Mul ka kõrvaklapiheli ragiseb ja sahiseb. Eriti vasakus kanalis. Ning vahet pole millist programmi kasutada. Ja mälu kasutus paisab ka endisest umbes 200MB suurem olevat (enne u. 1GB, nüüd 1,2 ja rohkemgi). Bad bad bad
Jookseb 4.4.2 peal? Mis meetoditega update tehtud?
Täiesti tavaline telefoni enda automaatne uuendus 4.4.2-le
Sama siin, aga trükkad terminali käsu ja kõik timm jälle. TWRPga _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
4.4.2-ga tundub tulevat uus akurekord 84 h on viimasest laadimisest, 40% on veel alles ja 34 tunniks prognoosib veel vurtsu. Föön pole sellel nädalal küll väga kõva kasutust saanud (kõned ja ainult natuke netti), aga vaikselt hakkavad meenuma Nokia ajad _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
4.2.2. Eile, kui aku näitas 14% jääki viskasin laadija külge. Eelmisest laadimisest oli möödas 151 tundi Kõnesid väga palju teinud, andmesidet hoian sees, kui muidu arvutist eemal olen. GPS+data kasutasin Endomondo jaoks (~6 tundi). Lisaks klõpsisin päris suure hulga pilte. Ei või vist väga kurta
njah, kahju, et peale Kitkati installi jäid 2 mind kõige rohkemat häirinud probleemi samaks (eesti klaveril pole täpitähti ja kontakte ei saa vaikimisi gmaili salvestada).
Lisaks tekkis veel probleem automaatse heledusega, mis enne töötas normaalselt aga nüüd on way liiga tuhm (huvitav, et keegi siin enne väitis just vastupidist).
mul viskab imelike menüüsi kui paned kaamera tööle või lähed kaamerast galeriise. Või tahad appe kodu nuppuga kinni panna siis imelik menüü selle taga. kellelgi veel ? _________________ eestimaa tuleb täita lasetaga
njah, kahju, et peale Kitkati installi jäid 2 mind kõige rohkemat häirinud probleemi samaks (eesti klaveril pole täpitähti ja kontakte ei saa vaikimisi gmaili salvestada).
Lisaks tekkis veel probleem automaatse heledusega, mis enne töötas normaalselt aga nüüd on way liiga tuhm (huvitav, et keegi siin enne väitis just vastupidist).
Mina väitsin vastupidist jah. Enne oli nii, et kottpimedas kriiskas ikka valgus näkku, kuigi oli automaatne (100% ja automaatne). Nüüd on sama valik tehtud, aga valges on 100% ja pimedas toas on miinimum.
raadio13, iga versiooniuuenduse järel on 99% juhtudel mõistlik teha factory reset, et "kalasid" vältida hiljem
keegi kahetsenud ka ostu või leiab kohta millel kallal võiks norida, mis pikemal kasutusel välja tulnud. Korpus (valge just) püsib kenasti koos, kollaseks ei lähe vms anomaaliad ei kimbuta? Ja keegi, kes soetanud 16GB mudeli siis, kas pigem tasuks otsida 32GB variant, meeletult pahna peal ei hoiaks aga pilte teeks ja mõnesajad lood oleks peal + erinevad äpid. _________________ www.asicom.ee
Mina väitsin vastupidist jah. Enne oli nii, et kottpimedas kriiskas ikka valgus näkku, kuigi oli automaatne (100% ja automaatne). Nüüd on sama valik tehtud, aga valges on 100% ja pimedas toas on miinimum.
Mina kasutasin enne vist ca 65% + auto ja oli vägagi normaalne, nüüd on 100% + auto ja hämaras on liiga tume ekraan, päikese käes on ok.
maitz, mudelinimi, mis Eestis müüdavatel mudelitel on D802.
Väikse tasu eest võin ka vahetada "kogu möllu". PS kui huvi.
Endal 100% + auto peal üldiselt ja pimedas tõmbab parasjagu hämaraks küll. Samas eredas on piisavalt ere. Toimib nii nagu peab, kuigi kohati tundub liialt agar olema.
maitz, mudelinimi, mis Eestis müüdavatel mudelitel on D802.
Väikse tasu eest võin ka vahetada "kogu möllu". PS kui huvi.
