Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 66, 67, 68  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tatslinkov
HV vaatleja

sõnum 18.03.2014 17:17:30 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Kuradi karu pepu, istun Chapas maja katusel murtud jalgadega ja ilma toiduta icon_biggrin.gif. HELP!!!!!!!!
-edit roomasin haiglasse, morphine netu icon_rolleyes.gif

mis su steami id on?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Diesel157
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.03.2014 22:17:40 vasta tsitaadiga

tatslinkov kirjutas:
Diesel157 kirjutas:
Kuradi karu pepu, istun Chapas maja katusel murtud jalgadega ja ilma toiduta icon_biggrin.gif. HELP!!!!!!!!
-edit roomasin haiglasse, morphine netu icon_rolleyes.gif

mis su steami id on?

Igal pool Diesel157 icon_biggrin.gif
Tänud! korras
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 18.03.2014 22:34:48 vasta tsitaadiga

new shit incoming:
http://dayzdev.tumblr.com/post/79960438354/weekly-report-a-step-into-survival
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 19.03.2014 09:06:11 vasta tsitaadiga

See tulel süüa tegemine tundub suts mõttetu, kui külm toit ajab asja samamoodi ära. Või soe toit täidab kõhtu paremini/kauemaks? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 19.03.2014 10:17:15 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
See tulel süüa tegemine tundub suts mõttetu, kui külm toit ajab asja samamoodi ära. Või soe toit täidab kõhtu paremini/kauemaks? icon_biggrin.gif

Ilmselt toidab paremini ja on ohutum - läbiküpsetatud liha on ju suts ohutum, kui toores icon_razz.gif

Diesel157
HV veteran

sõnum 19.03.2014 12:07:11 vasta tsitaadiga

Huvitav, kuna siis cookima hakata saab ka 2022? icon_biggrin.gif
tagasi üles
tatslinkov
HV vaatleja

sõnum 19.03.2014 14:52:13 vasta tsitaadiga

Rolling Update Rev - 0.42.116181
Spoiler Spoiler Spoiler

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/180792-rolling-update-rev-042116181/
tagasi üles
Max Powers

sõnum 19.03.2014 22:38:39 vasta tsitaadiga

Zombisid on küll kõvasti lisatud. Kahju, et nad ikka läbi seina tulevad
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
WAUZZZ
HV kasutaja
WAUZZZ

sõnum 21.03.2014 12:27:03 vasta tsitaadiga

Täna, viimase tunni jooksul, on mind kaks korda KoS-itud. Mõlemal juhul olin vaevu relvastatud (korra kirves ja korra amphibius s ilma salveta ning moonata mosin; mõlemad kotis-seljal). Siinkohal tervitaks siis siis seda Eesti lipuga (tõenäoliselt - neli inimest serveris, kolm neist eestlased) hardcore mängijat, kes oma M4-ga on ülimalt trigger happy. Mõrule meelele tõi vähemalt natukene leevendust, et minu esimese laiba juures oli tühi 60-ne salv, tol korral oli meie vahemaa nii 20-30m. icon_lol.gif
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.03.2014 13:07:52 vasta tsitaadiga

WAUZZZ kirjutas:
Täna, viimase tunni jooksul, on mind kaks korda KoS-itud. Mõlemal juhul olin vaevu relvastatud (korra kirves ja korra amphibius s ilma salveta ning moonata mosin; mõlemad kotis-seljal). Siinkohal tervitaks siis siis seda Eesti lipuga (tõenäoliselt - neli inimest serveris, kolm neist eestlased) hardcore mängijat, kes oma M4-ga on ülimalt trigger happy. Mõrule meelele tõi vähemalt natukene leevendust, et minu esimese laiba juures oli tühi 60-ne salv, tol korral oli meie vahemaa nii 20-30m. icon_lol.gif

