Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG G2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 22, 23, 24  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 25.01.2014 19:11:18 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Ojaa kindlasti ma ostsin selle mobla endale kaamera pärast thumbs_down.gif

Kas siis aku pärast? Muidu küll ei saa aru, miks valisid G2-e mitte Nexus 5-e
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kussu
HV veteran
kussu

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.01.2014 23:15:23 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:

Kas siis aku pärast? Muidu küll ei saa aru, miks valisid G2-e mitte Nexus 5-e

Mõtlesin pikalt kas Nexus5 või G2, ning määravaks (G2 kasuks) sai aku + FM raadio
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 26.01.2014 07:27:41 vasta tsitaadiga

..kuidas valida tasulist numbrit?
Ma ei saa kuidagi ühiskaardile telefoniga raha laadida, sest dialer registreerib vaid 1322 nr kogu 1322*605*...... jadast icon_confused.gif Mingit erisust sätetes tasuliste teenuste kohta ei ole, nagu lühisõnumite puhul.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 27.01.2014 11:53:23 vasta tsitaadiga

Kuidas Elisa M-ID töötab? Eelmise G seeriaga ei töötanud, sama kamm mis Nexus 4'ga.
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Mehikene
HV kasutaja
Mehikene

sõnum 27.01.2014 12:49:13 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Kuidas Elisa M-ID töötab? Eelmise G seeriaga ei töötanud, sama kamm mis Nexus 4'ga.

G2 peal Elisa M-ID töötab kenasti, vähemalt originaal sofitga küll.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 27.01.2014 12:54:13 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif Hea teada.
Keegi võiks nüüd Nexus 5 arutelu teemas ka samale küsimusele vastata.
Siis tean, kumba võtta.

Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 27.01.2014 13:18:02 vasta tsitaadiga

Aku vahe ju nii suur...mul poleks kahtlustki
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 27.01.2014 13:27:26 vasta tsitaadiga

No ütleme, et hetkel on mul pea 3 aastat vana Sony Xperia Ray 1500mAh akuga ja peab vastu 3 päeva, kui andmeside on väljas ja räägin võibolla 1h kokku sellel ajal. Siis minu kasutuse juures on Nexus 5 aku tõenäoliselt täiesti piisav.
Pean veel korra üle vaatama, suuruse ja kaalu. Ei soovi lahmakat telefoni taskusse ega kätte.

tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 27.01.2014 15:30:27 vasta tsitaadiga

Milleks sulle siis selline telefon? Igal tootjal ju odavad androidid ka olemas, säästad raha!

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 136
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 27.01.2014 15:38:26 vasta tsitaadiga

Viilutaja, mul on Galaxy S2 1650mAh ja ikka jube handycap tunne on... 2h kuni 2,5h screentimei saan ja see ongi kõik. Enamasti 2G otsas ka, kuna 3G levi haiglas on paksude seinte tõttu väga ebaühtlane. Igaühele oma seega.
TuulteRax
HV vaatleja

sõnum 04.02.2014 21:05:48 vasta tsitaadiga

Tervist taas.

Mis teil android systemi aku kulu on?
Mul endal 25-33% , mis on liialt palju enda arust.
Neti avarustest tuleb vastakaid arvamusi. Konkreetset vastust pole, et mis see normaalne protsent võiks olla.
Lahendusi on igasuguseid pakutud ja üsna keerukad on osad. Seega mõtlesin, et uurin esmalt siit.
Mu sõbra Xperia Z-il tekkis sama probleem ja algseadete taastamine lahendas probleemi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tjena
HV kasutaja

sõnum 04.02.2014 21:35:13 vasta tsitaadiga

Keegi asjatundja võiks PSi pakkumise teha G2 pealmise klaasi vahetuse kohta. Läks vähe õnnetult katki see, digitazer vms paistab terve olema
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 04.02.2014 21:35:25 vasta tsitaadiga

Ega see probleem igal androidi telefonil ja võib tähendada mingisuguste google-i äppide taustauuendamist kui ka andmekogumist, samas kuna need on nende äppide põhifunktsioonid siis valutult ei õnnestugi sellest kunagi lahti saada.

