Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Randombit
HV vaatleja
|
16.01.2014 02:14:50
|
|
|
kullakang kirjutas: |
Keegi seda oskab kommenteerida, et kas käibemaksukohuslasena on võimalik saada elektri pealt makstav käibemaks tagasi?  |
Kui elektriarve tuleb käibemaksukohuslase firma nimele siis on see elementaarne, et saad käibeka tasaarveldada. Väiksel tegijal ei ole mõistlik midagi tagasi küsida, pigem jätta ettemaksuks.
Kui tahad isiklikust arvest osa firma arvele kanda siis alljärgneval lingil on midagi lahti seletatud. Kuidas siis käibemaksuga on, ma ei tea aga kui arve ei ole otse käibemaksukohuslase ettevõtte nimele, siis mina parem käibeka tagasisaamist ei torgiks.
http://www.tarbija24.ee/2649920/lugeja-kusib-kas-voin-1-3-korteri-kuludest-ettevotte-kuludeks-kanda-kui-tootan-kodus
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
16.01.2014 03:34:54
|
|
|
Chidori kirjutas: |
Amperloom, kas peab ise suvalisel hetkel pakkuma maksuametile raha? Varsti on tulumaksu deklaratsiooni esitamine ja siis mõned vast maksavad kah... need kes tuhandeid välja võtnud on. |
Ei, mul on tutvusrinkonnas juhuseid juba krooni ajast kus üle 50k Krooni oli maksuamet selgas ja nõudis firmat/fiet.
Aga sellest järeldan, et keegi pole selliseid summasid siin välja võtnud, et maksuametil oleks huvi.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
16.01.2014 04:24:11
|
|
|
Jumal tänatud, et väljas külm on
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
16.01.2014 04:36:09
|
|
|
Kes veel märkanud pole:
Spoiler 
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
16.01.2014 09:16:04
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Jumal tänatud, et väljas külm on
 |
Nõrk... mul keldris olev 270X 37C
Amperloom kirjutas: |
Chidori kirjutas: |
Amperloom, kas peab ise suvalisel hetkel pakkuma maksuametile raha? Varsti on tulumaksu deklaratsiooni esitamine ja siis mõned vast maksavad kah... need kes tuhandeid välja võtnud on. |
Ei, mul on tutvusrinkonnas juhuseid juba krooni ajast kus üle 50k Krooni oli maksuamet selgas ja nõudis firmat/fiet.
Aga sellest järeldan, et keegi pole selliseid summasid siin välja võtnud, et maksuametil oleks huvi. |
Enamikul see järgmise aasta mure, nii et ehk tuleb selleks hetkeks ka mingi selgitus välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
puljong
HV vaatleja
|
16.01.2014 09:59:56
|
|
|
äi tia midagi... kui riik kottima tuleks, siis palun... armas EV, kas te oleksite nõus mind finantsiliselt aitama investeerides krüptovaluutade kaevandamisesse? Kas oleksite nõus kandma ka vastutust piruka jagamisel, kui see kõrbema läheb? Kas annate pangast laenu tehnoloogia ostmiseks? Kas oleksite nõus minu seadmed kindlustama? Kui jah, siis oleksin kindlasti nõus jagama teiega oma kasumit ja maksu maksma... paraku olete ainult siis platsis, kui ma kasu saan, muul juhul pesete käed puhtaks. Pluss veel et.... see tehnika, mida ma investeerinud olen sellesse töösse, selle pealt on juba käibemaks makstud, elekter, mida ma tarbin, selle pealt on käive makstud, minu transpordikulud - käibekad, aktsiisid. Selle raha, mis ma olen saanud üldse selle tehnika soetamiseks, selle pealt on minu põhikohaga tööandja maksud tasunud (sotsmaks, tulumaks, töötukindlustusmidaiganes)... nii et MIDA PERSET te veel tahate eksju? Vastutada, riskida ja investeerida ei taha, aga kasu tahate küll saada?... Heakene küll, eks ma siis maksan teile mõned bitisendid maksudena, kui väga nutune asi on - teie enda probleem, kui nendega miskit teha ei oska või ei sobi maksevahendiks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
16.01.2014 10:36:08
|
|
|
no seniks kui sul kogu teenistus on bitcoinides ja ka nendega arveldad, siis ei taha keegi sult ilmselt midagi. Aga alates sellest hetkest kui sa hakkad saama eurodes asja arvele, vat siis on juba nendel suu vesine
|
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
16.01.2014 10:49:10
|
|
|
Eile sain siis Ordist oma surnud 7970 club3d vastu sapphire kaardi. Ma nüüd ei tea kuidas need asjad käima peavad kuid vastu sain tolmuse, ilma karbita isendi. Peabki saama vastu kasutatud kaardi või kuidas see on? Peaksin minema õigust nõudma?
Pealegi see dual-x kaardi jahutus on palju lärmakam..
|
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
16.01.2014 10:58:12
|
|
|
eltso kirjutas: |
no seniks kui sul kogu teenistus on bitcoinides ja ka nendega arveldad, siis ei taha keegi sult ilmselt midagi. Aga alates sellest hetkest kui sa hakkad saama eurodes asja arvele, vat siis on juba nendel suu vesine  |
Üldiselt väga pead vaevata ei tasu. Norra tegi kavalalt asja ära, et midagi tiksuks neil, aga peab summa väga suur olema et neil tuleks mõteki tulla nõudma Eestis.
Ilmselt neil mure suurem, kes korterit ja autot ostsid...
Eks aasta toob selguse...
pyrex kirjutas: |
Eile sain siis Ordist oma surnud 7970 club3d vastu sapphire kaardi. Ma nüüd ei tea kuidas need asjad käima peavad kuid vastu sain tolmuse, ilma karbita isendi. Peabki saama vastu kasutatud kaardi või kuidas see on? Peaksin minema õigust nõudma?
Pealegi see dual-x kaardi jahutus on palju lärmakam..  |
Loodad, et saad 280X vastu?
Selle saadavus ligi 0... üldse see "kaevamise" teema võib tuua kaasa AMD mingid kõvemad garantii asjad. Järgmises versioon full-load lugeja
|
|
tagasi üles |
|
 |
pyrex
Aeg Maha 2a

