Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 30.06.2014 16:09:44 vasta tsitaadiga

300 Mbps puhul on vast uploadi osa kõige kõvem muutus. Kui kodune riistvara võimaldab siis saab host'ida päris edukalt.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2014 16:25:09 vasta tsitaadiga

No meil need meedia serverid kodused võidavad populaarsust
Nüüd saab hakata hostingut pakkuma juba icon_razz.gif

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.06.2014 23:00:17 vasta tsitaadiga

Vahelduseks ka teist teemat.

Hetkel elioni leping elukaaslase nimel, mõtlesin, et võtaks enda nimele, emt omad on minu nimel.

Küsimus siis selline, et kui valutu tegevus see on?
Põhiküsimus on, kas see läheb uue lepinguna kirja või muutub vaid nimi paberil?
Hetkel vana nutitv ja ei taha mina sellest loobuda, kui leping minu nimele tuleb, kas see jääb alles või sunniviisiliselt kästakse uus nutitv võtta?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.06.2014 23:09:47 vasta tsitaadiga

jeesus188, mõistlik küsimus, muutub vaid nimi paberil. Pakett, teenused ja lepingu tähtaeg mis puudutab seadmeid säilivad samal kujul. Pakkumisi kindlasti uutele teenustele selle käigus tehakse.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.06.2014 23:12:33 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
jeesus188, mõistlik küsimus, muutub vaid nimi paberil. Pakett, teenused ja lepingu tähtaeg mis puudutab seadmeid säilivad samal kujul. Pakkumisi kindlasti uutele teenustele selle käigus tehakse.
ei ole mingeid tähtajalisi kohustusi.
Saab seda digitaalselt ka teha või peab kohale ronima esindusse?

tagasi üles
Floppy
HV vaatleja
Floppy

sõnum 30.06.2014 23:16:56 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Huvitav, mida siis 15+ aastat kliendid nõudma peaksid kui 4.a klient juba tasuta asju tahab icon_biggrin.gif komöödia icon_smile.gif

... ning teised sama alatooniga postid ja mandariinid.

Ei ole ilus vana asja meelde tuletada aga juhtusin teemat järellugema ja ei saa mitte vaiki olla.

Seda ei tee ainult Elion aga eks natuke mõruks teeb meele küll kui uusi kliente meelitatakse imeliste pakkumistega aga sina neist osa ei saa kui just pole nõus mingid kuud ilma teenuseta olema. Tavaline ärimudel, vana lehm lüpsab niigi hästi.

Tasuta nõuda vist enam ei saa kuna ka uus liituja ei saa tasuta? Vähemalt uue ruuteri puhul on vist miski 19.- eurot vms see sümboolne maks (sümboolne võrreldes ruuteri tegelikul hinnaga). Lisaks oleksid sa seotud samamoodi jällegi tähtajalise lepinguga ehk sulle loodaks sama tingimus mis uuele kliendile. Eeldusel muidugi, et sul juba pole siduvat lepingut või võlgnevusi jne jne.
Muidugi kui see võimalus juba olemas on siis on tore, ma pole nüüd viimasel ajal uurinud.

Meenub juhus kui mulle pakuti 100 megast internetti. Oli see tol ajal üsna uus ning vist isegi lisatasusid ega miskit otsa ei tulnud. Ei tea kas olin siis testija või mitte. Enda majas igatahes esimene korter.
Sellega seoses tuli minuga ka uus tähtajaline leping sõlmida. Vaidlesin klienditeenindajaga pikalt ja vist isegi mitme erinevaga kuni välja vaidlesin selle, et kui mul on uus siduv leping siis mulle ka uus ruuter. Vaidlesin kuna üks ruuter oli mul juba peale garantiid maha põlenud icon_sad.gif . Muprhy muidugi tegi nii, et nüüd kui mul varuks on siis käib vanagi ning varu seisab niisama kapis.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.06.2014 23:18:05 vasta tsitaadiga

jeesus188, Digitaalselt saab olemasolev klient e-teeninduses täisvolituse teha, peale seda peab uus klient minema esindusse enda nimele vormistama. Eestis peab iga uus klient vist ikka id kaardiga nägu näitama, muidu võib hiljem midaiganes järelmaksule võtta jms.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.06.2014 23:24:02 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
jeesus188, Digitaalselt saab olemasolev klient e-teeninduses täisvolituse teha, peale seda peab uus klient minema esindusse enda nimele vormistama. Eestis peab iga uus klient vist ikka id kaardiga nägu näitama, muidu võib hiljem midaiganes järelmaksule võtta jms.

