Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1114, 1115, 1116 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 25.04.2014 17:11:14 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
Kui ma õigesti aru sain, siis oli juttu 16:9 ja 4:3 suhte valesti kuvamisest. Minu probleemiks on 16:9 pildi aegajalt väiksemaks tõmbumise probleem. Ka kanalitel, mis edastavad 16:9 formaadis pilti. Vaadates sama kanalit TV sisemise tüüneriga on pilt alati servadeni ulatuv.

Aktiivse akna jama all mõtlen seda, et varem kui ma vasakule vajutades/libitades kanalite nimekirja kuvasin, oli aktiivne (sinise kasti sees) alati hetkel vaadatav kanal. Nüüd on valik alati listis viimasel kanalil. Aga noh.. las see olla.. pole just mingi oluline "viga".

16:9 väiksemaks tõmbumise vastu kontrolli ajal, mil NutiTV äpp töötab, TV seadeid - puldilt: MENU -> Picture -> Screen adjustment -> Picture size, kontrolli kas selle all on 16:9 või 4:3. Kui 4:3, vaheta 16:9 peale.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 25.04.2014 17:15:03 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
freestyler kirjutas:
Kui ma õigesti aru sain, siis oli juttu 16:9 ja 4:3 suhte valesti kuvamisest. Minu probleemiks on 16:9 pildi aegajalt väiksemaks tõmbumise probleem. Ka kanalitel, mis edastavad 16:9 formaadis pilti. Vaadates sama kanalit TV sisemise tüüneriga on pilt alati servadeni ulatuv.

Aktiivse akna jama all mõtlen seda, et varem kui ma vasakule vajutades/libitades kanalite nimekirja kuvasin, oli aktiivne (sinise kasti sees) alati hetkel vaadatav kanal. Nüüd on valik alati listis viimasel kanalil. Aga noh.. las see olla.. pole just mingi oluline "viga".

16:9 väiksemaks tõmbumise vastu kontrolli ajal, mil NutiTV äpp töötab, TV seadeid - puldilt: MENU -> Picture -> Screen adjustment -> Picture size, kontrolli kas selle all on 16:9 või 4:3. Kui 4:3, vaheta 16:9 peale.

Kui NutiTV app töötab on Picture size valik hall icon_confused.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 25.04.2014 17:33:47 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
armjan kirjutas:
freestyler kirjutas:

Minu viga. Seda saab katsetada 2012 Samsungil.
Paari päeva taguse teemaga läheb see siiski kokku
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.04.2014 19:08:25 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
armjan kirjutas:
freestyler kirjutas:

... kusjuures, "Screen Adjustment" menüü on Samsungil nagu vahelduvvool, mõne SmatHubi uuendusega on lubatud muutmine ja siis tuleb jälle uus, kus on keelatud. See on probleemiks ka teiste meediaaplikatsioonide puhul, mis ei oska alati õiget kuvasuhet valida ...

viimati muutis DigeBeni 26.04.2014 11:28:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 25.04.2014 19:22:20 vasta tsitaadiga

oncleuno kirjutas:
Täna tekkis probleem Samsungi teleriga seoses firmware uuendusega, et sai kõige uuem 1119 firmware versioon paigaldatud ja peale seada ei toiminud Elioni app enam.

Huvitav, minul näitab uusimaks fw versiooni 1120.

Six
HV veteran
Six

sõnum 25.04.2014 19:24:27 vasta tsitaadiga

Kui firmwaredest räägite, siis oleks mõttekas teleri seeria ka välja tuua, kuna eri seeriatel on erineva numbriga firmwared.

linni kirjutas:
oncleuno kirjutas:
Täna tekkis probleem Samsungi teleriga seoses firmware uuendusega, et sai kõige uuem 1119 firmware versioon paigaldatud ja peale seada ei toiminud Elioni app enam.

Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 25.04.2014 19:34:42 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Kui firmwaredest räägite, siis oleks mõttekas teleri seeria ka välja tuua, kuna eri seeriatel on erineva numbriga firmwared.

linni kirjutas:
oncleuno kirjutas:

Selge.
H8000

xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 25.04.2014 20:55:11 vasta tsitaadiga

F5300 FW 1119
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 26.04.2014 11:35:35 vasta tsitaadiga

app 4.16.4, TV ES8000, FW 2009.2, SH 4.602-5.0
... salvestus teeb endiselt sama nalja nagu varem, mingil hetkel hakkab heli kakkima nagu telefonis halva levi korral ja mõnekümne sekundi pärast jääb seisma ka pilt. Avaldus täna, kui hommikukohvi kõrvale Pealtnägija salvestust üritasin vaadata ...

linni
HV kasutaja

sõnum 26.04.2014 14:11:41 vasta tsitaadiga

Supakatega on midagi pahasti. Kuigi olen seadetes esimeseks subtiitrite keeleks märkinud soome, jätkab History HD teleri käivitamisel järjekindlalt rootsi supakate näitamist.
FW 1120, Elion 4.010.

Ning veel üks probleem mis puudutab Samsungi telerit ennast.
Meediamägija (Dune) on ühendatud Denoni resiiveriga, sealt liigub pilt telerisse. Kõik ühendused HDMI 1.4. Õhtuti kasutan ressiiveri HDMI passthrough võimalust, ehk pilt liigub meediamängijast telerisse ressiiveri standby olekus. Eelmise, Sony teleriga polnud probleeme (seal liikus signaal küll HDMI 1.3 kaableid kaudu), aga Samsal ei aktiveeru vastav sisend. Tuleb ressiiver sisse lülitada, siis vastav sisend valida ning seejärel ressiiver välja. Ainult nii jääb ühendus teleri ja meedijamängija vahel aktiivseks. Üks võimalus on osta vahele HDMI splitter, aga kas lihtsamalt ei saaks?

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.04.2014 17:10:51 vasta tsitaadiga

See on puhtalt telekas kinni
Mu lg näitab alati pilti passiga, denoni ress vahel
Mingi samsaga, äkki B omaga, töötas okeilt see. Aga toda proovisin ammu.

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 26.04.2014 18:26:14 vasta tsitaadiga

Ilmselt ei ole signaal Samsa jaoks piisavalt tugev, et ühendus elus hoida. Kas mingi tviigiga ei saaks sisendit pidevalt aktiivsena hoida?
indrpo
HV Guru

sõnum 26.04.2014 18:42:45 vasta tsitaadiga

Pole õige teema aga nagu saatus, Yamaha ress otsustas peale pikka vaatamist just ennast puhkereziimi lükata, Motorolast läbi puhkava ressi toimib passthrough Samsungi ES8000 telerisse ilusti. See funktsioon toimib siis kui ress seda toetab, sisuliselt pole ju teleril vahet kas HDMI signaal tuleb ressiiverist või passina motorolast, lihtsalt ress peab sama edasi andma ehk tarbib pisut puhkereziimis ka voolu. Sellele pead ei anna kas pass funktsioon vajab ka Anynet vms supporti, minu probleemid ARC funktsiooniga samsungil ja yamahal lahenesid mõlemal tarkvarauuenduse saabumisega juba eelmisel aastal.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 26.04.2014 20:16:30 vasta tsitaadiga

Passthrough toimib, kui algul kõik kolm töötavad ning siis ress vahepealt ära kustutada. Aga las ta olla. Eks kasutan teleri enda usb pleierit ja tulevikus ostan splitteri vahele.
pulse
HV kasutaja

sõnum 26.04.2014 21:11:57 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
app 4.16.4, TV ES8000, FW 2009.2, SH 4.602-5.0
... salvestus teeb endiselt sama nalja nagu varem, mingil hetkel hakkab heli kakkima nagu telefonis halva levi korral ja mõnekümne sekundi pärast jääb seisma ka pilt. Avaldus täna, kui hommikukohvi kõrvale Pealtnägija salvestust üritasin vaadata ...