|
16.01.2014 11:03:11
|
|
|
Magic kirjutas: |
no seniks kui sul kogu teenistus on bitcoinides ja ka nendega arveldad, siis ei taha keegi sult ilmselt midagi. Aga alates sellest hetkest kui sa hakkad saama eurodes asja arvele, vat siis on juba nendel suu vesine  |
Üldiselt väga pead vaevata ei tasu. Norra tegi kavalalt asja ära, et midagi tiksuks neil, aga peab summa väga suur olema et neil tuleks mõteki tulla nõudma Eestis.
Ilmselt neil mure suurem, kes korterit ja autot ostsid...
Eks aasta toob selguse...
pyrex kirjutas: |
Pealegi see dual-x kaardi jahutus on palju lärmakam..  |
Loodad, et saad 280X vastu?
Selle saadavus ligi 0... üldse see "kaevamise" teema võib tuua kaasa AMD mingid kõvemad garantii asjad. Järgmises versioon full-load lugeja  |
No saadavus pole midagi 0, kui vaja, leiab. Lihtsalt asi on põhimõttes, saan kellegi vana kaardi millel võivad ventikad juba surnud olla. Sama targalt marsin tagasi uut kaarti nõudma ventide pärast. Kuna kaart hakkab ikka kaevama, siis on mul sellest poogen, eks see sureb ka poole aasta jooksul uuesti ära kuid kui võtaks asja koduarvutisse, siis tahaks ikka uut saada, kestaks kauem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
henri123
HV kasutaja

|
16.01.2014 11:12:49
|
|
|
mis teema selle fast-pooliga on? eile kõik rääkisite kuidas mõnuga tiksub, vaatan, et miner on täna öösel üsna palju backupis istunud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
MacGyver
HV kasutaja

