Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 421, 422, 423 ... 454, 455, 456  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 12.05.2014 08:27:37 vasta tsitaadiga

kas smos/bamti peal x11 töötab, ehk kas cgminer olemas selle jaoks, et saab külge ühendada ilusti nagu keccakit sai?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.05.2014 08:30:21 vasta tsitaadiga

Jah miks ei peaks.
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 13.05.2014 22:49:58 vasta tsitaadiga

selline probleem, et hakkan x11 kaevandama, siis alguses on ilus. kaevandab 1350kh/s nagu peab, aga siis mingi hetk langeb 1150-1250 peale ära..pilt ka sellest.

nagu mingi asi piiraks?
tagasi üles
riksike
HV vaatleja

sõnum 13.05.2014 22:57:36 vasta tsitaadiga

Hei, oleks huvitatud www.kraken.com kursiga bitcoinidest. 150.- väärtuses
Ettetänades beer_yum.gif
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 13.05.2014 23:55:43 vasta tsitaadiga

riksike kirjutas:
Ettetänades beer_yum.gif

Mina ei müüks nii uuele kasutajale isegi mitte millibitcoini jagu. pärast veel mõni pliiatsist imetud kriminaalasi kaelas.

Soovitan teha konto lehel https://spectrocoin.com/ mis käib kiirelt ja valutult. Kui ID kaardi pilt käepärast, saab tööajal 15 minutiga tehtud
tagasi üles
10Fold
Piiratud kasutaja
10Fold

sõnum 14.05.2014 11:37:32 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
riksike kirjutas:
Ettetänades beer_yum.gif

Mina ei müüks nii uuele kasutajale isegi mitte millibitcoini jagu. pärast veel mõni pliiatsist imetud kriminaalasi kaelas.

Soovitan teha konto lehel https://spectrocoin.com/ mis käib kiirelt ja valutult. Kui ID kaardi pilt käepärast, saab tööajal 15 minutiga tehtud

Ei tasu üle dramatiseerida.
Siis kui maksuamet sult järgmine aasta käibekat,sotsiaalmaksu ja tulumaksu tuleb nõudma siis on elu lill või icon_lol.gif ?
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 14.05.2014 12:26:21 vasta tsitaadiga

kqpahv kirjutas:

Siis kui maksuamet sult järgmine aasta käibekat,sotsiaalmaksu ja tulumaksu tuleb nõudma siis on elu lill või icon_lol.gif ?

Pole siin üle dramatiseeritud midagi. Ullikesi foorumite ja kuulutuste kaudu just vahele võetaksegi. Näiteks :"Üks müüs BTC, teine tellis seemned ja vahele võetakse mõlemad".

Mis Maksu ja Laksuametisse puutub, siis Sina võid oma tuludeklaratsiooni kirja panna ka Rimi boonuspunktid, Prisma konto seisu kuude lõikes ja Maxima ja Selveri boonuspunktid. Vaba maa ja vaba valik, mida oma muu tuluna seal kajastada tahad.

Mina oma soojatootmisseadmete-n.n. Bitcoin kaevurite- toodetud boonuspunkte kuskil deklareerida ei kavatse.
Enamus saadud boonusest on läinud ka uute seadmete ostmiseks, mis on tulnud eestisse ametlikke kanaleid pidi ja seejuures on neilt makstud riigile ka impordi käibemaks. Viimasel arvel näiteks 327.- EUR.
Muud käibemaksu maksmise kohustust eraisikul ei teki, imegu ametnikud pastaka saba palju tahavad.

