Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siiasinna15
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.03.2004 21:15:00
|
|
|
midagi vist räägiti, et Doom III tuleb "How Its Ment To Be Played" mäng... ehk siis NVIDIA mäng. Ja Half Life 2 "Get In The Game" ehk ATI mäng.
Tegelt ise ei kurda kuna 8 pipelinedega ati kaardid loevad asja puhtalt välja.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.03.2004 21:41:17
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
hmm sellest Duke Nukem Foreverist niipalju et ma arvan et ID teeb UUENDATUD Doom III mootoriga Duke
Muide muidu ju hea et niikaua venitavad Graafika tuleb ju MEGA siis... ja arvestades et Duke on üks võimas nimi on see suht norm aeg pandud Dukile... see siis et ta välja ka tuleks ja näeks välja nagu Final Fantasxy film  |
daa, siis on ju teised kah arenenud ja graafika parem kui sel duumil.
edit: kui ikka kohale ei jõua siis on see "hea graafika" mis doomil praegu on 2005 aasta keskel täis saast.
juba päraegu on FARCRy samalmaal enamvähem oma grafaga...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.03.2004 21:55:44
|
|
|
Kumba sa nüüd mõtled?
Igatahes Duke tuleb UUENDATUD mootoriga... nagu Quake 4 vms.
Igatahes ei usu, et 2005,2006 aasta lõpus kõigil niimega graafika on. Doom III mootor praegu piltide järgi näeb ikka suht kena välja... võiks v'lja ka nüüd tulla...
Hetkel praegu küll midagi Doom3 või Half Life 2 sarnase graafikaga laskmis mängu ei näe kuskil.
Farcry on aga peris kena... ja sellest juba 2 demo osa väljas
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
01.03.2004 22:04:39
|
|
|
Noname kirjutas: |
hmm sellest Duke Nukem Foreverist niipalju et ma arvan et ID teeb UUENDATUD Doom III mootoriga Duke
Muide muidu ju hea et niikaua venitavad Graafika tuleb ju MEGA siis... ja arvestades et Duke on üks võimas nimi on see suht norm aeg pandud Dukile... see siis et ta välja ka tuleks ja näeks välja nagu Final Fantasxy film  |
edit: kui ikka kohale ei jõua siis on see "hea graafika" mis doomil praegu on 2005 aasta keskel täis saast.
juba päraegu on FARCRy samalmaal enamvähem oma grafaga... |
Mis Doom 3 graafikal aasta pärast viga peaks olema? Tulevikutegijatest olen siiamaale midagi sarnast näinud ainult Stalkeri screenshottidel. Näeb mis Serious Engine 2'ga saab ...lubatakse Doom'iga võrdväärset või ilusamat. Aga Doom 3 graafika aasta pärast saast??? ...nu minumeelest on mängude graafika võrreldes 2 aasta taguste tegijatega alles viimase paari kuu jooksul paranema hakanud (Painkiller, Farcry, Sands of Time ...ja veidi varem Max Payne 2). Ülejäänud nimed enamasti tavapärased ruudud ja kuubikud (Call of Duty). Vaevalt peale Doom 3 mängude graafikas miskit suurt revolutsiooni tuleb ...vähemalt esialgu!
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
02.03.2004 00:07:59
|
|
|
mu kastiga jookseb doom III alpha keskmiselt 60fps-i sekis, reso 1024x768 ja detailid HIGH
ehk siis FX powaa veab asja normilt küll, mõnes kohas tõmbab hinge kinni kah aga üldiselt jookseb enam kui hästi.
ja doom III mootor tahab kõvasti rammi, mõnda taset ragistab nii meeletult, et ketta tuli põleb koguaeg
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
02.03.2004 00:42:16
|
|
|
voltc kirjutas: |
mu kastiga jookseb doom III alpha keskmiselt 60fps-i sekis, reso 1024x768 ja detailid HIGH
ehk siis FX powaa veab asja normilt küll, mõnes kohas tõmbab hinge kinni kah aga üldiselt jookseb enam kui hästi.
ja doom III mootor tahab kõvasti rammi, mõnda taset ragistab nii meeletult, et ketta tuli põleb koguaeg  |
see tuleb füüsikamootorist ja kuulidest mida sa lased, kõik arvutatakse välja kuhu mis ja kui sügavale/läbi mille lendab.