Kui aus olla, siis ma ei tunne sulle kaasa icon_razz.gif

Kui oleksin ise see teine mängija olnud, võibolla sind maha poleks koksanud... aga samas.... sul oli mosin (kust mina tean, et sul kuule pole), sul oli kirves... ja sa mängud PVP mängu. Ehk on võimalik ka see, et sa teed ise midagi valesti, kuigi ebaõnn pole välistatud. Päris ok varustus ~30 min mängimise kohta. Äkki jooksed liiga avarates kohtades ringi? Kus sa olid üldse, kuidas mängisid? Olid rannikul? Millises linnas? Milliseid hooneid külastasid?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
WAUZZZ
HV kasutaja
WAUZZZ

sõnum 21.03.2014 13:46:23 vasta tsitaadiga

Väljendasin üksnes frustratsiooni. icon_smile.gif Kuna praegu sõidukid puuduvad, jooksen ringi pool-idle'is. Klapid on peas ja näpp lauaarvuti klaviatuuril, et kasutaja jookseks, aga silmad valdavalt sülearvuti ekraanil. Väheste mängijatega serveris üldjuhul enese varjamisele tähelepanu ei pööra - mis tõenäosus on kedagi 200km^2 alal leida? Hommikustel aegadel on õnneks nänni leidmisega lihtne, just praegugi oli Elektro tuletõrjemajades püstoleid hulgim.

Esimene situatsioon oli järgnev: mosin seljal, püstol (üks kuul korraga salves) rinnal ning käed olid vabad. Jooksin eelmainitud viisil lõunast madalikule sõitnud laeva suunas. Üksäkki kostus klappidesse M4 kuulirahe, ehmatasin ja keerasin ümber joostes sikk-sakki. Seljataga kostis kuulirahe, aga veritsema ei hakanud. Parkisin end ühe konteineri taha ja rabasin oma nõrga ühelasulise püstoli välja, hetk hiljem saabus ka surm.
Teine situatsioon: "sündisin" Berezinos ja panin kohe NE lennujaama poole ajama, kirves oli lennujaama alal käes, et zombisid maha võtta. Jõudsin oma tegemistega ATC tornini, jooksin kirves käes treppidest üles, ükäkki vaatas vastu M4 ja silmapilk hiljem tühjendati veel mõni salv minu suunas.

Okei, teine situatsioon oli ehk põhjendatud, aga esimesel juhul oli ilmselge, et vastasel oli eelis ja mina agressiivne polnud (oleksin ju saanud moona olemasolul snaipida). Mosin või püstol vs M4 on lähivõitluses kesine.

[nutt ja hala]Mul on hetkel ligi 230h kaunteril, aga selle aja jooksul olen kohanud bantiite (käerauad jms) ühe korra ja sõbralikke mängijaid, kel oli võimalus mind maha nottida, võib lugeda kahe käe sõrmedel. Tülpimus kipub peale tulema, kuid mäng koosneb üksnes ubade korjamises ja ootamatus tulevalangus, mis päädib "You are dead" sõnumiga. Eriti tore on veel see, kui jõuan oma laibani ning minu varustus on kõik kenasti alles. Minu silmis seisneb DayZ edu just selles sandbox stiilis, mida mäng võimaldab, aga hetkel jääb mulje, et seda mängitakse aeglases Counter Strike stiilis. Fantaasiat jääb inimestel puudu.[/nutt ja hala]

Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.03.2014 13:47:56 vasta tsitaadiga

WAUZZZ ma arvan, et dayz ja idle/multitaskimine ei sobi kokku. Keskendu ainult mängule ja ole ettevaatlikum - ela sisse. Vast on lõbusam kogemus või liitu siin hvs mingite spetsialistidega icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 21.03.2014 14:41:20 vasta tsitaadiga

Kust hetkel odavalt Dayz saaks?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 21.03.2014 14:59:59 vasta tsitaadiga

äss kirjutas:
Kust hetkel odavalt Dayz saaks?

Kahjuks pole dayz kuskil soodsamalt, kui steamis näinud. Isegi ostsin endale täis hinnaga icon_rolleyes.gif .
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 21.03.2014 18:33:38 vasta tsitaadiga

Diesel157, Võtsin ära kah. Steamis Zlangemon thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 21.03.2014 18:52:45 vasta tsitaadiga

WAUZZZ kirjutas:
Väljendasin üksnes frustratsiooni. icon_smile.gif Kuna praegu sõidukid puuduvad, jooksen ringi pool-idle'is. Klapid on peas ja näpp lauaarvuti klaviatuuril, et kasutaja jookseks, aga silmad valdavalt sülearvuti ekraanil. Väheste mängijatega serveris üldjuhul enese varjamisele tähelepanu ei pööra - mis tõenäosus on kedagi 200km^2 alal leida? Hommikustel aegadel on õnneks nänni leidmisega lihtne, just praegugi oli Elektro tuletõrjemajades püstoleid hulgim.