Mingi metsa loogika, uue kliendina saan ennast ju samuti ID kaardi teel autentida, milleks need pin koodid siis icon_eek.gif
Aga ok, siis pole mõtet pool siin, pool seal jamada, lihtsam on kohale minna....noh mitte just väga lihtne, sest rakveres elioni esindust pole icon_biggrin.gif

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.06.2014 23:25:43 vasta tsitaadiga

jeesus188, Rakveres Emt/Elion puudub? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.06.2014 23:29:34 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
jeesus188, Rakveres Emt/Elion puudub? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

ei ole jah, nüüd asub see Rakvere vallas, 3km kesklinnast väljas thumbs_down.gif
link

tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 30.06.2014 23:31:21 vasta tsitaadiga

see on tõesti kaugel
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.06.2014 23:31:50 vasta tsitaadiga

Kuidas elioni teenused jalgpallifännide tungile vastu on ka pidanud. Kõik salvestused salvestuvad ja kordused kordavad?
Nää konkurent puruhädas, et fännide põhjustatud ülekoormus ja tarkvarahäda jne.
Kes tahab üle joosta? icon_biggrin.gif

viimati muutis jägaja 30.06.2014 23:32:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 126
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.06.2014 23:33:43 vasta tsitaadiga

ot:
jeesus188, kaugel ei ole jah, aga veider liigutus Elioni poolt. Muidu oli Põhjakas eks?
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 30.06.2014 23:34:43 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Kuidas elioni teenused jalgpallifännide tungile vastu on ka pidanud. Kõik salvestused salvestuvad ja kordused kordavad?
Nää konkurent puruhädas, et fännide põhjustatud ülekoormus ja tarkvarahäda jne.
Kes tahab üle joosta? icon_biggrin.gif
toimib väga hästi
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.06.2014 23:37:19 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
ot:
jeesus188, kaugel ei ole jah, aga veider liigutus Elioni poolt. Muidu oli Põhjakas eks?

hetkel on põhjakeskuses, ennem oli kroonikeskuses, keset kesklinna, mis on ikka väga käidav koht

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.06.2014 23:50:59 vasta tsitaadiga

jeesus188, sry, minu black, ma peale Põhjakeskuse ei tea teisi suuremaid keskuseid Rakveres ja poleks mujalt osanud otsidagi icon_redface.gif
Aga ma pole kohalik sealkandis ka beer_yum.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.07.2014 00:35:49 vasta tsitaadiga

Ma pole isegi kindel, et uus klient isegi niisama id kaardiga e-teenindusest endale kliendilepingut ja teenuseid vormistada saab, tähendab saab, kuid siis tehniku visiidiga allkirjastatakse kliendileping paberil dokumendi alusel. Te pole siis kuulnud kuidas petturid inimesi ära kasutavad ning kellegi teise id kaardiga megalaenusid ja järelmakse vormistavad? Miks peaks Elion või mõni teine ettevõte sellele kaasa aitama. Ei tahaks just kliendi nahas olla, kelle lepingu võtab üle tundmatu kurjategija ning klient avastab järgmiselt arvelt, et keegi talle kusagil digitaalselt paar telerit ja sülerit järelmaksule tellinud.

Võimalik, et kunagi juba kliendilepingu sõlminud klient, saab uue teenusega liituda või isegi loovutamise digiallkirjastatud taotlusega üle võtta, kindel pole. Sellepärast pigem viitangi esindusele, sest seal saab kõik tehtud.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.07.2014 00:43:16 vasta tsitaadiga

Loogiliselt võttes peaks ju andmed olemas olema, emt's juba pea 15 aastat, andmebaasid on ju yhised.
Eks esinduses käin ära, aga vahel mõni tärkav lilleke letis, kes ei oska täpseid vastuseid anda.
Ma arvan, vist...jne edasi vastuseid olen nii mõnigi kord kuulnud.......seda aastaid tagasi icon_smile.gif

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.07.2014 01:00:10 vasta tsitaadiga

Niipalju veel lisaks, EMT ja Elion on küll ühes pajas kuid kliendid on veel täiesti eraldi. Ettevõtted austavad klientide privaatsust ning isegi Elion ei näe klientide andmeid mis on seotud EMTga, seda enam, et kliendid ei ole seda lepinguga lubanud.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 01.07.2014 01:09:24 vasta tsitaadiga

indrekp, samas Raplas sain Emti tädile Elioni järtsu sulas küll maksta, ei kobisetud. Pluss minu silmis muidugi, sest Elioni tädi juures oli 4 inimest ootejärjekorras icon_smile.gif
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 01.07.2014 02:22:51 vasta tsitaadiga

