Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
prtv
HV Guru

sõnum 23.04.2014 10:48:38 vasta tsitaadiga

Kui sul on juba custom recovery peal ning originaal ROM rootitud, siis OTA uuendused ei töötagi.
Tiri stock image omale ja lase peale, saad kohe uusima versiooni peale - https://developers.google.com/android/nexus/images

HV kasutaja
bingo

sõnum 23.04.2014 12:04:57 vasta tsitaadiga

Ega ei mäletagi, mida kohe peale ostu sai tehtud, vist kõike mida foorumites soovitati. Proovin selle järgi midagi ära teha.
http://forums.androidcentral.com/google-nexus-7-2012-rooting-roms-hacks/191477-guide-nexus-7-factory-image-restore.html#post1980885
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.04.2014 12:10:05 vasta tsitaadiga

Seadmes testin hetkel 4G-d.
Siiamaani etteheiteid ei ole. Kõik töötab hästi. Aku poolt ei saagi aru, tundub et läheks nagu rohkem kui 3G puhul. Või lihtsalt 3G-ga oli kiirus madal ja aparaat ei ragistanud, nüüd 4G-ga ragistab lihtsalt rohkem, kuna Ü/A kiirused kordades suuremad.
Igatahes thumbs_up.gif
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 23.04.2014 14:15:49 vasta tsitaadiga

No ei tule mul sellist pilti ette http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-E-EF0QC0Gc#t=171.3x olen Android Studio/SDK installinud. Tegin läbi menüü- factory data reset. Ei muuda midagi.
Aga kui panen factory image Nexuse kausta ja siis install vajutan, peaks toimima või saab tast lutsukivi???
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 23.04.2014 14:33:26 vasta tsitaadiga

Kellegi teadjama kätte pole võimalik viia? Tundub, et sa oled sellega miskit teinud, millest sa isegi täpselt aru ei saa (ära võta südamesse, juhtub parimateski peredes). Äkki keegi teine suudab teisest vaatenurgast probleemi näha ja uuenduse toimima saada?
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 23.04.2014 14:59:53 vasta tsitaadiga

tõmba nexustoolkit ja flashi sellega viimane tarkavra peale + tehase seadmete ja recovery taastamine
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 23.04.2014 16:32:11 vasta tsitaadiga

Just jõudsin ka selleni http://www.youtube.com/watch?v=dydPKxaPUDc Arvatavasti ma peale ostu unlockisin mõne video järgi.. Run kastist edasi ei liigu, tuleb text "waiting for device", fastboot mode on N7´l olemas.
E:Proovin nuppu "flash stock+unroot" midagi toimub, laadis alla android 4.3e ..... aga jälle kiri ADB device not found. Selle taha jääbki asi pidama, vahetasin USB pesasisid, ja juhet, ikka ei midagi. 7h kahe päevaga mässanud, aitab küll. kopp.gif
tagasi üles
av.
HV vaatleja

sõnum 23.04.2014 23:57:08 vasta tsitaadiga

Mul oli ka selle ADB devicega mingi jama. Toolkiti Full Driver Configuration Guide järgi driverid maha lasin, arvutile restardi tegin ja siis Step 2-st PdaNet driverid installisin sain asja korda.
tagasi üles
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 24.04.2014 19:18:31 vasta tsitaadiga

bingo kirjutas:
Just jõudsin ka selleni http://www.youtube.com/watch?v=dydPKxaPUDc Arvatavasti ma peale ostu unlockisin mõne video järgi.. Run kastist edasi ei liigu, tuleb text "waiting for device", fastboot mode on N7´l olemas.
E:Proovin nuppu "flash stock+unroot" midagi toimub, laadis alla android 4.3e ..... aga jälle kiri ADB device not found. Selle taha jääbki asi pidama, vahetasin USB pesasisid, ja juhet, ikka ei midagi. 7h kahe päevaga mässanud, aitab küll. kopp.gif

Driverite järgi saamine võib osutuda tõesti väga tülikaks tegevuseks. Võib proovida ka teise arvutiga. Minul neid järgi ei õnnestunudki saada, saatsin tahvli kasutajale Etss, kellel võttis kohe tahvli järgi ja sai toolkitiga tarkvara peale lastud. Üks võimalus on minna tahvliga ka mõne tuttava juurde, kellel samuti nexus 7. Kui tema saab enda tahvli toolkitile järgi, siis peaks ka sinu oma minema.

e: Kui ise enam ei viitsi, siis võta üleval mainitud kasutajaga ühendust, leiate lahenduse. Ise saatsin talle tahvli (hiljem ka ühe telefoni) post24 vahendusel, hinnad Tartu tegelastest palju mõistlikumad.
tagasi üles
zack
HV kasutaja
zack

sõnum 05.05.2014 16:27:33 vasta tsitaadiga

Tervist, mure siis Nexus 7 (2013) ekraaniga.
Tutikas Nexus karbist välja, ekraan toimis ilusti. Lasin siis kohe uuenduse teha (KitKati peale), tegi ilusti uuenduse ära. Uuendus tehtud, jätsin asja mingiks ajaks lihtsalt lauale ning kui kätte võtsin oli see welcome screen ees, kuid touchscreen enam ei tööta üldse. Ei reageeri absoluutselt, sai tehtud factory reset, proovitud toolkitiga erinevaid ROMe peale jne, kuid ekraan tööle ei hakka. icon_confused.gif
Kuidas see võimalik on, et uus asi peale uuendust enam ei tööta? On veel mingeid variante kuidas ekraan tööle saada? icon_neutral.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.05.2014 17:11:03 vasta tsitaadiga

