|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
dex
HV veteran

|
30.12.2013 10:55:24
|
|
|
Mada, otsisin mõni aeg tagasi samadele tingimustele vastavat riistapuud ja jõudsin järeldusele, et häid paneele jagub vaid kõrgema otsa seeriatesse ja nendel on see muu mudru ka nagunii kaasas.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
30.12.2013 11:49:36
|
|
|
Millise tootja TV omab hetkel parimat äppide tuge + ühilduvust erinevate meediaserveritega?
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
30.12.2013 12:00:10
|
|
|
Puusalt lasen - Samsung ja LG.
Aga eks targemad parandavad kui ma eksin...
| weasel kirjutas: |
| Millise tootja TV omab hetkel parimat äppide tuge + ühilduvust erinevate meediaserveritega? |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
30.12.2013 12:09:30
|
|
|
weasel, defineeri 'meediaserver'.
DLNA'd (Plex, Serviio, windowsi enda sisseehitet võimalused, vms.) suudab praegu vist praktiliselt iga võrguotsaga telekas tarbida. Parima tulemuse annab aga suure tõenäosusega siiski tootja enda serverirakendus. Samsungil on selleks AllShare, LG'l Smart Share. Minu silmis on nende 'omatoodete' suurimaks miinuseks asjaolu, et need toimivad eranditult ainult Windowsi peal (st. kuhugi NAS'i sisse seda tiksuma panna ei saa).
|
|
| Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
30.12.2013 12:11:07
|
|
|
Meediaserver: twonky nt
Ega ma ka täpselt seda köögipoolt ei tea. Kui teleka küljes on DLNA, kas see tähendab, et oskab mkv-d mängida?
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.12.2013 12:27:42
|
|
|
Keegi on pealkirja muutnud?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
30.12.2013 12:44:23
|
|
|
Ega ma ka täpselt seda köögipoolt ei tea. Kui teleka küljes on DLNA, kas see tähendab, et oskab mkv-d mängida? |
DLNA != mkv
Twonky liigitub suuresti nende teiste nö. 'geneeriliste' DLNA serverite rubriiki.
DLNA võimekus näitab seda, et telekas suudab võrgust üle DLNA UPnP protokolli meediat näidata (sh reeglina ka mkv konteinereid).
Siiski tasub meeles pidada seda, et telekate meedia taasesitamise võimekus ei pruugi lokaalse- ja võrgumeedia sama olla. Näituseks üsna tavaline taks on see, et üle DLNA tuleval mkv 'kaovad' subtiitrid küljest ära (samas kui lokaalselt USB pulgalt või kettalt sama faili mängides on subtiitrid kenasti olemas).
|
|
| Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
224 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
30.12.2013 12:55:53
|
|
|
warwas, ja ma saan aru küll, et DLNA != mkv. Mu küsimus oligi, et mille järgi ma aru saan, mida täpselt see DLNA tugi telekas tähendab. Sony näiteks omab väga nuditud tuge (nt PS3 näitel). Seevastu Samsa telekas saab peaaegu kõigega hakkama, sh supakatega. Küsimus ongi selles, et kuidas käituvad uuemad Sony, Philipsi ja teiste tootjate telerid?
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.12.2013 12:57:38
|
|
|
Tuleb teleri user manual ette võtta ning sealt lugeda. Igal tootjal erinevalt.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
30.12.2013 12:58:26
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| Tuleb teleri user manual ette võtta ning sealt lugeda. Igal tootjal erinevalt. |
Milleks see foorum siis on? Tahan just kasutajate kogemust kuulda.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
30.12.2013 13:48:53
|
|
|
| Olen ka otsinud suuremat ekraani mis oleks ilma liigse mudruta aga ei ole ka leidnid. Parematel ekraanidek ikka digiboxid ja kõlarid küljes mida ei tahaks tasuta ka.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.12.2013 13:51:04
|
|
|
Siidiuss, eritellimusel ikka saab, niisama vaevalt leiad.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taX
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
30.12.2013 14:02:09
|
|
|
| Tundub, et peale minu oleks huvilisi veel. Kuskohast seda eritellisusel saaks. Kui spetsiaalselt minu jaoks tehakse siis ma vist hinda ei taha teada:)
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
30.12.2013 15:43:12
|
|
|
Siidiuss, ennemuistsel ajal nimetati selliseid telekaid "Professional" mudeliteks. Neil puudus TV vastuvõtu osa.