Endal 100% + auto peal üldiselt ja pimedas tõmbab parasjagu hämaraks küll. Samas eredas on piisavalt ere. Toimib nii nagu peab, kuigi kohati tundub liialt agar olema.
mis on D802 ning teiste mudelite erinevused? ning kui ma tellin, kas siis digitizeri või touch screeni, suht võhik sellel teemal
D802 on n-ö International mudel. D800/D801/D803 on mu teada erinevad USA/Kanada mudelid. Ja siis on veel mõned kohad ja mudelid eraldi.
Füüsiline erinevus selles, et pistikud ja pistikute asukohad pisut erinevad mudelite lõikes. Seega erinevate mudelite ekraanid läbisegi ei ühendu.
Ilmselt sul digitizeri vahetamiseks vastavat keskkonda ja tehnikat pole, seega tuleks kogu ekraan tellida (LCD+digitizer). Touch screen ja digitizer on sama asi.
Ametliku KitKatiga on tekkinud häiriv kala - sisse helistades "ärkab" ekraan paari sekundilise viivisega... Et telefon heliseb, aga ekraan on pime... Ei mäleta, aga alguses seda nagu ei täheldanud.
Ametliku KitKatiga on tekkinud häiriv kala - sisse helistades "ärkab" ekraan paari sekundilise viivisega... Et telefon heliseb, aga ekraan on pime... Ei mäleta, aga alguses seda nagu ei täheldanud.
See on tegelikult juba eelmise püsivaraga nähtud kala - lisaks juhud kus deep sleep ärkamine kõne peale ei lase näpuga tõmmates vastu võtta. Kuna aktiveeritud on ka kõrva äärde tõstmisel kõne vastuvõtt siis elu seisma ei jää ja väga ei häiri.
Peale kõne toimumist ei suuda 4G võrku üles leida, jääb H ja E vahele tilpnema mingiks N minutiks.
Navigeerimise sisselülitamisel küsib iga jumala kord kas Google võib ikka teadlik olla kuhu liigud. Tean, et Google asjad saab maha võtta, aga see pole ka päris korrektne lahendus. Asukoha esmane tuvastamine käib ka teatud juhtudel kuidagi aeglasemalt, subjektiivse kogemuse kohaselt.
Peale KK pealeajamist ametlikust saidist sai ka fullreset tehtud. Ei tundu olema "eelmise kasutuse" tagajärgedega.
Boonuspoolelt: peale kaamera modi peale panekut on 4K video salvestamine ikka äge võimalus. Ka pildid tunduvad teravamad.
Mõne custom kerneliga isegi saaks, kuid see poleks just eriti arukas tegu. Kui ikka värvid väga mööda siis on ilmselgelt midagi kaputt ja see tähendab garantiilaksu
G2 kasutajad, kes te nüüd olete seda pikemat aega kasutanud, siis ehk jagaksite oma arvamusi selle telefoni kohta. Praegusel hetkel ei paista see telefon üldse alla jäävat võrreldes teiste firma flagshipidega. Mulle jäi just hind silma arvestades sellist raudvara ning aku suurust, aga LG nimi hirmutab veidi + build kvaliteet.
Kahvel.ee review on siinkohal täpipealt sobiv. Lipulaeva puhul pole põhjust LG nime peljata, suur aku on tõesti hea pluss ja koostekvaliteet... Ilmselgelt Apple/HTC klassiga tegu pole, aga Samsungiga võrreldes küll kuskilt kehvem pole.
Edge-to-edge display on vinge, aga vajab hella kätt, sest tehnoloogia piiridel seismine toob endaga ka teatud mööndused - kukkumist see pill absoluutselt ei talu.
Samas iseasi kui suur faktor tipptelefoni valides on selle põrutuskindlus...
Miks kukkumist ei talu? Minu oma on pea 4 kuu jooksul enam kui 10 korda põrkepalli mänginud ning siiamaani on 1 tükkis ning ei nigise iga nagise kuskilt rohkem kui ostu järgselt. Samas oleneb ka palju sellest kuidas kukub. Isend on ju Samsungiga võrreldes riistvara poolest igati üle, parem protsessor, suurem aku, suurem ekraan jne. Lisaks Knock Screen mis mulle juba nii käepärane et hakkan ka teiste telefonidel ekraani aktiveerima koputades _________________ No ikka täitsa kagu nukas!
