Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
17.07.2014 17:16:35
|
|
|
Huvitav miks neil seda veel pole. Teoreetiliselt peaks automaati saatmine neile isegi parem olema kuna hetkel on postkontori tädid teatud kellaaegadel ikka ilmselgelt ülekoormatud. Automaati saates saaks seda koormust hajutada ja kliendi jaoks ka mugavam, kuna paki saab autoaamaadist igal ajal kätte.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.07.2014 17:19:16
|
|
|
Ilmselt selles olekski probleem, et kole kiiresti saaksid kapid täis.
Isegi praegu (või vähemalt on meediast läbi käinud mitmeid kordi enne) on vist ju probleeme veidike sellega.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.07.2014 17:20:32
|
|
|
Vähendagu siis valikuliselt, avalduse alusel. Kasvõi homme teeks avalduse, et hakaku kappi panema. Tädi maali 1 pakiga aastas elab üle postkontoris käimise.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
17.07.2014 17:20:41
|
|
|
katsugu ainult mu pakke automaati viia, pead hakkaksid lendama!
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.07.2014 17:23:17
|
|
|
Ning samuti tähitud kirjad vajavad ju ka allkirja. See, et pakk on kapist ära võetud, ei anna kinnitust, et see paki saaja oli. Nii et ei saa kuidagi kinnitada, kas pakk võeti saaja poolt või kellegi teise.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.07.2014 17:24:20
|
|
|
arm2004, see võikski olla valikuline. Et kui Hiinast träni tellid, siis saad aadressi reale kirjutada automaat ja läheb automaati. Mina isiklikult tahaks küll automaati, kuna igapäevasele trajektoorile jääb neid päris mitu, aga Saaremaal on vist jah automaatidega lood natuke kehvemad.
Edit: Allkirjaga ei tohiks probleeme olla, automaadis on juba ID kaardiga tuvastamine olemas. Kuna ise pole proovinud, siis muidugi ei tea, kas see on isikutuvastus(PIN1), allkirjastamine(PIN2) või pole kumbagi(andmed on ID kaardilt ka ilma PIN koodita loetavad)
viimati muutis napoleon 17.07.2014 17:26:10, muudetud 1 kord |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.07.2014 17:25:01
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
katsugu ainult mu pakke automaati viia, pead hakkaksid lendama!  |
sinusugustele tuuakse edasi, 4 seina on sinu kindlus
Kelle süü see on, et kapid täis...... kelle süü on, et lasid hulga postiljone ja lihttöölisi lahti, nende.
Nüüd on pekkis.
Ilmselgelt peavad muutusi tegema, sorteerimiskeskuses uputab, postkontoris uputab, kapid upuvad pakkidesse.
Nemad mõtlevad, et säästame siit ja sealt, aga enam see ei tööta.
Sitax strateegilisi vigu on tehtud selles ona vms asutuses
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
17.07.2014 17:25:38
|
|
|
Nädala-paari pärast hakkab uus pakiautomaatide laienemise ring jälle peale. Kui kuskil oligi täituvusega probleeme, siis varsti enam mitte. Lisanduvad ka mõningad päris uued kohad.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.07.2014 19:56:28
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
katsugu ainult mu pakke automaati viia, pead hakkaksid lendama!  |
sinusugustele tuuakse edasi, 4 seina on sinu kindlus
Kelle süü see on, et kapid täis...... kelle süü on, et lasid hulga postiljone ja lihttöölisi lahti, nende.
|
Rahva süü, ostavad liiga vähe teenuseid.
Raha ju pole, optimeerida vaja iga nurga pealt. Terve riik ju optimeerib, raha tegelikult on, aga noh, ikka julmemaid kasumeid vaja tasku pista, sest see kes surres kõige rikkam on ju võidab.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
17.07.2014 20:56:06
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Ning samuti tähitud kirjad vajavad ju ka allkirja. See, et pakk on kapist ära võetud, ei anna kinnitust, et see paki saaja oli. Nii et ei saa kuidagi kinnitada, kas pakk võeti saaja poolt või kellegi teise. |
Kusjuures pakikapil on ka ID-kaardi funktsioon olemas. Lükkad kaardilugejasse ID-kaardi ja oledki ennast identinud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.07.2014 22:07:37
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Ja mismoodi selles Omniva uuendatud Androidi äpis träkingut uuendada saab? Varasemal oli refresh "nupp" selle jaoks. Uuel äpil seda pole. Selle arvates on mul pakk siiamaani Hiinas alles. |
Eile sai rakendus uuenduse, nüüd on see nupp tagasi.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
18.07.2014 12:58:49
|
|
|
Eks paljud võivad küll kiruda siin küll, aga üldjuhul on päris normaalne. Võrdlen praegu mitte küll samu teenuseid, aga Vilniusest 16.07 teele pandud pakk juba täna hommikul Kuressaares. Smarpost ei tule isegi Tallinnast Kuressaarde nii kiiresti.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
18.07.2014 14:03:26
|
|
|
tean omast kogemusest, et suvalist eestisisest kullerpakki SAAB panna pakiautomaati (ka selliseid mis tuleb väljastada dokumendi vastu (id-kaardiga tuvastamine töötab pakiautomaadis)), kuid väljamaalt tulnd pakke ei lase panna / kulleril pole PDA's võimalik seda automaati suunata ja/või automaadi kappi panna seepärast.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
