Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 66, 67, 68  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Diesel157
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.03.2014 11:21:53 vasta tsitaadiga

Njamh icon_biggrin.gif , eile saime siis ühe mängu kolmekesi tehtud ning täitsa lõbus oli, ehk asi areneb thumbs_up.gif . Steami nimedega tatslinkov ja kolla333 olid seltsis. Kuna mul on tekkinud päris mitu uut nime steami listi, siis andke chatis ise teada mis ajal sobib või lennake jooksvalt peale. Eile oli kasutusel mumble, aga TS ka olemas, seega thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 23.03.2014 11:55:06 vasta tsitaadiga

Kapitan kirjutas:
Diesel157 kirjutas:
Aap, vabandan icon_redface.gif , ei tulnud meelde kirjutamise hetkel icon_lol.gif . Eih, mul mingi kamm nende serveritega, pärast patchi läks ikka täitsa peese. Kas jääb "waiting for host" vms, "server not responding" jne jne jne. thumbs_down.gif

-edit
Igatahes mina kobistan mängu, kel huvi võib liituda icon_biggrin.gif.

-edit2

Nomh, nii palju siis sellest, ei saa "please wait..." sildist edasi, juba 10+ servut proovitud icon_neutral.gif .

-edit3

Leidsin lõpuks servu kuhu ligi sain, ainult et suht tühi teine icon_biggrin.gif.

Sama siin. Minu arst on vale mänge alphas raha eest välja lasta. Paraku on see viimase aja trend. Sain omad vitsad kätte selle mängu näol ja olen edaspidi ettevaatlikum.

No siin on mitu asja. Esiteks, on selgelt öeldud, et see ON alpha ja, et esineb buge ja glitche ning kui soovid saada valmis-mängu kogemust siis ei ole mõtet seda osta. Teiseks, paljusid inimesi need buggid ei häiri - s.h. mind - ja mänguelamus on sellegipoolest suurepärane. Ei hakka seda isegi moddiga võrdlema, kõik SA featured on seda asja väärt. Kolmandaks, sa maksid alpha eest raha ja ei taha seda nüüd mängida. Aga milles probleem? Selle raha eest on sul olemas Beta release ja FInal Release kui need ükskord saadaval on niiet kaotanud pole sa midagi. Vaevalt, et see mäng odavamaks läheb populaarsuse tõttu niiet justkui on ju kõik hästi? 23euri ei ole minu arust meeletult suur summa hea mängu eest kusjuures saad osaleda selle arendamises ja näha kuidas see muutub. Väga palju müüakse mänge palju kallimalt ja hullemas seisus kui DayZ niiet minu jaoks on see kuhjaga rõõmupakkuv, et alpha nii saadaval on. Ma usun, et paljude jaoks on.

Ära solvu aga ei ole mõtet kurta asjade üle, mis tehtud. Proovi positiivset leida icon_smile.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 23.03.2014 12:13:40 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
Kapitan kirjutas:
Diesel157 kirjutas:
Aap, vabandan icon_redface.gif , ei tulnud meelde kirjutamise hetkel icon_lol.gif . Eih, mul mingi kamm nende serveritega, pärast patchi läks ikka täitsa peese. Kas jääb "waiting for host" vms, "server not responding" jne jne jne. thumbs_down.gif

-edit

-edit2

Nomh, nii palju siis sellest, ei saa "please wait..." sildist edasi, juba 10+ servut proovitud icon_neutral.gif .

-edit3

Leidsin lõpuks servu kuhu ligi sain, ainult et suht tühi teine icon_biggrin.gif.

Sama siin. Minu arst on vale mänge alphas raha eest välja lasta. Paraku on see viimase aja trend. Sain omad vitsad kätte selle mängu näol ja olen edaspidi ettevaatlikum.