Asi mis probleeme vähendab kindlasti on peale igat süsteemiuuendust tehase seadete taastamine. Rohkem nagu ei oskagi soovitada, lihtsalt igast sellised aku kokkuhoidmise nõuandeid uurida ehk... Heledus manuaalse peale ja mõned asjad veel mida seadetest leiab...
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 04.02.2014 21:53:07 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
Viilutaja, mul on Galaxy S2 1650mAh ja ikka jube handycap tunne on... 2h kuni 2,5h screentimei saan ja see ongi kõik. Enamasti 2G otsas ka, kuna 3G levi haiglas on paksude seinte tõttu väga ebaühtlane. Igaühele oma seega.

Peale mõnda aega G2'e seltsis saan täiesti aru, mis on korraliku aku eelis (tänu taevale, et N5'e ei ostnud) - tulen S2'e pealt.
Eks suhtumine oli, et juhtme otsas elamine ongi see, aga hetkel on privileeg tagumikku telefoni igapäevaseks laadimiseks mitte liigutada ning see on ülimõnus kogemus.
Kahju, et induktsioonlaadijat ei ole.

Teine tähelepanek: ma pole nii kiiresti laadivat telefoni veel näinud; kui ma ei eksi, on laadija 2A.
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 04.02.2014 22:13:14 vasta tsitaadiga

Siit pole sul infot loota, keegi ei oska ega ei tea.

Ise võtsin asja laiali youtube õpetuse järgi ja nüüd homme (5 veeb.) saabuvad ka minu varuosad.

Võtsin koos terve esimese paneeliga ebays-t.
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 05.02.2014 08:59:06 vasta tsitaadiga

TuulteRax kirjutas:
Tervist taas.

Mis teil android systemi aku kulu on?
Mul endal 25-33% , mis on liialt palju enda arust.
Neti avarustest tuleb vastakaid arvamusi. Konkreetset vastust pole, et mis see normaalne protsent võiks olla.
Lahendusi on igasuguseid pakutud ja üsna keerukad on osad. Seega mõtlesin, et uurin esmalt siit.
Mu sõbra Xperia Z-il tekkis sama probleem ja algseadete taastamine lahendas probleemi.

See oleneb paljustki mis programmid sul töötavad icon_idea.gif Ning kas task killer on peale pandud. Ja kas OS või System või mõlemad kokku?

tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 05.02.2014 10:06:21 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:

Peale mõnda aega G2'e seltsis saan täiesti aru, mis on korraliku aku eelis (tänu taevale, et N5'e ei ostnud) - tulen S2'e pealt.
Eks suhtumine oli, et juhtme otsas elamine ongi see, aga hetkel on privileeg tagumikku telefoni igapäevaseks laadimiseks mitte liigutada ning see on ülimõnus kogemus.
Kahju, et induktsioonlaadijat ei ole.

Teine tähelepanek: ma pole nii kiiresti laadivat telefoni veel näinud; kui ma ei eksi, on laadija 2A.

Saature iroonia oli see, et mõni päev peale postitust vahetasin S2 G2 vastu välja. icon_biggrin.gif thumbs_up.gif Samad sõnad - elamine on jälle inimlik.
Rootida tahaks ka (drivereid ei saanud toona downloadida, link katki), kuigi ausaltöeldes see LG oma soft mulle ka täitsa sobib, kui palju asju kinni keerata. Pikad kogemused MIUI, Paranoidiga jm, selles suhtes on nagu värske tuul.

