praegune kellaaeg 11.08.2025 02:59:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
01.05.2014 15:43:29
|
|
|
JOKKER666 kirjutas: |
Play poest saada erinevaid dialere. Äkki mõne teisega töötavad need koodid. |
Tegelikult ma kasutan ExDialer -t, kuid kas mitte custom dialerid siiski pole vaid nn frontend stock dialerile, näiteks kui stock dialer disableda, siis ei tööta ülski custom dialer.
Testisin, näiteks seesama kooslus (KitKat ja ExDialer) Xperia Z1 peal töötab M-Pilet -ga. Moto G peal aga mitte. Seega on kala Moto G stock dialeris ja kuna Elisa seda mudelit ei müü, siis pühib ka Elisa probleemist käed puhtaks.
Kas Moto GPE -ga (mul on Motorola UK versioon) on sama häda? Mis aitaks? Root ja miski häkk?
Kas peaks pöörduma Motorola või Lenovo suppordi poole?
Edit1: Kirjeldasin probleemi Motorola support foormumis, lubati uurida.
Edit2: Kas keegi, kes GPE versiooni kasutab, saaks palun proovida, kas GPE omas 1322*201*isikukood töötab? Kui töötab, siis naisehääl küsib kinnitust, ehk ärge kartke, raha maha ei lähe niisama.
Edit3: Uus telefon käes, tagakaanel nüüd M märk on valge, ekraan on tiba heledam, muusosas kõik sama, Motorola 4.4.2 oli kohe peal. 21 sajand aga ikka võtab pool päeva aega, et uues kõik paika saaks, imelik et ilma root -ta pole võimalik vanast uude migreerida koos seadistustega:(. Seega arenguruumi on veel.
Nüüd mõtlen, et kuna vanal oli ekraan vigane, siis katsetaks natuke enne tagasisaatmist, laseks GPE peale jms, garantiiosas nagu enam pole vahet. Võimalik, et paneks ka ekraanikile peale, kas on Tallinnas kohta (olen korra ise proovinud, enam ei taha:(), kus seda saab osta/paigaldada?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
nismo44
HV vaatleja
|
05.05.2014 11:35:59
|
|
|
Tere,
Mul tekkis üks küsimus, mis ilmselt pole telefonispetsiifiline, kuid kuna mul on Moto G, siis mõtlesin, et äkki siit saab kõige kiiremini abi.
Nimelt milles on asi ning kuidas seda lahendada, kui telefon ei mängi järjest muusikat?
Näiteks proovisin viimati just Youtube'i playlisti ning Power hit radio rakendusega, et panin muusika mängima ja panin telefoni kõrvale, aga siis mingi 10-15 minuti pärast umbes jäi muusika vait.. umbes nagu oleks netiühendus ära kadunud. Proovisin nii mobiilse neti kui ka wifiga, mõlemal juhul samamoodi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaani8
HV kasutaja

|
06.05.2014 21:54:56
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Foorumi vaade on minul ka sama, aga kui tema posti tsiteerid ja kopeerid sealt ükskõik kumma pildi aadressi, saad sealt aadressilt 403 Forbidden. See on ka piltide mittenägemise põhjuseks. |
Pff, google drive jamab. Upload appi.
Üldiselt tööl olles läheb korraliku kasutamisega 50% ikka ära.
Kõlar endiselt ülivaikne, kardan samas garantiisse viimist (K-salong).
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
06.05.2014 22:32:14
|
|
|
Minu oma läks Klicki garantiisse, annan teada kuis laabus, kui tagasi antakse..
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
traxx
HV kasutaja
|
07.05.2014 07:37:19
|
|
|
nismo44 kirjutas: |
Tere,
Mul tekkis üks küsimus, mis ilmselt pole telefonispetsiifiline, kuid kuna mul on Moto G, siis mõtlesin, et äkki siit saab kõige kiiremini abi.
Nimelt milles on asi ning kuidas seda lahendada, kui telefon ei mängi järjest muusikat?