Üldiselt see "muu mudru" on teleka sees üldjuhul üksainumas lisakiip mille ärajätmisega tootja suurt miskit ei võidaks.
Ja kõlarid on enamus uutel telekatel naguii sellise koha peal kus nende puudumine lisakokkuhoidu ruumis ei annaks.
Üldiselt olen vaadanud et suurt vahet pole, normaalset pilti näitavad ikkagi ainult iga tootja tipp- või sammuke alla mudelid.
st. minu jaoks normaalset, kindlasti on ka neid kellele 300€ HiiVuiMoi super tundub.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.12.2013 15:50:42
|
|
|
See hetkel 300€ on samal tasemel, mis x aastat tagasi oli tootja tippmudel
| Siidiuss kirjutas: |
| Tundub, et peale minu oleks huvilisi veel. Kuskohast seda eritellisusel saaks. Kui spetsiaalselt minu jaoks tehakse siis ma vist hinda ei taha teada:) |
Võtad tootjaga kontakti, edastad soovid, saad pakkumise (mille hind on selline, et saad osta hea 10 või rohkemgi telerit koos igasuguste lisadega poest)
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
30.12.2013 16:12:18
|
|
|
salatoimik, nomaitea, 6a vana 46" Sharp-i lipulaev, mis maksis tol hetkel mingi 54 000EEK näitab ka praegu paremat pilti kui 300€ Samsung.
Loomulikult on odavama otsa pilt tunduvalt paremaks läinud aga ega tootjad oma parimaid tehnoloogiad sellegipoolest igalepoole ei topi endiselt.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
30.12.2013 18:46:05
|
|
|
Nagu see smart ennast vägisi peale pressiks iga klahvivajutusega , kui ei meeldi, siis ära torgi.
Katse kaubelda mõne tootja käest välja ca. 10-nest planku väikeseeriat läheb päris kalliks.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
30.12.2013 23:42:45
|
|
|
| Ei pressigi smart peale. Aga kui oleks valida 42tollise 3d toega teleka või 42 tollise 3d toega monitori vahel siis valiksin viimase. Aga üldiselt olen sellest loobunud. Ega selle vastu eisaa mis enamusele meeldib.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
30.12.2013 23:44:48
|
|
|
Ma valiks viimase juhul kui see oleks 4k resolutsiooniga ja hind sama, mis 1080p telekal.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 901 loe/lisa |
   |
675 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
31.12.2013 00:03:15
|
|
|
| taX kirjutas: |
| Millisest tartu poest oleks hinna suhtes mõistlik TV otsida, kui netipoed välja jätta. |
Tartus Lõunakeskuses OnOff ja Euronics kõrvuti
Klick müüb Grundingi tvd
Experti enam pole - ilmselt Tartu liiga väike sellele firmale
Elionil tunduvad olevat liig ülehinnatud hinnaga väikesed ekraanid võis siis suured mis ongi juba suure hinnaga.
Ja rohkem vist polegi.
Meenus, et Võru tänava Statoili juures on ka paar tvd väljas.Aga kallid.
Ja Annelinnas veel Kodutehnika nimeline kauplus ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
31.12.2013 00:13:55
|
|
|
| ready kirjutas: |
| Experti enam pole - ilmselt Tartu liiga väike sellele firmale. |
Selles küll ei saa asi olla, isegi Jõgeval on Expert olemas.