Kinnitan sama probleemi. Kusjuures samuti Pealtnägijaga. Jooksis kaks korda samamoodi kokku ja teisel korral ei aidanud muud kui Elioni appile restart. Esimesel korral piisas uuesti mängima panemisest.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 26.04.2014 21:32:20 vasta tsitaadiga

Kas ma saan nüüd õigesti aru, et selleks et uus (paremini toimiv) pleier oleks, peaks lisaks Elion'i app'i uuendusele ka telekas firmware uuenduse saama?

Mis puutub võimu standby pass through'i, siis Yahama võimuga toimib see ainult siis kui nii telekas kui võimu küljes olevad seadmed toetavad HDMI-CEC'i.
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 26.04.2014 22:47:22 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Mis puutub võimu standby pass through'i, siis Yahama võimuga toimib see ainult siis kui nii telekas kui võimu küljes olevad seadmed toetavad HDMI-CEC'i.

Ress ja tv toetavad ning on ka aktiveeritud. Nagu öeldud, siis passthrough toimib. Aga ainult siis, kui eelnevalt on ahelas olnud ka sisselülitatud ress.

Edit: Dune ei toeta HDMI CEC-i ja selles kogu kala ongi. Splitter vahele ja näeb, mis siis teeb.

Eelpoolkirjeldatud Samsa rootsikeelsetest subtiitritest saab lahti, kui korraks kanalit vahetada. Aga tüütu ikka.

v1per
HV kasutaja

sõnum 27.04.2014 09:19:10 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, aga mul hakkab ikkagi see Elioni teenus üleviskama.... liiga vara kiitsin seda appi uuendust... aru ma ei saa, miks te ei oska asju nii teha nagu oleks vaja - parandasite küll mitmed vead ära, kuid tekitasite kohe uue ja veel hullema juurde...

Jutt käib sellest mustast pildist, millest siin mitmed ka eespool rääkisid, panen teleka käima ja elioni appil tuleb see mummudega loading skaala ette, siis kaob ära ja jääb ette must pilt ja võin ootama jäädagi... mitu korda võtan uuesti source ja sealt elion, kuid midagi ei muutu, siis valin smart hub ja sealt klikin elionil, siis uuesti smart hub ja jälle elionile jne jne - niimoodi jukerdades õnnestub lõpuks pilt ka ette saada, kuid vahepeal närv juba nii mustaks jõudnud minna, et kaob igasugune isu midagi vaadata ära.

Tundub, et tuleb ikkagi siis tarbijakaitsega rääkida, kuidas on see võimalik, et ma pean maksma mingit ulmelist raha teenuste eest, mis ei tööta? Paistab, et ei hakkagi tööle see asi... 4 kuud pidin maksma mingi kordustv eest, millest vahest õnnestus mõnda asja vaadata, kuid 99% juhtudel võib öelda, et 2 euri selle teenuse eest ei ole mitte väike taskuvargus, vaid relvastatud rööv päise päeva ajal... nüüd tehti see korda, aga mis sellest kasu, kui appi enda avamiseks tuleb ei tea mida ära teha?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 27.04.2014 09:22:17 vasta tsitaadiga

Tõtt öeldes jookseb minul küll Elion nagu kulda. Kui subtiitrite anomaalia välja jätta.
Kusjuures jookseb läbi Ruckuse.

