Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia Lumia nutitelefonide üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 125, 126, 127  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
uhmer
HV kasutaja

sõnum 29.12.2013 12:40:06 vasta tsitaadiga

Kas keegi omab ka Lumia 625? Eile soetatud telefonil hakkab teatud oludes ekraani heledus vilkuma. Teeb ta seda siis kui tuba hämar ning automaatne ekraaniheledus keerab ekraani tumedaks. Kas tegu võib olla tarkvara või ekraani probleemiga? Tarkvarauuendus sai koheselt peale anomaalia avastamist tehtud.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jarmpz
HV vaatleja
jarmpz

sõnum 29.12.2013 13:00:36 vasta tsitaadiga

Jamnes kirjutas:
taxpayer kirjutas:
Jamnes, http://www.windowsphone.com/et-EE/how-to/wp8/basics/how-do-i-update-my-phone-software
Loe lõiku 'Kuidas värskendusi käsitsi otsida?'

Olen seda korduvalt proovinud ning tulemuseks "Teie telefon on ajakohane..."
Versiooniks 1.8.1.140
Teisel, samal ajal, samast kohast (Elektronik-Versand) ostetud ning samas võrgus (Elisa) töötaval telefonil on Amber

http://www.nokia.com/in-en/support/product/lumia-720/faq/?action=singleTopic&topic=FA142009 proovi seda
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
taxpayer
HV kasutaja
taxpayer

sõnum 29.12.2013 13:20:37 vasta tsitaadiga

uhmer, võta ekraani heleduse automaatne reguleerimine maha ja vaata, kas vilkumine lõpeb.
Tõenäoliselt peksab sensor segast.
Settings > Brightness
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Jamnes
HV vaatleja

sõnum 29.12.2013 14:04:03 vasta tsitaadiga

jarmpz kirjutas:
Jamnes kirjutas:
taxpayer kirjutas:
Jamnes, http://www.windowsphone.com/et-EE/how-to/wp8/basics/how-do-i-update-my-phone-software
Loe lõiku 'Kuidas värskendusi käsitsi otsida?'

Olen seda korduvalt proovinud ning tulemuseks "Teie telefon on ajakohane..."
Versiooniks 1.8.1.140
Teisel, samal ajal, samast kohast (Elektronik-Versand) ostetud ning samas võrgus (Elisa) töötaval telefonil on Amber

http://www.nokia.com/in-en/support/product/lumia-720/faq/?action=singleTopic&topic=FA142009 proovi seda

Asi korras.
Suur tänu!
tagasi üles
jarmpz
HV vaatleja
jarmpz

sõnum 29.12.2013 14:16:41 vasta tsitaadiga

Jamnes kirjutas:

Asi korras.
Suur tänu!

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pavka
HV kasutaja

sõnum 29.12.2013 21:33:36 vasta tsitaadiga

Kas Battery appi leveli uuendus ekraanil peabki uuendama näitu ainult siis, kui interneti ühendus on sisse lülitatud? Minu L720-l teist moodi ei toimi näidu uuendus.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 29.12.2013 21:44:09 vasta tsitaadiga

pavka kirjutas:
Kas Battery appi leveli uuendus ekraanil peabki uuendama näitu ainult siis, kui interneti ühendus on sisse lülitatud? Minu L720-l teist moodi ei toimi näidu uuendus.

Peab olema lihtsalt taustal töötamine lubatud. mul vähemalt toimib.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
uhmer
HV kasutaja

sõnum 29.12.2013 23:06:29 vasta tsitaadiga

taxpayer kirjutas:
uhmer, võta ekraani heleduse automaatne reguleerimine maha ja vaata, kas vilkumine lõpeb.
Tõenäoliselt peksab sensor segast.
Settings > Brightness

Võtsin automaatse reguleerimise maha ning panin heleduse käsitsi tume peale. Tulemuseks oli kergelt vilkuv ekraan. :/
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
pavka
HV kasutaja

sõnum 29.12.2013 23:09:09 vasta tsitaadiga

Taustal töötamine on lubatud, kuid näitu ei uuenda. Nagu interneti ühenduse loon, nii ka kohe näit õige. Ei tea kas peab tehas seadete taastamise tegema?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.01.2014 03:10:52 vasta tsitaadiga