Tartus on Zeppelinis ka Euronics, telerimudelid natuke teistsugused kui Lõunakeskuse omad.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 901 loe/lisa |
   |
675 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
31.12.2013 00:21:12
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
Selles küll ei saa asi olla, isegi Jõgeval on Expert olemas. |
Kuressaares ka, kusjuures telekate valik müügisaalis suurem kui teistel Saaremaa telekamüüjatel
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.12.2013 00:24:40
|
|
|
| harakas kirjutas: |
| von Wu kirjutas: |
Selles küll ei saa asi olla, isegi Jõgeval on Expert olemas. |
Kuressaares ka, kusjuures telekate valik müügisaalis suurem kui teistel Saaremaa telekamüüjatel |
Lahjad, rakveres suida 2 Experti
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
31.12.2013 01:09:50
|
|
|
| Viljandis ka 1 ekspert vähemalt uku keksuses. Täna vaatasin ühte 47 tollist LG 3D. Kusjuures 4 meetri pealt ei tundunudki nii lukuauk. Aga selge see, et suurem on kaugemalt vaadates ägedam. Kui kaugemalt vaadates väiksem. Aga alla 47 tolli ma ei ostaks ka. 42 tolline tundub küll suht auk. Aga sõltub kui kaugelt vaadata ja millega harjunud ja kuidas meeldib ning rahakott kannatab.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.12.2013 01:21:20
|
|
|
rakveres oli 65" samsa väljas, see juba sobiks
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
31.12.2013 01:44:51
|
|
|
| Sobiks küll. Oleneb mida sellega vaadata. Kui vaadata näiteks eesti sd "kvaliteedis" kanaleid siis selle jaoks oleks see liiga hea. Tehnika areng on tunduvalt kiirem kui see mis standardis eesti telepilt täna ikka tuleb. Ei tule full hd pilti kuskilt. Vist ei tasu ära programmitootjatel. Tarbijad ka" vist" rahul, et pilt on hd võimelisel telekal sd reso peal. Või no ega tarbija arvamust küsitagi. Nagunii tasuta 5 kanalit. Kvaliteet pole seega tootja jaoks oluline. Internet ja sati pealt tulev on teine teema.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.12.2013 02:14:27
|
|
|
Eestlane ei tea mis see hd on, sp ka keegi ei kurda. Mu teleka vaatamine piirdub uudiste kohalike asjade ja spordiga.
Ülejäänud tuleb hd-s sisse
Tehnika loomulikuöt läheb eest ära, kui mujal juba 2-4k vaikselt toodetakse, siis me istume juba paarkymmend aastat sama sita kvaliteedi otsas
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ämber
HV kasutaja
|
31.12.2013 02:16:23
Re: Televiisori ost (54"-...) |
|
|
| ämber kirjutas: |
Tervist!
Nüüd jaanuaris on plaan osta koju uus teler. Natuke olen uurinud, kuid siiski ei tea millist valida, sest hinnad on väga erinevad ja samuti ka tehnoloogiad. LCD, LED, plasma neil kõigil oma head ja vead ning kuna ei taha raisata 25k eur 4k teleri eest siis olekski abi vaja.
Plaan oleks osta 54" või suurem teler, millel oleks smartTV omadused, hea pilt, kiire liikumine (tähendab seda, et menüüs ringi kolades ja kanaleid vahetades ei peaks pool päeva raiskama) ning et läppar telekaga ühendades kõik toimiks ilusti.
Hind võiks jääda 1000 euro kanti.
Hetkel hakkas silma selline teler, mida arvata ja kui ei ole hea teler, siis mida soovitate?
http://www.klick.ee/telerid/grundig-55vle9372sl.html
Tänud! |
Oskab ehk keegi mingit nõu anda, mida valida ja miks?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
31.12.2013 10:05:11
|
|
Tervist!
Nüüd jaanuaris on plaan osta koju uus teler. Natuke olen uurinud, kuid siiski ei tea millist valida, sest hinnad on väga erinevad ja samuti ka tehnoloogiad. LCD, LED, plasma neil kõigil oma head ja vead ning kuna ei taha raisata 25k eur 4k teleri eest siis olekski abi vaja.