Olen neid katkise ekraaniga G2-sid juba päris palju näinud ja enda oma õnnestus ka vigaseks põrgatada hiljuti. Samas ega see ka mingi põhjalik statistika ole.
Samsungist on jah igast küljest üle, mis pidigi põhikonkurent olema.
Lisaks veel juurde, et see koputusega äratamine on tõesti mugav. Tegelikult LG tarkvara esialgu natuke hirmutas ära oma võimalusterohkusega ja keerukusega, aga tänapäeval ju androidile custom launcherid ja klaviatuurid olemas, seega pole see ka mingi probleem ja sai üsna meelepäraseks tehtud ikkagi. Lõpuks olen hakanud täitsa hindama neid lisavõimalusi (lisaks koputusele ka palju mõistlikum copy-paste funktsioon, q-memo abil ekraanile joonistamine).
Koostekvaliteet on tänapäeval juba suht keeruline mõõt - siuksel föönil on näha ainult klaas ja tagumine pind. Kuna lahti ei käi siis sisemine pool ei oma tähtsust. Tagumine pool on liiga libe - ilma miskise kummise ümbriseta on lendumise võimalus päris suur (samas tasku libiseb nagu siuhti )
Ekraan on aga 5+. Pole küll AMOLED nagu samsal, aga selle eest selge ja heade värvidega... Et kui võrrrelda hinda siis selle raha eest see paremat küll ei saa...
Miks kukkumist ei talu? Minu oma on pea 4 kuu jooksul enam kui 10 korda põrkepalli mänginud ning siiamaani on 1 tükkis ning ei nigise iga nagise kuskilt rohkem kui ostu järgselt. Samas oleneb ka palju sellest kuidas kukub. Isend on ju Samsungiga võrreldes riistvara poolest igati üle, parem protsessor, suurem aku, suurem ekraan jne. Lisaks Knock Screen mis mulle juba nii käepärane et hakkan ka teiste telefonidel ekraani aktiveerima koputades
Siis on sul vedanud. Minul lõppes ESIMENE kukkumine üldse kena ämblikuvõrguga ekraanil. Meetri kõrguselt esimese nurgaga asfaldile ja korras.
Youtubes oleval crash testil said ka juba esimese või teise kukkumisega sarnase tulemuse.
Minu oma on nii ekraani kui ka tagumise poole peale kukkunud vastu paekivi pinnast ja seni veel terve. Sülitame muidugi 3x üle vasaku õla! _________________ No ikka täitsa kagu nukas!
Koostekvaliteet on tänapäeval juba suht keeruline mõõt - siuksel föönil on näha ainult klaas ja tagumine pind. Kuna lahti ei käi siis sisemine pool ei oma tähtsust. Tagumine pool on liiga libe - ilma miskise kummise ümbriseta on lendumise võimalus päris suur (samas tasku libiseb nagu siuhti )
Ekraan on aga 5+. Pole küll AMOLED nagu samsal, aga selle eest selge ja heade värvidega... Et kui võrrrelda hinda siis selle raha eest see paremat küll ei saa...
Huvitav. Täna G2'te näppides jäi mulle küll esmapilgul mulje, et G2 ekraan on kordades parem kui Samsungil. Võrdlesin nii S3 kui ka S4'ga. Samsungil oli kõik nii tuhm võrreldes G2'ga (nt. valge nägi välja hall G2 kõrval), just kui brightness oleks alla poole seadistatud, aga mõlemil oli siiski põhjas.
Huvitav. Täna G2'te näppides jäi mulle küll esmapilgul mulje, et G2 ekraan on kordades parem kui Samsungil. Võrdlesin nii S3 kui ka S4'ga. Samsungil oli kõik nii tuhm võrreldes G2'ga (nt. valge nägi välja hall G2 kõrval), just kui brightness oleks alla poole seadistatud, aga mõlemil oli siiski põhjas.