18.07.2014 23:46:46
|
|
|
Laizk kirjutas: |
tean omast kogemusest, et suvalist eestisisest kullerpakki SAAB panna pakiautomaati (ka selliseid mis tuleb väljastada dokumendi vastu (id-kaardiga tuvastamine töötab pakiautomaadis)), kuid väljamaalt tulnd pakke ei lase panna / kulleril pole PDA's võimalik seda automaati suunata ja/või automaadi kappi panna seepärast. |
Oled kuller, et nii täpselt tead?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.07.2014 00:01:53
|
|
|
Green_Day kirjutas: |
tean omast kogemusest, et suvalist eestisisest kullerpakki SAAB panna pakiautomaati (ka selliseid mis tuleb väljastada dokumendi vastu (id-kaardiga tuvastamine töötab pakiautomaadis)), kuid väljamaalt tulnd pakke ei lase panna / kulleril pole PDA's võimalik seda automaati suunata ja/või automaadi kappi panna seepärast. |
Oled kuller, et nii täpselt tead? |
ma loodan, et ta ei pahanda, aga vastan tema eest - oli. ehk mees teab mis mees räägib.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
19.07.2014 01:09:08
|
|
|
Green_Day kirjutas: |
Oled kuller, et nii täpselt tead? |
ma loodan, et ta ei pahanda, aga vastan tema eest - oli. ehk mees teab mis mees räägib. |
ei pahanda ja korrigeerin arm2004 vastust - olen hetkelgi
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
29.07.2014 14:56:06
|
|
|
Väga lahe, taas, nagu ikka, ei ole keegi ukse taga käinud, kuid märgitud, et on proovitud väljastada. Logis on kirjas, et proovitud väljastada kell 9:20. Sel aeg olin kodus ja olin arvestanud, et täna hommik võib postiljon mulle paki ära tuua, kuid sel aeg mitte keegi ukse taga ei käinud. Eks ilmselt kohe tuleb SMS ka kontorisse hoiule jätmisest või saadetakse homme see kiri (vahel nad saadavad SMS-i, vahel toovad teate paberil).
Üks pakk veel Hiinast tulemas. Olen 90% kindel, et sellega sama nali, kuna enamus teiste pakkidega sama värk, et keegi ei ole tegelikult ukse taga käinudki.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.07.2014 15:47:30
|
|
|
See on automaat teade mingi eskalatsiooni kohta, poel sul keegi ukse taga käinud.
Lihtsalt mannetu on, et O ei oska selle asemel mingit adekvaatset juttu panna aasta jooksul.
Kuna ka nende teenindus ei leia infot üles kodulehelt, siis olen üsna veendunud, et seal ei tea keegi kuidas täpselt nende teenused toimivad ja mis liigutuse peale, mida tehakse kuskil süsteemis.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
29.07.2014 15:56:09
|
|
|
No ongi nagu see veneaegne nali, et miks miilitsad alati kolmekesi liiguvad - üks oskab lugeda, teine oskab kirjutada ja kolmas hoiab kahel ohtlikul intellektuaalil silma peal
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.07.2014 16:12:49
|
|
|
Siim159, tuleb helistada ja sõimata , niikaua kuni enam tyhikäike ei teki.
Mine kohale ja sõima.
Usu mind, see aitab
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
29.07.2014 22:05:42
|
|
|
Siim159, mida sa üldse ootad? Kullerpakki või maksikirja hiinast? Enamus hiinast saabuv kaup ju maksikiri ja kui see läbi standard postkasti ava ei mahu siis keegi kaasa ei veagi ja postkasti ei topi.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.07.2014 22:09:05
|
|
|
frenzo kirjutas: |
Siim159, mida sa üldse ootad? Kullerpakki või maksikirja hiinast? Enamus hiinast saabuv kaup ju maksikiri ja kui see läbi standard postkasti ava ei mahu siis keegi kaasa ei veagi ja postkasti ei topi. |
BS, neid suuremaid maksikirju on lademetes tulnud "kulleriga"
träkinguga maksikiri (kullerpakk) tuleb alati ukse taha.....olgem korrektsed, peaks tulema
pole veel yhtegi saanud, kus tracking olemas ja peaks järele minema ilma, et nad mul kylas käinud oleks
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
29.07.2014 22:15:13
|
|
|
frenzo, Siiani tulnud Hiinast ja üldse sealt kandist vaid tähitud kirjad (s.h tänane pakk), mis nõuab üleandmisel saaja allkirja. Postiljon/kuller/üleüldse Omniva on selliste pakkide puhul kohustatud ukse taha tulema ja seda ütles ka Omniva mulle ise.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.07.2014 22:17:39
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
frenzo, Siiani tulnud Hiinast ja üldse sealt kandist vaid tähitud kirjad (s.h tänane pakk), mis nõuab üleandmisel saaja allkirja. Postiljon/kuller/üleüldse Omniva on selliste pakkide puhul kohustatud ukse taha tulema ja seda ütles ka Omniva mulle ise. |
helista ja sõima, loe mu yleeelmist posti
kohaliku kontori infonumber peab olema moblasse salvestatud, varjavad seda nagu kullahunnikut
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
29.07.2014 22:19:50
|
|
|
Kohalikule kontorile? Aga kus ma saan nende numbri siis?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|