Ohsaa.. Nokia teema isegi olemas HV-s?
Ma mõtlesin, et olen ainuke loll, kes omale Windows Phone osta julges. Nüüd siis pool aastat vist 720 kasutanud ja noo andke andeks aga jubedamat telefoni annab ehitada... olgu, disaini poolest pole viga midagi, videot ja pilte teeb sama kvaliteetselt kui kallimad iPhoned.. kuid APPID.... watafakk. Mul on tunne, et mingi üksik programeerija pika habemega kuskil keldripimeduses on pandud orjusesse koodima Nokiale tarkvara... nii kohutavalt katkised programmid, et paha hakkab. Mänge pole üldse olla.. kui välja jätta need põlve otsas kokku kleebitud paari tunniga valmistatud "mängud".
Kõige tähtsam app Facebookile on nii kohutav, et halvemat teha on raske... uuendatakse kord aastas vist, viimane "uuendus" tõi vägeva lisa.. nüüd lööb popupi üles, et kas tead, et seda lehte saad oma desktopile pinnida...
Oma fännilehtesi üldse hallata ei saa siiamaani icon_lol.gif Tahad oma lehele uuenduse postitada siis on võimalus vaid enda õige kasutajaga fännialasse postitada icon_lol.gif Lisaks see, et kui keegi kirjutab peab ta loadima pidevalt uue lehe kus neid kirjasi näha... võtan FB lahti IE-s siis teeb inimlikul kombel, et avab lihtsalt väiksema tabi kust näed uusi kirju.. IE kaudu saab ka fännilehele kirjutada õige kasutajaga mitte oma isikliku kontoga. Pilte lisada ei saa.

Kokkuvõttes on mul suuresti tunne, et multimiljardi dollarine kompanii on pannud välja telefoni ja siis laseb inimestel ISE asja BETA testida...

Kui keegi odavalt 720 osta tahab siis võtke ühendust icon_lol.gif Ise kaon esimesel võimalusel iPhone peale tagasi, mis käed maas siiamaani parim telefon on.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 02.01.2014 10:02:16 vasta tsitaadiga

eusa_wall.gif

Tsiteerides klassikuid: Õndsad on need, kes vaimust vaesed.

viimati muutis bjaka 02.01.2014 10:16:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 02.01.2014 10:07:20 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
// palju kriitikat 720 kohta //

Välja arvatud see, et iifönidega võrreldes peab aku 2-3 korda rohkem.. Ja paljude androididega võrreldes on asi ikka päris stabiilne icon_smile.gif
Mänge on piisavalt, et paaritunnine bussisõit ära sisustada, rohkema mängimise jaoks on eraldi masinad.
Marketi koha pealt nõustun, appide hulgaga väga priisata ei ole, kuid enamus vajalikumaid asju on siiski olemas.
Minu arvates on omas hinnaklassis vägagi hea telefon, võrreldes 2-3x kallima iiföniga. Kui raha tuleb uksest ja aknast, siis vaheta muidugi kallima vastu icon_wink.gif
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
virks
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2014 10:15:39 vasta tsitaadiga

HDTanel, kirud telefoni, aga räägid tarkvarast (mida ei arenda telefoni tootja) ja põhiliseks probleemiks on FB app, mis ei tööta nii nagu vaja (ka selle arendaja ei ole Nokia).

On need ikka telefoni vead?
Kommentaarid: 525 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 419
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 02.01.2014 11:34:57 vasta tsitaadiga

Katkised proged?
Ei ole katki suurt midagi, eriti eluliselt ja äriliselt lähtudes. pdf teema oluliselt kiirem kui sama hinnaklassi androidis.
Androidi eri rev. suur hulk on toonud kaasa selle, et seal osad äppid on uuendades "katki" tehtud.
Ehk ikka eeldus, et 1,5 a tagant vahetad mobla või proovid jõuga uuema androidi peale suruda.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 02.01.2014 13:45:39 vasta tsitaadiga

Arvasin, et nii põhja käinud ja ennast maha teinud isik ei oska enam üllatada aga võta näpust...
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 02.01.2014 13:59:09 vasta tsitaadiga

Vähemalt siht on silme ees - iPhone. Jääme ootama, mil selle jaoks korjandus tuleb...
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 02.01.2014 14:24:18 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Ma mõtlesin, et olen ainuke loll, kes omale Windows Phone osta julges. Nüüd siis pool aastat vist 720 kasutanud ja noo andke andeks aga jubedamat telefoni annab ehitada... olgu, disaini poolest pole viga midagi, videot ja pilte teeb sama kvaliteetselt kui kallimad iPhoned.. kuid APPID.... watafakk. Mul on tunne, et mingi üksik programeerija pika habemega kuskil keldripimeduses on pandud orjusesse koodima Nokiale tarkvara... nii kohutavalt katkised programmid, et paha hakkab. Mänge pole üldse olla.. kui välja jätta need põlve otsas kokku kleebitud paari tunniga valmistatud "mängud".
Kõige tähtsam app Facebookile on nii kohutav, et halvemat teha on raske... uuendatakse kord aastas vist, viimane "uuendus" tõi vägeva lisa.. nüüd lööb popupi üles, et kas tead, et seda lehte saad oma desktopile pinnida...
Oma fännilehtesi üldse hallata ei saa siiamaani icon_lol.gif Tahad oma lehele uuenduse postitada siis on võimalus vaid enda õige kasutajaga fännialasse postitada icon_lol.gif Lisaks see, et kui keegi kirjutab peab ta loadima pidevalt uue lehe kus neid kirjasi näha... võtan FB lahti IE-s siis teeb inimlikul kombel, et avab lihtsalt väiksema tabi kust näed uusi kirju.. IE kaudu saab ka fännilehele kirjutada õige kasutajaga mitte oma isikliku kontoga. Pilte lisada ei saa.

