Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
28.04.2014 13:20:14
|
|
|
JazZ kirjutas: |
v1per kirjutas: |
On selgunud nüüd ka tõsiasi, et ega see KordusTV ka ikkagi päris korras ei ole... naine just vaatas mingit õnne 13 kordust ja jooksis täpselt niimoodi kokku nagu juba varasemalt kombeks on olnud.... |
Ei ole jah, aga parem on küll. Mulle jääb endiselt arusaamatuks, et kas selle uue pleieri jäoks on siis firmware uuendust ka vaja või mitte. |
Jah. Uus FW on vajalik, et asi korralikult töötaks. Kui FW'st see ei sõltuks, oleks need mured ammu ajaloo prügikastis
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
28.04.2014 13:32:55
|
|
|
Mul ammuilma uus FW 1119, absoluutselt igapäev kontrollin, et ega ei ole uuendusi tulnud k.a täna ning minu telekas väidab, et mul on kõige värskem tarkvara peal, kuid kordustv jookseb ikkagi kokku...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
28.04.2014 13:42:23
|
|
|
v1per kirjutas: |
Mul ammuilma uus FW 1119, absoluutselt igapäev kontrollin, et ega ei ole uuendusi tulnud k.a täna ning minu telekas väidab, et mul on kõige värskem tarkvara peal, kuid kordustv jookseb ikkagi kokku... |
Minule teadaolevalt on Sinu telekale vajalik FW versioon 1119.1, mis on saanud vajaliku täienduse, et videote striimimine korrektselt töötaks. Miks Samsung seda kättesaadavaks pole teinud, on küsimus, mida uurida kavatsen.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
28.04.2014 14:55:10
|
|
|
Ma eelmises postis just kirjutasingi, et salvestuste vaatamisel on vajalik uuemat FW'i 1119.1, mis saanud vajaliku täienduse videostriimi pikkuse tuvastamiseks. Kuna 1119 see puudub, tekibki suvalises kohas katkemine, kuna pleier ei tea, mis asukohas ta asub, kuhu liigub ja kus üldse lõpp peaks tulema.
Uuema FW'ga ei tohiks pikalt enam minna. Me uurime staatust ka omalt poolt.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
28.04.2014 19:35:10
|
|
|
armjan kirjutas: |
Ma eelmises postis just kirjutasingi, et salvestuste vaatamisel on vajalik uuemat FW'i 1119.1, mis saanud vajaliku täienduse videostriimi pikkuse tuvastamiseks. Kuna 1119 see puudub, tekibki suvalises kohas katkemine, kuna pleier ei tea, mis asukohas ta asub, kuhu liigub ja kus üldse lõpp peaks tulema.
Uuema FW'ga ei tohiks pikalt enam minna. Me uurime staatust ka omalt poolt. |
Ohh Samsung võiks euroopas ka mõne changelogi postitatada (nagu nad USA's seda teevad), siis saaks teada ka mis mingi uuendusega muudetakse või kas on juba sind huvitavad asjad uuendatud. Hetkel ma ei saa midagi aru, sest firmware versiooni numbrid on erinevatel teleritel erinevad. Vähemalt 3 erinevat gruppi telekaid on vist?
1117 oli siis see mis 7 ja 8 seeria teleritel vajaliku pleieri uuenduse andis?
Lahjemad ja vingemad seeriad siis pole veel uuendust saanud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
raiksman
HV veteran

|
28.04.2014 20:01:21
|
|
|
Nii, garantiist öeldi, et tarkvara uuendus softiga 1.39.9 või kõrgem lahendab selle probleemi. annan igaks juhuks siin ka teada.
|
|
Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.04.2014 21:46:39
|
|
|
raiksman kirjutas: |
Nii, garantiist öeldi, et tarkvara uuendus softiga 1.39.9 või kõrgem lahendab selle probleemi. annan igaks juhuks siin ka teada. |
See on hea info, kinnitus sellele, et alati siiski ei saa mõne pakkuja hambasse anda
Mis puudutab Samsungit, siis nagu me teame, olen ise ka üks kiitjatest olnud. Hetkel aga hakkab mu arvamus Samsungist kui tehnoloogiahiiust natuke jahtuma. Esimese matsuga olevat lausa loobutud 2012 teleritele tarkvara uuendamistest, nagu me teame, viimane versioon eelmise aasta suve lõpust. Elioni palvel on siiski lootust kogu see pleieri teema nende tarkvarauuenduse teostamisega korda saada. Seega F seeria omanikud võivad veel aastakese firmware supporti oma Samsa telerile loota.
