Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Diesel157
HV veteran
|
23.03.2014 11:21:53
|
|
|
Njamh , eile saime siis ühe mängu kolmekesi tehtud ning täitsa lõbus oli, ehk asi areneb . Steami nimedega tatslinkov ja kolla333 olid seltsis. Kuna mul on tekkinud päris mitu uut nime steami listi, siis andke chatis ise teada mis ajal sobib või lennake jooksvalt peale. Eile oli kasutusel mumble, aga TS ka olemas, seega .
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
23.03.2014 11:55:06
|
|
|
Kapitan kirjutas: |
Diesel157 kirjutas: |
Aap, vabandan , ei tulnud meelde kirjutamise hetkel . Eih, mul mingi kamm nende serveritega, pärast patchi läks ikka täitsa peese. Kas jääb "waiting for host" vms, "server not responding" jne jne jne.
-edit
Igatahes mina kobistan mängu, kel huvi võib liituda .
-edit2
Nomh, nii palju siis sellest, ei saa "please wait..." sildist edasi, juba 10+ servut proovitud .
-edit3
Leidsin lõpuks servu kuhu ligi sain, ainult et suht tühi teine . |
Sama siin. Minu arst on vale mänge alphas raha eest välja lasta. Paraku on see viimase aja trend. Sain omad vitsad kätte selle mängu näol ja olen edaspidi ettevaatlikum. |
No siin on mitu asja. Esiteks, on selgelt öeldud, et see ON alpha ja, et esineb buge ja glitche ning kui soovid saada valmis-mängu kogemust siis ei ole mõtet seda osta. Teiseks, paljusid inimesi need buggid ei häiri - s.h. mind - ja mänguelamus on sellegipoolest suurepärane. Ei hakka seda isegi moddiga võrdlema, kõik SA featured on seda asja väärt. Kolmandaks, sa maksid alpha eest raha ja ei taha seda nüüd mängida. Aga milles probleem? Selle raha eest on sul olemas Beta release ja FInal Release kui need ükskord saadaval on niiet kaotanud pole sa midagi. Vaevalt, et see mäng odavamaks läheb populaarsuse tõttu niiet justkui on ju kõik hästi? 23euri ei ole minu arust meeletult suur summa hea mängu eest kusjuures saad osaleda selle arendamises ja näha kuidas see muutub. Väga palju müüakse mänge palju kallimalt ja hullemas seisus kui DayZ niiet minu jaoks on see kuhjaga rõõmupakkuv, et alpha nii saadaval on. Ma usun, et paljude jaoks on.
Ära solvu aga ei ole mõtet kurta asjade üle, mis tehtud. Proovi positiivset leida
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
23.03.2014 12:13:40
|
|
|
Leo Kalme kirjutas: |
Aap, vabandan , ei tulnud meelde kirjutamise hetkel . Eih, mul mingi kamm nende serveritega, pärast patchi läks ikka täitsa peese. Kas jääb "waiting for host" vms, "server not responding" jne jne jne.
-edit
-edit2
Nomh, nii palju siis sellest, ei saa "please wait..." sildist edasi, juba 10+ servut proovitud .
-edit3
Sama siin. Minu arst on vale mänge alphas raha eest välja lasta. Paraku on see viimase aja trend. Sain omad vitsad kätte selle mängu näol ja olen edaspidi ettevaatlikum. |
No siin on mitu asja. Esiteks, on selgelt öeldud, et see ON alpha ja, et esineb buge ja glitche ning kui soovid saada valmis-mängu kogemust siis ei ole mõtet seda osta. Teiseks, paljusid inimesi need buggid ei häiri - s.h. mind - ja mänguelamus on sellegipoolest suurepärane. Ei hakka seda isegi moddiga võrdlema, kõik SA featured on seda asja väärt. Kolmandaks, sa maksid alpha eest raha ja ei taha seda nüüd mängida. Aga milles probleem? Selle raha eest on sul olemas Beta release ja FInal Release kui need ükskord saadaval on niiet kaotanud pole sa midagi. Vaevalt, et see mäng odavamaks läheb populaarsuse tõttu niiet justkui on ju kõik hästi? 23euri ei ole minu arust meeletult suur summa hea mängu eest kusjuures saad osaleda selle arendamises ja näha kuidas see muutub. Väga palju müüakse mänge palju kallimalt ja hullemas seisus kui DayZ niiet minu jaoks on see kuhjaga rõõmupakkuv, et alpha nii saadaval on. Ma usun, et paljude jaoks on.