Kui uus tahvel ja ekraan ei tööta, siis mida siin mõelda - garantiisse.
tagasi üles
zack
HV kasutaja
zack

sõnum 05.05.2014 17:25:35 vasta tsitaadiga

Njah, mõtlesin juba selle peale...võidetud asi, unlockitud (ei saand lockida ka enam), ja üldse ei viitsi selle garantiiga tegeleda. Aga ega vist muud üle jää ka kui ikka tagasi saata. icon_confused.gif
Lihtsalt mind paneb hämmastama see, et pakendist välja võttes ja peale uuendust touchscreen pekkis icon_eek.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.05.2014 19:29:19 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda, kust saab kõige odavamalt kaitse kile Eestist ?
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 13.05.2014 19:50:53 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Ma küsiks vastu, et milleks? Pane toidukile peale, kui soovid odavat ja suhteliselt ebameeldivalt kasutatavat seadet. Maha müümisel jääkväärtust see kriimudeta oleks väga ei mõjuta, kukkumise eest ei kaitse jne. Kui just pidevalt betooni sees ei olda, ei näe ma küll pointi. Aga see minu tassike teed...

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.05.2014 20:08:14 vasta tsitaadiga

No siis on hea teada et pole vajalik asi.
Kaaned või miski kotti pean ikka muretsema.

http://www.arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/TAHVELARVUTID-Tahvelarvutite-lisad251/Kaaned-tahvelarvutile-Defender-Wallet-uni-7anduot-68784

Sellest peaks aitama küll.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 13.05.2014 20:19:39 vasta tsitaadiga

Kaaned on oluliselt etem lisa. Võta sellised, mis pole väga kohmakad ja mille pealmise klapi saad mugavalt täiesti tagasi keerata. Mul on hetkel üks 1. põlvkonna iPad koos orig kaantega ja ma seaks need kõikidele teistele etaloniks. Sinu lingil olevad näevad välja, nagu oleks tahvlit nende vahel mugav kotis hoida, aga mitte käes kasutada.

Proovi pigem ka see orig leida: http://www.slashgear.com/googles-official-nexus-7-case-hits-homes-and-hands-on-09241062/
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.05.2014 21:13:09 vasta tsitaadiga

No sellist plastik piixu küll ei taha, nagu see mis sa linkisid.
See minu lingil on minu arust enamvähem. Kui neis arvutitark poodides midagi paremat on, ehk siis seal valin.
Kui ebamugav käes on, siis saab selle tahvli välja võtta lihtsasti ja saab stand-na kasutada ka.
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 14.05.2014 00:32:08 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Ma küsiks vastu, et milleks? Pane toidukile peale, kui soovid odavat ja suhteliselt ebameeldivalt kasutatavat seadet. Maha müümisel jääkväärtust see kriimudeta oleks väga ei mõjuta, kukkumise eest ei kaitse jne. Kui just pidevalt betooni sees ei olda, ei näe ma küll pointi. Aga see minu tassike teed...

Paneme tee sisse ka mett:
Töötan igapäevaselt betooni segudega. Lendub seda nii kivistunult (lihvimisel tekkiv) kui ka kuivsegude kallamisest. Tööruumides on tolmukiht päris aus. Telefoni kasutan tuimalt ka töökinnastega, sest nende käest ära saamine ja uuesti kätte panemine on tüütu tegevus.
Selle tulemus N9 ekraanile (Corning Gorilla Glass) paari aastase kasutuse järel on päris korralik kulumislaik ekraani keskosas. Seal on tunda ka kerget muutust pinnasileduse osas näpuga libistades. Näha on seda ainult vastu valgust. Üritasin ka pilti teha, aga ei jää hästi peale. Kasutamise poolest on ekraan täiesti kõlbulik ja kõlbeline. Ükski kriim ei ole selline, et vaatamist segaks. Ekraanikile oleks ise veel kiiremini raskekujuliselt kriimuliseks läinud ja segaks vaatamist oluliselt rohkem (kogetud Nokia 5800 -ga samas tööruumis).

Mee sisse tõrva: Sellel samal N9 -l kasutan originaalis kaasa tulnud silikoon kesta. Kaitseb kukkumiste puhul päris hästi (kesta nurgad on lömmi muljutud, aga ekraan ja telefon on kukkumistest terveks jäänud). Iseasi on see, mis toimub selle kesta sees. Sinna koguneb tolm, niiskus, mustus jne. Alguses viitsisin puhastada, aga see koguneb nii kiiresti tolmuse töökeskonna pärast, et võitlus on mõttetu. See sodi keerab kogu plastik pinna tuksi väga kiirelt.
Siin on päris hästi näha, millest ma räägin: http://i.imgur.com/oBJBT.jpg Minu oma on abrasiivse tolmu tõttu veel hullem. Pind on hullem, kui ekraan, mida ma pidevalt tsemendise kummikindaga nühin. Mingist järelturu väärtuse tõstmisest tänu kestale rääkida ei saa. Tänu sellele ei ole vahet, millise kile ma ekraanile panen: tänu kestale on telefon visuaalselt romu.

