Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 516, 517, 518 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.01.2014 19:22:42 vasta tsitaadiga

Kusjuures enam ei ole nagu kindel, vanillat olen mingi 1000+ tundi lasknud, ei ole kindel et see lisa 1 act ja 10 levelit on väärt 26 euri, 26 eurtsiga saab ka muid lõbusaid asju teha beer_yum.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 18.01.2014 21:04:00 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
Kusjuures enam ei ole nagu kindel, vanillat olen mingi 1000+ tundi lasknud, ei ole kindel et see lisa 1 act ja 10 levelit on väärt 26 euri, 26 eurtsiga saab ka muid lõbusaid asju teha beer_yum.gif

This.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 66
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 19.01.2014 11:47:46 vasta tsitaadiga

paar asja on: oma "muudatustega" (kohustuslikud, sest online-only mäng) on blizzard muutnud "vanilla" selliseks, et see on juba eos poolik. "bargain bin" alustajale tore ajaviitmine paarikümneks tunniks, aga see on ka kõik. offline klassi sisu online mängus. endgame'i leve l60-l pole. kõik algab peale 70-t.

küll aga avastatakse iga aeg uusi "võimalusi" (või auke või "working not as intended") PTR/RoS-is.
uus hype on wizardi IAS megaboost, mis hakkas tööle alates viimasest patchist.
peale patchi oskavad wizardi mirror imaged (MI) castida teatud skille, mis on sinu skillbaril, mis küll damaget ei tee, aga muud mõjud on kõik olemas. üks selleks on slow time bubble eriti oma "strech time" funktsiooniga (oli vist +10% IAS). Eriliseks teeb selle see, et strech time mullid stackivad, seega isegi 2 mirror imagega (default) ja sinu ST castiga on hopsti 3x10% Attack speed boost olemas. Senised kogemused näidanud, et nii kui sa MI-d castid, nii tulevad max 1sec jooksul ka need mullid. Rohkem kui frenzy shrine. Lisaks veel ka see muudatus, et MI bubbled kestavad 15 seki.
Küll aga on olemas 5 MI-i variant icon_wink.gif ehk siis 6x10% IAS.
Aga see pole veel kõik: illusionist passivega, kui sa saad sisse üle 15% oma eludest damaget, siis MI ja ST cooldown resetitakse ja saad sa castida uuesti. Tere tulemast 10+ bubblet.
Mina olen saanud üle 5,0 APS-i icon_lol.gif

Aga ka see pole veel kõik: on olemas üks wizardi müts, mis lubab castida MI-d, kui üks sinu MI-st sureb..
mõned screenshotid on näidanud 20+ icon_exclaim.gif icon_eek.gif Strech Time stacki.

Munga Sweeping Wind cycloned spawnisid lihtsalt nii kiiresti, et kogu mäng hakkas rämedalt läägima.

sünergia missugune
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
caur
HV kasutaja
caur

sõnum 18.02.2014 16:10:36 vasta tsitaadiga

Viie nädala pärast - RoS icon_cool.gif
Kes kätt pulsil hoidnud - ega Exp pakettide osas muudatusi pole tehtud? Mingeid uusi vidinaid erinevatele pakettidele lisatud vms?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 18.02.2014 20:00:15 vasta tsitaadiga

Ei mõista, miks patch 2.0 üldse PTRi visati ja üles haibiti. Lisaosa on nii lähedal, et näiteks mul on sellest patchist täiesti ükskõik. Lõputud PTRi uuendused, mis on kõik mõttetud, sest live'is ei toimu midagi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
FatCat
HV kasutaja
FatCat

sõnum 19.02.2014 02:52:26 vasta tsitaadiga

Sain kasutaja tagasi tänu diablo suppordile, avastasin, et ühel characteril on gold find 370% icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 19.02.2014 10:30:22 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
Ei mõista, miks patch 2.0 üldse PTRi visati ja üles haibiti. Lisaosa on nii lähedal, et näiteks mul on sellest patchist täiesti ükskõik. Lõputud PTRi uuendused, mis on kõik mõttetud, sest live'is ei toimu midagi.

