Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
30.06.2014 16:09:44
|
|
|
300 Mbps puhul on vast uploadi osa kõige kõvem muutus. Kui kodune riistvara võimaldab siis saab host'ida päris edukalt.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
30.06.2014 16:25:09
|
|
|
No meil need meedia serverid kodused võidavad populaarsust
Nüüd saab hakata hostingut pakkuma juba
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2014 23:00:17
|
|
|
Vahelduseks ka teist teemat.
Hetkel elioni leping elukaaslase nimel, mõtlesin, et võtaks enda nimele, emt omad on minu nimel.
Küsimus siis selline, et kui valutu tegevus see on?
Põhiküsimus on, kas see läheb uue lepinguna kirja või muutub vaid nimi paberil?
Hetkel vana nutitv ja ei taha mina sellest loobuda, kui leping minu nimele tuleb, kas see jääb alles või sunniviisiliselt kästakse uus nutitv võtta?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2014 23:09:47
|
|
|
jeesus188, mõistlik küsimus, muutub vaid nimi paberil. Pakett, teenused ja lepingu tähtaeg mis puudutab seadmeid säilivad samal kujul. Pakkumisi kindlasti uutele teenustele selle käigus tehakse.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2014 23:12:33
|
|
|
indrekp kirjutas: |
jeesus188, mõistlik küsimus, muutub vaid nimi paberil. Pakett, teenused ja lepingu tähtaeg mis puudutab seadmeid säilivad samal kujul. Pakkumisi kindlasti uutele teenustele selle käigus tehakse. |
ei ole mingeid tähtajalisi kohustusi.
Saab seda digitaalselt ka teha või peab kohale ronima esindusse?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
30.06.2014 23:16:56
|
|
|
miga kirjutas: |
Huvitav, mida siis 15+ aastat kliendid nõudma peaksid kui 4.a klient juba tasuta asju tahab komöödia  |
... ning teised sama alatooniga postid ja mandariinid.
Ei ole ilus vana asja meelde tuletada aga juhtusin teemat järellugema ja ei saa mitte vaiki olla.
Seda ei tee ainult Elion aga eks natuke mõruks teeb meele küll kui uusi kliente meelitatakse imeliste pakkumistega aga sina neist osa ei saa kui just pole nõus mingid kuud ilma teenuseta olema. Tavaline ärimudel, vana lehm lüpsab niigi hästi.
Tasuta nõuda vist enam ei saa kuna ka uus liituja ei saa tasuta? Vähemalt uue ruuteri puhul on vist miski 19.- eurot vms see sümboolne maks (sümboolne võrreldes ruuteri tegelikul hinnaga). Lisaks oleksid sa seotud samamoodi jällegi tähtajalise lepinguga ehk sulle loodaks sama tingimus mis uuele kliendile. Eeldusel muidugi, et sul juba pole siduvat lepingut või võlgnevusi jne jne.
Muidugi kui see võimalus juba olemas on siis on tore, ma pole nüüd viimasel ajal uurinud.
Meenub juhus kui mulle pakuti 100 megast internetti. Oli see tol ajal üsna uus ning vist isegi lisatasusid ega miskit otsa ei tulnud. Ei tea kas olin siis testija või mitte. Enda majas igatahes esimene korter.
Sellega seoses tuli minuga ka uus tähtajaline leping sõlmida. Vaidlesin klienditeenindajaga pikalt ja vist isegi mitme erinevaga kuni välja vaidlesin selle, et kui mul on uus siduv leping siis mulle ka uus ruuter. Vaidlesin kuna üks ruuter oli mul juba peale garantiid maha põlenud . Muprhy muidugi tegi nii, et nüüd kui mul varuks on siis käib vanagi ning varu seisab niisama kapis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.06.2014 23:18:05
|
|
|
jeesus188, Digitaalselt saab olemasolev klient e-teeninduses täisvolituse teha, peale seda peab uus klient minema esindusse enda nimele vormistama. Eestis peab iga uus klient vist ikka id kaardiga nägu näitama, muidu võib hiljem midaiganes järelmaksule võtta jms.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2014 23:24:02
|
|
|
jeesus188, Digitaalselt saab olemasolev klient e-teeninduses täisvolituse teha, peale seda peab uus klient minema esindusse enda nimele vormistama. Eestis peab iga uus klient vist ikka id kaardiga nägu näitama, muidu võib hiljem midaiganes järelmaksule võtta jms. |
Mingi metsa loogika, uue kliendina saan ennast ju samuti ID kaardi teel autentida, milleks need pin koodid siis
Aga ok, siis pole mõtet pool siin, pool seal jamada, lihtsam on kohale minna....noh mitte just väga lihtne, sest rakveres elioni esindust pole
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.06.2014 23:25:43
|
|
|
jeesus188, Rakveres Emt/Elion puudub?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2014 23:29:34
|
|
|
olafsand kirjutas: |
jeesus188, Rakveres Emt/Elion puudub?  |
ei ole jah, nüüd asub see Rakvere vallas, 3km kesklinnast väljas
link
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
30.06.2014 23:31:21
|
|
|
see on tõesti kaugel
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.06.2014 23:31:50
|
|
|
Kuidas elioni teenused jalgpallifännide tungile vastu on ka pidanud. Kõik salvestused salvestuvad ja kordused kordavad?
