Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Avot
Lõuapoolik

|
14.02.2014 23:07:37
|
|
|
ownagetime, loe nüüd minu tekst uuesti läbi, enne kui jama ajama hakkad. Paljudel on muidugi hea arvuti ja neil ka arvatavasti vähem probleeme! Siin teatud seltskond, kes kogu aeg "käpuli".
Nimetu112, vöta vahelduseks fani prillid eest ära ja loe BF4/cheating teemasi. Vaata cheat foorumeid ja kylasta cheat programmide lehti, kus kasutajaid sadu kui mitte tuhandeid! Väidan et BF4 on yks cheaterite paradiis, kus köik on vöimalik puuduliku netcode kaela ajada. Teine tuntud lause : sa ei oska lasta, lase pihta NÖME!
esim: https://www.youtube.com/watch?v=1jl3j1NCD8Y ja neid on ropult palju!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dRifteR
HV kasutaja

|
14.02.2014 23:24:15
|
|
|
Avot kirjutas: |
dRifteR, palju on sul network smoothing? Kui see on 0, siis ära imesta kui sinul pooled asjad nägemata jäävad!  |
Jah, oli network smoothing 0. Panin nüüd 100% ning endiselt sama seis - avatar vahib hoopis teise suunda kui mind laseb jne.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
14.02.2014 23:59:01
|
|
|
dRifteR, Nagu olen juba maininud on netcodes midagi valesti, või yldse puudulik/rikkis. Dice on seda ka tunnistanud, umbes kaks nädalat tagasi juhtusin lugema.
See et network 0 - 100% möjub nähtavasti väga erinevalt erinevate neti yhenduste, serverite ja teap veel mille puhul. Peale viimast patchi on ka minul 10-20% ja tundub et, PRAEGU minu puhul nii köige parem.
Dice on öelnud (ja see ka näha asetustes), et network 0 = visuaalne pool piiratud/puudulik. Aga tabamuste registreerumine täpsem? Kui tähtis nüüd miski kellelegi on, puudulikku netcodet arvesse vöttes? Järeldused teeb igayks ise. Algne asetus on 50%.
dRifteR, kui muudad network asetust, soovitan mängu uuesti käivitada. Ka modeemi restart on aidanud mind, minu hädades (vahest)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.02.2014 00:13:19
|
|
|
HV server vist ajalugu
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
15.02.2014 00:31:56
|
|
|
Mängiks ja tegeleks, kuid ma pole juba väga pikka aega mängugi tööle saanud. Kõikvõimalikud fixid läbi proovitud, mis intevõrk pakkuda suudab, k.a windowsi vahetus. Ju siis miski riistvara sobimatus..
Dave20 kirjutas: |
HV server vist ajalugu  |
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
15.02.2014 00:58:39
|
|
|
pohmakas, väga kahju et Sinul nii on läinud.
Ma ei ole muidugi köige parem soovitaja aga lugesin sellest "kuulsast" soome foorumist ja seal paaril vennal oli viga poweris (hiljuti). Muidu ei soovitaks seda uurida aga oled ka mind korduvalt aidanud. Kuna neid oli kolm juhust siis arvasin et, mainin ära. Neil oli kas power niisama ylesse ytelnud või siis pikema koormuse tagajärjel puudulikult töötanud. Ise panin tähele et, BF4 ahmib elektrit ikka päris korralikult. Videokaart paneb kogu aeg 90-99%.
Kas oleks vöimalik kuidagi powerit (toitteplokki) mööta, kui palju ta fyysiliselt välja annab?[/b]
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teamkills
HV vaatleja
|
15.02.2014 01:40:31
|
|
|
Kui nüüd seda lehte uskuda, siis on cheatijaid selles mängus ikka väga palju: http://bf4db.com/players/cheaters
Juba beta esimestest päevadest. Meie Eesti oma au ja uhkus on ka panniga ära saanud:
http://bf4db.com/players/239388
Miski pärast see matemaatika annab mulle ka 5 punast punkti selles tabelis...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
15.02.2014 02:01:02
|
|
|
Teamkills, nii ta on = kahju et, kaabakaid on nii palju! Ja see on vaid murd osa neist, kes on vahele jäänud + köik need :" kes söidavad nii öelda kollase tulega". Ja ausad mängijad kahtlevad enda oskustes, ning syydistavad netcodi jne... (muidugi on ka mängus parandamise ruumi).
Suurem osa neist jobudest veel oma meelest kövad poisid/mängijad .....
viimati muutis Avot 15.02.2014 02:05:01, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
15.02.2014 02:05:35
|
|
|
ei tea jah.. ei ole ausalt cheatereid veel kohanud nii, et mängida ei saa vms. Enamus mänge aga kohtan chatis räiget ragemist ja mingid tõsiselt SITAD vinguvad, e keegi veel SITEM cheatib... hilarious popcorn komöödia lihtsalt.
Küll aga mäng on päris katkine, jälle.
