Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
07.07.2014 21:16:40
|
|
|
Päeval on avatud ja õhtul on suletud
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.07.2014 21:38:44
|
|
|
Mis kell algab õhtu Omniva ajasüsteemis?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
07.07.2014 21:44:55
|
|
|
Ilmselt olenevalt kontorist.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
07.07.2014 21:50:12
|
|
|
Siis kui onavia ütleb. Olenevalt piirkonnast ja postkontorist tööpäevadel kell 14-19, mõnes kohas pole postkontor üldse iga päev lahti.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.07.2014 13:53:41
|
|
|
Eks tagumiku kaudu saaks ka ehk pimesoole oppi teha
tsitaat: |
Klienditeeninduskeskuses töötavad professionaalsed töötajad, kes oskavad kiiresti vastata erinevatele esitatud küsimustele. Kui küsimus on kohalikku laadi, saab telefoniteenindaja võtta ühendust postkontori töötajaga ning vastust vajadusel täpsustada |
haha, hea naljavend
Kohalik number salvestage moblasse, kui vaja postiljone sõimata, siis see üldnumber on kasutu. Lisaks üldnumbrilt ootan vastust juba paar kuud, pidid kohe tagasi helistama
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
09.07.2014 13:27:02
|
|
|
Omniva kirjalik vastus tuli ja pakk on nende jaoks lihkiri, sest tema teekond pole nähtav(välja arvatud asjaolu, et omniva lehel on kogu teekond näha) ja pakk sai vigastusi enne eestisse jõudmist ja ei mingit kompensatsiooni.Midagi sellist võis oodata, kõik firmad on ju kliendisõbrad reklaamidel ja plakatitel, tegelik elu on midagi muud.Nad oleks võinud selle katkise paki koos arve ja kotletistatud protsessoriga mulle tagasi saata, nüüd ole näha kas ma selle postkontorist üldse tagasi saan.Postisüsteemi jaoks on saabunud kuldaeg - kuulutada kõik pakid lihtsaadetisteks ja ei mingit vastutust.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
09.07.2014 13:29:31
|
|
|
Tüüpiline suhtumine sellelt firmalt. Võimalik ainult Eestis.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
09.07.2014 14:04:20
|
|
|
soodent kirjutas: |
Omniva kirjalik vastus tuli ja pakk on nende jaoks lihkiri, sest tema teekond pole nähtav(välja arvatud asjaolu, et omniva lehel on kogu teekond näha) ja pakk sai vigastusi enne eestisse jõudmist ja ei mingit kompensatsiooni.Midagi sellist võis oodata, kõik firmad on ju kliendisõbrad reklaamidel ja plakatitel, tegelik elu on midagi muud.Nad oleks võinud selle katkise paki koos arve ja kotletistatud protsessoriga mulle tagasi saata, nüüd ole näha kas ma selle postkontorist üldse tagasi saan.Postisüsteemi jaoks on saabunud kuldaeg - kuulutada kõik pakid lihtsaadetisteks ja ei mingit vastutust. |
Kui saabus eestisse vigastatult siis pidi saadetisel ka vastal märkmeleht kaasas/küljes olema. Kas oli?
See täidetakse 'maabumisel' (sinu puhul siis tõenäoliselt tollis).
Kui saadetis oli jälgitav ja märkega, et väljastada allkirja vastu siis on ta 'tähitud', kui oli lihtsalt jälgitav siis jah, EP lihtsustab enda jaoks, et seda nad allkirja vastu ei väljasta (siinkohal tuleb mängu juba rahvusvaheline suhtlus).
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.07.2014 14:05:16
|
|
|
Vot kas tähitud või mitte, see on välismaalt tuleva paki puhul pisut hall teema, kuna eri riikide postiasutuste teenused ja kasutustingimused tõenäoliselt Eesti omadega üks ühele ei vasta. AGA nad oleks pidanud kohe märke tegema, et kaup kahjustatud on kui see riiki saabus. Kui nad seda ei teinud, siis peavad ka vastutama ja oma asi, kas hakkavad pärast väidetavat tegelikku süüdlast otsima ja seda tema käest tagasi nõudma või mitte. Mina küsiks selle case puhul esimesena tarbijakaitse seisukohta ja siis mõtleks kas ja mida edasi teha.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
09.07.2014 19:29:14
|
|
|
soodent kirjutas: |
Omniva kirjalik vastus tuli ja pakk on nende jaoks lihkiri, sest tema teekond pole nähtav(välja arvatud asjaolu, et omniva lehel on kogu teekond näha) ja pakk sai vigastusi enne eestisse jõudmist ja ei mingit kompensatsiooni.Midagi sellist võis oodata, kõik firmad on ju kliendisõbrad reklaamidel ja plakatitel, tegelik elu on midagi muud.Nad oleks võinud selle katkise paki koos arve ja kotletistatud protsessoriga mulle tagasi saata, nüüd ole näha kas ma selle postkontorist üldse tagasi saan.Postisüsteemi jaoks on saabunud kuldaeg - kuulutada kõik pakid lihtsaadetisteks ja ei mingit vastutust. |
Oleks siis ainult lihtsaadetised.
Kas mina olen ainus, kellelt kysitakse "Pakk kätte saadud" reale kuupäeva ja allkirja enne, kui ollakse kusagile laoruumi pakki otsima mindud???
Kohesest allkirjast keeldumist elatakse ikka väga raskelt yle.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
09.07.2014 19:38:43
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
Kas mina olen ainus, kellelt kysitakse "Pakk kätte saadud" reale kuupäeva ja allkirja enne, kui ollakse kusagile laoruumi pakki otsima mindud???