Küllap oli S4-l teine ekraani režiim kui on "FILM" on ekraan tuhm, kui on "DÜNAAMILINE" on ekraan lausa lubamatult terav
Kas ma olen ainuke kellel originaal e-maili rakendus kuvab konto lisamisel ainult 7 päeva vanad kuulutused kõige vanemana? Küll uurisin ja puurisin aga ei aita miski et saada kogu postkasti sisu näha oleks _________________ No ikka täitsa kagu nukas!
Suhteliselt vaikne teema mis ühe variandina viitab heale telefonile.
Mina olen igatahes väga rahul.
Nõustun, peale seda uuendust, need väikesed probleemid mis olid, kadusid ja aku .. see on teine teema, see tekkis ka, hetkeseisuga, minu kasutamise juures laen teda kord üle 1 öö.
Probleeme on heliga e telefoni ei saa noise suppression'i tõttu diktofonina kasutada, rääkimata videohelist. Mul ei teki enam refleksi ka, kui vaja videosse midagi heliga võtta, mis on tippklassi riista kohta päris nukker harjumus.
Support lubas KITKAT'iga lahendust - kas keegi saab kinnitada/ümber lükata?
Rääkimata teenusnumbritele helistamisest. Kas KITKAT parandas ka selle lubatud mure?
Kui siia tuleb kaks EI-vastust, on sitt lugu ja support valetab näkku.
Pole enam aktiivne GPS'i kasutaja, aga peale spontaanset ebaõnnestumist on päris kibe üllatus, et STOCK ROM'iga GPS ei tööta(gi);
Riistavaraliselt on asi sisse lülitatud, tarkvara mõistab ja ei kaeble, aga aktiivset ühendust ja aktiivikooni ei ilmu; Täiesti õnnetu üritus. Selline kirjeldus on vaid ühes postis ühes vastamata teemas XDA's. Diagnoosida ka ei oska. Resettima ei hakka.
Sellist kama stockis olla ei tohiks thumbs_down.gif e lipulaev, millel on müügiargument, aga seade ise viimistlemata.
Teist korda ma ei osta.
Spoiler
Mario. kirjutas:
Olen ma ainuke, kellel noise cancellation madala foonimüra korral on väga agressiivne ning "clipping" olemusega, rääkimata kõrgema sagedusega vilinast video lindistamisel?
Antud funktsioon on vist sügavamalt implementeeritud, sest ükski sound-recorder ei suuda puhtalt salvestada. Mul ei ole vaja "cut silence out" funktsiooni.
Totaalne käkk. Heli on video puhul eluliselt tähtis komponent. Igasugune diktsioon on rikutud.
Ainus viis viisakat heli saada on välise mikrofoniga. See on kui öö ja päev
Tõenäoliselt läheb lähiajal telefoni vahetamiseks, kui LG vastusega kohe välja ei tule; see ei ole kasutatav aparaat ning jääb esimeseks ja viimaseks LG'ks.
Kui kellelgi on ostusoovi, PS.
EDIT///:
LG vastas, et info on tehnilise tiimi käes ja järgmise tarkvarauuendusega... , mis tähendab tulevast KitKat'i.
Ma väga loodan.
Aga miks mitte lihtsalt ise uuendada ja teada saada, kas lahendas?
Ise salvestasin just ühe 2,5h pikkuse intervjuu telefoniga ja mingit probleemi pole, 2 ruumi erinevates otstes olevat kõnelejat vabalt kuulda. Videot sai ka salvestatud kuskil kuu aega tagasi ja oli heli kenasti olemas. Ilmselt oli siis juba Kitkat peal, aga pead ei anna...
GPS-iga ka nagu muret pole, korra sai Sygicut proovitud ja Stockholmis käies sai ka Google Maps'i cache'itud kaardi peal navigeerida gpsi abil ilma mureta
Nii, avastasin üleeile kalal et see tärniga numbrite teema on ikkagi kõigi võrkude probleem. Helistasin remonti ja öeldi et nad on selle juba tootjale edastanud mingi aeg tagasi aga seni vaikus. Peab siis määramatu aja leppima sellega et teenudsnumbritele, kus vaja tärni, pole niipea helistada võimalik. Kahjuks peale pikka otsimist tehase kontakti ei saanud et neile otse pisut selga karata. _________________ No ikka täitsa kagu nukas!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.