Näiteks proovisin viimati just Youtube'i playlisti ning Power hit radio rakendusega, et panin muusika mängima ja panin telefoni kõrvale, aga siis mingi 10-15 minuti pärast umbes jäi muusika vait.. umbes nagu oleks netiühendus ära kadunud. Proovisin nii mobiilse neti kui ka wifiga, mõlemal juhul samamoodi. |
Youtube-i kommenteerida ei oska, aga poweri appiga on mul absoluutselt iga nutigaga ühendus ära kadunud. Kui otse netist kuulata siis pole probleeme olnud. Kindel, et youtube puhul ekraan ei kustu ära vms?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
07.05.2014 11:44:15
|
|
|
mart63 kirjutas: |
Minu oma läks Klicki garantiisse, annan teada kuis laabus, kui tagasi antakse..  |
Mis veaga? Ma kaalun enda oma garantii laksu isegi selle sim kaardi välja libisemisega.
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaani8
HV kasutaja

|
07.05.2014 12:28:06
|
|
|
10.10.10 kirjutas: |
Minu oma läks Klicki garantiisse, annan teada kuis laabus, kui tagasi antakse..  |
Mis veaga? Ma kaalun enda oma garantii laksu isegi selle sim kaardi välja libisemisega. |
Kõlariga, sai siin arutatud töökaaslastega ja võrreldud kõlari ees olevaid võrkusid. Kõik kellel sõelapõhi nagu Moto-x on probleeme olnud. Võrrelge näiteks iPhone või Nokia telefonidaga.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
07.05.2014 18:16:54
|
|
|
Simi värk oli mul ka, aga sinna panin mingi jublaga kaane alla simile ette lihtsalt, ei libisenud enam välja. Sellepärast Klicki garantiiga jaurata vist pole pointi..
Aga minu jama..
Minu Moto G piinleb mingites audiohädades. Algas sellest, et kõnele vastates teine pool mind ei kuulnud, valjuhääldile lülitades kuulis. See probleem kadus peale paari restarti ja kergendus missugune.. Nüüd, paar nädalat hiljem taas sama jant, ainult et vahel ei kuule teine pool mind või mina teist poolt või kumbki, täiesti suvaliselt, pole veel mingit seaduspära leidnud. Vahel aitab mikrofoni mute peale ja tagasi maha lülimine, valjuhääldile lülitamine või vaid restart.. Tegin täna juba teise factory reseti ja tundub et aina hullemaks läheb. Pleieris enam kõlarisse muusikat ei mängi, kõrvaklappidesse mängib.. Helinaid kuulates teeb aga kõlar korralikku häält.. Kõnedes samuti random käitumine, vahel töötab, vahel ei. Netti kammides tundub et taolise murega inimesi on veel, just peale 4.4.2 uuendust.. Kas annab midagi teha, ilmselgelt on tegu softi kalaga.. või marss tagasi Klicki ja raudset kannatust..? Naiivne oleks vist loota, et vahetatakse lihtsalt kohapeal ringi vms?
E: Peale restarti mängib muusika pool sekki väga valjult, kuigi seatud on näiteks vaid ~20% peale, ja siis klõps, vaikus.. Ei mängi pleier, youtube jms. Helinad mängivad, ka volüümi nupust helina taset muutes "piuksub" hetke volüümi. Tundub küll, et veidi vaiksemalt, kui muidu.. |
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
07.05.2014 21:50:31
|
|
|
Kellel sim välja tuleb, lõigatud? Põlve otsas, tangidega?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan*
Kreisi kasutaja

|
07.05.2014 23:20:09
|
|
|
Põlve otsas lõigutud simiga oli endalgi sama mure. Võtsin operaatorilt uue ja nüüd kõik korras.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.05.2014 23:36:20
|
|
|
Mina lõikasin netist tõmmatud ja printerist välja trükitud pdf šablooni järgi nn kipsinoaga või kuidas seda veel kutsutakse, see murtavate teradega. Jäi isegi see osa terveks, millest ta välja lõikasin, nii et saab vajadusel ta sinna tagasi pista. Tulemust pidin veel veidi liivapaberiga külgedelt maha nühkima, sest läks pessa liiga tihkelt, poleks pärast enam kätte saanud. Ei ole mingit spetslõikurit selleks vaja, aga tangid ei ole küll sobiv tööriist.