Mõttetumees
HV Guru

sõnum 05.02.2014 11:41:58 vasta tsitaadiga

Kui keegi peaks soovima oma vähekasutatud G2-e täiesti uue Nexus 5 vastu vahetamist, siis andku teada.
Kommentaarid: 659 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 534
tagasi üles
Teip
HV veteran
Teip

sõnum 06.02.2014 13:14:10 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:
..kuidas valida tasulist numbrit?
Ma ei saa kuidagi ühiskaardile telefoniga raha laadida, sest dialer registreerib vaid 1322 nr kogu 1322*605*...... jadast icon_confused.gif Mingit erisust sätetes tasuliste teenuste kohta ei ole, nagu lühisõnumite puhul.

kas oled mingi lahenduse leidnud?
mul n5 ehk siis ka lg keeldub swediga suhtlemast, tundmatu kaupmehe kood... 1214*jne valib ka ainult 1214 ja hakkab kobisema...
see siis mingi lg jama? esiti arvasin, et uus 4.4.2 android on liiga hea.
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 184
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 12.02.2014 22:44:11 vasta tsitaadiga

27.01 raporteerisid esimesed Korea omanikud et hakkasid saabuma teavitused uue tarkvara olemasolu kohta. Mõtlen siis neid kes ei kuulunud testrühma. Meie D802 peaks siiski saama esimesed teated uuenduse olemasolust pigem veebruari teises pooles või siis ikkagi reaalsemana märtsi esimeses pooles. Samas kui võtta see veebruari teine pool siis seee polegi ju enam nii kaugel icon_razz1.gif

EDIT: Korea versiooni omanikud on oma uuendused kätte saanud erinevatel andmetel mõned päevad tagasi(8-11), seega tundub et ikkagi meie jääme märtsi kuud ootama ja uuematel uudistel on ajaks märtsi teine pool(pärineb Poola kasutajalt ning väidetavalt olla ta saanud selle info LG Poola esindusest).

Lisaks ka veel teine uudis: LG G2 mini esitlus toimub 24.02 Mobile World Congress nimelisel üritusel. Tegu oletatakse olevat L9 II kangema versiooniga, 4,7" ekraan 540x960 (qHD) on kehvema resolutsiooniga aga protsessor peaks tulema sama ning ka sama RAM, ROM kohta puudub info. Kaameraks peaks tulema 8 megane isend. Eks aga siis tea rohkem kui ametlik info välja tuleb. Loodan siiski et ekraani resolutsioon tuleb ikkagi ka sama mis L9 II puhul ehks siis 720x1280 resolutsiooniga. Kahjuks muidugi kogu see asi jääb G Pro 2 varju ning ka konkurentidel on varsti juba uute lipulaevade väiksemad isendid valmimas, eks näis kas LG oma G2 miniga saab teerajajaks või järel sörkijaks(teised mini isendid on 4,3" ekraaniga ja dual-core prosedega G2 mini 4,7" ja 2,26 GHz quad-core).

tagasi üles
goclever
HV kasutaja

sõnum 13.02.2014 22:43:20 vasta tsitaadiga

Kas see on kindel, et Android 4.4 KitKat uuendus tuleb G2-le ?
Plaanin hetkel telefoni ostu ja G2 tundub kõige mõistlukum.
Kas Android 4.3 on olemas ?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 13.02.2014 23:15:47 vasta tsitaadiga

LG jättis 4.3 vahele ja hiljemalt järgmise kuu lõpuks peaks saama ka viimased omale 4.4.1(erinevatel andmetel ikkagi 4.4.2) Androidi KitKat uuenduse. Erinevatel andmetel peaks siiski jõudma selle kuu lõpuks meie International D802 isenditele uuendus, isiklikult siiski usun poolakatelt kuuldud infot Poola LG poolt mainitud märtsi esimesest poolest. Aga tuleb ta kindlasti, vaevalt et LG omale sellist jama saab lubada et on ametlikult teadanud et Kitkat D802 jaoks tuleb aga siis ei tulegi.

tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 14.02.2014 00:15:58 vasta tsitaadiga

Koreas juba lasti 4.4.2 ringi käima seega küllap see uuendus üsna lähedal on ka.
Youtubes ülevaated ka, suurt midagi muudetud pole. Jään puhta androidi juurde thumbs_up.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 14.02.2014 08:58:58 vasta tsitaadiga

Suurim muudatus on RAM kasutus, mille vähenemine puudutab tegelikult kõige rohkem mitte lipulaevu vaud vähe lahjemaid isendeid. Aga Lisaks dalvikule saab 4.4 updatega valida ka ART. Ei viitsi seletama hakata hommikul vara, uuri netist google abiga.