See jääb nendele kes RoS ei osta, muud midagi.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 19.02.2014 13:17:48 vasta tsitaadiga

minu kogemus PTR uhamisest.
on palju häid asju, kindlasti, aga kõige hullem on see, et alguses tuldi hurraa-ga välja, hõisati igasugu featuure ja siis hakati alles kärpima (tõenäoliselt seetõttu, et õigeks ajaks valmis ei saa ja lihtsam scrapida).

mulle jääbki selline tunne, et taheti kõike paremat, aga tuli välja kehvake nagu alati. Tegelik lisaväärtus on väike ja üldjuhul on ainult käe ühest taskust teise pistmine.

kõige hullem on neile, kes RoSi ei osta, aga ikka tahaksid edasi mängida. Need said valusalt tünni. Vanilla 2.0 on ainult single player stoori läbimängimiseks, mingit muud pointi seal enam ei ole. Ja vana töötav süsteem tehti katki ka.
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

sõnum 19.02.2014 17:42:30 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
minu kogemus PTR uhamisest.
on palju häid asju, kindlasti, aga kõige hullem on see, et alguses tuldi hurraa-ga välja, hõisati igasugu featuure ja siis hakati alles kärpima (tõenäoliselt seetõttu, et õigeks ajaks valmis ei saa ja lihtsam scrapida).

mulle jääbki selline tunne, et taheti kõike paremat, aga tuli välja kehvake nagu alati. Tegelik lisaväärtus on väike ja üldjuhul on ainult käe ühest taskust teise pistmine.

kõige hullem on neile, kes RoSi ei osta, aga ikka tahaksid edasi mängida. Need said valusalt tünni. Vanilla 2.0 on ainult single player stoori läbimängimiseks, mingit muud pointi seal enam ei ole. Ja vana töötav süsteem tehti katki ka.

No seda ma arvasingi, et ma võin oma vana D3 karbi ahju panna kui expansionit osta ei kavatse icon_sad.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 19.02.2014 20:48:28 vasta tsitaadiga

nii ja naa. just puht casual mängu puhul, kus põhiline stoori läbimängimine ja ise endale kraami selga ajamine, siis praegune süsteem on väga hea. skillid on ka päris mõistlikult varieeruvad. legendary geari leiab kergelt ja need dropivad ka madalatel levelitel, craftimine on täitsa asjalik ja ka see töötab väga hästi madalatel levelitel.
ses mõttes alustajale on uus 2.0 tunduvalt parem, muidu oli väga tavaline pea ees vastu seina eriti just hell raskusastmes, kui polnud võtta AH-st -level requirement relvasid. isegi nightmare act3 oli self-founderitele paras pähkel, nüüd on vähemalt mõistlikult mängitav, eriti kui hoida raskusastet mõistlikul tasemel (normal/hard).
küll aga ma ei kujuta ette, kuidas selffounder peaks kõrget tormenti nühkima. selffound geariga (isegi täis legendaryd) üle 150k deepsu saada on pähkel ja ei taha ettegi kujutada, palju peab ise flawless geme leidma, et isegi ühe radiant star emeraldi teha.
lisaks, ühtegi gemi plani pole ma leidnud (ma ei tea, kas on vaja).

ma ise tegin ühe SC venna expertiga "ausalt" 60-ni (ok, suht ausalt, st oma hellfire ring ja 1 star ruby oli võtta, aga kogu muu kola oli ise leitud) ja praegu on üks HC wizard pooleli (hardiga mängin). Väga mõistlik pace. Kiiresti saab leveldatud ja ei ole sellist venitamist. expertiga saab 1 normaalse playthrouga level 60-ks, ei pea sama asja mitu korda nühkima, mis omakorda teeb lahti masteri (act 4 lõpetamine) ja tormenti (level 60 saamine).