lase näiteks mingi suurem koll pikali ja siis laiba sisse 1 salv automaadist järjest tühjaks. minu 512 mb sellele vastu ei pidanud ja pärast salve tyhjendamist oli mõneks ajaks masina hing kinni
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
02.03.2004 00:44:50
|
|
|
ZHarp kirjutas: |
juba päraegu on FARCRy samalmaal enamvähem oma grafaga... |
Mis Doom 3 graafikal aasta pärast viga peaks olema? Tulevikutegijatest olen siiamaale midagi sarnast näinud ainult Stalkeri screenshottidel. Näeb mis Serious Engine 2'ga saab ...lubatakse Doom'iga võrdväärset või ilusamat. Aga Doom 3 graafika aasta pärast saast??? ...nu minumeelest on mängude graafika võrreldes 2 aasta taguste tegijatega alles viimase paari kuu jooksul paranema hakanud (Painkiller, Farcry, Sands of Time ...ja veidi varem Max Payne 2). Ülejäänud nimed enamasti tavapärased ruudud ja kuubikud (Call of Duty). Vaevalt peale Doom 3 mängude graafikas miskit suurt revolutsiooni tuleb ...vähemalt esialgu! |
eino ega ta ju sitemaks ajaga ei lähe. sa ei saanud ikka aru.
praegu võrdled doom3'e call of duty'ga ja doomi graff tundub meeletu.
võrdle 2005 aastal mõne muu mänguga kasvõi stalkeriga vms ja see graafika sulle enam muljet ei avalda sest seda nääb teistes mängudes kaa.
Sama füüsikamootoriga. got point?
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatrixMan
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
02.03.2004 00:58:13
|
|
|
eino ega ta ju sitemaks ajaga ei lähe. sa ei saanud ikka aru.
praegu võrdled doom3'e call of duty'ga ja doomi graff tundub meeletu.
võrdle 2005 aastal mõne muu mänguga kasvõi stalkeriga vms ja see graafika sulle enam muljet ei avalda sest seda nääb teistes mängudes kaa.
Sama füüsikamootoriga. got point? |
Ma rääkisin sellest et neid hea graafikaga mänge ei tule midagi nii palju ...võtame näit UT 2003, see lasti välja 2002.a. suvel ja tegi graafika poolelt kõigele seninähtule silmad ette. Peale seda on mängude pildiline pool peaaegu 1,5 aasta vältel paigal seisnud kuni kõige viimase ajani. Selles mõttes ei saa ma üldse aru kuidas saab poolteist aastat pärast UT2003 välja lasta näit Call of Duty sugused kuubikud! Tuleb Doom 3, Stalker ja veel paar tõesti ilusat mängu ja ülejäänud mänguhakatised on nende haledad varjud. Ma pakun et Doom 3 annab 2005.a. keskel 95% mängudest silmad ette (jah ma räägin ikka veel pildilisest poolest).
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
02.03.2004 01:00:30
|
|
|
kahtlen sügavalt.
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
02.03.2004 03:24:03
|
|
|
voltc kirjutas: |
ja doom III mootor tahab kõvasti rammi, mõnda taset ragistab nii meeletult, et ketta tuli põleb koguaeg  |
see tuleb füüsikamootorist ja kuulidest mida sa lased, kõik arvutatakse välja kuhu mis ja kui sügavale/läbi mille lendab.
lase näiteks mingi suurem koll pikali ja siis laiba sisse 1 salv automaadist järjest tühjaks. minu 512 mb sellele vastu ei pidanud ja pärast salve tyhjendamist oli mõneks ajaks masina hing kinni  |
kas kuulid ikka lendasid läbi seinte? ...ei pannud tähele..isegi kuuliaugud polnud agud vaid mustad plekid seinal...mul detailid ka maas ok...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.03.2004 09:11:09
|
|
|
... nagu näha, lahmitakse siin jälle nii, kuis jaks üle käib - vaevuks keegi teemat läbi lugema, aga ei Selle muldvana alpha järgi pole võimalik mingeid järeldusi teha, kuna kogu maailm on üles ehitatud vaid nii, et see paistaks demomise tarvis piisavalt hea. Kui astuda nö. rajalt kõrvale või kasvõi vaadata sinna, kuhu ei peaks, riskite hangumise/reseti/ülimadala FPS'iga vms. Ma imestasin omal-ajal väga, kui mitmed auväärsed riistvarasaidid astusid nii kergekäeliselt libedale teele ja kukkusid muudki teste vorpima, ning kohe ka järeldusi tegema. See demokene on ju kõigest fragment mängust ja peaaegu avatud kujul nii, nagu ükski mäng valmis kujul seda pole, lisaks veel ka täiesti optimeerimata, igast otsast poolik ja vigu täis ...