Lisaks Korea sai ka ainukesena testversiooni, muu maailm jäi sellest võimalusest ilma. Korea versioonile hakati laiemalt nüüd mõni päev tagasi jagama aga nii öelda valmis test programm algas juba kuu alguses või isegi eelmise kuu lõpus erinevatel andmetel.

tagasi üles
ampsu
HV veteran
ampsu

sõnum 14.02.2014 14:02:36 vasta tsitaadiga

Pea kuu aega G2-te omanud ning oskan ainult kiita. Kiire, kaamera hea, nupud tagaküljel väga mugav lahendus suure telefoni puhul thumbs_up.gif Suure ekraaniga olen juba ära harjunud ning on tunne, et seegi jääb tiba väikseks. Ootame uue versiooni ära, 5.9" ahvatleb rohkem thumbs_up.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 97
tagasi üles
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 14.02.2014 14:15:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ootame uue versiooni ära, 5.9" ahvatleb rohkem

Ma ootan 24ndat, kui mini esitletakse icon_smile.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 15.02.2014 20:09:41 vasta tsitaadiga

ampsu kirjutas:
Pea kuu aega G2-te omanud ning oskan ainult kiita. Kiire, kaamera hea, nupud tagaküljel väga mugav lahendus suure telefoni puhul thumbs_up.gif Suure ekraaniga olen juba ära harjunud ning on tunne, et seegi jääb tiba väikseks. Ootame uue versiooni ära, 5.9" ahvatleb rohkem thumbs_up.gif

Tagumised nupud on IMHO kitsa raami poolest pluss, aga kasutan neid üliharva - knock-on; isiklikult ei leia selles midagi ääretult mugavamat, kui ehk lahedalt puhas visuaalne pool.

Esimene nädal möödus masenduses, sest IPS ei ole ikka AMOLED. Ma ei uskunud, et vahe nii! drastiline on.
Note ja S2 on ikka vanad aparaadid ning peale neid ei ole Samsung (loe: pea ainuke android-amoled kooslus meie turul) midagi maitsekat suutnud luua.
Ümaraid lutsukive leiab ka mere äärest.
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 16.02.2014 21:33:40 vasta tsitaadiga

Kas mõtled drastilist vahet tooniõigsuses või drastilist vahet, et valge polegi sinine enam? LG G2-e ja N5 ekraanid on hetkel kõige värvitäpsemad praktiliselt androididest. Samsung keerab enda ekraanidele lihtsalt kerneli siseselt hue 115% peale (vms).

Muide kui ikkagi igatsed neid toone taga, siis õnnestub franco kerneliga selliseks ka kruttida ehk.
tagasi üles
Mõttetumees
HV Guru

sõnum 16.02.2014 21:55:54 vasta tsitaadiga

Mul vastupidi. Praegu Note 3, enne oli Optimus G. Igatsen LG LCD ekraani. Valisingi Note3-e ja G2 vahel. Ekraani poolest oleks G2 v6tnud iga kell.
Esimese Note ja S2 disain ju Note3-ga üsna sarnane? Note3 nagu pole eriline ümar luts.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 16.02.2014 22:23:59 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:
Kas mõtled drastilist vahet tooniõigsuses või drastilist vahet, et valge polegi sinine enam? LG G2-e ja N5 ekraanid on hetkel kõige värvitäpsemad praktiliselt androididest. Samsung keerab enda ekraanidele lihtsalt kerneli siseselt hue 115% peale (vms).

Muide kui ikkagi igatsed neid toone taga, siis õnnestub franco kerneliga selliseks ka kruttida ehk.

