Alrighty...
Mingi errorit viskab aeg ajalt samuti ette, et mingi fail puudu vms. Ning 2x oli hea pingiga servust time out kah veel.
Aga mis teema on, ma mingi 20-30 maja käisin läbi ja peaaegu midagi ei leidnud, lisaks osasi asju ei lase üles võtta nagu püksid ja kummikud...?
Ja miks mapi vaadata ei saa, peab kuskilt korjama siis saab alles?
Üldiselt mingi Frankie videosi vaatasin tööjuures ja mäng tundus palju parem, praegu justkui nagu kõige esimene versioon oleks näpus...
Asju ei leia, sest need on ära korjatud. Asjad tulevad iga serveri restardiga tagasi. Üldiselt on populaarsemates kohtades (mere ääres) majad suurema tõenäosusega tühjaks tehtud.
Jooksingi mingi mägede vahele kuhugi, esimene küün kuhu sisse piilusin - oli paar eset isegi, aga siis paari meetri kõrguselt alla hüpates mees murdis jalad ja enam liikuda normaalselt ei saanud. Homme proovin uuesti
Jooksingi mingi mägede vahele kuhugi, esimene küün kuhu sisse piilusin - oli paar eset isegi, aga siis paari meetri kõrguselt alla hüpates mees murdis jalad ja enam liikuda normaalselt ei saanud. Homme proovin uuesti
See map on kindlasti alguses asjade leidmisel ja orienteerumisel suureks abiks.
Mulle on nädala põhjal jäänud mulje, et põhi möll käib all lõunarannikul Elektro, Cherno ja Balota kandis. Samas liigub relvakangelasi ka põhjas mõlema lennuvälja ümbruses. Suvalised ilma varustuseta jooksikud on enamasti Kamyshova-Solnichniy-Berezino lõigul (Respawn).
Serveri nimekirjas on näha kellaaega, ehk kui on öine kellaaeg siis on ka pime. Alguses on ilmselt valges lihtsam toimetada.
Mõne üksiku esemega on jah probleem, et ei saa üles korjata, olen isegi tähele pannud. Aga need on tõesti üksikud.
Aga ma ei tea kus kandis ma "sünningi" ju, et kaardist pole eriti tolku. St mängu ajal mapi nuppu vajutades tuleb lihtsalt must pilt ja muud midagi...
Liigud lähima linna poole ja vaatad, mis sildi peal kirjas on...või liigud lihtsalt nii edasi, et meri jääb vasakule.
Täpselt. Peale respawni otsid lähima asula sildi ja siis kaardilt vaatad järgi, kus asud.Loogika järgi kui meri jääb vasakule siis liigud Elektro poole ja kui paremale siis Berezino poole. Mängus kaarti pole vist hetkel (kaarti on küll võimalus üles korjata, aga kasutada ei saa ), aga see veebilehe kaart, mida enne mainisin, on väga hea. Ise mängin mitme monitoriga, kaart on ühes ja mäng teises. Samas saab mängu ka alati alla panna ja kaarti vaadata/liigutada.
kaart on ikka olemas ja kasutada saad ka pead selle üles korjatud kaardi lihtsalt kätte võtma nagu muud esemedki. Nupuvajutus "M" kaarti selles mängus ei näita.
Oeh. Nagu essa päev ajateenistuses...varem oli vähemalt arma2 bootcamp/armory heaks õpetuseks ja eellooks modi ajal. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Arx07, kui Steamist on pandud, et teeks automaatselt, siis jah. Aga hetkel tegu experimental patchiga ehk siis pead Steamist muutma mängu beta patchi peale. See pole see nö. õige patch, mis välja antud.
Põhimõtteliselt kui spawnid sisemaal, oled alati Novy Soboris või selle juures. Kui rannikul, siis 2/3 ajast idakaldal. Kaarti hakka lugema NE otsast(paremalt ülevalt nurgast) ja otsi ümbrusele sobivat keskkonda. Jälgi raudteed, autoteed, kui järsud on lähedal olevad mäed ja kas need on kaetud puudega või mitte. Ehk on ainult poolt mäge kaetud puudega. Kõik majad, mida näed on samuti olulised. Arvesta seda palju neid on ning kuidas nad paiknevad peatee/kõrvaltee suhtes.
