Aga uute lastefilmide treilerid on iga minutit ootamist väärt
Mis ajast lapsed R reitinguga Expendables-i küll vaatavad? Ma olen ikka siiani arvanud, et tegu on 80ndate põlvkonna nostalgialaksuga.
Teist osa vaatasin, no ei mingit nostalgiat, sisutu kräpp. Ainult verd lendab ja mõned odavad killud vahele. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Jah, väga paljud inimesed vaatavadki SuperBowli ainult reklaamide pärast. Probleem?
Mille muu pärast seda vaatama peaks siis? Kari steroidide peal üles pumbatud neegreid käekotti taga ajamas ei ole küll sport, mille pärast hommikuni üleval passida.
Aga kari steroidide peal üles pumbatud vanamehi džunglis lolli mängimas (The Expendables) on meelelahutuse tipp?
see on ju mingi saast _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Päris ajaraisk ta ei olnud aga selline "fakk jee, mmurica" mentaliteet käis küll närvidele.
Eelnevad Jack Ryanid ekraanidel hulga paremad olnud minu arvates _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Escape Plan väga positiivne yllatus
lõpp läks küll käest ära, aga 8/10 _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
The Wolf Of Wall Street - 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0993846
DiCaprio pole just minu lemmiknäitleja, aga film oli hea, kuigi kohati oli raske seda tõsiselt võtta, kuna kõik oli nii piixed up. Pikim film mida ma viimasel ajal näinud olen: pea 3 tundi.
Enders Game - 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1731141
Kirjelduse järgi valmistasin ennast ette pettumuseks, aga polnudki nii halb. Peategelane (ei mitte Harrison Ford) meenutas veidi minu noort õepoega välimuselt kes on umbes samas vanuses.
Gravity - 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1454468
Film millest kõik rääkisid ja haip oli kah kuuldavasti tugev. Sandra Bullock mulle meeldib ja film ise oli kah igati vaatamist väärt.
The Legend Of Hercules - 6/10
http://www.imdb.com/title/tt1043726
Vana-Kreeka stoorid mulle meeldivad ja seega vaatasin ära. Võitlussteenid olid head. Vaadatav aga ei midagi erilist.
The Wolf Of Wall Street - 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0993846
DiCaprio pole just minu lemmiknäitleja, aga film oli hea, kuigi kohati oli raske seda tõsiselt võtta, kuna kõik oli nii piixed up. Pikim film mida ma viimasel ajal näinud olen: pea 3 tundi.
Aga muidu hea list _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Riddicku Extended Cuti uus lõpp andis vihje ka mis teemal.
äkki kirjutad spoilerisse mis vihje oli, ma vist teist korda ei viitsi küll Riddicut vaadata, olgu extended või mitte _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
äkki kirjutad spoilerisse mis vihje oli, ma vist teist korda ei viitsi küll Riddicut vaadata, olgu extended või mitte
spoilerda jah _________________ This message was sent from space using stargate
äkki kirjutad spoilerisse mis vihje oli, ma vist teist korda ei viitsi küll Riddicut vaadata, olgu extended või mitte
spoilerda jah
Spoiler
Kas äkki mitte see, et Riddick naases Lord Marschalina (Necromongerite liidrina) kolmanda filmi lõpus ja järgnes Vaako-le Underverse portaali?
Ehk siis mulle jäi mulje, et tema koduplaneet Furia asub kuskil Underverse-s. Võin ka täiesti mööda panna.
väikese eelarvega film aga mulle see igatahes meeldib
Link _________________ This message was sent from space using stargate
Ameerican hustle - Võimas! Christian Bale ja Bradley Cooperi duo toimis kaunilt! Tegu kassihiire filmiga ja mingit lammutamist pole. Algusest lõpuni korralik põnevus, väga kaasahaarav! 8/10
About Time - Poleks oodanud, et mõni selline "romantiliselt naiivne" film satub mu kõigi aegade lemmikfilmide sekka.
http://www.imdb.com/title/tt2194499/
Escape Plan - Stallone ja Schwarzenegger = võimas duo!! Mis saab parem olla kui vaadata kaht vanakooli märulivenda ühes filmis. Nostalgialaks totaalne. Hea film, pidev tegutsemine. Tugevad 7/10
Raamatustki kõlbas ainult 1. lugeda, edasi oli suht jura. Film hoolimata silmailusti ei suutnud sedagi. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Raamatustki kõlbas ainult 1. lugeda, edasi oli suht jura. Film hoolimata silmailusti ei suutnud sedagi.
Või siis franchise-i suuruse määrab selle kassaedu. Meenutaks, et esimene film tegi peaaegu 700 miljonit WW kassat ning teine on lähenemas 900 millile.
Ma oleks nagu seda trailerit varem näinud _________________ This message was sent from space using stargate
Cpt America puhul trailer palju uut ei pakkunud võrreldes varasemaga, paistab ikka korralik möll tulevat.
Transformers - faking draakon ja Michael Bay/10 skaalas möll _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Captain America on üks lahjemaid tegelaskujusid koomuskimaailmas. Avengersitesse sulandus ta hästi, aga eraldiseisva tegelasena on ta lihtsalt igav. Filmides pole tema vastased ka mitte midagi erilist võrreldes näiteks Batmani või Spidermaniga. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.