Plaan oleks osta 54" või suurem teler, millel oleks smartTV omadused, hea pilt, kiire liikumine (tähendab seda, et menüüs ringi kolades ja kanaleid vahetades ei peaks pool päeva raiskama) ning et läppar telekaga ühendades kõik toimiks ilusti.
Hetkel hakkas silma selline teler, mida arvata ja kui ei ole hea teler, siis mida soovitate?
Tänud! |
Oskab ehk keegi mingit nõu anda, mida valida ja miks? |
1000 euri eest head 55+ telekat suht raske leida. Sinu pakutud grundigi kõrvale leidsin veel ainult selle LG
https://pood.elion.ee/productInfo/55/55-3d-led-teler-lg-la640s/55LA640S.AEE
Kui sa väiksemaga, näiteks 47'' rahulduks, oleks sama või väiksema raha eest valik palju suurem.
Näiteks need
https://pood.elion.ee/productInfo/55/47-3d-led-teler-panasonic-tx-l47et60e/TX-L47ET60E
https://pood.elion.ee/productInfo/55/47-3d-led-teler-panasonic-tx-l47ft60e/TX-L47FT60E
Samsungi fänn ma pole seega ei oska neist ka midagi rääkida. Kui aasta tagasi omale telekat otsisin, jäid sõelale Philipsid kuna nende pildid tundusid poode mööda käies ja vaadates kõige paremad. 2013 a Panasonicud tulid hiljem, olen nüüd neid ka vahtinud ja arvan, et kui ma praegu ostaks, valiksin Philipsi ja Panasonicu vahel.
Grundigu kohta ma pole häid sõnu kuulnud ausalt öeldes halba ka mitte, tegelikult neist eriti ei räägitagi, peamiselt ikka ainult Samsungist, LG-st ja Philipsist. Vaatasin eile Klickis huvi pärast - pilt tundus normaalne, aga Philipsi pildiga ei anna võrrelda, tarkvaraga polnud aega tutvuda.
Kui suurde tuppa sa telekat tahad, vahest sobiks väiksem? Mina vaatan 47'' Philipsit 3 m kauguselt, HD pilt on parim 2 m kauguselt. Kui sul suurem tuba ja palju vaatajaid teleka ees, siis võiks küll 55 olla. Eks sa ise tead oma rahalisi ja muid võimalusi ja teed lõpuks ikka ise valiku.
Vaatasin veel, et sinu pakutud Grundigul on DVB-S2 tüüner sees, sellega saad sati pealt vabu HD kanaleid vaadata kui panni paneku võimalus, satipann ja pea ei maksa tänapäeval eriti midagi, nii et see oleks antud teleka puhul lisaboonus. Veel on kaasas tervelt 6 paari 3D prille võite kogu perega 3D filme vahtida
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.12.2013 10:16:40
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
rakveres oli 65" samsa väljas, see juba sobiks  |
| Sobiks küll. Oleneb mida sellega vaadata. Kui vaadata näiteks eesti sd "kvaliteedis" kanaleid siis selle jaoks oleks see liiga hea. Tehnika areng on tunduvalt kiirem kui see mis standardis eesti telepilt täna ikka tuleb. Ei tule full hd pilti kuskilt. Vist ei tasu ära programmitootjatel. Tarbijad ka" vist" rahul, et pilt on hd võimelisel telekal sd reso peal. Või no ega tarbija arvamust küsitagi. Nagunii tasuta 5 kanalit. Kvaliteet pole seega tootja jaoks oluline. Internet ja sati pealt tulev on teine teema. |
jeesus188, vaatab kõike KUUTE FTA kanalit suure ekraani peal korraga, õiges mõõdus. Siis ei ole see pilt nii ess midagi
Tõeline ETV HD tuleb siis kui Ringhäälingu uus maja valmis, seda on ammu räägitud, peale seda tulevad nuttes K2 ja TV3 järgi, suhteliselt kindel. Viimased jokutavadki tänu sellele, et ETV pole liigutanud.
