiire internet. Seal ees seisab iga õhtu Elioni auto ka ofc...  |
SMSi masin oli vist kuu aega puhkusel, need automatiseeritud sõnumid saadeti Elionist küll välja aga kusagilt serverist need kaugemale ei jõudnud. Korda saadigi vist alles nädal midagi tagasi. Meilid oleks pidanud siiski liikuma.
Aga sul on õigus, mingid pikad peatamised tuleb endal ka üle märkida, sest peatamisel sulle kindlasti öeldi, kui pikaks ajaks peatamine aktiveeritakse ning avamine toimub automaatselt, seep see ajutise peatamise mõte.
PS. Täna näiteks edastas Elion mulle meilile teate Synology serveri turvariskist, tellitud ilmselt eesti maaletooja poolt. Ei tea millise scriptiga see välja korjati, et mul Syno server on aga nii see toimis. Väga postiivne igal juhul kuigi sain HV-st juba eile riskist teada.
Kui kiiret netti tahad mine uuri selle Elioni autoga sõitja käest, milles probleem.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
09.08.2014 19:58:44
|
|
|
indrekp kirjutas: |
PS. Täna näiteks edastas Elion mulle meilile teate Synology serveri turvariskist, tellitud ilmselt eesti maaletooja poolt. Ei tea millise scriptiga see välja korjati, et mul Syno server on aga nii see toimis. Väga postiivne igal juhul kuigi sain HV-st juba eile riskist teada. |
Hea, et elion minu sisevõrku jälgida ei saa...
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
09.08.2014 20:56:55
|
|
|
siinus kirjutas: |
PS. Täna näiteks edastas Elion mulle meilile teate Synology serveri turvariskist, tellitud ilmselt eesti maaletooja poolt. Ei tea millise scriptiga see välja korjati, et mul Syno server on aga nii see toimis. Väga postiivne igal juhul kuigi sain HV-st juba eile riskist teada. |
Hea, et Elion minu sisevõrku jälgida ei saa... |
See info tuli muid kanaleid pidi, mitte ei skännitud võrku.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.08.2014 21:20:38
|
|
|
siinus kirjutas: |
Hea, et elion minu sisevõrku jälgida ei saa... |
Elion ei saagi ju sisevõrku "jälgida". Näha saab ainult seda mis interneti poole näha, enamik Synology kasutajaid ka ikka välisvõrgu poole ligipääsu tekitavad. Vahet polegi kus info tuli, ilmselt Scalewireless maaletoojana selle info edastas sest neid oli kirjas mainitud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
10.08.2014 14:05:39
|
|
|
Kui elioni ruuter siis näha MACiga, mis seadmed küljes ja Synology selgesti eristatav. Sealt vast see inf kellele kiri saata. Sain ka kirja aga mul uuendused ammu juba tehtud, nii tegelt, mis tarkvara versioon tegelikult kellelgi on, Elion ei tea.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
10.08.2014 14:51:09
|
|
|
madmel kirjutas: |
Kui elioni ruuter siis näha MACiga, mis seadmed küljes... |
Ehk siis Elion skaneerib aktiivselt klientide sisevõrke?
Armas, pole kohe midagi öelda selle peale...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 10.08.2014 14:55:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
10.08.2014 14:54:08
|
|
|
Etz kirjutas: |
madmel kirjutas: |
Kui elioni ruuter siis näha MACiga, mis seadmed küljes... |
Ehk siis Elion skaneerib actiivselt klientide sisevõrke?
Armas, pole kohe midagi öelda selle peale...  |
Kuuldavasti pidi intenol olema mingi trikk küljes küll.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
10.08.2014 15:00:21
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Kuuldavasti pidi intenol olema mingi trikk küljes küll. |
Einoh selge siis, seletab vähemalt asja, miks seda kõigest väest üritatakse kaela määrida...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|