raiksman
HV veteran
raiksman

sõnum 27.04.2014 09:42:51 vasta tsitaadiga

Tervist, ma siin hiljuti kirjutasin, et heli ja pilt ei ole sünkroonis, või õigemini kohe pärast televiisori tööle panekut hakkab heli maha jääma ja tunni aja pärast on juba märgatav, mis aina süveneb. Nii et pean iga kahe tunni tagant teleka välja lülitama ja uuesti tööle panema. Sai Elioni tehnikutega telefoni teel tehtud iagusguseid nippe, kuni tuli karm järeldus jutu käigus, et kui ma lülitan puldilt välja ainult teleka ja panen teleka pärast tööle tagasi ja siis on heli jälle sünkroonis, siis peab viga olema ikkagi telekas. Nemad ütlesid, et neil näitab kanalid ikka jooksvat, samal ajal, kui minul on telekas välja lülitatud ja kui tööle panen on heli paigas kohe aga hakkab siis jälle maha jääma, kuni tunni möödudes seda tajub juba.

Küsimus siis selline, et on kellelgi televiisor http://www.viva.ee/est/50%22-3D-LED-LCD-teler-Sharp-LC50LE652E ja Elioni digi tv Motorola VIP1003 digi boksiga, ja on sarnane asi olnud? Tahan teada, kas on tegu riistvaralise kokkusobimatusega, või siis ikkagi garantii probleemiga HDMI ühenduses. Kahjuks ei ole leidnud tuttavat, kellel oleks HDMI otsikuga dvd mängijat vm. proovitud sai kõiki HDMI pesasi ja eelnevalt ei olnud analoog kanaleid vaadates sellist probleemi olnud.

Lisan veel, et Elionist öeldi minule, et nende jaoks harukordne juhtum kuidas heli hakkab telekat tööle pannes kohe aeglaselt süvenedes sünkroonist välja minema ja soovivad kindlasti tagasisidet, kui peaksin asja korda saama.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 145
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 27.04.2014 09:43:01 vasta tsitaadiga

raiksman, üks totter soovitus veel, et probleemile jälile jõuda võib veel katsetada digiboksi ja teleri vahele scart kaablit ning jälgida mis toimub.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
raiksman
HV veteran
raiksman

sõnum 27.04.2014 10:08:11 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
raiksman, üks totter soovitus veel, et probleemile jälile jõuda võib veel katsetada digiboksi ja teleri vahele scart kaablit ning jälgida mis toimub.

olen ikka totu, et ise selle peale ei tulnud icon_rolleyes.gif proovin kohe järgi. Hea et HV ikka olemas on.

ühendatud, jätan teleka tööle, kahe tunni pärast uurin asja. eurospordi piljard on parim kanal, millega vaadata. kohe kuuled kuulide põrkumisest, kas heli maas, ülejäänu on kõik vaikne. Ei ole lisamüra. Esimene mulje pildist ikka päris nutune selle SCART-iga
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 145
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 27.04.2014 15:08:20 vasta tsitaadiga

Elioni äpp 4.16.4.
Kas on koguaeg nii olnud või on see hiljutine muudatus, et (vajutades nool vasakule) kanalilistis pole kordussaadetel * juures.
Peab valima Saateinfo, et näha, kas tegemist on kordussaatega või mitte.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
v1per
HV kasutaja

sõnum 28.04.2014 12:21:16 vasta tsitaadiga

On selgunud nüüd ka tõsiasi, et ega see KordusTV ka ikkagi päris korras ei ole... naine just vaatas mingit õnne 13 kordust ja jooksis täpselt niimoodi kokku nagu juba varasemalt kombeks on olnud....
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 28.04.2014 12:48:51 vasta tsitaadiga

v1per kirjutas:
On selgunud nüüd ka tõsiasi, et ega see KordusTV ka ikkagi päris korras ei ole... naine just vaatas mingit õnne 13 kordust ja jooksis täpselt niimoodi kokku nagu juba varasemalt kombeks on olnud....

Ei ole jah, aga parem on küll. Mulle jääb endiselt arusaamatuks, et kas selle uue pleieri jäoks on siis firmware uuendust ka vaja või mitte.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1114, 1115, 1116 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.