Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z1 Compact märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 40, 41, 42  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2014 11:32:27 vasta tsitaadiga

mikrom kirjutas:
Plaanis on Xperia S välja vahetada ja esimene valik oleks Z1 Compact. Sõber on nüüd antud mudelit omanud 2 nädalat ja selle aja jooksul meeldib talle see telefon aina vähem ja vähem. Kurdab ,et päikse käes ei näe ekraanilt mitte midagi (võrdleb ifööniga) ja ekraan imeb liiga kergelt kriime ja täkkeid endasse. Ma ise ka imestan tema telefoni vaadates, et kuidas nii kiire ajaga ekraan ära saab kraabitud olla (kilesid ei kasuta). Ei hoia sentide ega võtmetega taskus.
Lisaks jookseb android pidevalt kokku ja sama teeb ka Chrome, kui mitu tabi lahti on. Appe väga midagi installinud peale pole, 2-3 max. Viimase uuendusega tundub, et paremaks natuke läinud.
Ainuke asi mida kiidab on aku.
Tuleneb see kõik kasutajast või on tõde ka sees?

No mina olen ka üks neist kes peale 1,5 aastast S'i kasutamist compacti peale tuli nüüd. Ma poleks seda teinud aga S sai suht otsa. Mulle meeldis telefon alguses kõige rohkem, peale kahte uuendust on asi pigem imelikuks läinud. Mul on originaalkiled peal ja ekraanile pole küll kriime tulnud - tagumine pool on kriime täis. Telefon ise on palju kiirem, menüü ja asjad on kõik ikkagi koopia S'ist. Mõnusam on käes hoida ja sümpaatsem näeb välja ka. ekraani üle mina küll kurta ei saa, võrreldes S'ga on asi parem. Kokku on mul jooksund ainult facebook messenger. Üldiselt mulle tundub, et selle KITKATiga käperdati asi ära. eks varsti tuleb mingi stabiilsem uuendus. Vanema androidi peal oli asi parem. Kui S töötab hästi, siis mina küll lambist 450 euri eest Compacti ei oleks ostnud - pigem seda Si rootida vms, et kiiremaks läheks ja käraks jälle. Samas kui jälle tahad endale uut telefoni ja 4,3" on must have, siis mina midagi paremat küll ei oskaks tahta.

Kaamera on hea, aku on hea, kiire ja sujuv, ekraan on ka hea. Puutetundlikus on super ja minujaoks oli oluline ka see, et telefon taluks vett ja tolmu kuna ma ei suuda seda kusagil vutlaris hoid aja kui ma tahan vihmaga näppida seda siis ma pean seda saama
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 25.04.2014 11:32:42 vasta tsitaadiga

Kui kõik klapid kenasti suletud on, siis peab väga ilusti vee all vastu, korduvalt basseinis käinud sellega ning ka veepargi atraktsioonidel on mitu korda filmimist saanud z1.
See on muidugi jabur garantii tingimus, et telefon on veekindel, aga kui vesi sisse läheb, siis garantii telefonil läbi icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 25.04.2014 11:43:51 vasta tsitaadiga

Sai ka see telefon ikka ära ostetud. Ei ole suutnud mitte kuidagi seda kokku jooksutada. Ise telefoniga väga rahul. Sai enne telefoni soetamist ära ostetud nii kiled kui ka case. Kui tahad, et telefon ikka ilus oleks ja kriimudeta siis peaksid ikka endale vähemalt kiled ostma minu jaoks on see juba väga loogiline nutikate telefonidega. Kahju muidugi, et KitKatil ei ole auto mode peal. Sellest tunnen tõesti puudust. Järsku keegi soovitaks head auto mode?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 25.04.2014 15:56:12 vasta tsitaadiga

mikrom kirjutas:
Plaanis on Xperia S välja vahetada ja esimene valik oleks Z1 Compact. Sõber on nüüd antud mudelit omanud 2 nädalat ja selle aja jooksul meeldib talle see telefon aina vähem ja vähem. Kurdab ,et päikse käes ei näe ekraanilt mitte midagi (võrdleb ifööniga) ja ekraan imeb liiga kergelt kriime ja täkkeid endasse. Ma ise ka imestan tema telefoni vaadates, et kuidas nii kiire ajaga ekraan ära saab kraabitud olla (kilesid ei kasuta). Ei hoia sentide ega võtmetega taskus.
Lisaks jookseb android pidevalt kokku ja sama teeb ka Chrome, kui mitu tabi lahti on. Appe väga midagi installinud peale pole, 2-3 max. Viimase uuendusega tundub, et paremaks natuke läinud.
Ainuke asi mida kiidab on aku.
Tuleneb see kõik kasutajast või on tõde ka sees?