küll aga on leveldamise exploitimine jube lihtne. kutsuti mind, level 1 characteri, level 70 tormenti. mis juhtus?`5 sekundiga olin levle 18, mäng läägas, sest ei suutnud leveleid kokku arvutada ja alla 2 minutiga olin 60 (ptr-is ma rohkem ei saanud). Paari trashmob packiga sain 60 täis.
tagasi üles
-kasutaja-
Kreisi kasutaja
-kasutaja-

sõnum 22.02.2014 22:40:35 vasta tsitaadiga

Striim beer_yum.gif thumbs_up.gif

http://www.twitch.tv/sandcastlestream
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 23.02.2014 01:05:38 vasta tsitaadiga

Kunagi vb 5 euroga võtaks diablo 3 küll, aga ega niipea see hind sinna ei kuku icon_razz.gif Seniks diablo 2 icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.02.2014 10:47:40 vasta tsitaadiga

Loot 2.0 on homme lives.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 25.02.2014 19:40:13 vasta tsitaadiga

suure tõenäosusega siis viimased tunnid veel praeguse patchi võlusid tunda.
kes veel asjaga kursis ei ole, aga tahab pisut kergemalt muutusi üle elada, siis üks eriline soovitus (kehtivad praeguse uue patchi jaoks ja kuni level 60):
koguge natuke craftimismaterjale.
2.0 toob pea täielikult muudetud masterjalisüsteemi. Kuna kaovad ära normal-nightmare-hell-inferno süsteem ja asendub lihtsalt normal-hard-expert-master-torment(1-6) süsteemiga, siis kaovad ka vana süsteemi raskusastme materjalid. süsteem on nüüd selline:
a) kõik tomed, paged, bookid muutuvad automaatselt Demonic Essenceteks (olemasoleved DE-d jäävad nagu on).
b) kõik kollaste salvage jupid nagu hoofsid, lizard eyed jms muutuvad automaatselt iridescent tearideks
c) kõik essenced, sõltumata raskusastmest, muutuvad automaatselt exquisite essenceteks.
d) brimstoned jäävab alles nagu on
e) lisandunud on valgete juppide salvagest tekivad common debris'd.

kuna eriti A, C ja E juppide leidmine on väga tüütu (geari arv on suht väike, siniseid ja DE-sid on üldse vähe ja valgeid saab enamvähem ainult teatud kohtadest), siis oleks kasulik koguda vähemalt 1000-kond tomesi (lähevad DE-ks) ja paar tuhat essencet (sõltumata raskusastmest).
Uues patchis vendorilt ostetud juppe salvageda ei saa, küll aga saab praegu 1.0.8 vendorilt ostetud juppe salvageda (katsetasin PTR üsna hilises faasis, töötas).
siit ka "cheat" soovitus: ostke praegu (seni kuni 1.0.8 veel elab) suvaliselt vendorilt vähemalt stashitäis valgeid vöid. need on väga odavad ja võtavad vähe ruumi. 150-200 tükki oleks isegi soovitav. Muidu on neid valgeid jube tüütu eraldi farmida. Lihtsalt võtke kasvõi tühja stashiga mingi low-level char või alt (või paar), pange suvaline quest ja otsige vendor, kes müüb valgeid vöösid. kui pole, siis reset game ja proovige uuesti. 5-10 katsega peaks saama.
Brimstone ja tearse väga palju vaja ei lähe üldjuhul.
Kuna materjalid on minu teada Bound-on-Account, siis peale patchi tulekut craftmatse juurde AH-st osta ei saa, seega vaja praegu teha.

PS
kes wizardiga mängib, siis ostke kiiresti endale apociga jupid. Hiljem neid enam ei saa ja apocit on tunduvalt vähendatud (max 4!). Võibolla RoS-is level 70 või nii juures vahetate ära või leiate vahepeal mingi eriti karmi source'i, aga muidu võib elu keeruliseks minna.
Headeks kandidaatideks on näiteks CC storm crow ja Oculused (head oculused on näiteks siin (minu kollektsioon) http://imgur.com/SNa8JSL).
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 25.02.2014 20:29:24 vasta tsitaadiga

