Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
spreiii
HV kasutaja
|
19.11.2013 23:16:13
|
|
|
Oskab keegi öelda, miks SkyDrive faile syncib täpselt nii nagu jumal juhatab? Kiire Google otsing näitas, et ma pole selle probleemiga üksi, kuid lahendust ei oska samuti keegi pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vanaperse
HV vaatleja
|
20.11.2013 22:08:26
|
|
|
Minu teada süngib 8.1 faile skydrives, siis kui sa selle sealt alla laed. Ma laen lauaarvutist üles skydrive'i ja laptopi skydrive folder näitab, et see fail on seal olemas, kuid reaalselt laeb alles siis laptoppi alla, kui mul seda faili vaja on. St on nagu mingi poolsünk. Aga normaalne, sest seda edasi-tagasi liikumist oleks 100% süngi puhul liiga palju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
20.11.2013 22:43:47
|
|
|
Kui panna Offline only siis on kõik failid kättesaadavad arvutites. Ei pea ootama kuniks alla laeb.
_________________ Purgatory Judgement |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
20.11.2013 23:05:34
|
|
|
Kas windows 7-le ei ole mingit modi või asja tehtud, et saaks nagu windows8 välimuse teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
20.11.2013 23:24:25
|
|
|
Draco kirjutas: |
Kui panna Offline only siis on kõik failid kättesaadavad arvutites. Ei pea ootama kuniks alla laeb. |
Tehtud, kuid lauaarvutis faile endiselt ei näe ka pärast syncimist. Probleem on siis selline, et läpparist (8.1) ei süngita asju pilve, et neid lauaarvutis (8.0) kasutada saaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MrAndu
HV kasutaja

|
20.11.2013 23:54:08
|
|
|
Kasutad ikka töölaua rakendust või appi? mul töötab 8.1-ga töölaua rakendus ilusti nagu peab.
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
21.11.2013 00:37:41
|
|
|
vazzar kirjutas: |
Kasutad ikka töölaua rakendust või appi? mul töötab 8.1-ga töölaua rakendus ilusti nagu peab. |
8.1-s kasutan nn. sisseehitatud rakendust, kas peaks eraldi veel nn. desktop clienti installima? Sellisel juhul mingi konflikt ei teki?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
21.11.2013 01:08:49
|
|
|
spreiii kirjutas: |
Kasutad ikka töölaua rakendust või appi? mul töötab 8.1-ga töölaua rakendus ilusti nagu peab. |
8.1-s kasutan nn. sisseehitatud rakendust, kas peaks eraldi veel nn. desktop clienti installima? Sellisel juhul mingi konflikt ei teki? |
Ei pea installima, mul oli nädala jooksul ühes arvutis 8.0 ja teises 8.1 ja omavahe syncistid ilusti asju, nüüd on mõlemas 8.1 ja failidele pandud "make available offline"
Kui ühes arvutis olin failid skydrive tõstnud (windowsis mitte online aknas) siis koju jõudes olid teises arvutis failid olemas.
Ehk on midagi ikka kahe silma vahele jäänud?
8.1 masinas peab panema skydrive iconil make avaliable offline, mul läks 11GB syncimiseks üle 24h (kuigi nett on 5/2 mb/s)
_________________ Purgatory Judgement |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.11.2013 01:44:27
|
|
|
Pole hulk aega id kaarti kasutanud, aga eile üritasin seda teha ja id kaardi masinasse panemisele järgnes BSOD ja restart. Masin on FS lifeboox S7220 ja lugejaks sisseehitatud o2micro smartcardbus reader.
Hetkel on debugitud niipalju:
- usb lugejaga ID kaart töötab
- kui smart card service kinni panna, siis ID kaardi sissepanemise peale ei crashi
- uninstallisin draiveri, ID kaardi sissepanemise peale ei crashi, aga kuna windowsi arvates pole ka lugejat, siis mõistagi see ei toimi
Tootja kodulehelt on viimane win 7 draiver tõmmatud, sellest pole abi , win 8 draiverit sellele masinale ei pakuta ja googeldades samuti midagi asjalikku ei leidnud. Enne 8.1 upgrade ID kaart toimis, samuti toimib kui masin Vistasse bootida, seega riistvara häda see pole.
