Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
uldreg
HV vaatleja
uldreg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2014 16:01:19 vasta tsitaadiga

Endal Nexus 7 (2013) wifi,stock 4.4.2, rootitud ja saab täitsa hästi faile ülesselaadida.
Upload.ee's täitsa ilusti laseb otse kaamerast pilti uploadida, teiste failide jaoks pidin valima "Documents", kust edasi ma sain ES File Exploreri peale toksida ja sealt mõni suvaline fail uploadimiseks võtta. Samuti toimis kõik Gmailis kah.

Ei taha eriti uskuda, et root õigusid vaja failide uploadimiseks tho.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 02.01.2014 17:06:57 vasta tsitaadiga

Miks ma huvitav ei saa?

Ainult otse tehtud pilte saan laadida (võtan camera) .
Facebooki oma app lubab küll laadida facebooki aga Crhome,Opera mitte.

ihvike
HV Guru

sõnum 03.01.2014 11:33:45 vasta tsitaadiga

Ostsin endale Slimport-HDMI adapteri. Töötab, aga pilt on kehv, 16:10 pilt skaleeritakse vägisi 16:9 pildi sisse, mistõttu osa pildiinfost läheb kaotsi ja mustad randid servades. Sellist "lahendust" ja ka seda Youtube käkki vaadates tundub, et Androidi arendajad pole just kõige teravamad pliiatsid. Foorumeid lugedes on näha, et sellest slimporti jurast on juba pool aastat seletatud, kuid ilmselt ei koti see seal Googles kedagi. Tobe on see ka seetõttu, et mul on 1920x1200 monitor ja tegelikult poleks üldse vaja mingit skaleerimist, Nexuse pilt sobiks 1:1 monitorile ja slimport adapter peaks nagu ka kirjade järgi 1920x1200 toetama, kuid keegi leidur Leo seal ettevõttes arvas, et ma tahan mingit soga vaadata.
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 03.01.2014 12:54:56 vasta tsitaadiga

Nojah, eks oleneb, mida vaatad. Kõik hd ja fhd videod jms on ju niikuinii 16:9 suhtega. Või surutakse 16:9 video veelgi kitsamaks? Siis poleks nagu asjal üldse mõtet.

Võib ju arvata, et Nexus 7 16:10 suhe valiti vist sellepärast, et soft navigeerimisnupud võtavad enda alla osa ekraanist (olgugi, et videot vaadates nad kaovad). 16:9 suhtega videod jätavad ju tahvlis kah mustad ääred alla ja üles.

edit:

Millise ja mis hinnaga sa võtsid?

ihvike
HV Guru

sõnum 03.01.2014 13:06:33 vasta tsitaadiga

16:10 pilt pigistatakse skaleerides 16:9 1080p pildi sisse, tegelik reso on 1728x1080 ja vasakul-paremal servades seetõttu mustad postid. Adapter on Analogixi chipsetiga Delock, maksis u 30 eurot Arvutitargas.
Unistada võib, et ehk kunagi leiutatakse tarkvaraline lahendus. Pidavat olema võimalik vähemalt video jaoks eraldi oma resoga teine ekraan. Paraku ei toeta seda ükski mängija peale Google Play Movies, mida meil pole nagunii.
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 03.01.2014 14:59:11 vasta tsitaadiga

Kuna niikaua veninud ja vahepeal 4.4 tekkinud, siis ei ole eriti mõtet loota, et enne järgmist seadet see parandatakse icon_neutral.gif

edit:

Nexus 5'ga tundub normaalselt toimivat, samas selle ekraani suhe 16:9.

