Päris huvitavaid inimesi tekkinud HV serverisse, sõnavara on uskumatu lisaks kõigele muule.
Nii ta on. Sai veidikene eemal oldud ja jõmpsikad, kellel suus vaid suguelundid, võtsid võimust. Otseselt põhjust ban'imiseks ka pole, kui nad ropendavad, kuid kole on vaadata küll.
See härra, kes siin ähvardas tellisega teistel hambaid kurku lüüa ning täna veel teisi kaarsillalt alla lennutada, sai küll ban'i.
mingid tüübid ärplesid meiega, et kui 10 c4 saavad lasevad maja õhku ,praegu lasid maja koguaeg kaugelt relvadega:D me mingi vibudega jändasime vastu. nüüd tund aega hiljem üks patsaan leidis explosivi läksime kohe külla neile. lasime seina maha ja võtsime kõik asjad ära, sealhulgas ka explosivid, ning lasime veel ühee seina maha, saime veel stuffi. kui hommikul sisse logid ja näed, et majas augud sees siis ära ole kuri, ise norisite tüli ja aitäh metall maja eest
mingid tüübid ärplesid meiega, et kui 10 c4 saavad lasevad maja õhku ,praegu lasid maja koguaeg kaugelt relvadega:D me mingi vibudega jändasime vastu. nüüd tund aega hiljem üks patsaan leidis explosivi läksime kohe külla neile. lasime seina maha ja võtsime kõik asjad ära, sealhulgas ka explosivid, ning lasime veel ühee seina maha, saime veel stuffi. kui hommikul sisse logid ja näed, et majas augud sees siis ära ole kuri, ise norisite tüli ja aitäh metall maja eest
Te olete need tüübid kes normaalselt mängida ei osanud ja mu maja ümbruse hütte täis toppisid, nii, et ma ei saa ukstest ka enam sisse. Suht mängu isu võtavad sellised lapsed ära.
Aga niikaua palju õnne teile mu ühe maja maha võtmiselt. Nautige seda kraami niikaua kui teil see veel on.
Varsti harjutad ka kaarsillal BATMANNINGUT _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Te olete need tüübid kes normaalselt mängida ei osanud ja mu maja ümbruse hütte täis toppisid, nii, et ma ei saa ukstest ka enam sisse. Suht mängu isu võtavad sellised lapsed ära.
Aga niikaua palju õnne teile mu ühe maja maha võtmiselt. Nautige seda kraami niikaua kui teil see veel on.
No ei ole vaja iga õhtu ukse ees fresh spawne maha lasta ja spawnkillida. Mis saate sellest, et lasite meid meie oma maja aknast maha, isegi siis, kui asju korjama läksime paras teile
No ei ole vaja iga õhtu ukse ees fresh spawne maha lasta ja spawnkillida. Mis saate sellest, et lasite meid meie oma maja aknast maha, isegi siis, kui asju korjama läksime paras teile
ega me teie torni vallutada tegelt ei viitsi, liigapalju uksi ja teil ei tundunud midagi olevad. Vibunoolte eest jooksmine oli päris huvitav tegevus . Kui kedagi rünnata, siis on see see metallist kindlus, aga sinna läheb kõvasti C4.
Panite hüti paha ja siis lasite teise korruse seina maha? Midagi alles ka jätsite? Kui jarmis tõtt räägib, et me enam enda baasi sisse ei saa, siis on natuke nõme, me teie baasi ainukest ust kinni ei ehitanud, vastupidi, andsime nõu, et pange pillarid ette.
Aga jah, Rust on Rust. Surm ja kõige kaotamine on võimalus uueks alguseks
truth.enforce true/false Server kicks people automatically when they are doing "weird" things.
See käsk ei tee mitte midagi tegelikult
Ei oska päris öelda kas ta mitte midagi ei tee.
sarnane käsk truth.punish näiteks kickib kohe speedhackereid. Arvan, et see truth.enforce on ka sarnaselt seotud sellega aga veel täpselt ei tea mida ta teeb.
Olen ise ka seda meelt, et PVP on selle mängu üks osadest, kuigi arvan, et see mäng veel selle jaoks natuke toores (kloonide sõda, kus üksteise eristamiseks vaja teise kõrval olla) aga millest ma ei saa aru on see, et mida saavutatakse newspawnide tapmisega. Temalt pole nagunii midagi võtta ja mängus mingit exp süsteemi ka pole, et sa sellest midagi saaksid.
Isiklikult arvan, et see vabandus, et tal "võib" olla M4 kuskil kannikate vahel ei ole ka pädev. Kui sa oled ikka näiteks full kevlaris ja vastu tuleb paljas vend, siis isegi kui ta võtab M4 välja siis on teisel piisavalt palju aega, et player animationi ajal kui teine võtab relva välja samaga reageerida ning kui tulevahetuseks läheb, siis igaljuhul rohkemates riietes vend jääb peale.
truth.enforce true/false Server kicks people automatically when they are doing "weird" things.
See käsk ei tee mitte midagi tegelikult
Ei oska päris öelda kas ta mitte midagi ei tee.
sarnane käsk truth.punish näiteks kickib kohe speedhackereid. Arvan, et see truth.enforce on ka sarnaselt seotud sellega aga veel täpselt ei tea mida ta teeb.
Olen ise ka seda meelt, et PVP on selle mängu üks osadest, kuigi arvan, et see mäng veel selle jaoks natuke toores (kloonide sõda, kus üksteise eristamiseks vaja teise kõrval olla) aga millest ma ei saa aru on see, et mida saavutatakse newspawnide tapmisega. Temalt pole nagunii midagi võtta ja mängus mingit exp süsteemi ka pole, et sa sellest midagi saaksid.