Kui kaardi lugemine päris käpas veel ei ole, siis pole ka hullu. Harjutamine teeb meistriks ning see kaardilugemisoskus on ka päriselus kenasti rakendatav.
Veel mõningad tipid:
Põhjanael (täht) näitab alati põhja. Positsioneerida on seda hea Suure Vankri järgi. Enne antud videos näitan kuidas seda teha.
Päike jääb Chernarusest alati lõunapoole. Seega tõuseb South East ja loojub South West.
Pilved liiguvad East-North East suunal. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
täiesti uskumatu, kui selliseid asju peab seletama inimestele, kes on piisavalt vanad, et steamist midagi osta.
kaardilugemine, väga elemetaarne, õpetatakse põhikoolis.
Ei meenu kas õpetati põhikoolis, aga kaarti oskan piisavalt lugeda, euroopas ilma gpsita ringi sõidetud küllalt. Niiet ole nüüd rahulik, esimest korda panin mängu tööle ja olin segaduses. Steami tõmbasin ka eile esimest korda alles arvutisse jne. Ma esiteks ei tulnud sellepealegi, et seal mängus mingi kohanimesid üldse esineb viidetel/siltidel. Ning lootsin, et mappi võiks saada ka niisama vaadata, ilma et selle kuskilt üles korjama peab
kaardilugemine, väga elemetaarne, õpetatakse põhikoolis.
Nimeta 5 tähtsamat oksiidi koos tähistega. Väga elementaarne, õpetatakse põhikoolis.
Kõik, mis sinu jaoks võib tunduda elemtaarne ei pruugi seda teiste jaoks olla. Vanused ja koolkonnad on siiski mingil määral erinevad. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Leidsin selle SKS vms, aga kuule rsk ei ole. Muidu mingi jama on, et iga 5-20 minuti tagant kaob serveriga ühendus ära ja pekkis... Kõigil see ühenduse probleem?
Server restardi teeb siis viskab välja või läheb automaatselt edasi?
Leidsin selle SKS vms, aga kuule rsk ei ole. Muidu mingi jama on, et iga 5-20 minuti tagant kaob serveriga ühendus ära ja pekkis... Kõigil see ühenduse probleem?
Server restardi teeb siis viskab välja või läheb automaatselt edasi?
Restardi ajal tuleb punaselt kiri losing connection... ja pead uue serveri valima või kui sul meeles on siis mine samase tagasi ning saad uuesti asju lootida.
Oot, aga mis ikka mängu point on? Nii palju kui ma videoid näinud, siis lihtsalt jookseb seal ringi ja midagi ei tee muud.
Mängu kohta üldse mõnda videot oled vaadanud? Või midagi lugenud?
Mängu point on läbida erinevad koridori stiilis ülesehitatud maailmad. Kui oled läbinud edukalt 14 maailma, siis pead lõpubossi ära tapma (vihjeks nii palju, et kuulid talle viga ei tee, aga noaga saab teda vigastada). Seejärel näidatakse sulle lühikest videoklippi sellest, kuidas mängu peategelane lükkab lõpubossu sõitva rongi katuselt alla. Rong plahvatab, aga enne jõuab su tegelane naiskõrvalosatäitja poolt juhitud helikopterisse hüpata ning nad lendavad koos päikeseloojangusse. Järgnevad tiitrid, näidatakse lehvivat usa lippu ning viidatakse sellele, et lõpuboss pole tegelikult surnud ja et tulemas on uus tasuline DLC, mis lisab minategelasele +3 damage kindad ja ühe valikulise ülesande, kus pead metsast korjama seeni.
Oot, aga mis ikka mängu point on? Nii palju kui ma videoid näinud, siis lihtsalt jookseb seal ringi ja midagi ei tee muud.
Mängu eesmärk on ellu jääda, mingeid piiranguid ega reegleid selle saavutamiseks ei ole. Joosta saab seal tõesti palju, sest muud võimalust ühest punktist teise jõudmiseks hetkel ei ole.
Nagu ma aru sain siis seal pidi pärast saama omaenda laibalt minna asjad uuesti üles korjata? Ma spets surin mingi eriti võsas ja linnast väljas, tagasi sinna minnes ei olnud varustust ega laipa
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.