Huvitav, et pikad reklaamid ja edastajatelt nõutav lisatasu pole kanalitootjaid siis niipalju tasustanud, et oma tehnika välja vahetada. Nagu näha siis kodukasutaja vahetab telereid/tehnikat nagu sokke (ise kaasaarvatud).
Võibolla kordan ennast aga pisiasi, et Samsungi teleris on Elioni rakendus sees, soovitan näiteks F6400 seeria telerit selle poolest, et SmartHUB on tõesti netiga koos kasutatav ning DVB-T2 digiboks on ka sees olemas, juhuks kui tõesti õhu kaudu huvitavat HD'd liikuma hakkab. Välimus ka on stiilne, kitsa raami ja X jalaga.
Eriline audiofiil ja videofiil ma ei ole seega võibolla tõesti tuleb "triikrauast" (Philips) parem pilt kui Samasungist. Panasonic paistab asine olevat just fanattide kommentaaride järgi, seda võib tõesti kaaluda kui sobivad parameetrid teleril olemas.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
humanoid
HV vaatleja
|
31.12.2013 12:48:11
|
|
|
| warwas kirjutas: |
Ega ma ka täpselt seda köögipoolt ei tea. Kui teleka küljes on DLNA, kas see tähendab, et oskab mkv-d mängida? |
DLNA != mkv
Twonky liigitub suuresti nende teiste nö. 'geneeriliste' DLNA serverite rubriiki.
DLNA võimekus näitab seda, et telekas suudab võrgust üle DLNA UPnP protokolli meediat näidata (sh reeglina ka mkv konteinereid).
Siiski tasub meeles pidada seda, et telekate meedia taasesitamise võimekus ei pruugi lokaalse- ja võrgumeedia sama olla. Näituseks üsna tavaline taks on see, et üle DLNA tuleval mkv 'kaovad' subtiitrid küljest ära (samas kui lokaalselt USB pulgalt või kettalt sama faili mängides on subtiitrid kenasti olemas). |
DLNA´ga kaovad igasugused subtiitrid ära. DLNA kaudu võtab ta kaasa vaid ühe faili, konkreetse filmifaili ja kõik. Võibolla uuema otsa telerid mängivad maha ka mkv´si ,kuid minu pana mängib üle võrgu HD´st vaid mp4.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
31.12.2013 12:54:01
|
|
|
Minu Samsungi telekas lisab subtiitrid ise. Nimi/asukoht failidel sama olema.
Siiani pole ühteti formaati mängimata jätnud
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
31.12.2013 12:58:26
|
|
|
| humanoid kirjutas: |
| warwas kirjutas: |
DLNA != mkv
Siiski tasub meeles pidada seda, et telekate meedia taasesitamise võimekus ei pruugi lokaalse- ja võrgumeedia sama olla. Näituseks üsna tavaline taks on see, et üle DLNA tuleval mkv 'kaovad' subtiitrid küljest ära (samas kui lokaalselt USB pulgalt või kettalt sama faili mängides on subtiitrid kenasti olemas). |
DLNA´ga kaovad igasugused subtiitrid ära. DLNA kaudu võtab ta kaasa vaid ühe faili, konkreetse filmifaili ja kõik. Võibolla uuema otsa telerid mängivad maha ka mkv´si ,kuid minu pana mängib üle võrgu HD´st vaid mp4. |
Seda tuleb iga konkreetse telekamudeli manuaalist järgi vaadata, mis failitüübid on toetatud DLNA puhul. Reeglina USB pulgalt suudab telekas rohkemat kui üle DLNA, vähemalt minu 4 aastast vana aparaat küll.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
31.12.2013 12:58:31
|
|
|
Max, viska mudeli nimi ka, siis on teistel ehk rohkem abi.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
31.12.2013 13:09:19
|
|
|
Kõik Samsad toimetavad ühte moodi, sõltumata mudelist.