Lõikelaud näiteks aluseks, kipsinuga + metallist või pleksiklaasist joonlaud ja õige šabloon. Kahepoolne teip võiks ka olla šablooni kinnitamiseks kaardi külge. Ja täpseks lihvimiseks natuke liivapaberit. Küüneviil võiks ehk ka sobida, kui liivapaberit pole.
Google esimene soovitus ongi õige:
http://adipura.menlh.go.id/Daftar%20Pemenang%20Adipura/micro-sim-template-2.pdf
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
08.05.2014 02:17:24
|
|
|
Mul eelmine sim oli sünnipärane mikro ja praegune esinduses spetstangidega lõigatud. Kummagiga pole probleeme olnud. Aga tundub, et välja tulevad just need kääridega põlve otsas lõigatud.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
08.05.2014 08:03:42
|
|
|
Nii et jah, Klicki garantiiga jaurama pole selle mure tõttu mõtet..
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
08.05.2014 09:01:01
|
|
|
Originaalne micro sim mul, pole miskit lõikand. Aga vot mingi paar milli liigub välja ja voila "Emergency Calls Only" ning levi läinud.
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nismo44
HV vaatleja
|
08.05.2014 11:49:31
|
|
|
traxx kirjutas: |
nismo44 kirjutas: |
Tere,
Näiteks proovisin viimati just Youtube'i playlisti ning Power hit radio rakendusega, et panin muusika mängima ja panin telefoni kõrvale, aga siis mingi 10-15 minuti pärast umbes jäi muusika vait.. umbes nagu oleks netiühendus ära kadunud. Proovisin nii mobiilse neti kui ka wifiga, mõlemal juhul samamoodi. |
Youtube-i kommenteerida ei oska, aga poweri appiga on mul absoluutselt iga nutigaga ühendus ära kadunud. Kui otse netist kuulata siis pole probleeme olnud. Kindel, et youtube puhul ekraan ei kustu ära vms? |
No kustub ikka, Poweriga samamoodi.. aga kas siis ekraani kustudes lülitab ka netiühenduse välja?
Või on siin see probleem jälle, et youtube lakkab töötamast, kui keegi tema pilti ei vaata (ehk kui üritada youtube'i mängima panna ja siis samal ajal midagi muud teha, siis ta jääb vait ja taustale mängima jätta ei saa)?
Ideaalis tahaks panna muusika mängima ja telefoni kõrvale, nett võiks koguaeg sees olla, et muusika mängiks, aga ekraani võib ju välja lülitada, kui seda vaja pole..
Aga samas võiks proovida, et kui saab, siis ekraani jätaks koguaeg tööle, kas siis mängib ilusti või jääb ka vait.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
08.05.2014 12:00:35
|
|
|
nismo44, youtube on alati ainult töötava ekraaniga mänginud. Ekraani kustumist saad vältida aja muutmisega või kui youtube video on fullscreen, siis ka ekraan ei lülitu välja. Google on lubanud tulevikus välja anda uuenduse youtubele, mis lubaks ka taustal ja kustunud ekraaniga edasi mängida. Siiani on sellised häkitud versioonid youtubest muidugi olemas.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
nismo44
HV vaatleja
|
09.05.2014 14:35:57
|
|
|
Hmm.. Okei, proovisin järgi, kui poweri nupust ekraan välja lülitada, siis jääb youtube kohe vait jah. Aga ma ilmselt olen ka fullscreeni käima jätnud ja mingi aja järel ikka jääb vait.. kas siis asi ongi selles, et ekraan kustub mingi aja peale ära ja selle peale jääb vait?
Asi ei saa ainult selles olla... selles mõttes, et mul on mitu äppi veel, mis nagu opereerimiseks netti vajavad ja kui ekraan ära kustub ja mingi mõni hetk on must ja kui ekraani avan, siis ütleb nendes äppides, et netiühendust ei ole. Ehk ekraani kustumine siis ikkagi katkestab igasuguse netiühenduse? Vot seda asja ma tahaks teada, kuidas see toimib ja kas seda saaks kuskilt välja lülitada (ilmselgelt kurnaks see rohkem akut, aga üksikutel juhtudel tahaks ikkagi seda sisse lülitada, et ei peaks iga 5 minuti tagant uuesti asju käima panema).
