Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Global Offensive märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 237, 238, 239  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kaurrrr
HV kasutaja

sõnum 28.12.2013 19:47:51 vasta tsitaadiga

Sama probleem siin icon_biggrin.gif sain eile 24h cooldowni lihtsalt seepärast, et mäng hakkas lambist crashima. Ja see ei olnud esimene kord.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 28.12.2013 19:52:42 vasta tsitaadiga

On teil pakkuda mõni alternatiiv cooldownile?
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.12.2013 20:09:24 vasta tsitaadiga

Aix kirjutas:
On teil pakkuda mõni alternatiiv cooldownile?

altpug või leetway
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 29.12.2013 18:26:39 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
Sama hästi võin Source-i lasta, GO mõte ongi minu jaoks competitive senimaani olnud. Valve ISP probleemi ei lahenda, aga cooldowni saaksid nad ju ära kaotada või natuke normaalsemaks muuta. icon_rolleyes.gif

Inimesena, keda ajab väga närvi kui inimesed ebastabiilse netiga või mis iganes probleemidega mängivad, meeldib mulle see süsteem väga. Lambi koha pealt lahkujad keeraksid muidu enamus mängud perse.

Ja kui sa source tagasi lähed seal saad valve serverites matchmakingut teha w? Seal peaksid sama moodi mingi muu süsteemi kaudu PUG'e/gathereid mängima ju. Seega kui cooldown peal aga tahad comp teha siis leetway/altpug/faceit/irc eesti gather.

Pealegi 24h on ju mingi neljas rikkumine viimase nädala jooksul? Kõige pealt on 30 min, siis 2h...
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 29.12.2013 19:14:00 vasta tsitaadiga

Mikiki, see et tehnika alt veab (nett kaob, arvuti jookseb kokku, steam crashib) ei ole kuidagi inimese süü. Isegi suurtel võistlustel tuleb crashe ja hangumisi ette, sellepärast kellelegi kohe karistust ei määrata vaid tullakse vastu. Olgu siis pool tundi cooldowni kogu aeg, saaksin veel aru, aga nüüd järgmise mängu pangestumise korral saan ilmselt juba nädala cooldowni. Milleks selline jura inimestele, kes on mängu ostnud, saan aru kui piraks midagi.

Source mõte pole matchmakingut teha, vaid seal saaks just PUG-e või gathereid mängida või siis casuali, aga milleks mulle siis GO vaja osta on kui ei saa competitive mängida mingi cooldowni pärast.

Igatahes selles süsteemis olen küll pettunud.
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 29.12.2013 19:29:32 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
Mikiki, see et tehnika alt veab (nett kaob, arvuti jookseb kokku, steam crashib) ei ole kuidagi inimese süü. Isegi suurtel võistlustel tuleb crashe ja hangumisi ette, sellepärast kellelegi kohe karistust ei määrata vaid tullakse vastu. Olgu siis pool tundi cooldowni kogu aeg, saaksin veel aru, aga nüüd järgmise mängu pangestumise korral saan ilmselt juba nädala cooldowni. Milleks selline jura inimestele, kes on mängu ostnud, saan aru kui piraks midagi.

Source mõte pole matchmakingut teha, vaid seal saaks just PUG-e või gathereid mängida või siis casuali, aga milleks mulle siis GO vaja osta on kui ei saa competitive mängida mingi cooldowni pärast.

Igatahes selles süsteemis olen küll pettunud.

Ma olen süsteemiga rahul, ei talu selliseid tüüpe, kelle pärast peab 4v5 mängima.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 29.12.2013 19:36:56 vasta tsitaadiga

Jah, inimese süü ei ole, kuid teised mängijad ei pea ka kannatama. Kui sinu ISP jamab, arvuti kokku jookseb või wahtever, kannatavad kõik ülejäänud 9 inimest mängus. Sa raiskad nende aega, närve ning mängurõõmu ja cooldown on minuarust täiesti mõistlik karistus.
Samas kui sul on nii ebastabiilne nett või arvuti et iga teine mäng jääb poolikuks (nagu räägiti siis 24h saab alles 4nda rikkumise ajal, sellisel juhul poleks mul ka kahju kui nädalane cooldowni olemas oleks), võibolla pole vaja siis competitivi üldse mängida?

