Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.02.2014 13:03:30 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
Panin ka W7 asemel W8.1

BF4 on tunde järgi suts sujuvam, aeg-ajalt esinenud stutter on kadunud ja suuremalt jaolt ka järsud fps dropid. FPSi osas erilist vahet numbriliselt ei ole.

Kas on mingi konsoolimuutujat millega saaks frostbite'i sundida kasutama rohkem kui nelja threadi? Mängisin nende fps'i ja perfi "graafidega" mängus ja mänguakna ülaserva kirjutati masina riistvara ja ka selline tekst "available threads:8 working threads:4"

-Users can now configure and control themselves how many CPU cores should be used in the game with the new “Thread.MaxProcessorCount” settings in User.cfg.

Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 03.02.2014 15:03:04 vasta tsitaadiga

ownagetime kirjutas:
võtas-uxu kirjutas:
uus bug ilmnenud. peale patchi enam Game disconnected: could not join server. errorit pole olnud aga osades mängudes on heli totaalselt pekkis.

icon_wink.gif icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Nii kaua mänginud, aga skill väike icon_biggrin.gif

12 oled? Keda see skill huvitab? Oleks see mingi näitaja, mida reaalselt saaks numbritesse panna, siis veel..
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 03.02.2014 15:40:34 vasta tsitaadiga

See on ammu teada et skill on kõike mõttetum stats battlefieldis. Täiesti seosetu tegeliku mänguoskusega.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Degwees
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2014 16:09:25 vasta tsitaadiga

Ei tea ühtegi kõrge skill numbriga algajat ega madala numbriga head mängijat. Minu silmis näitab mängija oskusi õigesti, kuna skill pannaksegi kokku arvestades kõiki teisi statse.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 101
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 03.02.2014 16:21:03 vasta tsitaadiga

Pigem imestaks seda et rank ainult 43, kui arvestada et mängitud 110 tundi. Ma olen mängind 82 tundi ja on 8000 punkti puudu rank 48-st. Skill on 155 ja K/D ratio on 0.92.
Samas jälle bf3 on rank 20 ja kokku mängitud 48 tundi. Ehk siis kokku olen ma battlefieldi mänginud 130 tundi. See skill number ei määra ju absoluutselt minu skilli taset ja mängu oskust. Kui ma alustasin fps mängude mängimist alates wolfenstain, doom ja duke nuken mängudest. Mis jälle paljutele ei tohiks see suurt midagi öelda. Eriti neile kes on sündinud pärast aastat 1990. Kes neid mänge pole kindlasti just sellepärast mänginud et pole olnud piisavalt vanad ja arvutitele ligi pääsend.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 03.02.2014 16:39:25 vasta tsitaadiga

See skill ei näita suht sittagi. Liiga üldine.
Võid ju mingis konkreetses gamodes või infantry only mapis tugev olla aga see ei tähenda, et saa kogu mängu nii hästi valdad icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.02.2014 16:40:42 vasta tsitaadiga

Jep, aeg lendab. Mäletan veel hästi, kuidas esmesed saavatused duke nukega sai tehtud. Käed pönevusest higised.
Tänapäeval tundub, et röhku pannakse rohkem mängu efektidele ja visuaalsele väljanägemisele, ning samas mängu sygavus hoopis teisel kohal. Ning ei osata ära kasutada arvutite vöimalusi ? Löpp kokkuvöte: köik vaid puhas raha tegemine.

edit: nüüd hoopis SKILL mängu teemaks icon_biggrin.gif oeh .....

viimati muutis Avot 03.02.2014 18:11:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.02.2014 16:42:05 vasta tsitaadiga

Avot, dukel oli tõesti oluliselt sügavam gameplay. nostalgiaprillid.
aga huvi pärast milliseid võimalusi ei osata ära kasutada?

lopes39, suurem rank väiksema ajaga näitab enamasti lihtsalt seda, et oled rohkem statshooranud icon_biggrin.gif

tagasi üles
Genert
HV kasutaja

sõnum 03.02.2014 16:52:39 vasta tsitaadiga

Kui skilli ei ole siis mees ei ole.

*joke*

http://genert.github.io/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 03.02.2014 17:05:05 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Avot, dukel oli tõesti oluliselt sügavam gameplay. nostalgiaprillid.
aga huvi pärast milliseid võimalusi ei osata ära kasutada?

lopes39, suurem rank väiksema ajaga näitab enamasti lihtsalt seda, et oled rohkem statshooranud icon_biggrin.gif

Mismõttes statshooranud ? Ma olen põhiliselt enamus tundidest ainult sniper relvi lahti teinud. Pisut ka attack boat-i ja siis MAA-d. Stats mind absoluutselt ei huvita. Oleks ta siis ühe serveri põhine, kus oleks hea teadmine, et ma olen kuskil top10-s. Aga see on üldine ja täiesti mõttetu. Kuna ma olen battlefield mänge üleüldse kokku mängind ainult 130 tundi, siis mul ikka veel pole seda õiget tunnetust kuidas vastaseid maha lasta olenevalt kaugusest. Ühekorra olen saanud ka 200% xp boosti mille ära kasutasin.
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 03.02.2014 17:06:58 vasta tsitaadiga

Degwees kirjutas:
Ei tea ühtegi kõrge skill numbriga algajat ega madala numbriga head mängijat. Minu silmis näitab mängija oskusi õigesti, kuna skill pannaksegi kokku arvestades kõiki teisi statse.