Ära solvu aga ei ole mõtet kurta asjade üle, mis tehtud. Proovi positiivset leida  |
Üldiselt ei poolda kah seda alpha värki, kuna tuleb väga kaua oodata asja arenemist. Samas aitab selline massiline "testimine" ja toote "suunamine" omajagu kaasa korralikule valmis tootele(keerukamate mängude puhul, mitte mingi cod vms ).
Minul oli näitkes kunagi mingi FPS pela, kus minu erilise hardware tõttu hõljus mul relv pea kohale umbes 2m kõrgusel, tulistamine käis näpust. Väga kerge oli kuskil künkal snaipreid näha, aga ikkagi nõme oli kokkuvõttes.
Ei ole nii, et lastakse mäng välja, laotakse rull tasku ja keegi enam patchidega ei viitisi tegeleda pärast 1 kuud peale release. See alpha mudel muidugi sobib väiksematele tegijatele, näitad hea idee ära mingi enamvähem "demoga" ja saad raha, et edasi arendusega tegeleda. Kerbal, next car game jne.
|
|
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
ekupeku
HV kasutaja

|
23.03.2014 12:13:54
|
|
|
Sai ka dayz ostetud ja sooviks teada, et kas Eesti servereid ka on? Ja kus üldiselt Eestlased koos on?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
23.03.2014 12:32:28
|
|
|
ekupeku kirjutas: |
Sai ka dayz ostetud ja sooviks teada, et kas Eesti servereid ka on? Ja kus üldiselt Eestlased koos on? |
Hetkel ei saa veel ise servereid hostida, ainult rentida. Minu teada keegi meil serverit ei rendi veel. Laod oma sõbralisti dayz sa mängijaid täis ja siis vastavalt nimekirjale leiad endale mängukaaslase , vähemalt mina talitan nii.
|
|
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
23.03.2014 14:14:48
|
|
|
Leo Kalme kirjutas: |
-edit
-edit2
-edit3
Ära solvu aga ei ole mõtet kurta asjade üle, mis tehtud. Proovi positiivset leida  |
Üldiselt ei poolda kah seda alpha värki, kuna tuleb väga kaua oodata asja arenemist. Samas aitab selline massiline "testimine" ja toote "suunamine" omajagu kaasa korralikule valmis tootele(keerukamate mängude puhul, mitte mingi cod vms ).
Minul oli näitkes kunagi mingi FPS pela, kus minu erilise hardware tõttu hõljus mul relv pea kohale umbes 2m kõrgusel, tulistamine käis näpust. Väga kerge oli kuskil künkal snaipreid näha, aga ikkagi nõme oli kokkuvõttes.
Ei ole nii, et lastakse mäng välja, laotakse rull tasku ja keegi enam patchidega ei viitisi tegeleda pärast 1 kuud peale release. See alpha mudel muidugi sobib väiksematele tegijatele, näitad hea idee ära mingi enamvähem "demoga" ja saad raha, et edasi arendusega tegeleda. Kerbal, next car game jne. |
Bohemia toodang on ikkagi mil-sim'id niiet sellise survival mängu tootmise juures on neil vaja nii palju tagasisidet mängijatelt kui võimalik, et see ei muutuks lihtsalt ArmA'ks tagasi. Parim tagasiside tuleb mängu mängides
See ei ole vale muidugi, kui edasipidine tugi ja arendus ära kaob kuna mäng on juba ennast väljamüünud siis on küll kahju.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
25.03.2014 01:44:44
|
|
|
Lootisin NWAs, kõndisin tulekas trepist alla ja sain surma . Ise mõtlesin ikka endamisi "what a haul, what a haul!". Sks korraliku sihikuga, walkietalkie, 5x 60rnd m4 magi, täis set m4 upgrade(sihik, silencer, cqb kaba, ras, lamp) ja veel kuhjaga head... . Krt, kahju, tõsiselt kahju bullshit .