|
16.01.2014 11:25:24
|
|
|
henri123 kirjutas: |
mis teema selle fast-pooliga on? eile kõik rääkisite kuidas mõnuga tiksub, vaatan, et miner on täna öösel üsna palju backupis istunud... |
Veidi katki jah täna
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
16.01.2014 11:28:16
|
|
|
mis teema selle fast-pooliga on? eile kõik rääkisite kuidas mõnuga tiksub, vaatan, et miner on täna öösel üsna palju backupis istunud... |
Nii on kirjutatud seal "STRATUMS ARE OK,ALL SHARES ARE COUNTED,KEEP MINING ONLY WEBSITE IS ON HEAVY DDOS WE WORKING ON IT"
_________________ Web3 | ERC721A |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
16.01.2014 11:33:56
|
|
|
MacGyver kirjutas: |
Veidi katki jah täna  |
Ööselt 1h31min on minugi minerid tagavara poolis istunud.
Ausalt öeldes ma kaevaks hea meelega digiraha poolis DOGE, aga kuna me sinna 100M+ kuidagi kokku ei saa, siis on väga nutune.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KAMY
HV kasutaja
|
16.01.2014 12:02:13
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Veidi katki jah täna  |
Ausalt öeldes ma kaevaks hea meelega digiraha poolis DOGE, aga kuna me sinna 100M+ kuidagi kokku ei saa, siis on väga nutune. |
Proovige https://dogehouse.org - on olnud stabiilne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
16.01.2014 12:21:33
|
|
|
Ise ka doghouse-s juba nädalake ja poolid pole maha eriti käinud, samas leht on enamus aega maas, sest päris suur koormus on peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
16.01.2014 12:28:03
|
|
|
Parema meelega kaevaks keskmise suurusega stabiilses EU poolis, kus oleks max 0.5% komisjon. Fast-pool oli samamoodi palju parem siis, kui nende pool hash oli alla 2GHs. Oli vähem stale ja rejected. Hetkel lihtsalt ülerahvastatud. Dogehouse on veel hullem kui fast-pool.
Oleks rahul kui kõikide masinate keskmine rejected+stale oleks kokku alla 0.5%. Hetkel on see kuskil 1%.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
16.01.2014 12:30:00
|
|
|
Dh-s tuleb mul ikka päris stabiilselt koine. Sellises suures poolis on veel see rõõm ka, et kuna blokke tuleb mega kiirusega pidevalt, siis vahepeal mõni orphan ja tee ka mingit häda ja ei muuda eriti sissetulekut.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
16.01.2014 13:12:41
|
|
|
KAMY kirjutas: |
Kristoferr kirjutas: |
Veidi katki jah täna  |
Ausalt öeldes ma kaevaks hea meelega digiraha poolis DOGE, aga kuna me sinna 100M+ kuidagi kokku ei saa, siis on väga nutune. |
Proovige https://dogehouse.org - on olnud stabiilne. |
We are currently not accepting new user registrations.
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
16.01.2014 13:22:08
|
|
|
võin kutseid saata
|
|
tagasi üles |
|
 |
digiraha
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
16.01.2014 13:32:29
|
|
|
* `--gpu-threads` support for comma-separated values by Martin "Kalroth" Danielsen.
Lõpuks ometi
|
|
tagasi üles |
|
 |
henri123
HV kasutaja

|
16.01.2014 13:38:56
|
|
|
* `--gpu-threads` support for comma-separated values by Martin "Kalroth" Danielsen.
Lõpuks ometi  |
JESS
E: aa ok, windowsile pole veel?
* Maximum allowed intensity increased to 42.
Mis rakendus sellele on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sanderaits
HV kasutaja

|
16.01.2014 14:01:26
|
|
|
Kes siin enne tulumaksu deklareerimisest rääkisid, see käib eraisikute puhul ju aususe peale eks? Ega MTA ei NÕUA sinult midagi, 15. veeb saadetakse sulle eeldeklaratsioon, kus sinu kohta teada olevad tulud kirjas ja ise pead aus olema ja sinna lisama oma bitcoinide müügist saadud tulu ja vastavalt sellele arvestatakse veebruari lõpus lõplik summa. Või on kellelgi kogemusi sellega, et maksuamet vaatab eraisiku tehinguid läbi ja nõuab makse?
Börsil teenitud tulu kuulub igatahes maksustamisele .
Uus cgminer on küll hea uudis, sain just oma Sapphire 270X Dual-X rig'i enamvähem stabiilseks, nüüd cräshib driver ainult korra päevas , äkki see fix aitab ka selle ära parandada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|