Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
thargun
Kreisi kasutaja
|
18.01.2014 19:22:42
|
|
|
Kusjuures enam ei ole nagu kindel, vanillat olen mingi 1000+ tundi lasknud, ei ole kindel et see lisa 1 act ja 10 levelit on väärt 26 euri, 26 eurtsiga saab ka muid lõbusaid asju teha
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
18.01.2014 21:04:00
|
|
|
thargun kirjutas: |
Kusjuures enam ei ole nagu kindel, vanillat olen mingi 1000+ tundi lasknud, ei ole kindel et see lisa 1 act ja 10 levelit on väärt 26 euri, 26 eurtsiga saab ka muid lõbusaid asju teha  |
This.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
19.01.2014 11:47:46
|
|
|
paar asja on: oma "muudatustega" (kohustuslikud, sest online-only mäng) on blizzard muutnud "vanilla" selliseks, et see on juba eos poolik. "bargain bin" alustajale tore ajaviitmine paarikümneks tunniks, aga see on ka kõik. offline klassi sisu online mängus. endgame'i leve l60-l pole. kõik algab peale 70-t.
küll aga avastatakse iga aeg uusi "võimalusi" (või auke või "working not as intended") PTR/RoS-is.
uus hype on wizardi IAS megaboost, mis hakkas tööle alates viimasest patchist.
peale patchi oskavad wizardi mirror imaged (MI) castida teatud skille, mis on sinu skillbaril, mis küll damaget ei tee, aga muud mõjud on kõik olemas. üks selleks on slow time bubble eriti oma "strech time" funktsiooniga (oli vist +10% IAS). Eriliseks teeb selle see, et strech time mullid stackivad, seega isegi 2 mirror imagega (default) ja sinu ST castiga on hopsti 3x10% Attack speed boost olemas. Senised kogemused näidanud, et nii kui sa MI-d castid, nii tulevad max 1sec jooksul ka need mullid. Rohkem kui frenzy shrine. Lisaks veel ka see muudatus, et MI bubbled kestavad 15 seki.
Küll aga on olemas 5 MI-i variant ehk siis 6x10% IAS.
Aga see pole veel kõik: illusionist passivega, kui sa saad sisse üle 15% oma eludest damaget, siis MI ja ST cooldown resetitakse ja saad sa castida uuesti. Tere tulemast 10+ bubblet.
Mina olen saanud üle 5,0 APS-i
Aga ka see pole veel kõik: on olemas üks wizardi müts, mis lubab castida MI-d, kui üks sinu MI-st sureb..
mõned screenshotid on näidanud 20+ Strech Time stacki.
Munga Sweeping Wind cycloned spawnisid lihtsalt nii kiiresti, et kogu mäng hakkas rämedalt läägima.
sünergia missugune
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
caur
HV kasutaja

|
18.02.2014 16:10:36
|
|
|
Viie nädala pärast - RoS
Kes kätt pulsil hoidnud - ega Exp pakettide osas muudatusi pole tehtud? Mingeid uusi vidinaid erinevatele pakettidele lisatud vms?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
18.02.2014 20:00:15
|
|
|
Ei mõista, miks patch 2.0 üldse PTRi visati ja üles haibiti. Lisaosa on nii lähedal, et näiteks mul on sellest patchist täiesti ükskõik. Lõputud PTRi uuendused, mis on kõik mõttetud, sest live'is ei toimu midagi.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
FatCat
HV kasutaja

|
19.02.2014 02:52:26
|
|
|
Sain kasutaja tagasi tänu diablo suppordile, avastasin, et ühel characteril on gold find 370%
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janek99
HV kasutaja

|
19.02.2014 10:30:22
|
|
|
s4nder kirjutas: |
Ei mõista, miks patch 2.0 üldse PTRi visati ja üles haibiti. Lisaosa on nii lähedal, et näiteks mul on sellest patchist täiesti ükskõik. Lõputud PTRi uuendused, mis on kõik mõttetud, sest live'is ei toimu midagi. |
See jääb nendele kes RoS ei osta, muud midagi.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
19.02.2014 13:17:48
|
|
|
minu kogemus PTR uhamisest.
on palju häid asju, kindlasti, aga kõige hullem on see, et alguses tuldi hurraa-ga välja, hõisati igasugu featuure ja siis hakati alles kärpima (tõenäoliselt seetõttu, et õigeks ajaks valmis ei saa ja lihtsam scrapida).
mulle jääbki selline tunne, et taheti kõike paremat, aga tuli välja kehvake nagu alati. Tegelik lisaväärtus on väike ja üldjuhul on ainult käe ühest taskust teise pistmine.
kõige hullem on neile, kes RoSi ei osta, aga ikka tahaksid edasi mängida. Need said valusalt tünni. Vanilla 2.0 on ainult single player stoori läbimängimiseks, mingit muud pointi seal enam ei ole. Ja vana töötav süsteem tehti katki ka.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
19.02.2014 17:42:30
|
|
|
High-Q kirjutas: |
minu kogemus PTR uhamisest.