Loodan, et Elioni äpp saaks õige pea FINAL versiooni millest märgatavad bugid kadunud, no tegelikult peaks olemagi juba kadunud aga Samsa firmawaresed veel puudu.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
28.04.2014 22:09:03
|
|
|
Targad telerid jäetakse uuemate müümiseks maha? Iga-aastase refreshiga föönid lähevad nagu soojad saiad, aeg sealmaal ka teleritel?
Kas Elion hakkab nutitelereid koos kuumaksega ja kaheaastase lepinguga tasuta jagama?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
28.04.2014 22:12:28
|
|
|
minuTV äpiga jama. Telefoniks Sony Xperia SP. Kui valida mõni salvestatud saade ning vajutada nuppu "Vaata",
siis boks ei lülitu salvestuse peale, ehkki mobiiliekraanile ilmuv teade seda väidab.
Teine jama on veel. Näiteks on mul pandud salvestama õhtune "Ringvaade". Saate eetris olemise ajal ei ole võimalik minuTV äpiga kanalit ETV peale vahetada. Mobiiliekraanile ilmub sama teade nagu ülal kirjutasin.
Kas viga minu telefonis või Elioni süsteemis?
Samas kanalivahetus (juhul kui samal ajal ei näidata saadet, mille olen salvestama pannud) toimib kenasti.
Saatsin kirja Elioni, ehk saab lahendatud.
viimati muutis santiim 29.04.2014 10:38:40, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
29.04.2014 08:59:02
|
|
|
Peaks ka mainima, et peale viimast uuendust on asi aeglasemaks läinud ja 1 häiriv viga on juurde tulnud. Olen harjunud saateid kerima hoides all kerimise nuppu. Nüüd vahel see funktsioon ei tööta vaid viskab veateate, et nupp ei ole toetatud vms. Vahel peale seda viskab saate algusesse. Samas kogu elioni programm töötab piisavalt hästi, et mitte veel kapi otsast motorola boxi alla võtta .
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.04.2014 10:47:33
|
|
|
f5300 firmware 119 ja elioni äpp ikka 4.0.1.0
uuendusi küll ei paku, hetkel siis kõige uuem?
käivitamisega on igatahes hull jebimine......
3 nädalat pole keegi telekat vaadanud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
30.04.2014 17:43:05
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Mis puudutab Samsungit, siis nagu me teame, olen ise ka üks kiitjatest olnud. Hetkel aga hakkab mu arvamus Samsungist kui tehnoloogiahiiust natuke jahtuma. Esimese matsuga olevat lausa loobutud 2012 teleritele tarkvara uuendamistest, nagu me teame, viimane versioon eelmise aasta suve lõpust. Elioni palvel on siiski lootust kogu see pleieri teema nende tarkvarauuenduse teostamisega korda saada. Seega F seeria omanikud võivad veel aastakese firmware supporti oma Samsa telerile loota.
Loodan, et Elioni äpp saaks õige pea FINAL versiooni millest märgatavad bugid kadunud, no tegelikult peaks olemagi juba kadunud aga Samsa firmawaresed veel puudu. |
Minu 46ES7000 on viimane firmware 2011.1. Kahjuks pleier sellel ei toimi. Tahaks loota et Samsung ka minu mudelile uuenduse teeb. Seniks kasutan Motorolat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
01.05.2014 10:52:56
|
|
|
Nüüd selline jama hakanud väga tihedalt külastama, et kordustv hakkab kuskilmaal jõnkama ja ekraani alla vilksatavad pallikesed. Kuni veidi aja pärast jookseb saade kinni. Tagasi tv minnes ei tööta enam ka ükski kanal. Aitab teleka restart. Vaatan juba närviliselt kapi otsas oleva motorola boksi poole. On oodata mingit uuendust - paar korda on tv üleval servas jooksnud mingi sellekohane teade.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
01.05.2014 11:01:58
|
|
|
See teade ei ole Elioni äpi kohta.
JOKKER666 kirjutas: |
...