mis puutub powerisse siis saab ju teha gpu burn in testi ja kui sellega masin pange ei pane siis ei pane ka BF4 selletõttu pange, et 100% gpu loadis psu ei jõua 12v railile pauku panna.
minupuhul ei ole psu raudselt takistuseks sest isegi vent ei lähe käima kui kogu kast on 100% koormatud natuke overkill PSU sai aga jah..
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
15.02.2014 02:16:53
|
|
|
ottf, olen kindel, et ka sinu puhul surma saamiste teatud % on cheaterite kätetöö. Oled lihtsalt asjast yle, või siis väga "paksu nahaga".
Mis puudutab elektri saamist vdeokaardile siis 12v ei ole mingi näitaja. Tähtis on palju power Ampreid jöuab välja anda (12Voldi puhul see kyllalt töölistav powerile). Aga eks mingite koormus programmidega saab jah selgust, kas arvuti saab piisavalt elektrit.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
15.02.2014 02:22:06
|
|
|
nu see % on selline, et ei anna tunda.
ampe on nii palju, et ei jõua ära olla...
juba see, et ennem oli kõik ok ja nüüd peale ~360mb vms patchi on asi katki tõestab asjaolu, et HW-s pole probleem vaid konkreetselt DICE devvid on täiesti perses amatööridest kuradi pudrunäpud
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
15.02.2014 02:56:08
|
|
|
Me siin rääkisime ikka pohmaka arvutist? Mis sinu puhul on ei tea. Imestama lihtsalt paneb, et mul köik korras ja sinul ei? Kellel, kus ja millal pudrunäpud on, jääb seega kysimärgi alla. Ka firma kohta kes on teinud yhe, köige tuntumatest mängudest, öelda, et nad on amatöörid, inimese poolt kes cheatereid ei märka on kergelt öeldult kohattu.
Aga eks sa sellest nädalasest bännist öpid, või ei ??
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
15.02.2014 03:27:44
|
|
|
wtf.. nädalane ban selle eest, et "shut the fuck up and have an a battlepack tm." mis sellest õppida on? Et dice on eriline ******? aru ei saa kuidas nad mockivad oma communityt ja mõnitavad otse näkku?
EA oli kunagi hea aga nad on täna täiesti teine firma... ei tasu nagu päris delusionaliks kah muutuda. Mida fakki ma olen lvl 110 ja saan battlepackist camo + 25% expi? lol pangu põlema ennast, player appreciation month..
ja mis me siis nüüd teeme? mäng ei crashind pre patch, crashib nüüd ja.. mis? minu HW on sitt? täiesti p..
kohatu? wtf kuule mees ma adminnisin cool hot ee servereid krdi 10 a tagasi ja olen vägagi competitive lelvelil mängija.. olen oma masinas cheate kunagi tööle pand just selle pärast, et näha mismoodi see värk töötab ja mis eeliseid annab.
ära krt kujuta ette
edit: õpi krdi õ täht ära..
viimati muutis ottf 15.02.2014 14:03:02, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
15.02.2014 05:44:29
|
|
|
Töötasin 2 aastat riistvara spetsialistina, seega riistvara tunnen ning olen veendunud, et kõik minu raud toimib nii, nagu peab.
pohmakas, väga kahju et Sinul nii on läinud.
Ma ei ole muidugi köige parem soovitaja aga lugesin sellest "kuulsast" soome foorumist ja seal paaril vennal oli viga poweris (hiljuti). Muidu ei soovitaks seda uurida aga oled ka mind korduvalt aidanud. Kuna neid oli kolm juhust siis arvasin et, mainin ära. Neil oli kas power niisama ylesse ytelnud või siis pikema koormuse tagajärjel puudulikult töötanud. Ise panin tähele et, BF4 ahmib elektrit ikka päris korralikult. Videokaart paneb kogu aeg 90-99%.
Kas oleks vöimalik kuidagi powerit (toitteplokki) mööta, kui palju ta fyysiliselt välja annab?[/b] |
ottf, mingid tabletid võtmata? foorum pole peldik, vaata mida sa kirjutad.
ottf kirjutas: |
wtf.. nädalane ban selle eest, et "shut the fuck up and have an a battlepack tm." mis sellest õppida on? Et dice on eriline türaahv?
... |
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
15.02.2014 08:20:09
|
|
|
Avot võiks veits tuure maha tõmmata siin...
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
15.02.2014 10:20:25
|
|
|
Originil 50% soodust
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
15.02.2014 11:33:08
|
|
|
pohmakas, selge, tore kui tead, et viga rauas ei ole. Mainisin poweri teemat selle pärast, et jäi vaid silma mitmeid juhtumeid kus viga leidus sealt.
Kui kunagi korda saad, anna teada milles asi oli.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ownagetime
HV kasutaja