|
|
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.03.2014 02:13:25
|
|
|
Lootisin NWAs, kõndisin tulekas trepist alla ja sain surma . Ise mõtlesin ikka endamisi "what a haul, what a haul!". Sks korraliku sihikuga, walkietalkie, 5x 60rnd m4 magi, täis set m4 upgrade(sihik, silencer, cqb kaba, ras, lamp) ja veel kuhjaga head... . Krt, kahju, tõsiselt kahju bullshit . |
Sa kõndisid konkreetselt trepist mööda ja kukkusid surnuks? Muljetavaldav. Mul pole siiani trepist mööda kõndimist olnud
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
25.03.2014 03:40:50
|
|
|
On see serveritesse saamine fixitud/fix tulekul?
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
25.03.2014 08:35:00
|
|
|
pohmakas, kirjutas: |
On see serveritesse saamine fixitud/fix tulekul? |
Korras pidavat olema.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
25.03.2014 10:10:21
|
|
|
Zombid on täiesti hulluks tehtud Kuna mul kirvest polnud hakkasin neile paugutama M4-ga suure airfieldi telkide juures. Ja järsku tekkis tunne nagu kogu mapi zombid oleks peale hakanud jooksma. Sain lõpuks kuskile redeliga putkasse üles. Peale seda kui mingi 15 zombit maha oli löönud. Kui sinna üles sain passisin seal pisut aega ja järsku mittemillestki ilma et oleks kukkunud või midagi murdus mul jalaluu. Ei jäänudki muud üle kui läksin alla ja võitlesin viimse veretilgani all oleva umbes 10 zombi vastu kuniks lõpuks tuli kiri et you are dead.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
TauC
HV Guru

|
25.03.2014 11:25:42
|
|
|
in-sane kirjutas: |
Zombid on täiesti hulluks tehtud Kuna mul kirvest polnud hakkasin neile paugutama M4-ga suure airfieldi telkide juures. Ja järsku tekkis tunne nagu kogu mapi zombid oleks peale hakanud jooksma. Sain lõpuks kuskile redeliga putkasse üles. Peale seda kui mingi 15 zombit maha oli löönud. Kui sinna üles sain passisin seal pisut aega ja järsku mittemillestki ilma et oleks kukkunud või midagi murdus mul jalaluu. Ei jäänudki muud üle kui läksin alla ja võitlesin viimse veretilgani all oleva umbes 10 zombi vastu kuniks lõpuks tuli kiri et you are dead. |
Panin eile sama asja tähele. Jooksevad kiiremini, on agressiivsemad, vahepeal ei ole ühtegi näha ja siis ei kuskilt tulevad kolmekesi korraga peale. Mulle isiklikult see uuendus ei meeldi, zombied võiksid rohkem passiivsemad olla.
|
|
Kommentaarid: 328 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
25.03.2014 12:34:00
|
|
|
just parem, see siiski survival mäng, mitte PvP.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.03.2014 12:37:13
|
|
|
Kas mingeid serveri rauale viitavaid nõudeid ka kuskil on hõigatud? Kas me oma chesm6mmi serverisse saame standalone ka jooksma panna tulevikus yldse?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
25.03.2014 13:25:37
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Kas mingeid serveri rauale viitavaid nõudeid ka kuskil on hõigatud? Kas me oma chesm6mmi serverisse saame standalone ka jooksma panna tulevikus yldse? |
Millised tema serveri näitajad on?