Jutt siis viimaste aastate (E, F-seeria) teleritest.
| dex kirjutas: |
| Max, viska mudeli nimi ka, siis on teistel ehk rohkem abi. |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.12.2013 13:22:06
|
|
|
Minu samsa suudab kh üle võrgu tiitreid näidata. Küll aga vaid siis, kui NASi-s on seadetes paika pandud, et Samsa teises otsas istub.
D seeria. Järelikult E ja F peaks kh kenasti üle võrgu toimima koos tiitritega. (kui nad juba niisama ei mõista neid näidata)
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
31.12.2013 13:39:26
|
|
|
Detsembrikuu TM-s on 42" LED-telerite test, hinnaklass 600-700€.
Edetabel:
Panasonic TX-L42E6Y
Sony KDL-42W653A
Philips 40 PFL4508T/12
Samsung UE42F5505AK
LG 42LN575V
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
31.12.2013 16:38:57
|
|
|
| Kui juhtubki, et etv kanal 2 jne lähevad T2 võrku siis jälle neil vaatajatel kisa ja hala lahti kel ostetid T toega boksid ja telekad, et jälle tuleb uued boksid osta:D virisevad need kel võimalsed piiratud ja need ka kes lihtsalt vinguda tahavad. Need digiboksid muutuvad siis kasututeks. Telekale annab T2 toega boksi osta ja ei muutu midagi peale selle ,etnatuke raha tuleb maksta ja pildikvaliteet parem.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ämber
HV kasutaja
|
31.12.2013 16:44:23
|
|
| harakas kirjutas: |
Tervist!
Tänud! |
Oskab ehk keegi mingit nõu anda, mida valida ja miks? |
1000 euri eest head 55+ telekat suht raske leida. Sinu pakutud grundigi kõrvale leidsin veel ainult selle LG
https://pood.elion.ee/productInfo/55/55-3d-led-teler-lg-la640s/55LA640S.AEE
Kui sa väiksemaga, näiteks 47'' rahulduks, oleks sama või väiksema raha eest valik palju suurem.
Näiteks need
https://pood.elion.ee/productInfo/55/47-3d-led-teler-panasonic-tx-l47et60e/TX-L47ET60E
https://pood.elion.ee/productInfo/55/47-3d-led-teler-panasonic-tx-l47ft60e/TX-L47FT60E
Samsungi fänn ma pole seega ei oska neist ka midagi rääkida. Kui aasta tagasi omale telekat otsisin, jäid sõelale Philipsid kuna nende pildid tundusid poode mööda käies ja vaadates kõige paremad. 2013 a Panasonicud tulid hiljem, olen nüüd neid ka vahtinud ja arvan, et kui ma praegu ostaks, valiksin Philipsi ja Panasonicu vahel.
Grundigu kohta ma pole häid sõnu kuulnud ausalt öeldes halba ka mitte, tegelikult neist eriti ei räägitagi, peamiselt ikka ainult Samsungist, LG-st ja Philipsist. Vaatasin eile Klickis huvi pärast - pilt tundus normaalne, aga Philipsi pildiga ei anna võrrelda, tarkvaraga polnud aega tutvuda.
Kui suurde tuppa sa telekat tahad, vahest sobiks väiksem? Mina vaatan 47'' Philipsit 3 m kauguselt, HD pilt on parim 2 m kauguselt. Kui sul suurem tuba ja palju vaatajaid teleka ees, siis võiks küll 55 olla. Eks sa ise tead oma rahalisi ja muid võimalusi ja teed lõpuks ikka ise valiku.
