Kuigi teisi mänge niimoodi reklaamida ei tohiks, aga kiusatus on nii suur et ... Praegu Red Orchestra 2 Steamis naeruväärne hind 1.74€!
Kindalsti paljudele hea vaheldus, eriti neile kes 2-st maailmasöda reamehena näha tahavad. Soovitan proovida.
Kuigi teisi mänge niimoodi reklaamida ei tohiks, aga kiusatus on nii suur et ... Praegu Red Orchestra 2 Steamis naeruväärne hind 1.74€!
Kindalsti paljudele hea vaheldus, eriti neile kes 2-st maailmasöda reamehena näha tahavad. Soovitan proovida.
Afaik selline allahindlus on vaid PC-le. Konsoolikad on endiselt kallid, ning kuigi see pole siin konsoolimängude foorum, küsin siiski, kas on üldse mõtet enam PS3 peale osta?
Kas PS3 viimaste osade mängude puhul midagi sellist ei kehti, et a la 10€ eest saad hiljem PS4 variandi uuenduse osta. Just BF4 puhul jäi selline asi kusagilt silma. Võib-olla eksin, ennast konsoolid eriti ei eruta. _________________ i like my sugar with coffe and cream
Tahaks MP7 lahti saada kuid ei saa aru, kas ma pean igla/stringeriga selle õhu masina alla saama, või siis RPG/LAW/SMAWiga? IGLA/STRINGERiga on tegelt väga raske killi saada minujaoks, kui olen 2 lasku pihta littind ja alles on jäänud 10-20elu, siis enamustel kordadel hüppavad vennad kohe välja sealt helikast, ja tuleb ainult vehicle destroyed _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
viimati muutis RadeonHD- 25.11.2013 20:22:50, muudetud 2 korda
Tahaks MP7 lahti saada kuid ei saa aru, kas ma pean igla/stringeriga selle õhu masina alla saama, või siis RPG/LAW/SMAWiga? IGLA/STRINGERiga on tegelt väga raske killi saada, kui olen 2 lasku pihta littind ja alles on jäänud 10-20elu, siis enamustel kordadel hüppavad vennad kohe välja sealt helikast, ja tuleb ainult vehicle destroyed
Las ma arvan, sa oled stingerit ainult paar korda 2-3s roundis kasutanud, jah?
Tahaks MP7 lahti saada kuid ei saa aru, kas ma pean igla/stringeriga selle õhu masina alla saama, või siis RPG/LAW/SMAWiga? IGLA/STRINGERiga on tegelt väga raske killi saada, kui olen 2 lasku pihta littind ja alles on jäänud 10-20elu, siis enamustel kordadel hüppavad vennad kohe välja sealt helikast, ja tuleb ainult vehicle destroyed
Profiili vaadates stingeri ja iglaga 0 killi
Stingeriga saab väga vabalt õhusõidukeid maha. Kõige lihtsam näiteks mõnele scout helile repair b*tchiks minna ja kui helikopteri juht on oma kaks heatseekerit välja lasknud, paned sina oma stingeri kolmandaks järgi
portable AA ehk igla mitte see AA sõiduk
sain oma mp7 lahti _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Peale viimast patchi jookseb küll mäng nagu siid. Hitmarketid on õigel kohal ja vastased kukuvad nagu peaks
See võib-olla lihtsalt serverite restardist tingitud. On täheldatud, et mida kauem server püsti on, seda rohkem out of sync asi läheb, ehk siis parim hitreg on serverites, mis alles käivitatud/taaskäivitatud Seepärast ongi nii, et mõnes serveris saad normaalselt pihta ja teises vbla mitte.
Peale viimast patchi jookseb küll mäng nagu siid. Hitmarketid on õigel kohal ja vastased kukuvad nagu peaks
See võib-olla lihtsalt serverite restardist tingitud. On täheldatud, et mida kauem server püsti on, seda rohkem out of sync asi läheb, ehk siis parim hitreg on serverites, mis alles käivitatud/taaskäivitatud Seepärast ongi nii, et mõnes serveris saad normaalselt pihta ja teises vbla mitte.
Ise ka sama asja tähele pannud. Hitreg nagu natike paigast ära, aga vähemalt saab mängida rohkem kui 4 mängu järjest ilma et crashiks, kuigi see on ikkagi masendav, et mängu hinnatakse selle järgi veel et kas sai 1h+ mängida või crashis.
Profiili vaadates stingeri ja iglaga 0 killi
Stingeriga saab väga vabalt õhusõidukeid maha. Kõige lihtsam näiteks mõnele scout helile repair b*tchiks minna ja kui helikopteri juht on oma kaks heatseekerit välja lasknud, paned sina oma stingeri kolmandaks järgi
Ma võin suht kindlalt öelda, et oma MP7 sain Stingeriga lahti, kuna Iglat pole kasutand ja AAga sõidan väga harva, enamasti siis kui sellega lähen teiste AAd maha võtma
Ausalt öeldes seda on hetkel võimatu mängida kuna mäng on hetkel rohkesti buge täis, uuendavad või ei uuenda nad oma softi ikka on mingi jama serveritega, pidevalt disconnected ja jookseb lihtsalt lambist kokku.
Hetkel on ikka selline tunne veel et olen nagu mingi beta tester selles mängus
Kahju nendest meestest seal DICE's / EA's. Tegid mängu valmis, aga midagi on viga koguaeg, boss koguaeg undab taga, et tehke tööd . Valmis ikka ei saa, ainult probleeme tuleb ja tuleb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.