Tonaalsus ei ole murepunkt, vaid kontrast ning vaatenurgad - see amoled'i luksus, et must on must on must + activedisplay, millega olin ära harjunud.
LCD bleed pimedas on kohutav. Mul ei ole kunagi lcd nutikat olnud e S1 S2 Note jne ning eks sellest ka šokk.

Valge sinine? Kõrvutan siin NoteI ja LG'd ning amoled'i valge on pigem väga soe, kui üldse sinine.

http://www.displaymate.com/Galaxy_S4_ShootOut_1.htm
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 17.02.2014 11:50:02 vasta tsitaadiga

Olen G2 teemat ja Nexus 5 põhjalikult lugenud, aga siiski oleks küsimus selline: kui hind üldse kriteeriumitest välja jätta, siis kumb oleks asjalikum ost, kas Nexus 5 või G2
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.02.2014 12:36:24 vasta tsitaadiga

Mulle meeldis G2 rohkem. Aku pidas kauem ja käes tundus mugavam.
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
Mõttetumees
HV Guru

sõnum 17.02.2014 19:21:14 vasta tsitaadiga

Mulle tundub G2 ekraan puhtamate värvidega. Kontrastsem nagu. No ja muidugi mida suurem, seda uhkem:) Suurus maitse asi muidugi. Seda ppi vahet ei tee ükski inimene silmaga. Aga oma silm on kuningas. Mine võrdle poes.
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 17.02.2014 20:08:35 vasta tsitaadiga

Põhiline on siiski aku mis neid 2 eristab, ning väidetavalt peaks Kitkat-i saabudes see vahe veelgi suurenema. Muus osas suht samad, G2 omab suuremat ekraani aga ka Coring Gorilla Glass 2 klaasi, Nexus aga selle kolmandat põlvkonda. Samas minu G2 on juba mitu korda ka "näoli" kukkunud ja ainus mis juhtus oli ühe kinnitus"klambri" vabanemine(plõks ja kõik taas korras).

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.02.2014 13:42:38 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd G2 omanik. Wp8 pealt tagasi androidi peale tulek ja lõpuks ka meelepärane ekraanisuurus...superluks. G2 miinusena on esialgu ainult see, et jubedalt libe, näpujälgi kogub meeletult ja peamine miinus on see, et nagiseb ikka korralikult icon_neutral.gif Ka iga pisema puudutuse peale thumbs_down.gif
Sisu ja ekraan aga on supervärk icon_smile.gif
Ja aku...sellise pidamisega pole ammu ühtegi nutikat omanud. 8h+ ekraani tööaeg ja 37% oli veel alles õhtul icon_eek.gif
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 18.02.2014 14:05:56 vasta tsitaadiga

Minu oma hakkas küll nagisema alles peale mitmeid ebaõnnestunud lennukatseid icon_rolleyes.gif Aga näpujälgede kohapealt olen päri, Nexus 5 ei näita nii välja aga mina lähtun sellest et miski pole täiuslik aga see iend on sellele väga lähedal thumbs_up.gif

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.02.2014 16:03:48 vasta tsitaadiga

Automaatne ekraaniheledus peaks kuidas toimima? Määran ära näiteks 50% ja automaatne majandab selle 50% läheduses üles/alla? Muidu on ju ikka nii, et automaatse peal läheb päikeses käes 100%-ni ja pimedas toas tõmbab korralikult valgustust maha...
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 18.02.2014 16:19:54 vasta tsitaadiga

Ei saa millegipärast G2 peal EKISpeak (kõnesüntees) äppi tööle. Hakkab kohe kui seadistama minna LG Klaviatuuri erroreid loopima.
Kas keegi viitsib katsetada, kas ainult minu fööni probleem! Saab siit: http://heli.eki.ee/koduleht/index.php/rakendused
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 18.02.2014 16:52:24 vasta tsitaadiga

olafsand, nagina vastu õnneks aitab (vähemalt minu jaoks) IMAK-i ümbris, mis telefonile raskust/kogukust ei lisa, aga parandab käeshoitavust (libedus asendub kareda matistatud pinnaga, mis tõsiselt hästi istub kätte) ja ühtlasi muudab kogu telefoni tunduvalt konkreetsemaks - st mingit naginat pole. Endal mitu nädalat see ümbris peal olnud ja kui sai paariks päevaks maha võetud, siis telefon eriti väiksem või paremini kätteistuv ei tundunud, samas naginat oli kohati küll tunda (mitte hullusti, aga kui ise nö pisut väänata) ja peost tahtis ka jooksu panna korduvalt see libe kest icon_biggrin.gif
link