No siin on mitu asja. Esiteks, on selgelt öeldud, et see ON alpha ja, et esineb buge ja glitche ning kui soovid saada valmis-mängu kogemust siis ei ole mõtet seda osta. Teiseks, paljusid inimesi need buggid ei häiri - s.h. mind - ja mänguelamus on sellegipoolest suurepärane. Ei hakka seda isegi moddiga võrdlema, kõik SA featured on seda asja väärt. Kolmandaks, sa maksid alpha eest raha ja ei taha seda nüüd mängida. Aga milles probleem? Selle raha eest on sul olemas Beta release ja FInal Release kui need ükskord saadaval on niiet kaotanud pole sa midagi. Vaevalt, et see mäng odavamaks läheb populaarsuse tõttu niiet justkui on ju kõik hästi? 23euri ei ole minu arust meeletult suur summa hea mängu eest kusjuures saad osaleda selle arendamises ja näha kuidas see muutub. Väga palju müüakse mänge palju kallimalt ja hullemas seisus kui DayZ niiet minu jaoks on see kuhjaga rõõmupakkuv, et alpha nii saadaval on. Ma usun, et paljude jaoks on.

Ära solvu aga ei ole mõtet kurta asjade üle, mis tehtud. Proovi positiivset leida icon_smile.gif

Üldiselt ei poolda kah seda alpha värki, kuna tuleb väga kaua oodata asja arenemist. Samas aitab selline massiline "testimine" ja toote "suunamine" omajagu kaasa korralikule valmis tootele(keerukamate mängude puhul, mitte mingi cod vms icon_lol.gif ).
Minul oli näitkes kunagi mingi FPS pela, kus minu erilise hardware tõttu hõljus mul relv pea kohale umbes 2m kõrgusel, tulistamine käis näpust. Väga kerge oli kuskil künkal snaipreid näha, aga ikkagi nõme oli kokkuvõttes.
Ei ole nii, et lastakse mäng välja, laotakse rull tasku ja keegi enam patchidega ei viitisi tegeleda pärast 1 kuud peale release. See alpha mudel muidugi sobib väiksematele tegijatele, näitad hea idee ära mingi enamvähem "demoga" ja saad raha, et edasi arendusega tegeleda. Kerbal, next car game jne.
tagasi üles
ekupeku
HV kasutaja
ekupeku

sõnum 23.03.2014 12:13:54 vasta tsitaadiga

Sai ka dayz ostetud ja sooviks teada, et kas Eesti servereid ka on? Ja kus üldiselt Eestlased koos on?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 23.03.2014 12:32:28 vasta tsitaadiga

ekupeku kirjutas:
Sai ka dayz ostetud ja sooviks teada, et kas Eesti servereid ka on? Ja kus üldiselt Eestlased koos on?

Hetkel ei saa veel ise servereid hostida, ainult rentida. Minu teada keegi meil serverit ei rendi veel. Laod oma sõbralisti dayz sa mängijaid täis ja siis vastavalt nimekirjale leiad endale mängukaaslase icon_smile.gif, vähemalt mina talitan nii.
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 23.03.2014 14:14:48 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Leo Kalme kirjutas:
Kapitan kirjutas:
Diesel157 kirjutas:

-edit

-edit2

-edit3

Üldiselt ei poolda kah seda alpha värki, kuna tuleb väga kaua oodata asja arenemist. Samas aitab selline massiline "testimine" ja toote "suunamine" omajagu kaasa korralikule valmis tootele(keerukamate mängude puhul, mitte mingi cod vms icon_lol.gif ).
Minul oli näitkes kunagi mingi FPS pela, kus minu erilise hardware tõttu hõljus mul relv pea kohale umbes 2m kõrgusel, tulistamine käis näpust. Väga kerge oli kuskil künkal snaipreid näha, aga ikkagi nõme oli kokkuvõttes.
Ei ole nii, et lastakse mäng välja, laotakse rull tasku ja keegi enam patchidega ei viitisi tegeleda pärast 1 kuud peale release. See alpha mudel muidugi sobib väiksematele tegijatele, näitad hea idee ära mingi enamvähem "demoga" ja saad raha, et edasi arendusega tegeleda. Kerbal, next car game jne.

