Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.11.2013 10:49:39 vasta tsitaadiga

On mingi serveriuuendus toimunud?

Täna enam non-streaming serveritest vähemalt kicki enam ei saa... icon_biggrin.gif

EvenBalance pole siiani igatahes vaevunud mulle vastama, ticket ripub seal niisama hetkel. icon_rolleyes.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 08.11.2013 11:14:36 vasta tsitaadiga

Keegi JDAM -i ka juba kasutab lennukitel ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Whiskey
HV vaatleja

sõnum 08.11.2013 11:14:42 vasta tsitaadiga

Punkbusteri teema vahele küsimus Battlelogi kohta.

Kuidas seal sõbralistist bf3 ajal kogutud ning nüüd vaikseks jäänud tegelasi eemaldada? Limiit on täis ja uued BF4 näod ootavad kannatlikult listi lisamist.

Tänud
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 08.11.2013 11:15:54 vasta tsitaadiga

Enda profiilis oparemal pool külje peal näitab sõprade kasti. Lähed sinna (või ehk saab kuskilt muud teedpidi ka sinna) ning seal saad eemaldada.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
marti1990
HV vaatleja

sõnum 08.11.2013 11:42:38 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskaks öelda, kust saaks Premiumi kõige odavamalt kätte?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
InsidePC
HV kasutaja
InsidePC

sõnum 08.11.2013 11:46:52 vasta tsitaadiga

https://www.g2a.com/r/alias siin päris normaalsed hinnad. Tegemist siis ref lingiga aga tavaline g2a.com
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.11.2013 12:07:23 vasta tsitaadiga

Vahepeal ma lihtsalt ei saa sellest mängust aru. Ma lasen vastast konkreetselt 10-15 hitmarkeri jagu, vend hüppab üles ja burstib mu sekundiga maha. The fuck nagu? Konkreetselt on tunne, nagu mängiks mingi handicapiga ja laseks kuule, millel on veerand damaget.

See on viinud mind olukorda, kus ka ma täiesti teadlikult väldin firefighte, sest ma suren hetkega ning absoluutselt mingit tähtsust ei oma situational awareness ega laskmisoskus, sest ma lihtsalt kukun jala pealt ümber. Teine issue - kas sihikud on üldse täpsed? Täiesti ebanormaalne, kuidas 30-40 meetri peal seisvat vastast ei ole võimalik tabada ka single laske tappides, sest kuulid lihtsalt lähevad kuhugi "mujale", aga mitte vastasesse. Tüüp on otse optika keskel ja kuulid lihtsalt ei taba ning hitmarkereid ei järgne. Tekib tunne, nagu sihikud oleks kapitaalselt mööda.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 08.11.2013 12:09:11 vasta tsitaadiga

Ega sa Network Smoothingut ei näppinud? Ise alguses keerasin selle 0 peale, et kirjelduse järgi vähem latency't oleks icon_biggrin.gif Tegelikult tegi asja hullemaks hoopis ja pärast defaulti peale tagasi pannes tundus vähe parem.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 08.11.2013 12:10:26 vasta tsitaadiga

Scart, sama mure siin. Hitmarki ei teki lihtsalt. Eile oli kaks juhust sellist, selja tagant ja ikka väga lähedalt LSAT'ga. Sniper lasi mind käsikaga lõpuks maha. Vahemaa oli 40-50m.
traks
HV Guru

sõnum 08.11.2013 12:11:09 vasta tsitaadiga

ma ei kasutagi sellepärast coyote RDS ega muud sellist, mis näitab punase täpi ümber bullet spreadi kogu tema ilus. kui ma NÄEKS seda bullet spreadi, mis tegelt on, ma ei julgeks lastagi ja ei laseks ka. kasutan seega selliseid sihikuid, mis näitavad võimalikult vähe - iron sights või Kobra.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 08.11.2013 12:21:20 vasta tsitaadiga

PTsi mingi päts võiks juba tulla mis heli teema ära parandab. täis lampi oled surnud, arugi ei saa mis toimub.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 08.11.2013 13:10:00 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Scart, sama mure siin. Hitmarki ei teki lihtsalt. Eile oli kaks juhust sellist, selja tagant ja ikka väga lähedalt LSAT'ga. Sniper lasi mind käsikaga lõpuks maha. Vahemaa oli 40-50m.

Kusjuures siia maani mõtlesin et see mingi jama jutt, et ei osata lasta vms. A nääd, eile kogesin ka seda päris mitu korda eesti serveris, võttis mängu tuju täitsa ära. Dice võiks oma patchi kiiremini välja lasta, kiiremini töötada.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.11.2013 13:28:10 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Ega sa Network Smoothingut ei näppinud? Ise alguses keerasin selle 0 peale, et kirjelduse järgi vähem latency't oleks icon_biggrin.gif Tegelikult tegi asja hullemaks hoopis ja pärast defaulti peale tagasi pannes tundus vähe parem.