On oodata mingit uuendust - paar korda on tv üleval servas jooksnud mingi sellekohane teade. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.05.2014 12:12:55
|
|
|
No ma tänu sellele vist hetkel ei näegi elioni? Menüü laeb ära aga pilti ei ole.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.05.2014 19:11:00
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
No ma tänu sellele vist hetkel ei näegi elioni? Menüü laeb ära aga pilti ei ole. |
Klikka korra üles/alla nooltega mitu korda või pane mõni teine app mängima ja mine tagasi Elion app peale. Kui see ei aita, siis anna teada Elioni helpdeski.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.05.2014 19:20:37
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
No ma tänu sellele vist hetkel ei näegi elioni? Menüü laeb ära aga pilti ei ole. |
Klikka korra üles/alla nooltega mitu korda või pane mõni teine app mängima ja mine tagasi Elion app peale. Kui see ei aita, siis anna teada Elioni helpdeski. |
kui tööle saad, siis see töötab seni kuni ei soovi midagi muud käivitada. siis hakkab see n**s jälle pihta. muideks ei mõju, kui teleka välja lylitad ja uuesti sisse, siis töötab rahulikult edasi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
02.05.2014 08:23:21
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Klikka korra üles/alla nooltega mitu korda või pane mõni teine app mängima ja mine tagasi Elion app peale. Kui see ei aita, siis anna teada Elioni helpdeski. |
kui tööle saad, siis see töötab seni kuni ei soovi midagi muud käivitada. siis hakkab see n**s jälle pihta. muideks ei mõju, kui teleka välja lylitad ja uuesti sisse, siis töötab rahulikult edasi |
ja nii ongi. Eile sain korra tööle ja täna oli vaja HDMI sisendit kasutada ja nüüd jälle ei tööta. Siiamaani tundub mulle, et kui teleka ostsin (detsembris) siis töötas see app kõige paremini ja nüüd iga uuendusega aina rohkem piixu see asi minemas on. Mis seal ikka, läheb motorola oma vana softiga siis asemele.
Elionile...ärge proovige parandada töötavat asja
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
02.05.2014 08:53:01
|
|
|
Mul ilmselt uuendus ära, sest peale televiisori käimapanekut näeb minut aega musta pilti ning Samsungi puutetundliku puldiga pole enam salvestuste kerimine võimalik. Kuidas vana tagasi saab?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
02.05.2014 10:38:12
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Mul ilmselt uuendus ära, sest peale televiisori käimapanekut näeb minut aega musta pilti ning Samsungi puutetundliku puldiga pole enam salvestuste kerimine võimalik. Kuidas vana tagasi saab? |
Ei saagi, kahjuks.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
02.05.2014 11:04:40
|
|
|
Mul ilmselt uuendus ära, sest peale televiisori käimapanekut näeb minut aega musta pilti ning Samsungi puutetundliku puldiga pole enam salvestuste kerimine võimalik. Kuidas vana tagasi saab? |
Ei saagi, kahjuks. |
Mis seeria telekast jutt käib? F seerial saab küll (veel) puutetundliku puldiga kerida.
Tegelt saab vana tagasi ka kui väga tahta, aga ilmselt ei lubata seda siin arutada. Tsiteeriks Pailaps'e signatuuri "It's kind of fun to do the impossible"
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
02.05.2014 11:12:43
|
|
|
Ei saagi, kahjuks. |
Mis seeria telekast jutt käib? F seerial saab küll (veel) puutetundliku puldiga kerida.
Tegelt saab vana tagasi ka kui väga tahta, aga ilmselt ei lubata seda siin arutada. Tsiteeriks Pailaps'e signatuuri "It's kind of fun to do the impossible"  |
Eks ta nii ole. Häkk on saatanast lihtsalt. Ideaalis tahaks 07.05.2014 hoopis partneritelt parandust. Eksnäis.
Mul on ES8000, millel puutetundlik pult ei tööta. Teemapostitajal arvatavasti midagi analoogset.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
02.05.2014 11:40:11
|
|
|
Ei saagi, kahjuks. |
|
Kui kerid ( swipe vasakult paremale) siis hakkab mullikesi loendama ja tõstab pilti 30 sek edasi, see võtab nii kaua aega, et 6 min reklaami edasikerimine võtab mingi 2-3 minutit.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
02.05.2014 14:03:11
|
|
|
Ei saagi, kahjuks. |
|
Kui kerid ( swipe vasakult paremale) siis hakkab mullikesi loendama ja tõstab pilti 30 sek edasi, see võtab nii kaua aega, et 6 min reklaami edasikerimine võtab mingi 2-3 minutit. |
app pole swipe jaoks kohandatud
Must pilt - Samsung otsib vea põhjust. See EI OLE Elioni NutiTV appist põhjustatud vaid on uute FW'de põhjustatud.
Elion siiski parandab töötavaid asju! Kuna seal oli vaja parandusi teha. Me ei arenda FW'e küll aga teeme tugevat koostööd Samsungiga, et nemad saaksid bugid kõrvaldada.
See teema on Samsung-Elion vahel igapäevaselt teemaks olnud. Tegeletakse vea kõrvaldamisega.
Teist, kui klientidest, saan ma hästi aru. Kui asi ei tööta, Elioni viga. Ja see ka loomulik. Te maksate Elionile teenuse eest, mitte Samsungile. Elionil tuleb see tagasiside enda kanda võtta olenemata sellest kas nemad on süüdi või mitte.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|