Sotsiaalmaksust ma parem ei räägigi. Enda tarbeks sooja tootmine pole veel ettevõtlus, kuigi Hispaania näiteks maksustas enda tarbeks elektrit tootvad eraisikute päikesepaneelid ja seal käib ringi maksupolitsei, kes otsib maksustamata päikesepaneele kodumajade katustelt.
Seega ei tea keegi, kuhu ka eesti siin EU piirides välja võib jõuda, aga mina lähtun hetkel kehtivatest seadustest ja õigusaktidest.
tagasi üles
10Fold
Piiratud kasutaja
10Fold

sõnum 14.05.2014 13:34:59 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
kqpahv kirjutas:

Pole siin üle dramatiseeritud midagi. Ullikesi foorumite ja kuulutuste kaudu just vahele võetaksegi. Näiteks :"Üks müüs BTC, teine tellis seemned ja vahele võetakse mõlemad".

Mis Maksu ja Laksuametisse puutub, siis Sina võid oma tuludeklaratsiooni kirja panna ka Rimi boonuspunktid, Prisma konto seisu kuude lõikes ja Maxima ja Selveri boonuspunktid. Vaba maa ja vaba valik, mida oma muu tuluna seal kajastada tahad.

Mina oma soojatootmisseadmete-n.n. Bitcoin kaevurite- toodetud boonuspunkte kuskil deklareerida ei kavatse.
Enamus saadud boonusest on läinud ka uute seadmete ostmiseks, mis on tulnud eestisse ametlikke kanaleid pidi ja seejuures on neilt makstud riigile ka impordi käibemaks. Viimasel arvel näiteks 327.- EUR.
Muud käibemaksu maksmise kohustust eraisikul ei teki, imegu ametnikud pastaka saba palju tahavad.

Sotsiaalmaksust ma parem ei räägigi. Enda tarbeks sooja tootmine pole veel ettevõtlus, kuigi Hispaania näiteks maksustas enda tarbeks elektrit tootvad eraisikute päikesepaneelid ja seal käib ringi maksupolitsei, kes otsib maksustamata päikesepaneele kodumajade katustelt.
Seega ei tea keegi, kuhu ka eesti siin EU piirides välja võib jõuda, aga mina lähtun hetkel kehtivatest seadustest ja õigusaktidest.

Ullikesi ? Eestis ei ole krüptovaluutade müümine/ostmine mitte kuidagi keelatud ega isegi reguleeritud.
Ma vihkan maksuametit ja nende haiglast mõttemaailma ilmselt rohkem kui keskmine eestlane aga oma soojatootmise boonuspunktide juttu võid sa ju jõuluvanale rääkida aga maksuamet ega ükski kohus seda tõsiselt ei võta. Maksuametil ei ole just väga raske kohtut veenda, et tuhandeid eurosid maksvat riistvara ei ole mitte ostetud soojuse tootmiseks icon_lol.gif
Tulu mitte deklareerimine on absoluutselt teine jutt juba. Väikeste summade puhul võibolla pääsed aga suuremate summade puhul peab olema natuke pädevam plaan, kui lihtsalt enda Eesti isiklikule kontole neid rahasi kanda. Ma ei tahaks küll sinu nahas olla, kui sult hiljem 65% tulust koos 30% aastase intressimääraga sisse nõutakse.
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 14.05.2014 16:48:16 vasta tsitaadiga

Eks sealsamas kohtus, kui keegi sinna jõuab, tuleb siis oma tulude kõrval ka kulud välja tuua ja maksu ainult saadud tulu pealt maksta. Eestis on nagunii kõik seadused pättide poole kaldu, et maksma pead ainult siis kui vahele jääd. Aktsiaturu manipuleerijate suurim hirm on samuti lihtsalt saadud tulust ilma jäämine, kasumid aga miljonites.
Ei usu mina, et riik mingi valemiga sult kogu saadud tulu konfiskeerib kui tulumaksu maksmata unustasid.
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 14.05.2014 17:01:29 vasta tsitaadiga

kas bitcoini mingi normaalse meetodiga paypali näiteks saab kanda? sellesmõttes, et mingi bitcoin exchange selline, kust saad eurod paypali kanda.
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 14.05.2014 17:04:50 vasta tsitaadiga