Esimene situatsioon oli järgnev: mosin seljal, püstol (üks kuul korraga salves) rinnal ning käed olid vabad. Jooksin eelmainitud viisil lõunast madalikule sõitnud laeva suunas. Üksäkki kostus klappidesse M4 kuulirahe, ehmatasin ja keerasin ümber joostes sikk-sakki. Seljataga kostis kuulirahe, aga veritsema ei hakanud. Parkisin end ühe konteineri taha ja rabasin oma nõrga ühelasulise püstoli välja, hetk hiljem saabus ka surm.
Teine situatsioon: "sündisin" Berezinos ja panin kohe NE lennujaama poole ajama, kirves oli lennujaama alal käes, et zombisid maha võtta. Jõudsin oma tegemistega ATC tornini, jooksin kirves käes treppidest üles, ükäkki vaatas vastu M4 ja silmapilk hiljem tühjendati veel mõni salv minu suunas.

Okei, teine situatsioon oli ehk põhjendatud, aga esimesel juhul oli ilmselge, et vastasel oli eelis ja mina agressiivne polnud (oleksin ju saanud moona olemasolul snaipida). Mosin või püstol vs M4 on lähivõitluses kesine.

[nutt ja hala]Mul on hetkel ligi 230h kaunteril, aga selle aja jooksul olen kohanud bantiite (käerauad jms) ühe korra ja sõbralikke mängijaid, kel oli võimalus mind maha nottida, võib lugeda kahe käe sõrmedel. Tülpimus kipub peale tulema, kuid mäng koosneb üksnes ubade korjamises ja ootamatus tulevalangus, mis päädib "You are dead" sõnumiga. Eriti tore on veel see, kui jõuan oma laibani ning minu varustus on kõik kenasti alles. Minu silmis seisneb DayZ edu just selles sandbox stiilis, mida mäng võimaldab, aga hetkel jääb mulje, et seda mängitakse aeglases Counter Strike stiilis. Fantaasiat jääb inimestel puudu.[/nutt ja hala]

ela sisse nagu mainitud ja sea omale mingit eesm2rgid. ole ettevaatlik ja proovi inimestega kohtuda kuidagi paremas seisus kui lihtsalt kirvega otsa joostes.

olen küll SAd veel v2he m2nginud kuid selle ajaga mis on, olen suutnud sisse elada ning k6ik kohtumised on siiani l6ppenud v2hemalt minul eluga p22sedes. m2ngin p6hiliselt nii, et panen m6ne hea meeleolu loo taustaks vaikselt m2ngima ja keskendun puhtalt oma tegevusele.

eks see elluj22mine ongi suhteliselt suures osas toidu ja joogi otsimine. selles osas on see hea survival simulator. nagu matkamine. k6igile muidugi matkamine ei sobi, eriti oludes kus sind v6idakse 2ra tappa suvaliste inimeste poolt.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 21.03.2014 19:11:53 vasta tsitaadiga

Peale viimast patchi graafiline perf läks suurepäraseks. Enne läägas kui kurat HD7990- ga. Küll aga on mängimine täiesti võimatu. Ei saa serveritesse + kui saad siis ei saa mittemidagi teha või siis võtab iga interaction rämedalt aega ja lõpuks saad kinga. Kellelgi veel sama jama?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 21.03.2014 19:21:37 vasta tsitaadiga

in-sane kirjutas:
Peale viimast patchi graafiline perf läks suurepäraseks. Enne läägas kui kurat HD7990- ga. Küll aga on mängimine täiesti võimatu. Ei saa serveritesse + kui saad siis ei saa mittemidagi teha või siis võtab iga interaction rämedalt aega ja lõpuks saad kinga. Kellelgi veel sama jama?
Jup, juba tükk aega.... . Ei saa serverisse(ei vaheta relva jne jne), kõik venib(mängus ise läggi pole), mingi aeg viskab lampi välja serverist.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 21.03.2014 20:13:59 vasta tsitaadiga