on palju häid asju, kindlasti, aga kõige hullem on see, et alguses tuldi hurraa-ga välja, hõisati igasugu featuure ja siis hakati alles kärpima (tõenäoliselt seetõttu, et õigeks ajaks valmis ei saa ja lihtsam scrapida).
mulle jääbki selline tunne, et taheti kõike paremat, aga tuli välja kehvake nagu alati. Tegelik lisaväärtus on väike ja üldjuhul on ainult käe ühest taskust teise pistmine.
kõige hullem on neile, kes RoSi ei osta, aga ikka tahaksid edasi mängida. Need said valusalt tünni. Vanilla 2.0 on ainult single player stoori läbimängimiseks, mingit muud pointi seal enam ei ole. Ja vana töötav süsteem tehti katki ka. |
No seda ma arvasingi, et ma võin oma vana D3 karbi ahju panna kui expansionit osta ei kavatse
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
19.02.2014 20:48:28
|
|
|
nii ja naa. just puht casual mängu puhul, kus põhiline stoori läbimängimine ja ise endale kraami selga ajamine, siis praegune süsteem on väga hea. skillid on ka päris mõistlikult varieeruvad. legendary geari leiab kergelt ja need dropivad ka madalatel levelitel, craftimine on täitsa asjalik ja ka see töötab väga hästi madalatel levelitel.
ses mõttes alustajale on uus 2.0 tunduvalt parem, muidu oli väga tavaline pea ees vastu seina eriti just hell raskusastmes, kui polnud võtta AH-st -level requirement relvasid. isegi nightmare act3 oli self-founderitele paras pähkel, nüüd on vähemalt mõistlikult mängitav, eriti kui hoida raskusastet mõistlikul tasemel (normal/hard).
küll aga ma ei kujuta ette, kuidas selffounder peaks kõrget tormenti nühkima. selffound geariga (isegi täis legendaryd) üle 150k deepsu saada on pähkel ja ei taha ettegi kujutada, palju peab ise flawless geme leidma, et isegi ühe radiant star emeraldi teha.
lisaks, ühtegi gemi plani pole ma leidnud (ma ei tea, kas on vaja).
ma ise tegin ühe SC venna expertiga "ausalt" 60-ni (ok, suht ausalt, st oma hellfire ring ja 1 star ruby oli võtta, aga kogu muu kola oli ise leitud) ja praegu on üks HC wizard pooleli (hardiga mängin). Väga mõistlik pace. Kiiresti saab leveldatud ja ei ole sellist venitamist. expertiga saab 1 normaalse playthrouga level 60-ks, ei pea sama asja mitu korda nühkima, mis omakorda teeb lahti masteri (act 4 lõpetamine) ja tormenti (level 60 saamine).
küll aga on leveldamise exploitimine jube lihtne. kutsuti mind, level 1 characteri, level 70 tormenti. mis juhtus?`5 sekundiga olin levle 18, mäng läägas, sest ei suutnud leveleid kokku arvutada ja alla 2 minutiga olin 60 (ptr-is ma rohkem ei saanud). Paari trashmob packiga sain 60 täis.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kasutaja-
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
23.02.2014 01:05:38
|
|
|
Kunagi vb 5 euroga võtaks diablo 3 küll, aga ega niipea see hind sinna ei kuku Seniks diablo 2
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.02.2014 10:47:40
|
|
|
Loot 2.0 on homme lives.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.02.2014 19:40:13
|
|
|
suure tõenäosusega siis viimased tunnid veel praeguse patchi võlusid tunda.
kes veel asjaga kursis ei ole, aga tahab pisut kergemalt muutusi üle elada, siis üks eriline soovitus (kehtivad praeguse uue patchi jaoks ja kuni level 60):
koguge natuke craftimismaterjale.
2.0 toob pea täielikult muudetud masterjalisüsteemi. Kuna kaovad ära normal-nightmare-hell-inferno süsteem ja asendub lihtsalt normal-hard-expert-master-torment(1-6) süsteemiga, siis kaovad ka vana süsteemi raskusastme materjalid. süsteem on nüüd selline:
a) kõik tomed, paged, bookid muutuvad automaatselt Demonic Essenceteks (olemasoleved DE-d jäävad nagu on).
b) kõik kollaste salvage jupid nagu hoofsid, lizard eyed jms muutuvad automaatselt iridescent tearideks
c) kõik essenced, sõltumata raskusastmest, muutuvad automaatselt exquisite essenceteks.
d) brimstoned jäävab alles nagu on
e) lisandunud on valgete juppide salvagest tekivad common debris'd.
kuna eriti A, C ja E juppide leidmine on väga tüütu (geari arv on suht väike, siniseid ja DE-sid on üldse vähe ja valgeid saab enamvähem ainult teatud kohtadest), siis oleks kasulik koguda vähemalt 1000-kond tomesi (lähevad DE-ks) ja paar tuhat essencet (sõltumata raskusastmest).