Kohesest allkirjast keeldumist elatakse ikka väga raskelt yle. |
ei ole.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dev Grex
HV Guru
|
09.07.2014 19:41:00
|
|
|
Küsimus: Kas pakki teenust kasutades, ei tohi pakk tõesti olla üle 20kg?
Kuskilt jäi nagu silma, et see oli 30kg...
|
|
Kommentaarid: 353 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
09.07.2014 19:42:30
|
|
|
Võib küll olla, ka üle selle.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
09.07.2014 20:22:45
|
|
|
s1c2i3m4m5 kirjutas: |
Küsimus: Kas pakki teenust kasutades, ei tohi pakk tõesti olla üle 20kg?
Kuskilt jäi nagu silma, et see oli 30kg... |
Ma saatsin kunagi post24 32kg paki. Kohale jõudis ilusti.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.07.2014 20:28:31
|
|
|
Mulle saatis on24 kunagi 80kg paki, see toodi ka kohale.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.07.2014 20:35:06
|
|
|
taavi kirjutas: |
ei ole. |
see on yle Eestiline mudel.
viimane kord vaadati mind sellise näoga, et mida helli sa lammas näpid pakki, anna ennem allkiri
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
09.07.2014 20:41:28
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
viimane kord vaadati mind sellise näoga, et mida helli sa lammas näpid pakki, anna ennem allkiri  |
Ju mõtlevad, et paned pakiga plehku ja hiljem ütled, et pole saanud või ütlesid algul kellegi teise nime ja tahad pakiga plehku panna või midagi. Kõik võimalused on olemas.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
09.07.2014 20:42:31
|
|
|
Ennem nad tahavad ju dokumenti näha.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.07.2014 20:51:57
|
|
|
Bumer kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
viimane kord vaadati mind sellise näoga, et mida helli sa lammas näpid pakki, anna ennem allkiri  |
Ju mõtlevad, et paned pakiga plehku ja hiljem ütled, et pole saanud või ütlesid algul kellegi teise nime ja tahad pakiga plehku panna või midagi. Kõik võimalused on olemas. |
Asi on tõenäoliselt palju lihtsam - tädid lihtsalt teavad, et nii on see alati olnud ja peab ka tulevikus olema.
Spoiler 
Korraldati kord katse, kus kõrgesse ruumi pandi kinni seitse ahvi. Keset lage oli riputatud kimp banaane ja nende alla treppredel. Teatud kõrgusest alates aktiveerisid trepiastmed aga lüliti, nii et kui mõni ahvidest püüdis üles ronida, pritsiti terve tuba üle jääkülma veega.
Ahvid said peagi aru, et parem on redel ja banaanid rahule jätta ja hakkasid muude asjadega tegelema. Nüüd aga viidi üks ahvidest minema ja tema asemele toodi uus. Uustulnukas märkas kohe banaane ja tahtis neile järele minna. Teised ahvid tirisid ta redelist eemale ja klohmisid natuke, nii et uus AHV sai ka aru, et targem on banaane mitte puutuda.
Nüüd vahetati välja keegi teine. Järgmise ahviga läks samamoodi: tuli, nägi banaane, sai tappa. Tähelepanuväärne on aga see, et kõige rohkem klobis viimast ahvi eelmine uustulnukas, kes polnud üldse veega pritsida saanud!!
Nõnda vahetati järk-järgult välja kõik ahvid, kuni esialgsest seitsmest polnud enam kedagi järel. Keegi ei teadnud külmast veest midagi (pealegi oli see juba ammu välja lülitatud), aga kõik teadsid, et banaane ei tohi võtta ja kõigile uutele tehti see ka kohe selgeks.
Sellisel viisil kujunevadki välja organisatsioonikultuurid
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
09.07.2014 21:01:51
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Ennem nad tahavad ju dokumenti näha. |
Näitan igasugu dokusid kirjutan r66muga k6igisse lahtritesse nimesid ja numbreid.
Välja arvatud siis, kui kysitakse allkirja selle kohta mida toimunud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
09.07.2014 21:04:02
|
|
|
Aa, ei sain valesti aru enne.
Viljandis küll minnakse pakki tooma. Enne prindivad selle lehe välja ja siis toovad paki ära. Nii et pmst on võimalik pakki näha. Ei ole küll siin midagi sellist, et ootavad, kuni see leht täidetud ning alles siis toovad.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.07.2014 21:06:37
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Ennem nad tahavad ju dokumenti näha. |
Näitan igasugu dokusid kirjutan r66muga k6igisse lahtritesse nimesid ja numbreid.
Välja arvatud siis, kui kysitakse allkirja selle kohta mida toimunud. |
seda loomulikult
kui pakile järele minek, siis paberil pole allkirja, nimelt. sest need rabavad selle ära ja tagasi ei anna
aga kui ytled, et tahaks pakki ennem näha, siis turtsuvalt toovad ära , siis alles annad allkirja
kui koju tuuakse, siis asi on palju lihtsam. probleem yldjuhul ongi postkontiris
tsitaat: |
Ei ole küll siin midagi sellist, et ootavad, kuni see leht täidetud ning alles siis toovad.
|
tunne oma õigusi, allkirjaga oled paki vastu võtnud, isegi seda nägemata, pretensioone vastu ei võeta
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.07.2014 21:42:45
|
|
|
Pallastis ei ole siiani veel probleemi olnud. Esimese asjana minnakse ja otsitakse pakk üles ja alles siis läheb paberite täitmiseks.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|