Leidsin selle SKS vms, aga kuule rsk ei ole. Muidu mingi jama on, et iga 5-20 minuti tagant kaob serveriga ühendus ära ja pekkis... Kõigil see ühenduse probleem?
Server restardi teeb siis viskab välja või läheb automaatselt edasi?
Leidsin selle SKS vms, aga kuule rsk ei ole. Muidu mingi jama on, et iga 5-20 minuti tagant kaob serveriga ühendus ära ja pekkis... Kõigil see ühenduse probleem?
Server restardi teeb siis viskab välja või läheb automaatselt edasi?
Restardi ajal tuleb punaselt kiri losing connection... ja pead uue serveri valima või kui sul meeles on siis mine samase tagasi ning saad uuesti asju lootida.
Oot, aga mis ikka mängu point on? Nii palju kui ma videoid näinud, siis lihtsalt jookseb seal ringi ja midagi ei tee muud.
Mängu kohta üldse mõnda videot oled vaadanud? Või midagi lugenud?
Mängu point on läbida erinevad koridori stiilis ülesehitatud maailmad. Kui oled läbinud edukalt 14 maailma, siis pead lõpubossi ära tapma (vihjeks nii palju, et kuulid talle viga ei tee, aga noaga saab teda vigastada). Seejärel näidatakse sulle lühikest videoklippi sellest, kuidas mängu peategelane lükkab lõpubossu sõitva rongi katuselt alla. Rong plahvatab, aga enne jõuab su tegelane naiskõrvalosatäitja poolt juhitud helikopterisse hüpata ning nad lendavad koos päikeseloojangusse. Järgnevad tiitrid, näidatakse lehvivat usa lippu ning viidatakse sellele, et lõpuboss pole tegelikult surnud ja et tulemas on uus tasuline DLC, mis lisab minategelasele +3 damage kindad ja ühe valikulise ülesande, kus pead metsast korjama seeni.
Oot, aga mis ikka mängu point on? Nii palju kui ma videoid näinud, siis lihtsalt jookseb seal ringi ja midagi ei tee muud.
Mängu eesmärk on ellu jääda, mingeid piiranguid ega reegleid selle saavutamiseks ei ole. Joosta saab seal tõesti palju, sest muud võimalust ühest punktist teise jõudmiseks hetkel ei ole.
Nagu ma aru sain siis seal pidi pärast saama omaenda laibalt minna asjad uuesti üles korjata? Ma spets surin mingi eriti võsas ja linnast väljas, tagasi sinna minnes ei olnud varustust ega laipa
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.