Heleduse kohta ei tea kosta, ei kasutanud LG tarkvara selleks piisavalt kaua. Siiani mingi jaanuari algusest pärit Paranoid Android peal ja on tõsiselt hea. Expanded/immersive mode'id võimaldavad sellest suurest ekraanist ikka maksimumi võtta.
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 18.02.2014 17:43:06 vasta tsitaadiga

Värskeim lootuskiir, Prantsuse operaator SFR demos oma koduehel Kitkat kandva seadme pilti. See annab siiski lootust et XDA foorumis visatud kinnas, Kitkat uuendus jõuab laiadesse massidesse see nädal, polnud niisama icon_razz1.gif

tagasi üles
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 18.02.2014 23:00:07 vasta tsitaadiga

Vend palub abi. Kus kohas saab Tallinnas soodsalt telefoni ekraani ära vahetada?
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.02.2014 12:58:56 vasta tsitaadiga

heff, tänud vastuse eest! Automaatne heledus on sellel telful originaalsoftiga küll väga veider. Panen heleduse näiteks 99% peale...siis lülitan automaatse regulli sisse ja grammike läheb tumedamaks, aga pimedasse ruumi sisenendes ei muutu enam midagi. Ühesõnaga ümbritsevale valgusele ei reageeri ja heledust ei muuda icon_confused.gif

Kaua see kest hiinast tuli sulle?
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 19.02.2014 14:59:31 vasta tsitaadiga

Mnjaa, endal küll custom rom, aga sellegipoolest automaatset heledust ei kasuta juba tükk aega (esimesel paaril päeval toimis küll murevabalt, st. midagi ei häirinud ega märganud kasutades - ju siis tegi tööd hästi), aga ise eelistan statusbari peal sõrmega heleduse muutmist, mis mul vist kunagi SGS2 peal ka oli. Lihtsalt mõni olukord nõuab heledust, mida automaatne süsteem ei taga, samas minu lahendus on piisavalt mugav, et ei tülitaks. Enamus ajast on seal 60-70% kandis.

Täpselt ei mäletagi, sai vist jaanuari alguses tellitud (7-8-9. kuupäevad äkki) ja enne jaanuari lõppu oli ta mul igatahes juba olemas. 2-3 nädalat siis äkki.

Väike update ka custom romi maailmast: hetkel tiksunud enam kui kuu aega jaanuarikuisel Paranoid Android beetal (13.01 kuupäevaga peaks olema täpsemalt) ja eile olevat välja tulnud uus ja stabiilsem versioon (tegelikult tuleb neid nädalas vähemalt üks, aga ei ole mõtet kogu aeg ka näppu pulsil hoida).
Kuigi otseselt buge esinenud pole, siis profülaktika mõttes võtan siiski ette uuema romi flashimise. Nimelt see hetkeline rom sai muudele betadele peale flashitud ilma wipe'imiseta. On küll muretult toiminud, aga kogemus ütleb, et niimoodi "mustalt" flashides kannatab efektiivsus, teisisõnu aku.
Hetkel mobiilne nett kogu aeg sees, vahel harva kasutan wifit ka ja päevas saab telefon ikka üsna palju mitmekülgset kasutust ning reeglina tuleb saba järgi panna teise päeva õhtul alles thumbs_up.gif (võrdluseks oli sarnase kasutuse puhul esimese päeva õhtuni kestmisega probleeme kõigil mu varasematel telefonidel - Lumia 925, iPhone 5, HTC One X, Lumia 800, N9, Galaxy S2). Aga äkki saab veel paremini, eks näis icon_biggrin.gif Seesmine korraarmastaja on vähemalt rahul siis.
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 19.02.2014 18:03:40 vasta tsitaadiga