|
15.02.2014 14:01:29
|
|
|
Avot, lugesin su lause uuesti läbi, ikka on kirjas, et on odavatest juppidest kogu pandud jamad raalid teistel.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.02.2014 14:17:53
|
|
|
Teamkills kirjutas: |
Kui nüüd seda lehte uskuda, siis on cheatijaid selles mängus ikka väga palju: http://bf4db.com/players/cheaters
Juba beta esimestest päevadest. Meie Eesti oma au ja uhkus on ka panniga ära saanud:
http://bf4db.com/players/239388
Miski pärast see matemaatika annab mulle ka 5 punast punkti selles tabelis... |
player-reported asjad, kiirel vaatlusel ilma olulise põhjendusvajaduseta.
glhf sellise süsteemiga.
olles kunagi korralikul tasemel multiplayeris mänginud - cheatimise süüdistused käivad vähegi normaalsel tasemel mängimisega kaasas.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
15.02.2014 14:29:34
|
|
|
what .. double xp ma ei teandudki
tra lockerit ei saa üldse mängida kogu aeg crashib
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
15.02.2014 14:36:17
|
|
|
renekas kirjutas: |
what .. double xp ma ei teandudki
tra lockerit ei saa üldse mängida kogu aeg crashib |
lockerit ei saa, paraceli ei saa ja dawnbreakerit ei saa
samas china risingu mapid töötavad ja avastan DMR-e
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
15.02.2014 14:41:19
|
|
|
ownagetime, järelkult saad sellest nii/omamoodi aru. Tahan öelda, et köik vead ei ole tingitud mängust. Vigasi leidub ka teistes tegurites: programmid, rauad, kasutaja jne..
Oleks ju täiesti ebaloogiline, et sellised tegurid on olematud.
Mis puutub köige odavamatesse toodetesse, siis sinu röömuks (seda sa vist taga ajad) arvan, et nii mujal, kui ka arvuti alal, kahtlen sygavalt köige odavamate toodete/juppide, kvaliteedis jne ... Sellest räägib minu isiklik elukogemus.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ownagetime
HV kasutaja

|
15.02.2014 14:47:22
|
|
|
ownagetime, järelkult saad sellest nii/omamoodi aru. Tahan öelda, et köik vead ei ole tingitud mängust. Vigasi leidub ka teistes tegurites: programmid, rauad, kasutaja jne..
Oleks ju täiesti ebaloogiline, et sellised tegurid on olematud.
Mis puutub köige odavamatesse toodetesse, siis sinu röömuks (seda sa vist taga ajad) arvan, et nii mujal, kui ka arvuti alal, kahtlen sygavalt köige odavamate toodete/juppide, kvaliteedis jne ... Sellest räägib minu isiklik elukogemus. |
Nõustun sinuga, et mõned probleemid(FPS drop) tulenevad rauast, aga sa ei saa kõike ka ajada teiste süüks, et ostavad saasta, tuleb leppida sellega, et mäng on vigane , minul nt töötab ta suht hästi, aga vahest on sellised naljakad hetked, pean ennast ühest neist õnnelikeks kellel töötab ta enam-vähem probleemivabalt
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
15.02.2014 15:01:18
|
|
|
ownagetime, räägime yksteisest vist lihtsalt mööda. Olen kogu aeg olnud sellega nöus, et mangus on vigasi. Lisaks sellele on vigasi ka mujal (eeltoodud postitus). Silma on jäänud yhed ja samad inimesed kellel kohe kuidagi see mäng ei tööta. Ja syydistavad ainult dicet, peeglisee aga vaadata ei oska. Ja teistel töötab mängitavalt! Lyhidalt: pikk jutt = sitt jutt.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ownagetime
HV kasutaja

|
15.02.2014 15:02:24
|
|
|
Samas, Dave arvuti ei ole sugugi jama, aga tal ikka vead sees  . Vist oleme jah siin, veitsa ringiga seletanud
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|