Bohemia toodang on ikkagi mil-sim'id niiet sellise survival mängu tootmise juures on neil vaja nii palju tagasisidet mängijatelt kui võimalik, et see ei muutuks lihtsalt ArmA'ks tagasi. Parim tagasiside tuleb mängu mängides icon_smile.gif

See ei ole vale muidugi, kui edasipidine tugi ja arendus ära kaob kuna mäng on juba ennast väljamüünud siis on küll kahju.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 25.03.2014 01:44:44 vasta tsitaadiga

Lootisin NWAs, kõndisin tulekas trepist alla ja sain surma icon_lol.gif . Ise mõtlesin ikka endamisi "what a haul, what a haul!". Sks korraliku sihikuga, walkietalkie, 5x 60rnd m4 magi, täis set m4 upgrade(sihik, silencer, cqb kaba, ras, lamp) ja veel kuhjaga head... . Krt, kahju, tõsiselt kahju bullshit .
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 25.03.2014 02:13:25 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Lootisin NWAs, kõndisin tulekas trepist alla ja sain surma icon_lol.gif . Ise mõtlesin ikka endamisi "what a haul, what a haul!". Sks korraliku sihikuga, walkietalkie, 5x 60rnd m4 magi, täis set m4 upgrade(sihik, silencer, cqb kaba, ras, lamp) ja veel kuhjaga head... . Krt, kahju, tõsiselt kahju bullshit .

Sa kõndisid konkreetselt trepist mööda ja kukkusid surnuks? Muljetavaldav. Mul pole siiani trepist mööda kõndimist olnud icon_razz.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 25.03.2014 03:40:50 vasta tsitaadiga

On see serveritesse saamine fixitud/fix tulekul?
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 25.03.2014 08:35:00 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
On see serveritesse saamine fixitud/fix tulekul?

Korras pidavat olema.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 25.03.2014 10:10:21 vasta tsitaadiga

Zombid on täiesti hulluks tehtud icon_biggrin.gif Kuna mul kirvest polnud hakkasin neile paugutama M4-ga suure airfieldi telkide juures. Ja järsku tekkis tunne nagu kogu mapi zombid oleks peale hakanud jooksma. Sain lõpuks kuskile redeliga putkasse üles. Peale seda kui mingi 15 zombit maha oli löönud. Kui sinna üles sain passisin seal pisut aega ja järsku mittemillestki ilma et oleks kukkunud või midagi murdus mul jalaluu. Ei jäänudki muud üle kui läksin alla ja võitlesin viimse veretilgani all oleva umbes 10 zombi vastu kuniks lõpuks tuli kiri et you are dead.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
TauC
HV Guru
TauC

sõnum 25.03.2014 11:25:42 vasta tsitaadiga

in-sane kirjutas:
Zombid on täiesti hulluks tehtud icon_biggrin.gif Kuna mul kirvest polnud hakkasin neile paugutama M4-ga suure airfieldi telkide juures. Ja järsku tekkis tunne nagu kogu mapi zombid oleks peale hakanud jooksma. Sain lõpuks kuskile redeliga putkasse üles. Peale seda kui mingi 15 zombit maha oli löönud. Kui sinna üles sain passisin seal pisut aega ja järsku mittemillestki ilma et oleks kukkunud või midagi murdus mul jalaluu. Ei jäänudki muud üle kui läksin alla ja võitlesin viimse veretilgani all oleva umbes 10 zombi vastu kuniks lõpuks tuli kiri et you are dead.

Panin eile sama asja tähele. Jooksevad kiiremini, on agressiivsemad, vahepeal ei ole ühtegi näha ja siis ei kuskilt tulevad kolmekesi korraga peale. Mulle isiklikult see uuendus ei meeldi, zombied võiksid rohkem passiivsemad olla.
Kommentaarid: 328 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 272
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 25.03.2014 12:34:00 vasta tsitaadiga

just parem, see siiski survival mäng, mitte PvP.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.03.2014 12:37:13 vasta tsitaadiga

Kas mingeid serveri rauale viitavaid nõudeid ka kuskil on hõigatud? Kas me oma chesm6mmi serverisse saame standalone ka jooksma panna tulevikus yldse?
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 25.03.2014 13:25:37 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Kas mingeid serveri rauale viitavaid nõudeid ka kuskil on hõigatud? Kas me oma chesm6mmi serverisse saame standalone ka jooksma panna tulevikus yldse?

