Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 08.02.2014 11:43:25 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
Kui hall, siis liiklust ei ole, kui sinine, siis liiklus on aktiivne. Vähemalt peaks nii olema

Peale KitKat uuendust ongi ainult hall. Varasemalt oli sinine ja noolekesed näitasid liiklust.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.02.2014 19:59:33 vasta tsitaadiga

Vajutades tahvlil 4.4 korral keskmist "nuppu" pikalt, tekib ekraanile poolring, üleval Google. Küsimus, kas see peabki selline mõtetult pooltühi olema või saab sinna kuidagi modi mingeid appe vms lisada?
Ja teine asi, kas 4.4 on telefoni on/off nuppu vajutades, ekraanil avamise/libistamise osa, ainult see Unlock võimalus nö nelja suunda? Või saab seda ka ise mudida, et panna nagu telefonil, ala unlock paremale, kaamera vasakule jne...
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2014 21:27:14 vasta tsitaadiga

see poolring on otsing, lükka nüüd näpp ülesse siis avab otsingu icon_wink.gif
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 09.02.2014 14:36:37 vasta tsitaadiga

Maleva kirjutas:
DVDRW kirjutas:
wwiktor kirjutas:
Helistamisvõimalus polekski nii tähtis. Mobiil ID aga oleks väga kasulik, saaks panga toimetusi teha.

Telefoni pole? Tahvlis Mobiil ID kaotab siis ju oma turvalisuse eesmärgi.
Paljude telefonidegi jaoks on see suur väljakutse, tahvlitega pole lootustki.
av. kirjutas:
Kui praegu rooditud 4.3 peal, kas siis peale 4.4-le updatemist tuleb rootimine uuesti teha? Mudeliks vana N7 3g

Endal oli ruuditud 4.2. Updatemine 4.3 peale brickis seadme.

Mul juhtus sama 4.2.2 uuendusega, rohkem pole julgenud teha.

Ikka oli vaja näppida, 4.4.2 uuendus brickis taas seadme. Kellelgi õpetust jagada, siis väga teretulnud thumbs_up.gif. Hakkan vaikselt googeldama siin.
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 09.02.2014 15:12:44 vasta tsitaadiga

Maleva kirjutas:
Maleva kirjutas:
DVDRW kirjutas:
wwiktor kirjutas:
Helistamisvõimalus polekski nii tähtis. Mobiil ID aga oleks väga kasulik, saaks panga toimetusi teha.

av. kirjutas:
Kui praegu rooditud 4.3 peal, kas siis peale 4.4-le updatemist tuleb rootimine uuesti teha? Mudeliks vana N7 3g

Ikka oli vaja näppida, 4.4.2 uuendus brickis taas seadme. Kellelgi õpetust jagada, siis väga teretulnud thumbs_up.gif. Hakkan vaikselt googeldama siin.

Proovi nexus root toolkitti. Parandas mu nexus 4-a .

Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 09.02.2014 15:38:16 vasta tsitaadiga

pwn13 kirjutas:
Maleva kirjutas:
Maleva kirjutas:
DVDRW kirjutas:
wwiktor kirjutas:

av. kirjutas:

Proovi nexus root toolkitti. Parandas mu nexus 4-a .

Mis sa toolkitis täpsemalt tegid? Kas toolkiti kasutamiseks ei pea sisse pääsema tahvlisse? Mul androidi mehike oma lahtise kõhuga lebab punane hüüumärk kõhus ja all no command.
Üritasin fastboot modes läbi arvuti cmd 4.4.2 uuendust peale lasta, aga teatab fastboot.exe has stopped working.
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 09.02.2014 15:57:11 vasta tsitaadiga

Paned flash stock+unroot ja device is brick.
Esmalt tuleb aint driverid peale saada, seal õpetus ka.

Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 09.02.2014 22:30:54 vasta tsitaadiga

Tundub, et seekord ise jagu ei saa...

e: 8h jamamist ja mina tast võitu ei saanud: fastboot, sideload + erinevad custom recoveryd, kõik jooksevad errorisse, kui asi kas installini või installi lõpuni jõuab. Panin targematele meestele Tallinna poole teele, eks näis.
tagasi üles
kaur23
HV Guru

sõnum 09.02.2014 22:39:48 vasta tsitaadiga

Kuidas teistel, kuid mul suri Nexus 7 jälle ära. No ei hakka akut laadima! Korra käis remondis, vahetati aku uue vastu. icon_evil.gif
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 09.02.2014 23:23:04 vasta tsitaadiga

kaur23 kirjutas:
Kuidas teistel, kuid mul suri Nexus 7 jälle ära. No ei hakka akut laadima! Korra käis remondis, vahetati aku uue vastu. icon_evil.gif

Aku jooksis äkki nulli? Pane juhe järgi ja hoia power nuppu all (15-30 sekundit).
Soovitan 4.4.2 uuendusest eemale hoida: http://crossmap.christianpost.com/news/android-kitkat-4-4-2-problematic-according-to-users-do-not-update-nexus-4-5-7-users-vent-on-google-product-forum-7573 .
tagasi üles
kaur23
HV Guru

sõnum 10.02.2014 21:47:01 vasta tsitaadiga

Sai juba eelnevalt seda proovitud ja näitas 1%, kuid nõudis pidevalt juhtme ühendamist (muudkui õiendas). Sai ööpäev laadija taga hoitud, kuid ikkagi ei laadi ja enam ei lülita ka sisse. Õnneks sai selle 1% peal paroolid maha võetud ja täna taaskord hooldusesse toimetatud.
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 11.02.2014 17:11:16 vasta tsitaadiga

Maleva kirjutas:
Tundub, et seekord ise jagu ei saa...

e: 8h jamamist ja mina tast võitu ei saanud: fastboot, sideload + erinevad custom recoveryd, kõik jooksevad errorisse, kui asi kas installini või installi lõpuni jõuab. Panin targematele meestele Tallinna poole teele, eks näis.

Nonii, tahvel taas elus tänu kasutajale Etss, minul ei õnnestunud nexus toolkitiga drivereid järgi saada (ainult köhis koguaeg), temal aga lasi ilusti stock romi peale lasta ja kõik taas korras thumbs_up.gif.
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 11.02.2014 17:14:46 vasta tsitaadiga

Driverite peale laskmine on jah paras nuhtlus, endal jändasin oma poolteist tundi sellega. Mul oli probleemiks OS puudumine kuna arvasin, et ma olena advance user ja lasin advance wipega data ka kõik maha ja oh üllatust siis kui teeb aint bootloope ja karjub, et OS i pole.
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 11.02.2014 18:10:03 vasta tsitaadiga

pwn13 kirjutas:
Driverite peale laskmine on jah paras nuhtlus, endal jändasin oma poolteist tundi sellega. Mul oli probleemiks OS puudumine kuna arvasin, et ma olena advance user ja lasin advance wipega data ka kõik maha ja oh üllatust siis kui teeb aint bootloope ja karjub, et OS i pole.

Alguses oli mul avatud kõhuga androidi onu punase hüüumärgiga, pärast esimesi katseid hakkas teatama, et OS puudub. Tavaliselt sideload ja fastboot aitavad, seekord need ei toiminud. Nexus toolkit karjus, et luba usb debugging ja installi driverid, kust ma teda ikka luban, kui sisse ei pääse. Varem olen toolkiti kasutanud probleemideta. Nüüd läks ka 4.4.2 uuendus ilusti peale, võta nüüd kinni...
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 15.02.2014 22:53:59 vasta tsitaadiga

Küsimus:

Mis custom romme soovitate ? Kes mida proovinud on ?

Kuidas ubuntu nt jookseks icon_question.gif

rtfm99
HV kasutaja

sõnum 16.02.2014 00:44:59 vasta tsitaadiga

Kuidas Eesti Ekspressi on lugeda 7`` ekraani pealt?
HV kasutaja

sõnum 16.02.2014 16:30:51 vasta tsitaadiga

Kohutav, täiesti androidile optimeerimata app-id, laiad mustad ribad servades, zoom-imine ei tööta(st tekst on imepisike), osad lingid ei avane ning teinekord jääb reklaamide peale toppama.