PM nii ta on. Aga mitte nii pädevad mängijad ei saa ju ometigi sellega leppida, et mingi number ütleb, et nad võiksid rohkem proovida.

Ning keegi alles ütles,et ta skill on 155 ja mingi kd 0.9 miskit ning ma oskan vaid oletada, et ta ülejäänd statsid ka enamvähem samasse auku siis ega see skill vägapalju mööda ei pane. Ja pole vahet kaua ja mida sa ennem mänginud oled.

Ning te võite oma pead nii sügavale maasse pista aga multiplayer shooterist te mingit sügavust ei leia ja miks peakski. Ei tasu mingeid illusioone endale tekitada. Ja kurat loomulikult tehakse neid mänge raha pärast, nagu tehti ka ennem ja nagu tehakse ka tulevikus.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
ownagetime
HV kasutaja
ownagetime

sõnum 03.02.2014 17:08:04 vasta tsitaadiga

Ma niisama naljatan siin, scoor on kena icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
proz213
HV vaatleja
proz213

sõnum 03.02.2014 17:22:28 vasta tsitaadiga

Mida te mõõdate oma E-peenist siin koguaeg icon_biggrin.gif

Rääkige midagi tarka ka vahetevahel.

Mängitakse ikka lõbu pärast, savi mis sul see skill või K/D on, peaasi et fun oleks. Kui arvad, et oledki mingi tegija vend, eks mine siis turniiridele, siin pole küll mõtet sellist juttu ajada.

viimati muutis proz213 03.02.2014 17:23:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.02.2014 17:24:00 vasta tsitaadiga

ot:
Tegelikult on siiralt kahju, et see uus bf välja lasti. Nad oleks võinud sellega oodata ikka aastaid. Varsti siis on oodata BF3 matuseid?

Degwees
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2014 17:48:35 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Skill on 155 ja K/D ratio on 0.92.

GG brah

Nimetu112 räägib õiget juttu.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 101
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 03.02.2014 18:21:17 vasta tsitaadiga

Mul skill üldse 2x langenud sel ajal, kui ma mänginud pole.. icon_lol.gif
Mänguoskust muidu on, kuid skilli mõjutas see, et pidevalt sai sõpradega niisama nalja tehtud, jihadi jms.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.02.2014 18:43:31 vasta tsitaadiga

londiste, kysysid milliseid vöimalusi ei osata ära kasutada.
Mina ei ole mingi arvuti ala spetsialist ja seega räägin ainult oma arvamusest, ning oma mätta otsast vaadates. Hiljuti vaatasin dok. filmi arvutite arengust ja esimeste mängude loomisest jne. Oli vägagi huvitav. Seal jäi silma kuidas pea röhk oli sellel kuidas saaks mängu vöimalikult mängitavaks ja kaasa haaravaks. Arvesse pidi vötma äärmiselt väike arvuti mälu ja kogu vöimsus. Inglismaal noored mehed (lausa poisid) tegid esimese avarusega liituva mängu (väga algeline tulistamine jne.) aga kuna see oli nii mängitav ja kaasa tömbav saavutasid sellega täieliku läbi murraku.
Praegu tundub et mäng tehakse valmis ja juba ette arvestades, et suuremal osal mängijatest tuleb arvutit täijendada. Pannakse röhku illusioonidele jne. Olgu see illusioon kui ilus tahes, silma harjub sellega ja huvi kaob kui pole mängus midagi rohkemat.
Näiteks BF4 on pannud suurt röhku purunevale kaardile, samas köige tähtsamad asjad unarusse jätnud. On ju köigile tuttavad elementaarsed mängimist segavad probleemid. Röhk on mingil kokku kokkuval majal ja minumeelest rumalal punkti systeemil.

edit: usun et Oculus Rift või vastav, toob uut valgust mängu maailma thumbs_up.gif
Nimetu112, soovitan silmaringi laiendada. Vaata kas või RO2 või Insurgencyt.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.02.2014 18:53:14 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

Näiteks BF4 on pannud suurt röhku purunevale kaardile, samas köige tähtsamad asjad unarusse jätnud. On ju köigile tuttavad elementaarsed mängimist segavad probleemid. Röhk on mingil kokku kokkuval majal ja minumeelest rumalal punkti systeemil.