-Koppel- kirjutas:
Eks sealsamas kohtus, kui keegi sinna jõuab, tuleb siis oma tulude kõrval ka kulud välja tuua ja maksu ainult saadud tulu pealt maksta. Eestis on nagunii kõik seadused pättide poole kaldu, et maksma pead ainult siis kui vahele jääd. Aktsiaturu manipuleerijate suurim hirm on samuti lihtsalt saadud tulust ilma jäämine, kasumid aga miljonites.
Ei usu mina, et riik mingi valemiga sult kogu saadud tulu konfiskeerib kui tulumaksu maksmata unustasid.

Eraisik ei saa kulusid maha arvestada ja see ei huvita ka kohtus mitte kedagi kas ja mida kulutasid ja kas teenisid või jäid kahjumisse. Maksma pead ikka. Täpselt nagu eraisikutevaheliste laenamistega. Teenitud intressid pealt pead maksma tulumaksu, aga maksmata jäänud põhiosasid maha kanda ei saa jne. Natuke vildakad on jah need seadused.
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 14.05.2014 17:23:40 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
kas bitcoini mingi normaalse meetodiga paypali näiteks saab kanda? sellesmõttes, et mingi bitcoin exchange selline, kust saad eurod paypali kanda.

https://www.virwox.com
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 14.05.2014 20:08:57 vasta tsitaadiga

kqpahv kirjutas:

Ullikesi ? Eestis ei ole krüptovaluutade müümine/ostmine mitte kuidagi keelatud ega isegi reguleeritud.
Ma vihkan maksuametit ja nende haiglast mõttemaailma ilmselt rohkem kui keskmine eestlane aga oma soojatootmise boonuspunktide juttu võid sa ju jõuluvanale rääkida aga maksuamet ega ükski kohus seda tõsiselt ei võta. Maksuametil ei ole just väga raske kohtut veenda, et tuhandeid eurosid maksvat riistvara ei ole mitte ostetud soojuse tootmiseks icon_lol.gif
Tulu mitte deklareerimine on absoluutselt teine jutt juba. Väikeste summade puhul võibolla pääsed aga suuremate summade puhul peab olema natuke pädevam plaan, kui lihtsalt enda Eesti isiklikule kontole neid rahasi kanda. Ma ei tahaks küll sinu nahas olla, kui sult hiljem 65% tulust koos 30% aastase intressimääraga sisse nõutakse.

Mina ei vihka maksuametit. Mul on isegi paar tuttavat seal tööl olnud ja abielu kaudu sugulane on seal ka täna tööl.
Küll aga vihkan ma seadusi oma tarbeks ja tahtsi väänavaid ametnikke, olgu nad kus ametis tahes.
Olen korra juba kõik kolm eesti kohtuetappi läbi käinud ja ei karda sellist protsessi uuesti ette võtta. Seekord oleks lootus euroopa kohtust õigust saada ja kahju tekkimise tõestamise puhul ka kopsakat kahjutasu.
Seepärast ostan bitcoini ametlikke vahetuskanaleid pidi ja kasutan ka seda ostetud BTC kaevurite ostmiseks.

Mis puutub tuhandetesse eurodesse maksvatesse soojatootmisseadmetesse, ei erine bitcoin kaevurid oma olemuselt sugugi muudest mul kodus olevatest soojatootmisseadmetest. Mille poolest 7000 eurot maksma läinud õhk-vesi soojuspump mul kodus on rohkem soojatootmisseade, kui bitcoin kaevur?

Nagunii tekib varsti moment, kus kaevandamisele tuleb hakata peale maksma, ehk siis kaevuritest saabki natuke odavama hinnaga soojust, kui otse elektriga küttes.
Selleks peab küll igakuiselt mõned sooja tootmise kõrvalproduktid BTC näol maha müüma, aga võidab siiski.

