Frostbite graafikamootor on rohkem sõltuv protsessorist ning selle tuumade hulgast (4'le optimeeritud) kui GPUst.. sama prose takti juures mõjutab lisaks oluliselt FSB kiirus
Ma ikka olen suhteliselt kindel, et tegu on Bad Company 2-ga. Osakaal bf3-es on GPU peal, minu i5 4500k ei läinud üle 45%, kui samas gtx 670 oli pidevalt 99%.
okei, sul võib õigus olla bf3 koha pealt.. kaevasin ühe katsevideo välja kus salvestasin Afterburneri overlay'ga ja tundub et GPU on stabiilse 95% peal. 4 threadi jätsin mängule, 4 threadi pakkisid videot.. v-sync maas nii et GPU andis niipalju FPSi kui torust tuli... kui video panna 720p kvaliteedile siis loeb overlay andmed kuidagi välja..
BC2's oli üle kahekordne fpsi tõus kui liikusin Athlon X2 pealt PhenomII X4 peale (videokaart jäi samaks).
Samas mäletan mingit benchmarki BF4'st kus eri masinaid testides järeldati et mängumootor oli märgatavalt CPU intensiivsem kui GPU, ning mälukiirus mõjutas märgatavalt FPS'i mängus (kuni 25% erinevus).
Hetkel vist mängijate puudust küll ei ole? Tänu sellele tasuta jagamisele. Igalpool servereid neid algajaid täis. Küll aga ma ei oska öelda, kuidas jah nende DLC-ga lood, et kas on juba hakatud DLC-si ka juurde ostma nad.
Küsimus siis selline, et kas Premium tasub ära, kui mäng järjest vananeb ja mängijaid jääb vähemaks?
Mäng võib ju vananeda kuid paljud mängivad seda. Vaata mis ajal BF2 välja lasti ja kuna serverid kinni pandi. Ja mängijaid jagus vaatamata sellele seal ikka omajagu. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Kas kuidagi saab javelinile üle 2 raketi ka kaasas kanda?
Mis teil lemmik engineeril kasutatav relv on ja mis jubinatega?
Mul on Scar-h+kobra+foregrip+heavy barrel, Magnum, Stinger ja repair tool.
Javelin suht mõttetu, sest selle jaoks oleks vaja soflami kuskil ja enamasti neid pole.
Oma baasist näiteks ei saanud helikopteriga üldse välja lennata, see lendas koguaeg pilbasteks ja näha polnud kuidas ja keegi lasi. Siis suvalises kohas mapil tapeti lihtsalt nii maha, et kedagi polnud ja pärast ei näidanud ka kes lasi. Seal oli veel kummalisi juhtumeid koguaeg.
Praegu on neid üldse vääääga palju. Aga õnneks on ka servereid, kus sellised kaovad kiirelt ja on võimalik jälle mängida. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Mis karistus üldse häkkeritele määratakse? Kas nad bännitakse konkreetsest serverist või ei saa nad enam üheski serveris pärast mängida? Kas selleks, et uuesti mängida saada peavad nad uue mängu ostma või on neil mingi lihtsam lahendus?
Oleneb, kas tuleb serveri admini ban (mis bannib ainult sellest serverist) või Punkbuster tuvastab koodimise ära (mis bannib tervest mängust). Punkbusteri banni ka võimalik vaidlustada kuskil PB lehel, kuid kui tõepoolest kooditi ning banni ei eemaldata, siis MP-s mängimiseks tuleb tõesti uus Origini konto teha ja mäng sinna uuesti osta.
Küsiks siis ka, et kas tasub premium osta, kas neid lisamappe veel mängitakse?
Selle küsimuse põhjal oled suht uus selles mängus. Tõenäoliselt soetasid tasuta bf3-e. Mängi natuke rohkem ennem, kui cheatimis jutuga foorumisse tuled!
Teamkills,
Bf4 olen päris palju mänginud ja nüüd jah bf3 lainel, aga sellest saab ikka hästi aru kas on aus mäng või ei. Näiteks bf2 mängisin aastaid ja seal ka kahjuks leidus neid cheater värdjaid.
Pakk mida ma eraldi ostes soovitan on kindlasti CQ
Ise ostsin premiumi, aga cq-s cnquest alt kahjuks servereid ei leia. Ise mängin ainult conquest large modet.
Edit. Vaatasin, et ükskõik mis mode, ikka serverid tühjad.
Kune selle DLC mapid ei olegi mõeldud tavalisele conquestile, rääkimata largest.
Ja neid servereid leidub. Jah, mitte väga palju, mis oleks rahvast täis, kuid leidub. Peamiselt Domination ja Gun Muster mode'iga. Ilmselt sul mõni muu filter seal segab, mis ei kehti selle DLC mapides.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.