Kokkuvõttes on mul suuresti tunne, et multimiljardi dollarine kompanii on pannud välja telefoni ja siis laseb inimestel ISE asja BETA testida...

Kui keegi odavalt 720 osta tahab siis võtke ühendust icon_lol.gif Ise kaon esimesel võimalusel iPhone peale tagasi, mis käed maas siiamaani parim telefon on.

kui telefon jüngrite poolt ostetud, siis anna tagasi. mida nad mõtlevad, kui annetavad katkisi asju icon_evil.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 02.01.2014 15:39:08 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:

XBOX seerias olevaid mänge sa vist ei suutnud menüüst üles leida?
Minuarust väga kvaliteetsed mängud...
Sa vist sirvid tasuta tarkvara hunnikus, kust leiab kõvasti jama (nagu ka iPhone ja Androidi peal).

Milles katkisus seisneb, ma eriti nagu aru ei saa. Kas see oligi katki, et FB casual useri äpp ei funka?
Ise leidsid ka ju lahenduse - tegid IE-ga icon_biggrin.gif
Ma chatin omajagu FB-s (appis), no problems there...

Aga hea teed iPhone maailma tagasi, you won't be missed icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 02.01.2014 15:52:20 vasta tsitaadiga

Kas wp8 brauseri saaks kuidagi kasutajanimesid ja paroole ka meelde jätma sundida?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 02.01.2014 16:31:57 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Kas wp8 brauseri saaks kuidagi kasutajanimesid ja paroole ka meelde jätma sundida?

IE-s Settings->Advanced settings ja Cookies from websites and apps -> block some või accept all. Vähemalt nii hakkas mul foorumite paroole meelde jätma. icon_smile.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 02.01.2014 21:48:13 vasta tsitaadiga

Mingi nädal tagasi sai uuendatud tosin appi läbi Windows'i poe. Ei tea milles asi, aga 520'l ei näita kõneajaloos enam viimaseid kõnesid, ka ei näita vahele helistatud "vastamata kõnesid" (siis, kui räägid parajasti kellegi teisega). Ühesõnaga kõnede ajalugu ei uuene. Kusjuures täna on paar kõnet salvestatud, aga hetkel enam ei paista salvestavat...

Tegin restardi aga ei midagi :/
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 03.01.2014 11:43:06 vasta tsitaadiga

Kas on mingi app või midagi olemas, millega saaks nagu 1 klikiga interneti jagamise sisse. Praegu pinnisin sätted kuvale, aga muud lahendust pole nagu leidnud. 720 siis.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 03.01.2014 12:22:31 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Ma mõtlesin, et olen ainuke loll, kes omale Windows Phone osta julges.
Spoiler Spoiler Spoiler
Nokia enda soft on väga hea ja kõik töötab mul, FB on kräpp ja parem, kui telefonis pole ning mängude puudumine telefonile küll mingi näitaja pole, ei ostnud telefoni mängimiseks.
Elu sees ei ostaks Apple kraami
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 03.01.2014 12:37:34 vasta tsitaadiga

henzx kirjutas:
olafsand kirjutas:

IE-s Settings->Advanced settings ja Cookies from websites and apps -> block some või accept all. Vähemalt nii hakkas mul foorumite paroole meelde jätma. icon_smile.gif

Mul see küll midagi ei muuda kahjuks. Isegi ei küsi, et kas meelde jätta, veel vähem siis meelde jätab thumbs_down.gif
Internet explorerist räägid ikka?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 03.01.2014 13:00:32 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
henzx kirjutas:
olafsand kirjutas:

Mul see küll midagi ei muuda kahjuks. Isegi ei küsi, et kas meelde jätta, veel vähem siis meelde jätab thumbs_down.gif
Internet explorerist räägid ikka?

Ikka IE-st jah, lause hakkas ka "IE-s..." icon_smile.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia Lumia nutitelefonide üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 125, 126, 127  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.