Mis praegusesse olukorda puutub, siis olen näiteks ostnud kaevandusmasina -soojapuhuri vahetuspunktist ostetud BTC eest, kuna näiteks bitmaintech raha eest ei müügi.
Järgmised seadmed müüb tootja aga juba mulle sooja tootmise, ehk kaevandamisega tekkinud punktide -BTC eest.
Kus kohal siin selle tehinguga deklareeritavat tulu tekib, tahaks tõesti teada?

BTC müümine ja vahetamine raha vastu on teine teema ja selle jätaks hetkeks vaidlusest välja. Samas, kui ma olen ostnud rohkem BTC kui müünud, siis minu loogika järgi tulu tekkinud ei ole, sest müügihind on alati ostuhinnaga sama või isegi odavam olnud. Seda tänu sellele, et ka vahetuspunkt tahab minu pealt teenida .
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 15.05.2014 08:47:14 vasta tsitaadiga

keegi x11 laseb r9 270ga? palju te stabiilselt hashrateks saate?
tagasi üles
zettler
HV vaatleja

sõnum 16.05.2014 00:09:17 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
keegi x11 laseb r9 270ga? palju te stabiilselt hashrateks saate?

1240 kh/s
tagasi üles
2ndalpha
HV kasutaja
2ndalpha

sõnum 19.05.2014 16:18:50 vasta tsitaadiga

Ebareaalne mis ilm on õues icon_biggrin.gif
Panin oma labidad paariks päevaks seisma.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.05.2014 16:35:42 vasta tsitaadiga

Küll nüüd teeb sauna jah... icon_biggrin.gif
Mul õnneks alla 600W toas hetkel. Lahtise aknaga kannatab selle ära.

Char
HV kasutaja
Char

sõnum 19.05.2014 17:37:16 vasta tsitaadiga

hmm mul tempid suht samad isegi sellise kuumusega. ainult hashrate veits langes for some reason
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 20.05.2014 19:27:15 vasta tsitaadiga

kas curecoini punktide saamine on ka suhtes kaevurite arvuga, ma ei olnud mõnda aega vaatand (kaks päeva vast) aga varasema 450k ppd asemel saan 3k nüüd.

kas mitte loogiline poleks et curecoine ennast saad vähem mitte PPD

Ma ei usu et standford arvutab kuidagi neid puntke nüüd vastavalt diffile. Kahe WU tegemiseks näitab aega 11 päeva.

280x

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 20.05.2014 20:09:58 vasta tsitaadiga

PPD pole diffiga seotud, ilmselt su masinates kala. Üks stat link: http://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=649715 Seal on näha et umbes 24h tagasi on tootmine lakanud. Ajastus kuumarekordiga?
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 20.05.2014 20:13:36 vasta tsitaadiga

Äikse pärast tõmbasin välja kartsin et miskit saab viga äkki ja nüüd tööle enam ei saa. Teises arvutis ka ei tööta enam kus varem töötas normaalselt.
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 20.05.2014 20:24:26 vasta tsitaadiga

See tõmbabki laisalt käima, seal pole muud kui oodata. Kui uued wu-d kätte saad siis näed jälle õiget perfi, pausitud asjad tahavad hapuks minna.
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 20.05.2014 20:35:04 vasta tsitaadiga

Pole näinud et nii teeks.
10Fold
Piiratud kasutaja
10Fold

sõnum 20.05.2014 21:35:18 vasta tsitaadiga

Ära klienti pausi ja tee masinale restart. 15min jooksul tõmbab kaardid taha lõpuks. Foldimine eeldab oluliselt väiksemaid clocke samuti, et asi stabiilne oleks thumbs_up.gif Vabalt võisid kaardid crashida ja lakata töötamast.
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 21.05.2014 09:49:33 vasta tsitaadiga

Endiselt 3k punkti vaid. Ei võta hoogu ülesse.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade tehniline arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 421, 422, 423 ... 454, 455, 456  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.