Häda poolest ajab asja ära, aga midagi nauditavat ei ole.
tagasi üles
PriitL
HV kasutaja

sõnum 24.02.2014 15:39:40 vasta tsitaadiga

Kas 16gb wifi ja 32gb 3g versioonide erinevus seisneb ainult emaplaatides?
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 24.02.2014 16:03:12 vasta tsitaadiga

3G antenn ka tõenäoliselt tagakaane sisse kleebituna.
tagasi üles
PriitL
HV kasutaja

sõnum 24.02.2014 16:12:02 vasta tsitaadiga

Mõtlen seda, et mul oma 32gb versioonil digitizer ämblikuks. Ainult üks väike osa töötab hetkel. Kui ostaks odavalt 16gb versiooni, tõstaks emaplaadid ümber ja olekski toimiv seade olemas? Seejärel võiks veel prooviks ebayst digitizeri tellida, et 16gb versioonile ka toimiv ekraan saada. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 24.02.2014 16:53:24 vasta tsitaadiga

Muidugi töötab, pole mingit põhjust 3G versioonile teistsugust ekraani-digitizerit toota. Erinevus on vaid 2012 ja 2013 versioonide vahel.
tagasi üles
Junzu
HV vaatleja
Junzu

sõnum 24.02.2014 18:07:15 vasta tsitaadiga

3g ja wifi ekraanid ON erinevad. Või noh, ekraan on sama aga ekraani ümbris on erinev. Ekraani ümbrise küljest pole väga mõtet kangutama hakata, kuna see läheb suht lihtsalt katki. Just tegin sama asja läbi. Mul oli ka 3g ekraan ämblik, ostsin wifi tableti ja mõtlesin ümber tõsta. Polegi nii lihtne. Mõned kruviaugud on teistes kohtades. Tööle saab pilli aga parajalt jebimist on, et ilus jääks.
Olin korra ebayst uue ekraani ka ostnud aga see ei saanud hästi paika ekraaniümbrisesse ja hakkas peale paari päeva nurkadest lahti tulema ja tagasi vajutades läks jälle katki. Odavam oleks olnud uus tahvel osta aga mul on üks vajalik programm tahvlil mis maksab palju raha ja seda ei saa teisele androidi seadmele ümber tõsta.

viimati muutis Junzu 24.02.2014 18:10:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
raconteur
HV vaatleja
raconteur

sõnum 24.02.2014 18:07:48 vasta tsitaadiga

PriitL kirjutas:
Kas 16gb wifi ja 32gb 3g versioonide erinevus seisneb ainult emaplaatides?

Erinevad on ka korpused ise kuhu plaadid ja digitizer kinnituvad. Emaplaadi võib jah ümber tõsta, kuid 3G atribuutika asub hoopis smallboardi peal. WLAN ja 3G variantide puhul on nende kuju erinev. Erinev ka kruvide kinnituskohad korpusel. Põhimõtteliselt lihtsaim viis on jebaist ainult puutepaneel hankida ja vana hea fööniga ära vahetada.
tagasi üles
KRJ
HV vaatleja
KRJ

sõnum 07.03.2014 19:08:04 vasta tsitaadiga

Kas siinsed Nexus 7 (2013) kasutajad ei ole viimasel 2 nädalal ebanormaalset aku tühjenemist kogenud? Aku tühjenemine toimub nn "idle" olekus, kus mõne tunniga võib vabalt 50% ära kukkuda.

Endal hakkas kas 24. või 25. veebruaril esimest korda selline jama. XDA foorumis oli ka teisi kurtjaid. Mingis teemas seal jäi silma soovitus ART sisse lülitada. Mõeldud tehtud. Aku vastupidavus taastus normaalsele tasemele. Kuni täna ööseni, kus on jällegi 50% pealt alates suht julm kukkumine toimunud.

Viimased postitused XDA foorumis soovitavad igatahes Skype maha lasta. Sai siis ka endal uninstall tehtud. Eks ole homseks näha kas ka aitas.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 09.03.2014 00:02:14 vasta tsitaadiga

Mis see ART on? Mul pole küll mingeid anomaaliaid esinenud. Eelmise nädala lõpus laadisin aku täis ja praeguseks hõreda kasutamise juures kusagil 30% juures.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.