... tuletan meelde, et võitlustandris on olemas teema HL2 vs. DIII vs. Stalker:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=77412
... samuti pole vaja siin mingit ATi vs. nVidia flamewar'i pidada, see on ikka Mängufoorum !
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.03.2004 09:52:30
|
|
|
hevi, id tegi nvidiaga diili ära 8)
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
02.03.2004 12:23:31
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... nagu näha, lahmitakse siin jälle nii, kuis jaks üle käib - vaevuks keegi teemat läbi lugema, aga ei Selle muldvana alpha järgi pole võimalik mingeid järeldusi teha, kuna kogu maailm on üles ehitatud vaid nii, et see paistaks demomise tarvis piisavalt hea. Kui astuda nö. rajalt kõrvale või kasvõi vaadata sinna, kuhu ei peaks, riskite hangumise/reseti/ülimadala FPS'iga vms. Ma imestasin omal-ajal väga, kui mitmed auväärsed riistvarasaidid astusid nii kergekäeliselt libedale teele ja kukkusid muudki teste vorpima, ning kohe ka järeldusi tegema. See demokene on ju kõigest fragment mängust ja peaaegu avatud kujul nii, nagu ükski mäng valmis kujul seda pole, lisaks veel ka täiesti optimeerimata, igast otsast poolik ja vigu täis ... |
ei täiesti arusaadav...keegi lihtsat väitis, et isegi alphas käituvad kuulid nii nagu füüsika seda ette näeb...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
02.03.2004 13:15:30
|
|
|
noh, jah, nvidia vahepeal lubas FX kaartidele panna doom3 kuponge, sama pull mis ATI tegi HL2'ga. sellest juba veebruari keskel räägiti igal pool..
ja ikka doom3 on 'The Way It's Meant To Be Played' nvidia logoga mäng.
nvidia isegi arvas et oma lehel võiks doomile väikse sektsiooni tekitada:
http://nvidia.com/object/nzone_doom3_home.html
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siiasinna15
HV kasutaja
|
02.03.2004 16:42:14
|
|
|
Jaa..........midagi on selle DOOM 3 ette võetud küll
Beta 2 jookseb ikka kõvasti paremini
Panin grafi peaaegu põhja+ 4x anisotropic+4x AA ja fps oli tegevuses nii 35-40
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
02.03.2004 23:10:24
|
|
|
Siiasinna15 kirjutas: |
Jaa..........midagi on selle DOOM 3 ette võetud küll
Beta 2 jookseb ikka kõvasti paremini
Panin grafi peaaegu põhja+ 4x anisotropic+4x AA ja fps oli tegevuses nii 35-40 |
Räägi siis südamelt ära ka mis kaart on
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
03.03.2004 01:16:07
|
|
|
no esimesed 3 mappi jooksevad ka mul viisakalt aga kui neid tagumisi pelama hakata siis OIOIOI , need hyüppavad kollid keeravad mängu untsu
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
daElemenT
HV vaatleja
|
04.03.2004 01:56:56
|
|
|
nonii, lugesin kõik 15 lk läbi järjest, võttis aega.
olen kaa kunagi ammu seda alphat pelanud(seda esimest) ja tulemused olid päris üllatavad:
prose 1.7celeron @ 2ghz
radeon9500pro 128mb
512mb ddr
ja siis 1024*768 jooksis asi jummala talutavalt, va kui palju kolle tuli, siis võttis hinge kini juba jah...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
oth
HV vaatleja

|
04.03.2004 12:13:58
|
|
|
kui doom iii on eelkõige opengl (parandage mind, kui ei ole), siis on nvidia loogiline valik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
04.03.2004 13:27:30
|
|
|
jep
nvidia peaks ownima
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.03.2004 14:18:59
|
|
|
see beta 2 on puhas saast...
proovisin eile, tekstuurid on väga si*ad ja asi jookseb ikkagi samamoodi kui see beta 1
seega mõttetu asi, pealegi veel suvaliste poolt tehtud ja täiega optimiseerimata..
ehk siis grafa saast ja performance veelgi hullem!
ja seda kas doom III jookseb ati või nvidia kaardi peal paremini näeme siis kui asi poeletil on..
ja mis vahet seal on kui juba fx5900 veab asja 40-60fpsi-ga mis on enam kui mängitav..
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|