Vaatasin veel, et sinu pakutud Grundigul on DVB-S2 tüüner sees, sellega saad sati pealt vabu HD kanaleid vaadata kui panni paneku võimalus, satipann ja pea ei maksa tänapäeval eriti midagi, nii et see oleks antud teleka puhul lisaboonus. Veel on kaasas tervelt 6 paari 3D prille võite kogu perega 3D filme vahtida  |
Tänud pikema vastuse eest! Ise siiski arvan, et peaks suurde tuppa vähemalt 54" ostma, sest muidu tundub natuke liiga väikseks jäävat. Nüüd selline küsimus, siis et mis raha eest saab üldse korraliku pildiga 54" teleri, mis oleks kvaliteetne. Kuna tihti telekaid vahetada nagunii plaanis pole, siis võib ju natuke investeerida. Mis hinnaklassi korralikud telekad jäävad ja äkki kellelgi on mingit konkreetsemat toodet ka pakkuda. Samas ei tasuks kohe 5k telerit ka pakkuda, kuna nii palju ka raisata ei raatsi.. Arusaadav on muidugi see, et odavalt parimat ei saagi. Huvitukski siis kvaliteetsetest 54" teleritest, mis on veel ka mõistliku hinnaga.
Aitäh.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
31.12.2013 16:51:53
|
|
55" siis vist peaksid otsima.
54" pole kohanud.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
31.12.2013 20:01:02
|
|
| ...Nüüd selline küsimus, siis et mis raha eest saab üldse korraliku pildiga 54" teleri, mis oleks kvaliteetne? |
1.5K euri eest peaks üht-teist juba leidma.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.01.2014 02:41:29
|
|
|
| Kui juhtubki, et etv kanal 2 jne lähevad T2 võrku siis jälle neil vaatajatel kisa ja hala lahti kel ostetid T toega boksid ja telekad, et jälle tuleb uued boksid osta:D virisevad need kel võimalsed piiratud ja need ka kes lihtsalt vinguda tahavad. Need digiboksid muutuvad siis kasututeks. Telekale annab T2 toega boksi osta ja ei muutu midagi peale selle ,etnatuke raha tuleb maksta ja pildikvaliteet parem. |
No seda vaevalt et nii pea juhtub.
Taga targemaks puudub ju eesti telekanalitel igasugune huvi HD pilti edastada.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siidiuss
HV vaatleja
|
01.01.2014 11:22:21
|
|
|
| Jajah. Ma usun, et peale minu on veel inimesi kel puudub igasugune huvi vaadata sd saasta resoga pilti. Nii, et vaatajaskond väheneb. Muud midagi.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
01.01.2014 11:47:54
|
|
|
| On inimesi, kes tarbivad eelkõike sisu ja nende jaoks pole pilt primaarne. ETV stuudiost tehud otsesaadete pildiga ma olen rahul, mu telekas oskab suurepäraselt sitast saia teha. Vaatasin eile Robbie Williamsi suvise esinemise filmi ETV SD kanalilt, polndki paha. Suvel vaatasin seda HD-s sati feedilt, seega on võimalus võrrelda olemas.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
01.01.2014 12:48:43
|
|
|
link :: hetkel valik selline.
Plaanis on uue teleka ost. (42" ja u 700€). Praegune Philips 27" kineskoop. Kohe tulid esimesed küsimused.
TVB T2 on vajalik ainult oma antenni kasutajale?
Kas ma saan elioni pildi uude telekasse ka ilma digiboxita? Kas selleks sobivad ainult samsa-elioni koostöös tehtud telerid? Või on kõik uuemad juba digitelerid?
USB lindistus - teisi kanaleid saab samal ajal vaadata, salvestab ühe saate või saan pikkuse ise määrata?
Interneti kasutamine(ajalehed, delfi, foorumid, blogid jne) - poes väideti, et enamusel pole probleemi, kui neti kiirus piisav, siin foorumis enamus pessimistlikud selles osas.
Eile käisin poes ka vaatamas (õnneks jooksid eesti kanalid kõigis), parima pildiga jäi silma Panasonic, kas oli eraldi reguleeritud või aitab matt ekraan kaasa, aga teiste värvid olid kuidagi üle timmitud. Raske seletada, aga umbes nagu liiga läikivad või sisse põlenud.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|