Isiklikult arvan, et see vabandus, et tal "võib" olla M4 kuskil kannikate vahel ei ole ka pädev. Kui sa oled ikka näiteks full kevlaris ja vastu tuleb paljas vend, siis isegi kui ta võtab M4 välja siis on teisel piisavalt palju aega, et player animationi ajal kui teine võtab relva välja samaga reageerida ning kui tulevahetuseks läheb, siis igaljuhul rohkemates riietes vend jääb peale.
mina näiteks eemal olevaid paljaid tüüpe ei noki, aga kui nad liiga lähedale tulevad (et pumbaga lasta saavad) ja voice chati hoiatusele ei allu, siis saavad nad kiiresti surma. Samas saan aru miks paljaid tüüpe lastakse, nendel on tihti kõvasti puitu/metalli kogunenud, selle teadmisega noppisime me Mihkel^^ baasi kõrval neid maha ja alati oli neil asju, ühe korra oli isegi M4.
Naked man'ide elu läheb paremaks alles siis kui "vöö" peal olevad asjad välja paistavad.
Fresh spawne me küll ei tapnud. Kui riie seljas või relv käes(vibu on ka relv), siis alles nägime enda jaoks ohtu ja võtsime maha.
Pigem oli asi vastupidi. Glothis ja radsuitis käisime kelvari mehi tapmas (osadest saime jagu, osadest mitte ). Letherid saime, siis läksime suurt metallist maja campama, kus oli 4 radsuidiga meest sees (kahjuks põrusime). Ning kuna teie maja on üks suurimaid seal serveris, siis me algul eeldasime, et te ka piisavalt tugevad vastased meie jaoks, sellepärast campasime teie juures ka natuke. Ning õhtul peale seda kui te mu maja ära greefisite tulin ma üksi teie nelja mehe vastu(vähemalt kaks korda tapsin teid 1v4 ära, korjates teilt lether ja kelvar riideid ning mingi 3 m4-ja ja shotgunni). Seega pigem olite teie need kes kambakesi ühe mehe vastu lendasite. Aa, ja kuna teie maja alla tekkis nii palju ressursse, siis enamus ajast me ei campand teid vaid lihtsalt käisime ressursse korjamas ja kui te vibuga aknast laskma hakkasite siis pidin sõbrad jälle kohale kutsuma, sest te tahtsite veel tüli norida.
Sellest kraamis mis sa mu majast said, on mul savi. Ma piisavalt vana Rusti mängija, tean, et varu kodusi tuleb mitmeid teha ja ära peita.
... Aa, ja kuna teie maja alla tekkis nii palju ressursse, siis enamus ajast me ei campand teid vaid lihtsalt käisime ressursse korjamas ja kui te vibuga aknast laskma hakkasite siis pidin sõbrad jälle kohale kutsuma, sest te tahtsite veel tüli norida....
Selle tülinorimise kohta siis. Kuna teie olite need, kes meiega algul tõmblema tulid, katuse flare'e täis loopisid ja maja ümber laskma hakkasid, siis ilmselgelt näeme teis ohtu, kui te meie "torni" lähedale tulete. Meie ju ei tea, mis teil jälle plaanis, kui te enda osmiku poolt full gearis tulete. Lõbus vibuga sihtimist harjutada "sissetungijate" peal, teeme seda üksteise peal ka, for fun
Sheltereid, mis teie maja juurde sai topitud, on võimalik ka kirve/kirkaga katki peksta, don't põe. Tule ehita vastu, ma ei keela.
millal huvitav rodz banni saab? ma juba nii ootan seda päeva, tüüp laseb kõigile rämedalt kaugelt 1 shotiga headi, 5 korda järjest (võimatu)
Ei ole ise antud mängijat vist kohanud, aga eeldan, et banaan tuleks kiirelt, kui oleks videomaterjal, mis näitab, kuidas tüüp häkib.
Ma kahtlen väga sügavalt, et hackib. Tean tüüpi isiklikult väga hästi ja nii madalale ta ei langeks.
Samas eestlase viga ongi see, et süüdistab alati hacke kui saab isegi skilled vennalt kulpi. Parim näide on Eesti CSi kommuun.
Anyways ma arvan, et ta on piisavalt harjutanud (PVP hero nagu ta on), et lasta osata.
millal huvitav rodz banni saab? ma juba nii ootan seda päeva, tüüp laseb kõigile rämedalt kaugelt 1 shotiga headi, 5 korda järjest (võimatu)
Ei ole ise antud mängijat vist kohanud, aga eeldan, et banaan tuleks kiirelt, kui oleks videomaterjal, mis näitab, kuidas tüüp häkib.
Ma kahtlen väga sügavalt, et hackib. Tean tüüpi isiklikult väga hästi ja nii madalale ta ei langeks.
Samas eestlase viga ongi see, et süüdistab alati hacke kui saab isegi skilled vennalt kulpi. Parim näide on Eesti CSi kommuun.
Anyways ma arvan, et ta on piisavalt harjutanud (PVP hero nagu ta on), et lasta osata.
äkki sina oledki rodz? igatahes haige inimene oli, isegi kui läksid välja kirvega mingit puud maja kõrval taguma, tuli lasi maha ja kui läksin oma kirvest tagasi tooma lasi uuesti maha ja nii niikaua kuni mul sellest kirvest savi oli.
äkki sina oledki rodz? igatahes haige inimene oli, isegi kui läksid välja kirvega mingit puud maja kõrval taguma, tuli lasi maha ja kui läksin oma kirvest tagasi tooma lasi uuesti maha ja nii niikaua kuni mul sellest kirvest savi oli.
Jep ja selline see rodz on...ei saa mina isiklikult neist paljaste vendade tapjatest aru aga noh...juuvist kompenseerivad.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.