Originaal kile võttis maha ekraanilt?
Endal u. kuu aega olnud telefon ja ei ole veel suutnud kokku jooksutada. Eks reset aitab.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
disable
HV vaatleja

sõnum 25.04.2014 16:05:58 vasta tsitaadiga

Täna testisin ise seda telefoni. Nimelt panin telefoni veega täidetud anumasse ja kohe hakkasid mullid tulema suletud klappide tihendite vahelt. Telefon oli vees 30sek. Pärast välja võtmist kuivatasin telefoni, avasin klapid ja vesi oli immitsenud iga tihendi vahelt sisse. Läks mööda teine 30sek ja ekraan hakkas virvendama ning läks restardile. Kadus levi ja restardid jätkusid kuni telefon pilti ette enam ei võtnud. Kuivas 5h ja toimib jälle. Telefoniks siis Sony Xperia Z1 Compact pink colour. Tegin sama testi oma telefoniga mis on black ja see pidas ilusti vett. Paistab et on sattunud vigane isend. Aga kuidas edasimüüale selgeks teha et telefon. ei pea vett? Või peab ühendust võtma Sony endaga? Cheers!
tagasi üles
xtr
HV Guru
xtr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.04.2014 10:28:45 vasta tsitaadiga

mikrom kirjutas:
/---/Kurdab ,et päikse käes ei näe ekraanilt mitte midagi (võrdleb ifööniga)
/---/Lisaks jookseb android pidevalt kokku ja sama teeb ka Chrome, kui mitu tabi lahti on. /---/
Ei ütleks, et iPhone 5 ekraan oluliselt parem on, aga äkki natuke oli. Päikese käes on kõigil nähtavus halvem ja kui heledus põhjas, pole Sony omal väga viga, pühapäeval sai päris pikalt väljas kasutatud.
Minul pole kordagi kokku jooksnud, Chrome ka mitte. Samas, ühtegi uuendust ka peale lasknud ei ole icon_razz1.gif
Veekindlust pole ma testinud. Äkki sel telefonil, mis vett ei pea, on luukide tihendite vahele mingit sodi/puru sattunud ja seetõttu pole nii tihe enam?

Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 260
tagasi üles
disable
HV vaatleja

sõnum 05.05.2014 14:53:17 vasta tsitaadiga

Eelnevalt puhastasin kõik tihendid ja ikka läks vesi kenasti sisse (mullid tulid vee pinnale). Pärast pikka vaidlust edasimüüjaga võeti telefon siiski testimisele. Hetkel ootan vastust ja loodetavasti saadetakse uus telefon asemele. Muidu enda telefoniga rahul. Kõik uuendused peal, pole kordagi kokku jooksnud ning aussi päikese käes on ekraan kenasti nähtav. Kehv nähtavus võib tingitud olla odavast kaitsekilest äkki? Paar korda maha ka pillanud ja ilusti terveks jäänud. beer_yum.gif
tagasi üles
DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 05.05.2014 17:10:17 vasta tsitaadiga

Kas kuskil müüakse ka täitsa tavalist läbipaistvat kilet tagumisele kaanele? Olen eBays ainult carbon fiber ja metalli imiteerivaid kilesi näinud.
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 05.05.2014 18:20:29 vasta tsitaadiga

DevilsCry, Nt kas või siin on mitmeid valikuid: http://www.amazon.co.uk/s/ref=a9_asi_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Axperia+z1+compact+protector&keywords=xperia+z1+compact+protector&ie=UTF8&qid=1399303055
Ma tellisin Xperia Z-le selle atFolix firma kiled (sarnane kolmikpakk) ning valguse käes oli mingite külgedelt vaadates värviline/laiguline. Mind see kohati häiris.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 06.05.2014 21:36:57 vasta tsitaadiga

DevilsCry kirjutas:
Kas kuskil müüakse ka täitsa tavalist läbipaistvat kilet tagumisele kaanele? Olen eBays ainult carbon fiber ja metalli imiteerivaid kilesi näinud.

Tellisin ja olen suhtkoht rahul. Tuli kiiresti - Prantsusmaalt.
http://www.ebay.com/itm/6x-film-de-protection-ecran-pour-Sony-Xperia-Z1-Compact-back-side-/360912075211
Ei ole väga tugev. Kriimustusi kogub ikka. Läikiv. Aga teeb oma töö korralikult ära tagakaane kaitsmisel, mis ongi nagu põhieesmärk.
Esiküljele sain mati kile. Kahjuks tagaküljele sellist ei leidnud...
tagasi üles
maniaacos
HV vaatleja
maniaacos

sõnum 07.05.2014 10:19:18 vasta tsitaadiga

DevilsCry kirjutas:

Ma sellega väga rahul http://www.ebay.co.uk/itm/111294468158

DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 07.05.2014 17:37:09 vasta tsitaadiga

maniaacos kirjutas:
DevilsCry kirjutas:

Kuidas sellel kriimude kogumisega on ? T
na hommikul juhtus väga imelik asi kui äratus läks tööle ning kinni ei saanud panna. Tegin igasuguseid trikke kuid lõpuks pidin telefoni lihtsalt välja lülitama.
tagasi üles
maniaacos
HV vaatleja
maniaacos

sõnum 08.05.2014 15:08:34 vasta tsitaadiga

DevilsCry kirjutas:
maniaacos kirjutas:
DevilsCry kirjutas:

Kuidas sellel kriimude kogumisega on ?