Ja see, kas või kust seda üldse teha saaks, peaks küll juba telefonist sõltuma, mitte äppidest.. Ei tahaks uskuda, et ainus variant seda näppida ongi see, et ekraani sleeep timer 30 minuti peale lükata (see on ka imelik, et seda üldse välja ei saa lülitada)
|
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
09.05.2014 23:29:33
|
|
|
Täna sain oma telefoni Klickist tagasi - kõigest poolteist nädalat oli ära, juba hõiskasin, et pole see Klicki garantii nii hull ühti.
Kätte saades oli kaasas paber kogu infoga, tehtud tööde kirjeldus aga selline: "Funktsionaalne test. Remondi kvaliteeti ei saa tagada." Panin siis telo tööle, vaatan minu jäetud asjadki seal alles, st polnud nad isegi mitte factory reseti tehtud.. juba kiskus kahtlaseks ja siis proovin kõlarit.. ei mingit muutust - ei tööta. Klicki kodukalt garantii trackingus kirjutati et saadeti ta MTTC OÜ'sse remonti ja et seal justkui midagi ka tehti, aga ju siis ei.
Ühesõnaga ei tehtud telefoniga mitte midagi.
Täna Klickis küsisin ka selle kirjelduse tõttu kohe, et kui nüüd koju lähen ja kõik ikka samuti on, siis tulen homme tagasi ja annate mulle uue või mis narrust te korraldate. Vastati, et kui probleem jätkub, siis võtavad ta uuesti ära ja saadavad otse tarnijale/maaletoojale vms, müüja isegi ei teadnud, ja siis TÕENÄOLISELT antakse uus. Eks ma homme marsin sama targalt tagasi Klicki..
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
10.05.2014 00:03:46
|
|
|
Miks sa klickis kohapeal ei testinud seda kõlarit vaid hoopis kodus?
|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
10.05.2014 00:17:49
|
|
|
Sest aku oli nulli lastud ja ei käivitunud, asi bootis kodus ka alles peale poole tunnist laadimist.. Garantiisse 1.5näd tagasi viisin 100% akuga ja klicki logi järgi "tegutseti" telefoniga alla 1h @ MTTC OÜ, ei tea mida/kas seal üldse tehti selle ajaga..
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
10.05.2014 09:39:58
|
|
|
Sest aku oli nulli lastud ja ei käivitunud, asi bootis kodus ka alles peale poole tunnist laadimist.. Garantiisse 1.5näd tagasi viisin 100% akuga ja klicki logi järgi "tegutseti" telefoniga alla 1h @ MTTC OÜ, ei tea mida/kas seal üldse tehti selle ajaga.. |
MTTC -ga on eelmise, teise margiga telefoniga kogemus olemas, esimene kord oli mikrofoniga jama ja lõpuks läks telefon sassi, isegi ei buutinud enam, siis lasti uus soft peale ja mikrofon oli ikka kehv, kuigi raportis oli kirjas, et toimus detailide vahetus. Viisin mikrofoni plus vahepeal kummi läinud ekraaniprobleemiga mõne kuu pärast telefoni tagasi ja peale kuu aega ootamist ja MTTC -lt mingitki vastust saamata, saatsin kaebuse tootjale, peale seda (nad vastasid ka, et tegutsevad) hakkas asi liikuma ja sain remondiakti, mille alusel operaator maksis telefoni ostusumma tagasi. Muide, Sa võid koos ostupaberiga ka otse MTTC -se viia, siis saad nende trackingut vaadata.
Samas jälle Amazon saatis ekraani kaebuse peale kohe uue telefoni:). Ainus mure, on, et Amazon -st on vaid 1 aasta garantiid, kuigi sesosas on ka erinevaid arvamusi foorumites. Osadel on õnnestunud neilt ka hiljem abi saada. Teisalt jälle kui ostuhind on tunduvalt odavam kui kohapealt, siis võib ju sellega ka kuidagi leppida.