Uues patchis vendorilt ostetud juppe salvageda ei saa, küll aga saab praegu 1.0.8 vendorilt ostetud juppe salvageda (katsetasin PTR üsna hilises faasis, töötas).
siit ka "cheat" soovitus: ostke praegu (seni kuni 1.0.8 veel elab) suvaliselt vendorilt vähemalt stashitäis valgeid vöid. need on väga odavad ja võtavad vähe ruumi. 150-200 tükki oleks isegi soovitav. Muidu on neid valgeid jube tüütu eraldi farmida. Lihtsalt võtke kasvõi tühja stashiga mingi low-level char või alt (või paar), pange suvaline quest ja otsige vendor, kes müüb valgeid vöösid. kui pole, siis reset game ja proovige uuesti. 5-10 katsega peaks saama.
Brimstone ja tearse väga palju vaja ei lähe üldjuhul.
Kuna materjalid on minu teada Bound-on-Account, siis peale patchi tulekut craftmatse juurde AH-st osta ei saa, seega vaja praegu teha.
PS
kes wizardiga mängib, siis ostke kiiresti endale apociga jupid. Hiljem neid enam ei saa ja apocit on tunduvalt vähendatud (max 4!). Võibolla RoS-is level 70 või nii juures vahetate ära või leiate vahepeal mingi eriti karmi source'i, aga muidu võib elu keeruliseks minna.
Headeks kandidaatideks on näiteks CC storm crow ja Oculused (head oculused on näiteks siin (minu kollektsioon) http://imgur.com/SNa8JSL).
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
25.02.2014 20:29:24
|
|
|
Tuleb siis kasutajalt tolm maha pühkida ja pelada vähe. Pool aastat pole lahti teinud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.02.2014 21:38:24
|
|
|
Need, kes on tiba kõrgemat klassi paragonid, ärge siis ehmatage, kui teie deeps/elud kõvasti väiksemad on.
nimelt kaovad kõik paragoniga saadud lisastatid (+3 mainstat, +2 vit, +1 teised statid) ning MF/GF. MF sai eriti reipi, sest enam MF ei dropi, paragon või ükski raskusaste seda ei anna. Seega ainus on legacy gear.
Uue v2.0 paragoniga peab uuesti statpointe määrama, ärge siis seda ka unustage.
muudatuste quick look:
http://imgur.com/a/bslFh
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
26.02.2014 20:40:11
|
|
|
Uus päts on täitsa ok, tegin testiks 20 min ja sain juba peaaegu upgrade oma olemasolevale gearile, mida ennem oli võimatu saada, võisid 1000h taga ajada ja paremat ikka ei saanud
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
viimati muutis Taavi© 26.02.2014 21:39:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
26.02.2014 20:57:18
|
|
|
Kas level 61+ levelid tulevad koos ROS'iga?
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
26.02.2014 21:08:04
|
|
|
Ma ei saa mitte midagi aru , kas mul on ka midagi oodata kui olen ühe tegelasega lõpuni ära teinud ja leveliks on 31. Rohkem pole viitsinud mängida.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
26.02.2014 22:08:25
|
|
|
lükkasin ka esimest korda uue patchiga käima, et uurida mis see uus loot süst. toob. esimese 5 min. jooksul kukkus demon skin plan. kerge 50 mil. kohe juures alustuseks
_________________ ツ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
26.02.2014 23:46:44
|
|
|
Proovisin ka uut patchi - vana build on täiesti kasutu
PTR-i mehed, kas praeguseks on mingeid asjalikke wizardi builde ka välja koorunud?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.02.2014 01:13:37
|
|
|
High-Q, thx infi eest võtsin oma laisa perse ja vedasi eile mängu, et osta mõned raamatud... nüüd on mingi 300,000 Demonic Essencit sellepeale terve Diablo III elu mõtlema ei pea vähemalt.
edit: lol, enam ei saa AH-s Critical Hit Damage järgi itemeid otsida
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
T-MAC
HV vaatleja
|
27.02.2014 10:30:55
|
|
|
Infoks, kuna 2.0.1 pätsiga tulid ka klannid ja communityd, siis on olemas selline community nagu "Eestlased Diablos", kuhu võiks koondada eestlased Diablo teemal juttu puhuma ja gruppe leidma jne.
PS! Saad olla ainult ühes klannis, aga mitmes communitys korraga.
_________________ Xbox Live Gamertag: Tiimik |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
27.02.2014 14:32:36
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
High-Q, thx infi eest võtsin oma laisa <b>piix</b> ja vedasi eile mängu, et osta mõned raamatud... nüüd on mingi 300,000 Demonic Essencit sellepeale terve Diablo III elu mõtlema ei pea vähemalt.
edit: lol, enam ei saa AH-s Critical Hit Damage järgi itemeid otsida
 |
Tee eliitklubile õpetus kuidas Demonic Essenceid Diablo III-s bottida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|