Jah, graafika on nüüd ilusam, aga mängida ei saa
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 21.03.2014 21:23:46 vasta tsitaadiga

rocket:
tsitaat:
Fix for severe lag/desync issue is in experimental now. We will test overnight and consider stable rollout Saturday (discussing with GSPs)

dayzcomic:
http://dayzofbeingdead.tumblr.com/image/78502243487
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.03.2014 03:09:32 vasta tsitaadiga

Kus härrad mängivad ka? On mõni kindel server? Uuel nädalal saab uus videokaart sisse ning saab mängida, kuid üksi väga ringi kolada ei viitsi.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 22.03.2014 11:13:01 vasta tsitaadiga

Kindlat servut enam ei ole, ära kadunud omajagu neid hiljuti. Ise lasen regulari, otsin juba pikemat aega stabiilset mängukaaslast suhteliselt tulutult, koos on ikka lõbusam kõndida ju icon_lol.gif . Igatahes kel huvi lisagu steami Diesel157. Pean ka ära mainima, et sellest steami grupist mulle küll mingit kasu pole tulnud, ei saa kuidagi teiste mängu joinida... .
tagasi üles
tatslinkov
HV vaatleja

sõnum 22.03.2014 11:49:29 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Kindlat servut enam ei ole, ära kadunud omajagu neid hiljuti. Ise lasen regulari, otsin juba pikemat aega stabiilset mängukaaslast suhteliselt tulutult, koos on ikka lõbusam kõndida ju icon_lol.gif . Igatahes kel huvi lisagu steami Diesel157. Pean ka ära mainima, et sellest steami grupist mulle küll mingit kasu pole tulnud, ei saa kuidagi teiste mängu joinida... .

Kuidas ei ole, tõin sulle ju morfiini :d Selleks, et mängu saaks ühineda tuleb ikka friendlisti lisada. Paljude ei viitsi vigase mängu tõttu mängukogemust enda jaoks rikkuda ja ootavad kuni asi natuke stabiilsem.
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

sõnum 22.03.2014 12:45:41 vasta tsitaadiga

Aap, vabandan icon_redface.gif , ei tulnud meelde kirjutamise hetkel icon_lol.gif . Eih, mul mingi kamm nende serveritega, pärast patchi läks ikka täitsa peese. Kas jääb "waiting for host" vms, "server not responding" jne jne jne. thumbs_down.gif

-edit
Igatahes mina kobistan mängu, kel huvi võib liituda icon_biggrin.gif.

-edit2

Nomh, nii palju siis sellest, ei saa "please wait..." sildist edasi, juba 10+ servut proovitud icon_neutral.gif .

-edit3

Leidsin lõpuks servu kuhu ligi sain, ainult et suht tühi teine icon_biggrin.gif.
tagasi üles
Kapitan
Kaevur
Kapitan

sõnum 23.03.2014 00:46:05 vasta tsitaadiga

Diesel157 kirjutas:
Aap, vabandan icon_redface.gif , ei tulnud meelde kirjutamise hetkel icon_lol.gif . Eih, mul mingi kamm nende serveritega, pärast patchi läks ikka täitsa peese. Kas jääb "waiting for host" vms, "server not responding" jne jne jne. thumbs_down.gif

-edit
Igatahes mina kobistan mängu, kel huvi võib liituda icon_biggrin.gif.

-edit2

Nomh, nii palju siis sellest, ei saa "please wait..." sildist edasi, juba 10+ servut proovitud icon_neutral.gif .

-edit3

Leidsin lõpuks servu kuhu ligi sain, ainult et suht tühi teine icon_biggrin.gif.

Sama siin. Minu arst on vale mänge alphas raha eest välja lasta. Paraku on see viimase aja trend. Sain omad vitsad kätte selle mängu näol ja olen edaspidi ettevaatlikum.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 66, 67, 68  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.