kaur23
HV Guru

sõnum 05.01.2014 19:47:19 vasta tsitaadiga

thumbs_down.gif Suri paar nädalat tagasi ära ja enam tööle ei saa. Ei hakka enam akut laadima, sai proovitud erinevaid laadijaid.
ihvike
HV Guru

sõnum 06.01.2014 16:44:25 vasta tsitaadiga

Mirage kirjutas:
Nexus 5'ga tundub normaalselt toimivat, samas selle ekraani suhe 16:9.
7ga saab ka 1080p pildi korda, kui seadme enda reso 1920x1080 peale muuta. Loomulikult eeldab see rootimist. Kuna ma aga pigem eelistaks 1920x1200 pilti, siis pooliku lahenduse pärast veel esialgu rootima ei hakka. Eks näis, mis tulevik toob.
tagasi üles
anryo
HV kasutaja

sõnum 10.01.2014 17:33:50 vasta tsitaadiga

Mina ei suuda leida, kas 2.gen Nexus 7 omab ka mingit "Flight mode" - kuhu saaks ta lükata, kui ei kasuta, et akut säästa?
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 10.01.2014 17:50:39 vasta tsitaadiga

anryo, jep, omab thumbs_up.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 10.01.2014 19:58:24 vasta tsitaadiga

anryo kirjutas:
Mina ei suuda leida, kas 2.gen Nexus 7 omab ka mingit "Flight mode" - kuhu saaks ta lükata, kui ei kasuta, et akut säästa?

Väljalülitamine on tunduvalt mõttekam, kui akut tahad säästa.
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 16.01.2014 20:25:20 vasta tsitaadiga

Helikvaliteet - http://archimago.blogspot.ca/2014/01/measurements-google-nexus-5-and-nexus-7.html
Ise ei viitsindki RMAAga mässama hakata ja nüüd pole enam õnneks mõtet kah.
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 22.01.2014 20:43:29 vasta tsitaadiga

Väga hea asjaga on ikka tegu 2013 mudeli näol. Kitkat on thumbs_up.gif

Üks küsimus. Nimelt, kuidas saab tagasi selle menüü, mis kargab ette kui tahvlile usb juhe sappa ajada mis arvuti taga teise otsaga? Panin selle tahvlis mingi ette kargava menüü mingi hetk kinni ja rohkem enam üldse ei avane. Tolles sai valida mingeid reziime milles töötab kui juhe sabas, kas pilte kantakse üle ma ei tea mis asja teel vms jne. Mingi 2 valikut seal oli.
Miks vaja, sest pärast seda ei näe usb kaabli abil tahvlit üldse arvuti My Computer all. Ei saa pilte, muusikat jms üle kanda.
tagasi üles
kaur23
HV Guru

sõnum 22.01.2014 23:05:43 vasta tsitaadiga

Minu Nexus remondist tagasi ja selgus, et aku oli läbi icon_evil.gif . Õnneks garantii värk.
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 23.01.2014 00:09:36 vasta tsitaadiga

anduke88 kirjutas:
Väga hea asjaga on ikka tegu 2013 mudeli näol. Kitkat on thumbs_up.gif

Üks küsimus. Nimelt, kuidas saab tagasi selle menüü, mis kargab ette kui tahvlile usb juhe sappa ajada mis arvuti taga teise otsaga? Panin selle tahvlis mingi ette kargava menüü mingi hetk kinni ja rohkem enam üldse ei avane. Tolles sai valida mingeid reziime milles töötab kui juhe sabas, kas pilte kantakse üle ma ei tea mis asja teel vms jne. Mingi 2 valikut seal oli.
Miks vaja, sest pärast seda ei näe usb kaabli abil tahvlit üldse arvuti My Computer all. Ei saa pilte, muusikat jms üle kanda.