Millised tema serveri näitajad on?

Iseenesest pole kallis ka kamba pealt hostida, DayZ mängijaid siin üpriski palju ju.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 25.03.2014 13:28:10 vasta tsitaadiga

Mis see maksab?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 25.03.2014 13:36:26 vasta tsitaadiga

1.50 per slot, min 30 slotti

sõltuvalt pakkujast, odavaim peaks 40€ olema

viimati muutis Leinö 25.03.2014 13:36:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 25.03.2014 13:36:35 vasta tsitaadiga

Hetkel on ~60€ kuu, mis võib esialgselt küll kallina tunduda, kuid kamba peale midagi väga erilist pole. Näiteks 10 mehe peale 6€, 15 mehe peale 4€, jne.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.03.2014 13:56:15 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:

Millised tema serveri näitajad on?

Iseenesest pole kallis ka kamba pealt hostida, DayZ mängijaid siin üpriski palju ju.

Modi teemas vist esimeses postis äkki on meie serveri conf ka kirjas...
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 25.03.2014 14:09:24 vasta tsitaadiga

Ma leian, et hetkel täiesti mõttetu serverit sebida. Ja ma usun, et hetke konfiga hostib kenasti, kui asi kunagi nii kaugele jõuab, et ise hostida saab..
DayZ mod serveri andmed (võimalik, et midagi on muutunud):
Intel 3570 @ 3.8Ghz
8GB DDR3 1333mhz
120GB Kingston HyperX SSD
480W PSU
MSI H77MA-G43
Allikas: http://dayz.kriba.ee/index.php/topic,483.0.html

Diesel157
HV veteran

sõnum 25.03.2014 14:15:15 vasta tsitaadiga

2014 ei tule veel mingeid serverid. Servud tulevad kas valmis mängule või beta lõpukanti, kui kõik juba suuresti paigas on.
Hindade mõttes kõige hullem pole jah, kui kambapeale laduda oleks suht tühine summa. Muidugi peab arvestama, et me vist 40 venda kokku ei saaks, muidugi mingi ~€1.5 nägu oleks väga taskukohane küll, jätad 1 limonaadi ostmata ja mängid terve kuu. Mul juba eile mõte liikus selles suunas õhtul icon_biggrin.gif.
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 25.03.2014 14:34:52 vasta tsitaadiga

Server täitsa olemas ja tiksub jah ja ootab SA-d =) Hetkel vana DayZ Overwatchi server sai tõstetud miskise tavakettapeale ümber ja SA jaoks ootab puhta installiga süsteem SSD peal tema väljatulekut pikkisilmi ... Vahe selles et server jookseb virtualiseeritult nüüd ja on 16gb mälu ja 2x120gb ssd + 2x4TB tavakettad plus miskine 320gb ketas kus overwatch hetkel peal, niiet servereid saaks jooksutada seal hetkel mitmeid, masinal hetkel jaksu üle veel küllaga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 25.03.2014 15:32:56 vasta tsitaadiga

Mida see tähendab, et server "ootab dayz sa-d?" icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 25.03.2014 16:00:46 vasta tsitaadiga

ootab dedicated serveri väljatulekut või mis osa arusaamatu oli? Et see ssd kuspeal ennem istus meie dayz server istub nüüd tava ketta peal ja ssd peal kus ta ennem oli on puhta installiga ja ootab kuni dedicated serveri failid välja lastakse et saaks selle käima ajada sealt.. SA all mõtlen siis standalone dayz...
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 28.03.2014 00:12:21 vasta tsitaadiga

Hei.

Anderi[EST] ja Visa Hing [ EST ] otsivad enda tiimi lisa. Hetkel oleme mõlemad fully geared Mosinitega ja mostly tiirutame rannaäärsetes linnades. Vahetpole kas oled algaja või experienced survivor. Lisa @ STEAM.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 66, 67, 68  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.