Üleüldiselt: betoonitööde puhul peab arvestama tehnika ostul, et edasimüük "UUS" konditsioonis on võimatu. Ise olen sellise kraami järelmüügist täiesti loobunud. Vanad telefonid lähevad riiulile seisma ja ootama mõnd sugulast, kes enda oma katki on teinud ja nüüd on kähku vaja. Enda Nexus 7 -le plaanin hankida kesta kukkumise vastu. Kiletamine ei anna minu silmis tulemust.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.05.2014 08:56:19 vasta tsitaadiga

Ma tellisin enda Nexusele sellised kaaned: http://www.amazon.com/gp/product/B00E3ZYWUM/ref=oh_details_o02_s00_i01?ie=UTF8&psc=1
Aastal 2013 olid need mingi 2-3 dollariga müügis Amazonis. Kunstnahk ja haises nagu tõhk, kui pakendist välja võtsin. Nädalaga haihtus see lebra õnneks ära. Kartsin, et see kunstnahk läheb kiiresti koledaks ja igalt poolt katki, mistõttu tellisin kokku 3 erineva kujuga varianti. Aga selgus, et asjatu kartus.
Nurkades on magnetid ja pealmine kaas piisavalt paks, et julgen kogu kupatuse ka seljakotti muude asjade vahele pressida. Pastakas oli boonuseks - hea Solitaire'i toksida icon_biggrin.gif
Igatahes, kui sa ehitustööline pole ja tahvlil kaaned olemas, siis mingit kilet pole küll mõtet osta. Kaaned said mul peamiselt ostetud selleks, et tahvlit mugavam käes hoida oleks.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 14.05.2014 17:51:32 vasta tsitaadiga

Ma tahan kaasi ainult selleks, et seljakottis kandes midagi ei juhtuks ja see stand tuleb boonuseks.
Laualt üles võtmiseks on ka mugavam, kui ei pea kahe käega kallale minema. See nexus suht õhuke ja kohati on raske laualt kätte saada ja ehk see paksemaks muutmine päästab kohmakusest maha pillamise.
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 14.05.2014 20:57:14 vasta tsitaadiga

http://www.amazon.com/Poetic-Slimline-Portfolio-Automatically-Manufacturer/dp/B008NMCPTQ

Suht asjalik, viimased >pool aastat rahul olnud (2nd gen nexus 7 variant siis).

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 22.05.2014 22:49:17 vasta tsitaadiga

Kuidas saab tausta pildi panna sedasi, et ta suurust ei muuda kui ekraani keerata ?
Mul on terve pilt ekraani pildiks, aga kui ma keeran tahvli püsti, siis pilt keerab õigesse asendisse ja on zoomed in. Kui tahvli küllili tagasi keeran siis jääb zoomed in pildile.
Kuidas saaks nii, et kui külili keeran, siis zoomib välja tagasi ?

E:

Nvm see pidi olemagi selle kitkat teemaga.
Keegi pakkus välja, et teha pilt 1920x1920 ruut, aga kuna mul on miski auto pilt, siis seda ta selles formaadis ka tagasi keerates nii nagu vaja ei lähe.

http://www.seriouswheels.com/2014/bc/2014-BMW-Vision-Gran-Turismo-Static-2-1920x1200.html

panin selle peegel pildis endale ja kui ekraani pikkupidi keeran ja siis tagasi, siis on autol külg läinud.

E:

Kui ma sellise vidina vahele panen nagu
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Mobiiltelefonid/Mobiili+lisaseadmed/293990/

Kas siis saan ühendada näiteks kaasas kantava kõvaketta ja kas ta loeb ka seda ?
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 04.06.2014 14:41:41 vasta tsitaadiga

See microUSB ei toida välist kõvaketast ära. Proovisin enda N7'13-nel aga ei funktsioneerinud.

SSD'ga on äkki kuidagi teisiti aga disk drive jäi igastahes vaikseks.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 04.06.2014 14:59:06 vasta tsitaadiga

Proovi teisi kaableid, tihti on kaablid jamad.
Mida lühem seda kindlam ka.

N7 2012 toidab küll kenasti välise 2,5" ketta ära.
SSD võib isegi rohkem voolu võtta (Crucial M500)
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 04.06.2014 15:35:46 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Proovi teisi kaableid, tihti on kaablid jamad.
Mida lühem seda kindlam ka.

N7 2012 toidab küll kenasti välise 2,5" ketta ära.
SSD võib isegi rohkem voolu võtta (Crucial M500)

Pole kahjuks ühtegi teist praegu käepärast. Eks tuleb muretseda uus. Kui saaks ketta järgi panna siis oleks super küll.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.