Nää konkurent puruhädas, et fännide põhjustatud ülekoormus ja tarkvarahäda jne.
Kes tahab üle joosta?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 30.06.2014 23:32:28, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.06.2014 23:33:43
|
|
|
ot: |
jeesus188, kaugel ei ole jah, aga veider liigutus Elioni poolt. Muidu oli Põhjakas eks? |
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
30.06.2014 23:34:43
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Kuidas elioni teenused jalgpallifännide tungile vastu on ka pidanud. Kõik salvestused salvestuvad ja kordused kordavad?
Nää konkurent puruhädas, et fännide põhjustatud ülekoormus ja tarkvarahäda jne.
Kes tahab üle joosta?  |
toimib väga hästi
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.06.2014 23:37:19
|
|
|
olafsand kirjutas: |
ot: |
jeesus188, kaugel ei ole jah, aga veider liigutus Elioni poolt. Muidu oli Põhjakas eks? |
|
hetkel on põhjakeskuses, ennem oli kroonikeskuses, keset kesklinna, mis on ikka väga käidav koht
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.06.2014 23:50:59
|
|
|
jeesus188, sry, minu black, ma peale Põhjakeskuse ei tea teisi suuremaid keskuseid Rakveres ja poleks mujalt osanud otsidagi
Aga ma pole kohalik sealkandis ka
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.07.2014 00:35:49
|
|
|
Ma pole isegi kindel, et uus klient isegi niisama id kaardiga e-teenindusest endale kliendilepingut ja teenuseid vormistada saab, tähendab saab, kuid siis tehniku visiidiga allkirjastatakse kliendileping paberil dokumendi alusel. Te pole siis kuulnud kuidas petturid inimesi ära kasutavad ning kellegi teise id kaardiga megalaenusid ja järelmakse vormistavad? Miks peaks Elion või mõni teine ettevõte sellele kaasa aitama. Ei tahaks just kliendi nahas olla, kelle lepingu võtab üle tundmatu kurjategija ning klient avastab järgmiselt arvelt, et keegi talle kusagil digitaalselt paar telerit ja sülerit järelmaksule tellinud.
Võimalik, et kunagi juba kliendilepingu sõlminud klient, saab uue teenusega liituda või isegi loovutamise digiallkirjastatud taotlusega üle võtta, kindel pole. Sellepärast pigem viitangi esindusele, sest seal saab kõik tehtud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2014 00:43:16
|
|
|
Loogiliselt võttes peaks ju andmed olemas olema, emt's juba pea 15 aastat, andmebaasid on ju yhised.
Eks esinduses käin ära, aga vahel mõni tärkav lilleke letis, kes ei oska täpseid vastuseid anda.