Tuleb siis kasutajalt tolm maha pühkida ja pelada vähe. Pool aastat pole lahti teinud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 25.02.2014 21:38:24 vasta tsitaadiga

Need, kes on tiba kõrgemat klassi paragonid, ärge siis ehmatage, kui teie deeps/elud kõvasti väiksemad on.
nimelt kaovad kõik paragoniga saadud lisastatid (+3 mainstat, +2 vit, +1 teised statid) ning MF/GF. MF sai eriti reipi, sest enam MF ei dropi, paragon või ükski raskusaste seda ei anna. Seega ainus on legacy gear.
Uue v2.0 paragoniga peab uuesti statpointe määrama, ärge siis seda ka unustage.

muudatuste quick look:
http://imgur.com/a/bslFh
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 26.02.2014 20:40:11 vasta tsitaadiga

Uus päts on täitsa ok, tegin testiks 20 min ja sain juba peaaegu upgrade oma olemasolevale gearile, mida ennem oli võimatu saada, võisid 1000h taga ajada ja paremat ikka ei saanud icon_biggrin.gif

viimati muutis Taavi© 26.02.2014 21:39:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 1 :: 328
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 26.02.2014 20:57:18 vasta tsitaadiga

Kas level 61+ levelid tulevad koos ROS'iga?
pois11
HV Guru

sõnum 26.02.2014 21:08:04 vasta tsitaadiga

Ma ei saa mitte midagi aru icon_cry.gif , kas mul on ka midagi oodata kui olen ühe tegelasega lõpuni ära teinud ja leveliks on 31. Rohkem pole viitsinud mängida.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Hardi
HV veteran
Hardi

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 26.02.2014 22:08:25 vasta tsitaadiga

lükkasin ka esimest korda uue patchiga käima, et uurida mis see uus loot süst. toob. esimese 5 min. jooksul kukkus demon skin plan. kerge 50 mil. kohe juures alustuseks icon_biggrin.gif
Killer85
HV veteran

sõnum 26.02.2014 23:46:44 vasta tsitaadiga

Proovisin ka uut patchi - vana build on täiesti kasutu icon_biggrin.gif

PTR-i mehed, kas praeguseks on mingeid asjalikke wizardi builde ka välja koorunud?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 27.02.2014 00:16:57 vasta tsitaadiga

"minu" disintigrate põhine build:
pikem seletus siin: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11395909555

laksab väga valusalt. minu praeguse geariga 2M või enam eDPS-i konstantselt, paugust, lihtsalt nuppu all hoides ja aimides. noskill ftw.

hetke gear:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/highq-2314/hero/24850144
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.02.2014 01:13:37 vasta tsitaadiga

High-Q, thx infi eest icon_lol.gif võtsin oma laisa perse ja vedasi eile mängu, et osta mõned raamatud... nüüd on mingi 300,000 Demonic Essencit icon_lol.gif sellepeale terve Diablo III elu mõtlema ei pea vähemalt.

edit: lol, enam ei saa AH-s Critical Hit Damage järgi itemeid otsida icon_lol.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
T-MAC
HV vaatleja

sõnum 27.02.2014 10:30:55 vasta tsitaadiga

Infoks, kuna 2.0.1 pätsiga tulid ka klannid ja communityd, siis on olemas selline community nagu "Eestlased Diablos", kuhu võiks koondada eestlased Diablo teemal juttu puhuma ja gruppe leidma jne.

PS! Saad olla ainult ühes klannis, aga mitmes communitys korraga.

LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 27.02.2014 14:32:36 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
High-Q, thx infi eest icon_lol.gif võtsin oma laisa <b>piix</b> ja vedasi eile mängu, et osta mõned raamatud... nüüd on mingi 300,000 Demonic Essencit icon_lol.gif sellepeale terve Diablo III elu mõtlema ei pea vähemalt.

edit: lol, enam ei saa AH-s Critical Hit Damage järgi itemeid otsida icon_lol.gif

Tee eliitklubile õpetus kuidas Demonic Essenceid Diablo III-s bottida.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 516, 517, 518 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.