Minu küsimuse peale:
"I have read, that all electronic items purchased from Amazon.co.uk come with a one year warranty from the manufacturer, however quote from EU law
(http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_en.htm) says:
"Two-year guarantee:
Wherever you buy goods in the EU, you have two years to request repairs or replacement if they turn out to be faulty or not as advertised. If a
product cannot be repaired or replaced within a reasonable time or without inconvenience, you may request a refund or price reduction.
The two-year guarantee period starts as soon as your goods are delivered, and you must inform the seller of the fault within two months
of discovering it.
The seller is always liable, and in some EU countries you also have the right to request a remedy from the producer."
Sain neilt "tüüp" vastuse:
"Please note that under European Law customers may make a claim in respect of defective goods for a period of at least two years (under UK Law the maximum period is 6 years). This does not imply that an item has a warranty of two years or six years respectively but permits an individual to make a claim under certain circumstances within that time period.
Amazon do not provide the warranty for this item. However, we do have certain obligations under the Sale of Goods Act which grants recourse against a seller of goods if those goods were defective at the time of purchase (i.e. if there was an inherent fault in the goods). This may include, in certain circumstances, repair, refund or replacement, but only to the extent that doing so is not disproportionate to the value of the goods, having regard to the use the customer has already had of the goods and the nature of the goods. In addition, in order to be entitled to any repair, refund or replacement 6 months or more after purchase of goods, you must be able to provide evidence that the product was defective at the time of purchase."
Teglikult ajavad nad pada, nemad müüvad, seega peavad nemad ka andma garantii nagu EU -s ettenähtud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
randar99
HV vaatleja
|
10.05.2014 10:18:07
|
|
|
Plaan ka see isend ära tellida endale. Kas amazonis olev 129£ (8GB) on hea pakkumine või oleks kuskilt mujalt võimalik soodsamalt tellida?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
valtsike
HV vaatleja
|
13.05.2014 11:01:47
|
|
|
randar99 kirjutas: |
Plaan ka see isend ära tellida endale. Kas amazonis olev 129£ (8GB) on hea pakkumine või oleks kuskilt mujalt võimalik soodsamalt tellida? |
Paar nädalat tagasi oli seal hind 114 £!
Ma ka ootan, millal nad hinda positiivselt jälle korrigeerivad
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
13.05.2014 11:23:19
|
|
|
LTE toega Moto G ja üliodav Moto E on nüüd ametlikud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaani8
HV kasutaja

|
13.05.2014 11:34:23
|
|
|
Täna sain oma telefoni Klickist tagasi - kõigest poolteist nädalat oli ära, juba hõiskasin, et pole see Klicki garantii nii hull ühti.
Kätte saades oli kaasas paber kogu infoga, tehtud tööde kirjeldus aga selline: "Funktsionaalne test. Remondi kvaliteeti ei saa tagada." Panin siis telo tööle, vaatan minu jäetud asjadki seal alles, st polnud nad isegi mitte factory reseti tehtud.. juba kiskus kahtlaseks ja siis proovin kõlarit.. ei mingit muutust - ei tööta. Klicki kodukalt garantii trackingus kirjutati et saadeti ta MTTC OÜ'sse remonti ja et seal justkui midagi ka tehti, aga ju siis ei.
Ühesõnaga ei tehtud telefoniga mitte midagi.
Täna Klickis küsisin ka selle kirjelduse tõttu kohe, et kui nüüd koju lähen ja kõik ikka samuti on, siis tulen homme tagasi ja annate mulle uue või mis narrust te korraldate. Vastati, et kui probleem jätkub, siis võtavad ta uuesti ära ja saadavad otse tarnijale/maaletoojale vms, müüja isegi ei teadnud, ja siis TÕENÄOLISELT antakse uus. Eks ma homme marsin sama targalt tagasi Klicki.. |
Väga julgustav, teen backupi ja saadan klicki garantiisse. Kõlariga ei saa enam absoluutselt kõnesid teha.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|