LaC3rtosus, mis neid enam bottida, raamatuid oleks tulnud osta enne viimast patchi. Nüüd on juba hilja. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
High-Q, thx infi eest võtsin oma laisa <b>piix</b> ja vedasi eile mängu, et osta mõned raamatud... nüüd on mingi 300,000 Demonic Essencit sellepeale terve Diablo III elu mõtlema ei pea vähemalt.
Kas ma saan õieti aru, et relvadele enam CD ei rolli, samuti pole ringidel ja ammudel võimalik enam AS, CC, CD rolli saada?
peaks rollima küll aga affixi piirväärtused on kukkunud. Crit chance vist jäi samaks. attack speed ja crit damage on umbkaudu poole võrra maha tõmmatud vms.
See minu enda mõnignaste droppide põhjal tehtud oletus, võid googeldada täpsema tulemuse jaoks.
Algul vaatasin, et kuidas siis niimoodi mängida saab, ww barb ei tööta ja puha, aga siis kõpitsesin natuke siit ja natuke sealt ja sai täitsa pädev barb tehtud
http://eu.battle.net/d3/en/profile/thargun-2145/hero/6569655
statsid ei ole õiged sest ei näita para punkte, hetkel 131 level, 306k dps, torment 3 on sihke easymode praegust, kõrgemad tormentid tahavad vähe kõvemat dpsi
Asjade vahetus/müük võiks kauem kui 2h lubatud olla.
Miski 12h-24h oleks paras.
Eile kukkus päris kena relv aga mul polnud keset madinat tõesti aega uurida kas ja kuidas see mulle endale sobiks.
Pärast selgus et DPS drop oleks siiski liiga palju olnud.
Üks party liige oli huvitatud aga siis tegid kõik väikse puhkepausi ja jäigi lõpuks see mulle kätte kuna pärast kedagi on-lines õigeaegselt polnud. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
On keegi infot näinud, et mis saab expansioniga craft materjalidest, et kas lev70 peal on uued. Ehk siis kas on mõtet praegu kogu leitav sodi juppideks lasta ja hoida asju, või proovida craftida, et praegu parem gear saada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.