Iseenesest pole kallis ka kamba pealt hostida, DayZ mängijaid siin üpriski palju ju.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
25.03.2014 13:28:10
|
|
|
Mis see maksab?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
25.03.2014 13:36:26
|
|
|
1.50 per slot, min 30 slotti
sõltuvalt pakkujast, odavaim peaks 40€ olema
viimati muutis Leinö 25.03.2014 13:36:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
25.03.2014 13:36:35
|
|
|
Hetkel on ~60€ kuu, mis võib esialgselt küll kallina tunduda, kuid kamba peale midagi väga erilist pole. Näiteks 10 mehe peale 6€, 15 mehe peale 4€, jne.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.03.2014 13:56:15
|
|
|
pohmakas, kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
Kas mingeid serveri rauale viitavaid nõudeid ka kuskil on hõigatud? Kas me oma chesm6mmi serverisse saame standalone ka jooksma panna tulevikus yldse? |
Millised tema serveri näitajad on?
Iseenesest pole kallis ka kamba pealt hostida, DayZ mängijaid siin üpriski palju ju. |
Modi teemas vist esimeses postis äkki on meie serveri conf ka kirjas...
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
25.03.2014 14:09:24
|
|
|
Ma leian, et hetkel täiesti mõttetu serverit sebida. Ja ma usun, et hetke konfiga hostib kenasti, kui asi kunagi nii kaugele jõuab, et ise hostida saab..
DayZ mod serveri andmed (võimalik, et midagi on muutunud):
Intel 3570 @ 3.8Ghz
8GB DDR3 1333mhz
120GB Kingston HyperX SSD
480W PSU
MSI H77MA-G43
Allikas: http://dayz.kriba.ee/index.php/topic,483.0.html
_________________ Twitch.tv/allavett |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
25.03.2014 14:15:15
|
|
|
2014 ei tule veel mingeid serverid. Servud tulevad kas valmis mängule või beta lõpukanti, kui kõik juba suuresti paigas on.
Hindade mõttes kõige hullem pole jah, kui kambapeale laduda oleks suht tühine summa. Muidugi peab arvestama, et me vist 40 venda kokku ei saaks, muidugi mingi ~€1.5 nägu oleks väga taskukohane küll, jätad 1 limonaadi ostmata ja mängid terve kuu. Mul juba eile mõte liikus selles suunas õhtul .
|
|
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
25.03.2014 14:34:52
|
|
|
Server täitsa olemas ja tiksub jah ja ootab SA-d =) Hetkel vana DayZ Overwatchi server sai tõstetud miskise tavakettapeale ümber ja SA jaoks ootab puhta installiga süsteem SSD peal tema väljatulekut pikkisilmi ... Vahe selles et server jookseb virtualiseeritult nüüd ja on 16gb mälu ja 2x120gb ssd + 2x4TB tavakettad plus miskine 320gb ketas kus overwatch hetkel peal, niiet servereid saaks jooksutada seal hetkel mitmeid, masinal hetkel jaksu üle veel küllaga
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.03.2014 15:32:56
|
|
|
Mida see tähendab, et server "ootab dayz sa-d?"
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
25.03.2014 16:00:46
|
|
|
ootab dedicated serveri väljatulekut või mis osa arusaamatu oli? Et see ssd kuspeal ennem istus meie dayz server istub nüüd tava ketta peal ja ssd peal kus ta ennem oli on puhta installiga ja ootab kuni dedicated serveri failid välja lastakse et saaks selle käima ajada sealt.. SA all mõtlen siis standalone dayz...
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
VisaHinGG
HV kasutaja

|
28.03.2014 00:12:21
|
|
|
Hei.
Anderi[EST] ja Visa Hing [ EST ] otsivad enda tiimi lisa. Hetkel oleme mõlemad fully geared Mosinitega ja mostly tiirutame rannaäärsetes linnades. Vahetpole kas oled algaja või experienced survivor. Lisa @ STEAM.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|