Samuti ma ei saa aru miks te tagasi mängu ei joini? Mul korra suri razeri soft ära ning pidin resale minema. Jäin ühe raundi vahele, olin tagasi mängus, võitsime kokkuvõttes geimi ning cooldowni polnud.

tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 29.12.2013 20:39:50 vasta tsitaadiga

3 mintsa on aega reconnectida. Minul on suht napikas, kui restarti vaja icon_smile.gif
See aeg võibolla võiks suts pikem olla, aga cooldown on ikkagi vajalik, et mingi lambivenelased ja kesiganes tavaliselt tiimis on, ei hakkaks enne ametlikku lõppu mängust välja pudenema...
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 29.12.2013 20:42:27 vasta tsitaadiga

Samas see on suht tüütu, kui dc'd serverist, kasvõi serveri tõttu(vahel ~6 inimest dc'b korraga), kui tagasi connectid, siis 0-reward for suiciding.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 30.12.2013 13:49:10 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:

CSGO's saab ka kõiki neid asju teha. Matchmaking on lihtsalt üks lisa juures. Ma ei saa probleemist aru, piisavalt on inimesi, kes mängivad CSGO'd, aga MM'i ei kasuta.
Ma ei saa su loogikast aru, aga mis teha. Tundud endiselt olevat vähemuses oma probleemiga.

+ Suurtel võistlustel ei mängi mingi tiim botiga edasi lõpuni ju. Tavaliselt ongi see paus sama pikk (või lühem), kui MM'is see ajavahemik, mille jooksul saad reconnectida.

Aix kirjutas:
3 mintsa on aega reconnectida. Minul on suht napikas, kui restarti vaja icon_smile.gif
See aeg võibolla võiks suts pikem olla, aga cooldown on ikkagi vajalik, et mingi lambivenelased ja kesiganes tavaliselt tiimis on, ei hakkaks enne ametlikku lõppu mängust välja pudenema...

Tegelt peaks 5 olema. Ta ootab enne 2 minutit enne selle "3 minutes until abandon" asjani. Vähemalt mingi aeg oli veel nii.

braien334 kirjutas:
Samas see on suht tüütu, kui dc'd serverist, kasvõi serveri tõttu(vahel ~6 inimest dc'b korraga), kui tagasi connectid, siis 0-reward for suiciding.

See on sitt bug jah, loodetavasti saab fixi.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
kaurrrr
HV kasutaja

sõnum 01.01.2014 19:03:55 vasta tsitaadiga

Vot see on halb mis nüüd minuga juhtus.
Mängisime premade tiimiga, raidcall all crashis ja tahtsin tööle tagasi panna mingihetk. Panin mängu alla ja crashis, ei saanud tagasi ka hiljem connectida kuna ei lasknud. Siis mingihetk sain reconnectida jälle ja loadimise ajal sai 5 minutit täis icon_biggrin.gif sain isegi mängu lõpetatud ja võidetud. Isegi sain Gold Nova kahelt rangi Gold Nova kolmele ja ikka 7 päeva cooldown icon_biggrin.gif
tagasi üles
JettaMK
HV vaatleja

sõnum 01.01.2014 19:15:14 vasta tsitaadiga

Õnnestus ka lõpuks see mäng omandada, beta mulle väga meeldis ja ilmselt meeldiks ka praegune versioon, kui see hitdetection täielik saast poleks. Olen üsna kindel, et umbes 40% kuulidest kaob lihtsalt kuhugile ära.Roundis pole ausalt öeldes imestväärne see kui terve sein on verd täis ja tulemuseks on ilus 0 hit, olgu see awp-ga või mõne rifle-ga. Ping on normaalne, packet loss puudub, ratesid sättisin ka veidi selle järgi mis netis oli(up 128/cmd 128). Betas oli laskmine suurepärane, tundus nagu 1.6 ja seetõttu arvasin, et on lõpuks sellele vanale mängule asendus leitud.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 01.01.2014 22:49:56 vasta tsitaadiga

Minuarust on hitdetection täpselt sama mis kõikides CS'ides olnud. Tõsi, hitboxid jäävad aegajalt mehest "maha" kuid imo on see nii läbi seeria olnud. Ega sa ei juhtunud mingis 33tick serveris mängima vms?
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 01.01.2014 23:06:14 vasta tsitaadiga