Mina sain u. paar aastat tagasi lepingu oma nimele vormistatud ilma esindusse kohale ilmumata. Väga täpselt enam ei mäleta, aga pidin lepingu omaniku id-kaardiga iseteenindusse logima, sealt mingi volituse tegema ja siis telefoni teel helpdeski tütarlaps tegi midagi ja peale seda sain juba oma id-kaardiga iseteenindusse logida ja asjatada.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.07.2014 02:31:33 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
Mina sain u. paar aastat tagasi lepingu oma nimele vormistatud ilma esindusse kohale ilmumata. Väga täpselt enam ei mäleta, aga pidin lepingu omaniku id-kaardiga iseteenindusse logima, sealt mingi volituse tegema ja siis telefoni teel helpdeski tütarlaps tegi midagi ja peale seda sain juba oma id-kaardiga iseteenindusse logida ja asjatada.

ok, proovib ära thumbs_up.gif
tänud

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.07.2014 11:57:45 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Ma pole isegi kindel, et uus klient isegi niisama id kaardiga e-teenindusest endale kliendilepingut ja teenuseid vormistada saab, tähendab saab, kuid siis tehniku visiidiga allkirjastatakse kliendileping paberil dokumendi alusel. Te pole siis kuulnud kuidas petturid inimesi ära kasutavad ning kellegi teise id kaardiga megalaenusid ja järelmakse vormistavad? Miks peaks Elion või mõni teine ettevõte sellele kaasa aitama. Ei tahaks just kliendi nahas olla, kelle lepingu võtab üle tundmatu kurjategija ning klient avastab järgmiselt arvelt, et keegi talle kusagil digitaalselt paar telerit ja sülerit järelmaksule tellinud.

Võimalik, et kunagi juba kliendilepingu sõlminud klient, saab uue teenusega liituda või isegi loovutamise digiallkirjastatud taotlusega üle võtta, kindel pole. Sellepärast pigem viitangi esindusele, sest seal saab kõik tehtud.

... meh ? Kõlab juba nagu kesikute junkru moodi icon_lol.gif natuke arusaamatu loogika, mismoodi see vaene klienditeenindaja peab küll olema võimeline tuvastama inimest, kes on lolliks tehtud ja tuleb näiliselt täiesti adekvaatsel põhjusel lepingumuudatust tegema või poest kaupa võtma ? Ma arvan, et sa oled kah kuulnud piisavalt juhtumitest, kui varastatud dokumendi ja suvalise allkirjaga on poodidest kaupa minema tassitud. Leitakse vaid inimene, kes enam-vähem näeb dokumendil oleva inimesega sarnane ja kaup jalutab poest välja nagu nalja. Seega, kuidas täpselt muudab klienditeenindajale paberil allkirja andmine olukorda turvalisemaks ?

Floppy
HV vaatleja
Floppy

sõnum 01.07.2014 12:24:59 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:

... meh ? Kõlab juba nagu kesikute junkru moodi icon_lol.gif natuke arusaamatu loogika, mismoodi see vaene klienditeenindaja peab küll olema võimeline tuvastama inimest, kes on lolliks tehtud ja tuleb näiliselt täiesti adekvaatsel põhjusel lepingumuudatust tegema või poest kaupa võtma ? Ma arvan, et sa oled kah kuulnud piisavalt juhtumitest, kui varastatud dokumendi ja suvalise allkirjaga on poodidest kaupa minema tassitud. Leitakse vaid inimene, kes enam-vähem näeb dokumendil oleva inimesega sarnane ja kaup jalutab poest välja nagu nalja. Seega, kuidas täpselt muudab klienditeenindajale paberil allkirja andmine olukorda turvalisemaks ?

Kui ma nüüd ei eksi siis olen ma tellinud teenuseid Elionist ( teenus maksab ju samamoodi ) telefoni teel kus minu tuvastamiseks on vajalik ainult nimi ja isikukood. Leian, et viimase välja selgitamine on paharetile märksa lihtsam kui mu ID kaardi PINid. Halenaljakas on jah kohati see kuidas e-riik oma ID kaardiga laiutab ja siis ikka mingilt maalt pole vahet kuna pead käima füüsiliselt kusagile oma konksu panema. See puudutab muidugi tunduvalt rohkem asutusi kui Elion.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 01.07.2014 12:33:48 vasta tsitaadiga

Ehh, ma olen ise loovutamisi isegi digitaalselt allkirjastatud e-kirja avalduste näol teinud. Ei midagi ilmvõimatut.

Kõik ei ela esinduste läheduses ja seetõttu ei pea ma heaks tavaks klienti peetida.

Edit: Üks erand meenub küll. Meie seast jäädavalt lahkunute teenuste ümbervormistamisel saan infot Rahvastikuregistrist surmakande kohta , kuid ümbervormistamiseks vajan surmatõendit.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.