Minul toimib see valguse automaatika küll icon_rolleyes.gif

tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 20.02.2014 12:10:13 vasta tsitaadiga

...nojah, rõõmu kui palju viimasest ROMist (tõsiselt lahedad uuendused olid, poleks oodanud - uutmoodi teavitustesüsteem näiteks), aga öösel otsustas telefon ujuma minna ja sai ilmselt üsna mitu tundi vees liguneda. Hetkel loodan abivalmite asiaatide peale.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 20.02.2014 22:17:43 vasta tsitaadiga

Olen ma ainuke, kellel noise cancellation madala foonimüra korral on väga agressiivne ning "clipping" olemusega, rääkimata kõrgema sagedusega vilinast video lindistamisel?
Antud funktsioon on vist sügavamalt implementeeritud, sest ükski sound-recorder ei suuda puhtalt salvestada. Mul ei ole vaja "cut silence out" funktsiooni.

Totaalne käkk. Heli on video puhul eluliselt tähtis komponent. Igasugune diktsioon on rikutud.
Ainus viis viisakat heli saada on välise mikrofoniga. See on kui öö ja päev icon_neutral.gif

Video
https://www.dropbox.com/sc/0grlfllynvd6cgk/1qAQU4a-bs
Isegi mõõduka heli korral suudab telefon selle metsa saata.

audio:
http://www.upload.ee/download/3899285/b9f14b15cbcbb8c94ec/Voice00002.3gp
Telefon on kõlaritest 10cm kaugusel; kui lindistada kaugemalt kõnet, hüppavad lausa sõnad jmt välja, mida tegelikult oleks puhtas lindistuses väga hästi kuulda.

Sample:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Tõenäoliselt läheb lähiajal telefoni vahetamiseks, kui LG vastusega kohe välja ei tule; see ei ole kasutatav aparaat ning jääb esimeseks ja viimaseks LG'ks. thumbs_down.gif
Kui kellelgi on ostusoovi, PS.

EDIT///:
LG vastas, et info on tehnilise tiimi käes ja järgmise tarkvarauuendusega... , mis tähendab tulevast KitKat'i.
Ma väga loodan.
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 23.02.2014 22:44:20 vasta tsitaadiga

Prantslaste SFR paiskab Kitkat-i allalaadimiseks 28. veebruaril, kas on sellest lugeda välja et enne kuu lõppu hakkab siiski ka D802 International uuendus saadavaks muutuma? Kipun kuidagi ettevaatlikult sellesse suhtuma, tahaks aga vaadates kõike neid seniseid õhku paisatud infot siis ei loodaks väga. Samas oleks imelik kui SFR paiskab oma versiooni ennem laadimiseks kui International, tuleb neil ju veel lisatööd teha kui olen õieti aru saanud.

EDIT:
Lekkima on hakanud lingid kus saab tõmmata oma telefonile 4.4.2 uuenduse, ise suhtun hetkel veel ettevaatusega ja lasen uljamatel "telliskive valmistada". Eks kui saan tõestused et see link on ohutu siis jagan ka siia. Mida see kõik näitab? Seda et Kitkat on lähedal thumbs_up.gif

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 24.02.2014 10:58:11 vasta tsitaadiga

AT&T oma hakkas täna ametlikult ka saama uuendust. Ehk pole siis enam kaugel meile uuendus ka ☺
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 26.02.2014 01:07:14 vasta tsitaadiga

Nonii, aega läks aga asja sai, sain alles eile (25.02) ekraani kätte ja vahetasin ära.

Lust ja lillepidu võiks öelda, kui keegi pildimaterjali soovib siis võib teada anda, 3 pilti ainult klõpsisin.

viimati muutis RKsilver 26.02.2014 09:21:22, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 26.02.2014 06:19:40 vasta tsitaadiga

Näita
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG G2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 22, 23, 24  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.