Ise mitmel korral seda tähele pannud, et lased jorssi räigelt sisse nii et terve sein verine ja siis laseb sulle ära ja talle 0dmg.. hmm..
tagasi üles
kaurrrr
HV kasutaja

sõnum 02.01.2014 00:08:36 vasta tsitaadiga

ehk lased ühte jorssi kõvasiti ja saad lihtsalt kellegilt selga samalhetkel ?
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 02.01.2014 09:09:50 vasta tsitaadiga

kaurrrr, mu veri lendab 50m kaugusele vaenlase selja taha? icon_eek.gif
tagasi üles
Aceee
HV vaatleja
Aceee

sõnum 02.01.2014 14:09:50 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:

Kui sa lased kedagi ja sind tapetakse seljatagant ära samal ajal siis näitabki 0 DMG sellepärast, et tagaseisvale vastasele sa ei lasknud ühtegi pauku pihta, seetõttu näitabki 0 DMG.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 02.01.2014 14:33:56 vasta tsitaadiga

Aceee kirjutas:
Evil14 kirjutas:

Kui sa lased kedagi ja sind tapetakse seljatagant ära samal ajal siis näitabki 0 DMG sellepärast, et tagaseisvale vastasele sa ei lasknud ühtegi pauku pihta, seetõttu näitabki 0 DMG.

Kas ma ütlesin, et keegi tappis mind samal ajal ära seljatagant? Mina vs tema (see keda lasin ja kes mu ees on). Ma ei saa aru, mis jura te ajate. icon_lol.gif

Vahele nii palju, et eile õhtul sain distinguished master guardian ranki kätte, nüüd kotkast jahtima. icon_biggrin.gif
tagasi üles
kaurrrr
HV kasutaja

sõnum 02.01.2014 15:19:00 vasta tsitaadiga

Kahtlen, et selline jama on kui lased vastast ja verd lendab ja ikkagi 0 dmg. Kahtlustan, et nendel momentidel tuleb mängu kuskile kolmas isik kes su siiski maha laseb.
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 02.01.2014 15:20:06 vasta tsitaadiga

Täiesti kindel, et kedagi kolmandat pole olnud ja sellist asja on ikka mitmel korral juhtunud, muidu poleks siia postitanud sellisest anomaaliast. Sellest saab ikka aru, kes maha laseb. icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
tagasi üles
kaurrrr
HV kasutaja

sõnum 02.01.2014 15:22:35 vasta tsitaadiga

Anna mõni demo link kus selline asi juhtunud on icon_biggrin.gif huvitav kohe
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 02.01.2014 15:46:33 vasta tsitaadiga

kaurrrr, kui mõne leian või peaks veel juhtuma, siis teen seda kindlasti. thumbs_up.gif

http://www.youtube.com/watch?v=J6u26YTpIF0
http://www.youtube.com/watch?v=pvIjkJE_YDQ
http://www.youtube.com/watch?v=icnvAI4jnwU
http://www.youtube.com/watch?v=TQmrajx7Xrs
seniks võid neid näiteid vaadata.

või seda pilti: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=202976803 ma pole ainuke
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 02.01.2014 17:29:31 vasta tsitaadiga

isegi endal juhtunud, p2rast konsoolist vaadanud, et t6esti pihta pole saanud ja keegi kolmas pole ka lasknud. samas nn "sitta" lendab kahte lehte, tglt see probleem suht viimaselajal tekkinud minul v2hemalt
ewil-apple
HV kasutaja
ewil-apple

sõnum 02.01.2014 18:29:22 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
isegi endal juhtunud, p2rast konsoolist vaadanud, et t6esti pihta pole saanud ja keegi kolmas pole ka lasknud. samas nn "sitta" lendab kahte lehte, tglt see probleem suht viimaselajal tekkinud minul v2hemalt

+1
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
kaurrrr
HV kasutaja

sõnum 02.01.2014 18:43:24 vasta tsitaadiga

no keegi võiks mingi demo lingi anda sellisest olukorrast siis icon_biggrin.gif lihtsalt huvipärast.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Global Offensive mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 237, 238, 239  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.