Kuskil üle kuu aja on see peal olnud ja kriime pole tekkinud. Eks oleneb, kuidas hoida ka muidugi. Enamasti telefon taskus, kuid võtmetest ja muust pahnast eraldi ikka.

wirx
HV Guru
wirx

sõnum 08.05.2014 15:15:11 vasta tsitaadiga

Esiküljele ei tule eriti kriime, aga tagakaas on kõikidel tuttavatel megalt kriimuline, kuna plastikust tehtud.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sam
HV kasutaja

sõnum 09.05.2014 16:32:34 vasta tsitaadiga

Tere !
Kuidas sellel telefonil WiFi levi tugevus on ? Kas on nõrgavõitu nagu räägitakse ?
Võtaks ka uue telefoni ligi aga levi probleemid teevad kartlikuks !

Laenasin töökaaslase käest selle telefoni testimiseks. Kahjuks peab mainima, et WiFi levi on küll tõsiselt kehvakene, võrreldes vana Nokia N8´ga ! Kus X1C levi kaob, on N8´l levi veel suht max. Lisaks puudub siiski ka videokõne võimalus.
Kurb ! Loodan, et oli kehva eksemplaar või on need kõik sellised ?

Ette tänades: Sam
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Raul050
HV vaatleja

sõnum 09.05.2014 21:55:49 vasta tsitaadiga

Wifi on täiesti tavaline. Võibolla mõnel on parem, pole kunagi huvi tundnud. Miks ei saa videokõnet teha?
tagasi üles
sam
HV kasutaja

sõnum 10.05.2014 09:45:16 vasta tsitaadiga

Esikaamera telefonil on aga üle mobiilside võrgu videokõnesid ei toeta !
Muidugi saab kolmandate osapoolte tarkvara kasutada, aga kui andmeside ei saa kasutada või on mõtetult kallis, ei saa ka videokõne teha !

Kahjuks Wifi tundlikus tundub olevat nõrgem kõigil xperiatel ! Lootsin, et uutel on juba parem tundlikus !

Lgp. Sam
tagasi üles
Raul050
HV vaatleja

sõnum 10.05.2014 12:43:45 vasta tsitaadiga

Kusagil eksootilistes riikides roamingu puhul on see ilmselt täitsa reaalne situatsioon, kui videokõnet tahta teha. Igapäevaselt koduvõrgus ilmselt sellist juhust ei teki, et on 3G, aga pole andmesidet või on see videokõnest kallim. Aga huvitav tähelepanek sellegipoolest. Ilmselt guugel on kõva lobitööd teinud, et videokõned vaikselt hängautsi üle kolida.
Kui hakata mõtlema, on Eesti ikkagi päris arenenud riik oma mõistlike sidetasude ja andmesidevõimalustega icon_lol.gif
tagasi üles
grt
HV vaatleja

sõnum 10.05.2014 17:26:11 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, mis faili (kas /system/etc/permissions/platform.xml või system/etc/mixer_paths.xml ?) ja mida peaks muutma, et kiirkäivitusnupust kaamerat avades sellest tüütust helist vabaneda? Telefon root'idud.
Tänud juba ette.
tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 10.05.2014 19:03:53 vasta tsitaadiga

grt kirjutas:
Kas keegi teab, mis faili (kas /system/etc/permissions/platform.xml või system/etc/mixer_paths.xml ?) ja mida peaks muutma, et kiirkäivitusnupust kaamerat avades sellest tüütust helist vabaneda? Telefon root'idud.
Tänud juba ette.

Teadaolevaid "lihtsaid" lahendusi selle jaoks pole.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2669796
XPosed framework aitab.
tagasi üles
xtr
HV Guru
xtr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.05.2014 12:40:36 vasta tsitaadiga

Mina ka imestasin, et ei saa videokõnet teha. Kas uuematel androididel ongi nüüd nii?
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 260
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 12.05.2014 13:08:34 vasta tsitaadiga

Android polegi vist videokõnesi toetanud, samsung enda telefonidele selle külge leiutanud. Võin vabalt eksida.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 12.05.2014 15:27:17 vasta tsitaadiga

https://support.google.com/plus/answer/3118223?hl=en
Mirage
HV veteran

sõnum 12.05.2014 16:14:20 vasta tsitaadiga

See muidugi eeldab seda, et mõlemad osapooled hangouts'i kasutavad icon_razz1.gif
tagasi üles
sam
HV kasutaja

sõnum 14.05.2014 11:25:46 vasta tsitaadiga

smurfer kirjutas:
Nokia N8'lt üleminek küll nüüd mingit probleemi ei tekitanud, välja arvatud kontaktide sünkimine (ei taha gmaili kaudu oma kontakte sünkida), mis jäi Sony PC Companion konfi taha veidi kinni, aga muidu OK.

Kas tõesti ei tunne puudust korraliku kvaliteediga kaamerast, tugeva WiFi ja mobiilleviga ning erksa ekraaniga isendist ?

Ette tänades: Sam
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z1 Compact mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 40, 41, 42  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.