Such as?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Chardin
HV vaatleja

sõnum 03.02.2014 18:58:05 vasta tsitaadiga

Kuna see "Skill" sõltub peamiselt SPM ja KPM'ist siis kõrge skill peamiselt näitab kiiret mängu aga minu arust on 32 või 48 conquest large parim ning seal ei ole võimalik iga sekund vastast näha mis ongi normaalne. Seega skill näitab peamiselt stat padding'ut

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1rlm5x/how_skill_is_calculated_solved/
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 03.02.2014 19:35:31 vasta tsitaadiga

Ma pmst ka aint seda conquest large-i mängingi ja pmst just sellepärast ma enamvähem bf seeria peale ümber läksin ka cod4 pealt. Need väiksed kaardi osad mis on tdm ja muud on ju praktiliselt sama nagu kõik cod mängud, mis oli ülesehitatud marutõbistele ringi jooksjatele. Mulle meeldib aegajalt lihtsalt kämpida ka ja mitte ainult rõhku panna maratonile. See statsi SKILL on midagi mida tahetakse uuele põlvkonnale teha, et need saaksid välja kisendada oma suuri numbreid ja hõisata et nad on skilled. Kuid tegelikkuses unustatakse totaalselt ära mida skill tähendab. Skill on oskustase mida ei saa määrata numbrites.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.02.2014 19:46:22 vasta tsitaadiga

Avot, räägid ju otse endale vastu - oculus rift on puhtalt väljenägemise teema. kontrollskeem ka, aga selle korraliku laialdase implementatsiooniga läheb kardetavasti rohkem aega.
läbi aegade tehakse mänge olemasoleva (või reaalsemalt, väljatöötamise algusest arvates järgmise paari aasta jooksul prognoositavalt oleva raua) peale. minek järjest realistlikuma väljanägemise poole on lihtsalt hetkel jõudnud bf4 peatusse - tulevate mängudega minnakse siit edasi. ja edasi minna on. kasvõi asjakohase näitena - bf4 on võib-olla veidi kummalisel kombel siiski cpu-limited.
kuigi sa ütled, et illusioonidega harjub, proovi mängida mänge, kus neid on vähem. teisalt ei ole visuaalil ja mängitavusel olulist ega ühest seost - üks täiendab teist. hea visuaal ei tähenda, et mäng oleks halb või hea. samuti nagu ajast ja arust visuaal ei tähenda, et mäng oleks halb või hea.

osa gamemode battlefieldides üldisemalt ei saagi töötada. battlefieldi põhirõhk on kogu aeg olnud conquest, kõik muu on hoolimata populaarsusest afterthought. conquesti, masinate ja järjest suureneva mängijate hulgaga serveris, mis ka mappe järjest suuremaks ajab, on vajalikuks osutunud teha teatavaid kompromisse mängu tehnilises ülesehituses. killtrading ja close combati hädad on üsna otseselt sealt pärit. ma ei saa siiani aru, mis dice/ea püksi puges, et nad bf3 close combat lisakaartide paki välja lasid - see näitlikustas ilusasti neidsamu kompromisse.

sinu rahulolematus bf4-ga paistab väga suures osas kinni olema selles, et see mäng ei ole selgelt sinu jaoks. ro2 ja muu rohkem realismile püüdlev peaks sulle olema. arma2/3 oled mänginud?

tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 03.02.2014 19:55:04 vasta tsitaadiga

Squares of death
http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1wq82m/since_dice_added_the_little_status_pictures_in/cf4e53h

Link
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kankka
HV kasutaja

sõnum 03.02.2014 20:10:05 vasta tsitaadiga

Mul ka neid katikesi ikka visanud, nüüd siis tean mis läbu see on icon_smile.gif
ESTCrip
HV vaatleja
ESTCrip

sõnum 03.02.2014 21:05:27 vasta tsitaadiga

Peale viimast patchi juhtus midagi väga imelikku. Ühtegi korda pole täna mängust välja visanud. Muidu viskas 90% iga mäng välja & 100% viskas välja kui tuli teine kaart. Hea thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 03.02.2014 21:39:16 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
aht0 kirjutas:
Panin ka W7 asemel W8.1

BF4 on tunde järgi suts sujuvam, aeg-ajalt esinenud stutter on kadunud ja suuremalt jaolt ka järsud fps dropid. FPSi osas erilist vahet numbriliselt ei ole.

Kas on mingi konsoolimuutujat millega saaks frostbite'i sundida kasutama rohkem kui nelja threadi? Mängisin nende fps'i ja perfi "graafidega" mängus ja mänguakna ülaserva kirjutati masina riistvara ja ka selline tekst "available threads:8 working threads:4"

-Users can now configure and control themselves how many CPU cores should be used in the game with the new “Thread.MaxProcessorCount” settings in User.cfg.

Spoiler Spoiler Spoiler

danke!icon_smile.gif
Degwees kirjutas:

võta nii et mul on sellest mängijast "skill" number veits väiksem aga kdr/spm juppmaad kõrgemal (1,7/500), seleta nüüd loogiliselt ära kuidas:)
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.