On kellelgi ideid, mida veel proovida? Igasuguste uniblue jms. utiliitide suhtes mis googeldades välja tulevad olen umbusklik ja pigem neid oma masinasse ei installi kui keegi oma pikemaajaliste kogemuste põhjal ei kinnita, et asi toimib ja mingit varjatud sodi masinasse ei topi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
21.11.2013 02:06:03
|
|
|
Viga tundub O2 kaardilugeja driveris. Ühel kodanikul aitas näitaks driveri Compatibility modes paigaldamine.
link.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
21.11.2013 18:34:47
|
|
|
Draco kirjutas: |
spreiii kirjutas: |
8.1-s kasutan nn. sisseehitatud rakendust, kas peaks eraldi veel nn. desktop clienti installima? Sellisel juhul mingi konflikt ei teki? |
Ei pea installima, mul oli nädala jooksul ühes arvutis 8.0 ja teises 8.1 ja omavahe syncistid ilusti asju, nüüd on mõlemas 8.1 ja failidele pandud "make available offline"
Kui ühes arvutis olin failid skydrive tõstnud (windowsis mitte online aknas) siis koju jõudes olid teises arvutis failid olemas.
Ehk on midagi ikka kahe silma vahele jäänud?
8.1 masinas peab panema skydrive iconil make avaliable offline, mul läks 11GB syncimiseks üle 24h (kuigi nett on 5/2 mb/s) |
Kahe silma vahele siiski pole midagi jäänud.. Kontrollisin ise metro äpist üle, seal samuti sätetes "All files available offline" on sisse lülitatud. Sama teksti näitab kõikidele kaustadele ja failidele..
Küll aga nüüd kisub asi huvitavaks: kui üritada valida "make available online-only", siis tuleb error, et failid pole veel lõpetanud üleslaadimist. Täiesti masendav ikka. Asi lakkas lihtsalt töötamast ja lahendust mitte kusagil..
Ja ei, asi ei saa selles olla, et tal pole aega failide üleslaadimiseks, kuna arvuti on E-R 8h järjest sees.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
22.11.2013 00:14:28
|
|
|
Probleem järgmine. Lasin uue arvuti Homegroupi sisse, kuid ei taha avada kauste (puuduvad õigused) mis on homegroupi poolt lubatud (Read & execute, List folder contents, Read). Kas probleem võib olla, et arvuti lasin teha lokaalse kasutaja, muud arvutid on seotud Microsofti kontoga, kuigi see oleks tobe ja viimane asi mis tuleb pähe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
22.11.2013 00:44:27
|
|
|
Mercury, mul on selliseid probleeme olnud Win7 ja Win8 - olen käsitsi load pannud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
24.11.2013 20:11:43
|
|
|
Nüüd tahab juba vägisi seda win 8.1 peale lasta. Tegin arvutile restardi kuna screen saver ei taha tööle hakata. Mul on mingi aeg screen saver ja siis lülitab kuvari välja, aga ei teind kumbagi ja kui arvutile restardi tegin, siis oli sinine joon keset ekraani. Kus peal kiri, et ma võiks win 8.1 peale panna ja aint üks nupp "go to the store"
|
|
tagasi üles |
|
 |
vanaperse
HV vaatleja
|
28.11.2013 01:13:48
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Nüüd tahab juba vägisi seda win 8.1 peale lasta. Tegin arvutile restardi kuna screen saver ei taha tööle hakata. Mul on mingi aeg screen saver ja siis lülitab kuvari välja, aga ei teind kumbagi ja kui arvutile restardi tegin, siis oli sinine joon keset ekraani. Kus peal kiri, et ma võiks win 8.1 peale panna ja aint üks nupp "go to the store" |
No kui ikka tahab ennast peale panna, siis ega sina takistada saa. See on nagu windows update, mis ükskord karjub, et restarti on nüüd vaja. Seega - allu heaga parem ise - ei sa sest jagu saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
alvar396
HV vaatleja
|
30.11.2013 20:54:57
|
|
|
Tere
Et lasin ema läpakale windows 8.1 peale! Oli siis seal windows 8 ja ilusti eesti keelne ennem. Pärast installi aga pole windows enam nii eesti keelne nagu ta oli (valisin igalpool kus võimalik eesti keele)! Selles mõttes pole nii eesti keelne, et mõne koha peal ikka kohtab eesti keelt. Et milles asi? Kas windows 8.1 pole lihtsalt veel jõutud tõlkida või on lihtne asi jälle keeruliseks aetud, sest ma ei saanudki seda täielikult eesti keelseks!