Ma arvan, vist...jne edasi vastuseid olen nii mõnigi kord kuulnud.......seda aastaid tagasi
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.07.2014 01:00:10
|
|
|
Niipalju veel lisaks, EMT ja Elion on küll ühes pajas kuid kliendid on veel täiesti eraldi. Ettevõtted austavad klientide privaatsust ning isegi Elion ei näe klientide andmeid mis on seotud EMTga, seda enam, et kliendid ei ole seda lepinguga lubanud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.07.2014 01:09:24
|
|
|
indrekp, samas Raplas sain Emti tädile Elioni järtsu sulas küll maksta, ei kobisetud. Pluss minu silmis muidugi, sest Elioni tädi juures oli 4 inimest ootejärjekorras
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
01.07.2014 02:22:51
|
|
|
Mina sain u. paar aastat tagasi lepingu oma nimele vormistatud ilma esindusse kohale ilmumata. Väga täpselt enam ei mäleta, aga pidin lepingu omaniku id-kaardiga iseteenindusse logima, sealt mingi volituse tegema ja siis telefoni teel helpdeski tütarlaps tegi midagi ja peale seda sain juba oma id-kaardiga iseteenindusse logida ja asjatada.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2014 02:31:33
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Mina sain u. paar aastat tagasi lepingu oma nimele vormistatud ilma esindusse kohale ilmumata. Väga täpselt enam ei mäleta, aga pidin lepingu omaniku id-kaardiga iseteenindusse logima, sealt mingi volituse tegema ja siis telefoni teel helpdeski tütarlaps tegi midagi ja peale seda sain juba oma id-kaardiga iseteenindusse logida ja asjatada. |
ok, proovib ära
tänud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
01.07.2014 11:57:45
|
|
|
Ma pole isegi kindel, et uus klient isegi niisama id kaardiga e-teenindusest endale kliendilepingut ja teenuseid vormistada saab, tähendab saab, kuid siis tehniku visiidiga allkirjastatakse kliendileping paberil dokumendi alusel. Te pole siis kuulnud kuidas petturid inimesi ära kasutavad ning kellegi teise id kaardiga megalaenusid ja järelmakse vormistavad? Miks peaks Elion või mõni teine ettevõte sellele kaasa aitama. Ei tahaks just kliendi nahas olla, kelle lepingu võtab üle tundmatu kurjategija ning klient avastab järgmiselt arvelt, et keegi talle kusagil digitaalselt paar telerit ja sülerit järelmaksule tellinud.
Võimalik, et kunagi juba kliendilepingu sõlminud klient, saab uue teenusega liituda või isegi loovutamise digiallkirjastatud taotlusega üle võtta, kindel pole. Sellepärast pigem viitangi esindusele, sest seal saab kõik tehtud. |
... meh ? Kõlab juba nagu kesikute junkru moodi natuke arusaamatu loogika, mismoodi see vaene klienditeenindaja peab küll olema võimeline tuvastama inimest, kes on lolliks tehtud ja tuleb näiliselt täiesti adekvaatsel põhjusel lepingumuudatust tegema või poest kaupa võtma ? Ma arvan, et sa oled kah kuulnud piisavalt juhtumitest, kui varastatud dokumendi ja suvalise allkirjaga on poodidest kaupa minema tassitud. Leitakse vaid inimene, kes enam-vähem näeb dokumendil oleva inimesega sarnane ja kaup jalutab poest välja nagu nalja. Seega, kuidas täpselt muudab klienditeenindajale paberil allkirja andmine olukorda turvalisemaks ?
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
01.07.2014 12:24:59
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... meh ? Kõlab juba nagu kesikute junkru moodi natuke arusaamatu loogika, mismoodi see vaene klienditeenindaja peab küll olema võimeline tuvastama inimest, kes on lolliks tehtud ja tuleb näiliselt täiesti adekvaatsel põhjusel lepingumuudatust tegema või poest kaupa võtma ? Ma arvan, et sa oled kah kuulnud piisavalt juhtumitest, kui varastatud dokumendi ja suvalise allkirjaga on poodidest kaupa minema tassitud. Leitakse vaid inimene, kes enam-vähem näeb dokumendil oleva inimesega sarnane ja kaup jalutab poest välja nagu nalja. Seega, kuidas täpselt muudab klienditeenindajale paberil allkirja andmine olukorda turvalisemaks ? |
Kui ma nüüd ei eksi siis olen ma tellinud teenuseid Elionist ( teenus maksab ju samamoodi ) telefoni teel kus minu tuvastamiseks on vajalik ainult nimi ja isikukood. Leian, et viimase välja selgitamine on paharetile märksa lihtsam kui mu ID kaardi PINid. Halenaljakas on jah kohati see kuidas e-riik oma ID kaardiga laiutab ja siis ikka mingilt maalt pole vahet kuna pead käima füüsiliselt kusagile oma konksu panema. See puudutab muidugi tunduvalt rohkem asutusi kui Elion.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.07.2014 12:33:48
|
|
|
Ehh, ma olen ise loovutamisi isegi digitaalselt allkirjastatud e-kirja avalduste näol teinud. Ei midagi ilmvõimatut.
Kõik ei ela esinduste läheduses ja seetõttu ei pea ma heaks tavaks klienti peetida.
Edit: Üks erand meenub küll. Meie seast jäädavalt lahkunute teenuste ümbervormistamisel saan infot Rahvastikuregistrist surmakande kohta , kuid ümbervormistamiseks vajan surmatõendit.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|