Settings>storage>menüü (3 punkti üleval paremas nurgas)>USB computer connection
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 24.01.2014 13:28:23 vasta tsitaadiga

Tänan vortex, sain korda ja nüüd Nexus ikka PC taga näha.
thumbs_up.gif
tagasi üles
reig0
HV vaatleja

sõnum 30.01.2014 17:55:09 vasta tsitaadiga

Selline mure tekkinud, et enam ei ühenda kodu wi-fisse ära jääb lihtsalt Authentication problem sinna ette ja midagi. Samas kui wifi parooli maha võtan ühendab ilusti ära. Igasugune abi on oodatud icon_exclaim.gif
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 30.01.2014 17:58:01 vasta tsitaadiga

muud asjad ühendab? Ruuteri probleem nagu, ei luba uusi seadmeid lisada...
reig0
HV vaatleja

sõnum 30.01.2014 20:15:50 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:

Telefoni ühendab ära aga rohkem ei ole millegagi proovida. Ise arvan ka, et ruuteri viga aga ma pole selle seadeid ometi muutnud.
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 01.02.2014 14:54:09 vasta tsitaadiga

Küsimus:

1. Kas saan kuidagi rootida oma nexus 7 LTE-d (2013 ver ehk 2Gen) ilma arvutita ?!
2. oman üht sinihamba klaviatuuri ja sooviks nagu mängida ka sellega ,kuidas ma saaksin seadistada nii et saan ka siis sellega mängida?

E: proovisin rootida arvutiga aga müstilisel kombel arvuti lihtsalt ei leia nexus 7 ülesse. icon_neutral.gif

Proovisin selle järgi ...
http://www.ibtimes.co.uk/nexus7-2013-root-android44-krt16s-install-cwmrecovery-525260

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 03.02.2014 17:52:02 vasta tsitaadiga

reig0 kirjutas:
iir kirjutas:

Telefoni ühendab ära aga rohkem ei ole millegagi proovida. Ise arvan ka, et ruuteri viga aga ma pole selle seadeid ometi muutnud.

Ruuter kümneks sekundiks vooluvõrgust välja ning siis iuesti sisse võib asja lahendada. Sedasi tühjendad ruuteri cachet.

reig0
HV vaatleja

sõnum 07.02.2014 16:25:12 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
reig0 kirjutas:
iir kirjutas:

Ruuter kümneks sekundiks vooluvõrgust välja ning siis iuesti sisse võib asja lahendada. Sedasi tühjendad ruuteri cachet.

Ei ole ka sellest abi kahjuks icon_sad.gif . Täna sai ka tööjuures proovitud ja seal connectis ilusti ära. Tahvel ise näitab ip-address: Unavailable , kui proovin ühendada.
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 07.02.2014 17:26:02 vasta tsitaadiga

reig0 kirjutas:
Märt. kirjutas:
reig0 kirjutas:
iir kirjutas:

Ei ole ka sellest abi kahjuks icon_sad.gif . Täna sai ka tööjuures proovitud ja seal connectis ilusti ära. Tahvel ise näitab ip-address: Unavailable , kui proovin ühendada.

Ega sul juhtumisi pole ruuteris defineeritud, palju kasutajaid saab korraga dhcp ? Mulle tundub, et sul ruuter kehvasti konfitud. Pane dhcp list näiteks 20le seadmele.
Teine asi, mis võib olla, on wpa key - vaheta see ära, pane näiteks 1234567890 ja vaata, kas siis ühendab ära.

reig0
HV vaatleja

sõnum 07.02.2014 18:19:14 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
reig0 kirjutas:
Märt. kirjutas:
reig0 kirjutas:
iir kirjutas:

Ega sul juhtumisi pole ruuteris defineeritud, palju kasutajaid saab korraga dhcp ? Mulle tundub, et sul ruuter kehvasti konfitud. Pane dhcp list näiteks 20le seadmele.
Teine asi, mis võib olla, on wpa key - vaheta see ära, pane näiteks 1234567890 ja vaata, kas siis ühendab ära.

Igastahes wpa key muutmine tundus, et aitas connectis ilusti ära hetkel ja uuendab appe. Tänud beer_yum.gif
Kas see loeb ka midagi, et see wifi märk on hall, ennem oli ta sinist värvi ?
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 07.02.2014 23:29:52 vasta tsitaadiga

Kui hall, siis liiklust ei ole, kui sinine, siis liiklus on aktiivne. Vähemalt peaks nii olema
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  Asus|Google Nexus 7 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.