Kui keegi teab võiks mind informeerida kas ma ei oska või windows 8.1 pole veel jõudnud eesti keelseks minna!
Aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
01.12.2013 05:28:01
|
|
|
Sattusin probleemi otsa, kui tahtsin Windows 8 Pro-lt Windows 8.1 Pro peale uuenada. Ostsin uue Latitude läpaka, millel 8 litsents, tahan 8.1 peale uuendada, aga Store kaudu justkui ei saa ja MS lehel pole ka midagi seletatud, mida eraisik peab tegema, et seda uuendust saada. FAQ lehel mainib, et kui on firma poolt installeeritud 8 Pro, siis mida teha.
Oskab keegi tark kommenteerida
Momendil 8.1 meediat pole, võtme sain masinast kätte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
01.12.2013 05:33:27
|
|
|
miks ei peaks storest saama? just sai üks latitude nii tehtud, sa pead ennem igasugu tava updated ka peale panema, ja siis annab sulle stores selle valiku olen mina aru saanud asjast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
01.12.2013 06:38:02
|
|
|
chesm6mmi kirjutas: |
miks ei peaks storest saama? just sai üks latitude nii tehtud, sa pead ennem igasugu tava updated ka peale panema, ja siis annab sulle stores selle valiku olen mina aru saanud asjast. |
Lootsin, et saan kohe uuendada, ma siis lasen kõik uuendused peale ja annan teada, mis sai.
---
Sorry, my bad Lasin esimesed 60 uuendust peale ja peale restarti pakkus uuendust. Kannatamatu
---
Lisa: Otsisin netist veits ja leidsin, et Start nuppu ei saa kinni panna/eemaldada, on see nii Kõik info, mis leidsin, oli juuli seisuga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vanaperse
HV vaatleja
|
01.12.2013 11:28:04
|
|
|
---
Lisa: Otsisin netist veits ja leidsin, et Start nuppu ei saa kinni panna/eemaldada, on see nii Kõik info, mis leidsin, oli juuli seisuga.[/quote]
Otsi google'ist START IS GONE nimelist asjandust. Lugesin kusagilt, et see koristab selle nupu ära, kuid pead ei saa anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
02.12.2013 01:43:04
|
|
|
vanaperse kirjutas: |
---
tsitaat: |
Lisa: Otsisin netist veits ja leidsin, et Start nuppu ei saa kinni panna/eemaldada, on see nii Kõik info, mis leidsin, oli juuli seisuga. |
Otsi google'ist START IS GONE nimelist asjandust. Lugesin kusagilt, et see koristab selle nupu ära, kuid pead ei saa anda. |
Tänud, töötab peaaegu 100%, ikooni vähemalt enam näha ei ole, aga kui hiirega nurka minna, siis overlay on ikka, aga see pole nii häiriv.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
02.12.2013 01:48:03
|
|
|
See overlay oli juba ju 8-s või ma olen millestki valesti aru saanud ja mäletan mingit muud asja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
02.12.2013 14:55:35
|
|
|
eltso, oli ka 8-s jah.
|
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
02.12.2013 15:03:33
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
vanaperse kirjutas: |
---
tsitaat: |
Lisa: Otsisin netist veits ja leidsin, et Start nuppu ei saa kinni panna/eemaldada, on see nii Kõik info, mis leidsin, oli juuli seisuga. |
Otsi google'ist START IS GONE nimelist asjandust. Lugesin kusagilt, et see koristab selle nupu ära, kuid pead ei saa anda. |
Tänud, töötab peaaegu 100%, ikooni vähemalt enam näha ei ole, aga kui hiirega nurka minna, siis overlay on ikka, aga see pole nii häiriv. |
Alles oli kus inimesed start nuppu taga igatsesid, nüüd on olukord kus soovivad lahti saada
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
02.12.2013 15:06:06
|
|
|
chesm6mmi, start nuppu reaalse funktsioonina igatsetakse siiani taga. See olemasolev "nupp" aga viib ainult metrosse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|