Mul oli nulli peal. Panin tagasi 50% peale ja nüüd on iga teine tulevahetus lõppemas minu ja vastase koos surnuna maha kukkumisega. Oijah, DICE.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
hempadonok
HV kasutaja
hempadonok

sõnum 08.11.2013 13:41:18 vasta tsitaadiga

ma sättisin 10 peale smootningu ja enam ei kukugi kohe peale vastase märkamist icon_lol.gif
ainult et nüüd liiguvad ülejäänud mängijad kuidagi hüplikult

Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.11.2013 13:51:18 vasta tsitaadiga

Midagi on täitsa valesti. Kas vöib töesti oleneda (mingil määral) Network Smoothingi asendist?

http://www.youtube.com/watch?v=BJnpLgkn788

http://www.youtube.com/watch?v=Qu09XFqRYmE
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 08.11.2013 14:06:05 vasta tsitaadiga

Samad olukorrad endalgi olnud.
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.11.2013 14:10:13 vasta tsitaadiga

hempadonok, palju Sinul see smoothing ennem oli?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 08.11.2013 14:11:00 vasta tsitaadiga

Ise lisaksin veel oma arvamusena siia, et eile õhtul sai Siege of Shanghai mapil conquesti mängitud ja no ausalt öeldes laus tangi/kopteri sõda oli. Olgugi, et rahvast rohkem ja server suurem minuarust on vehicle spawn ajad ikka liiga kiired. Üritasin jala kuskile minna või mingit punkti võtta siis ikka alati mõne nurga tagant tuli kas tank või BTR välja.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 08.11.2013 14:17:12 vasta tsitaadiga

Revan kirjutas:
Ise lisaksin veel oma arvamusena siia, et eile õhtul sai Siege of Shanghai mapil conquesti mängitud ja no ausalt öeldes laus tangi/kopteri sõda oli. Olgugi, et rahvast rohkem ja server suurem minuarust on vehicle spawn ajad ikka liiga kiired. Üritasin jala kuskile minna või mingit punkti võtta siis ikka alati mõne nurga tagant tuli kas tank või BTR välja.

mõtle kui sa oleks 5ses squadis, sina ja 4 tüüpi veel, teevad koostööd - suhtlevad omavahel, mis variant oleks ühel tankil või btril icon_biggrin.gif

Dave20
HV veteran

sõnum 08.11.2013 14:17:28 vasta tsitaadiga

Graafikast rääkides, siis hooned neävad seest kole viletsad välja, kas neid hoonetega mape palju?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 08.11.2013 14:20:19 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

Kas Taneliga pole keegi rääkinud, et HV äkki sponsoreerib ka mingi summaga seda serverit, server kogu aeg täis õhtuti ja päris hea reklaam kui veel .ee ka lõppu lisada.

Taneliga olen serveri teemal rääkinud vaid HV nime kasutamisest, mingi reklaamina see server kindlasti ei toimiks. Pigem on HV see, mis mängijaid sinna viib, mitte vastupidi.
Revan kirjutas:

Jep, olen ise ka märganud. Eile näiteks jooksin ringi ja nurga tagant tuli mulle otsa 2 tanki ning 1 BTR, üheaegselt.. icon_lol.gif
Samas ei hakka seda muutma, enne kui rohkematelt toetjatelt soovi/nõusolekut pole.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
hempadonok
HV kasutaja
hempadonok

sõnum 08.11.2013 14:20:46 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
hempadonok, palju Sinul see smoothing ennem oli?

enne oli default(50)
olen battlefieldi pelinud aastast 2002 ja olen juba selgeks saanud, et mu sihtimisoskus on alla keskmise.
eile vähendasin esmakordselt network smoothingut, ja kdr tõusis üle 1 icon_eek.gif vb oli see juhus, eks täna õhtul näeb

siin on network smoothing ja client side hit detection väga hästi ära seletatud:
http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/5731-netcode/index4.html?s=3393e0f8a6449aaee9aa01a55d86e78c49636913#post195330

Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 08.11.2013 14:27:51 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
Revan kirjutas:

mõtle kui sa oleks 5ses squadis, sina ja 4 tüüpi veel, teevad koostööd - suhtlevad omavahel, mis variant oleks ühel tankil või btril icon_biggrin.gif

Ideaalselt ma tahakski nii mängida, et 4-5 inimese suurune squad toimetab koos ja käib aktiivne suhtlemine voip kaudu aga paraku suvalistega keset mängu sellist asja väga ei loo. v.a. kui on tegemist väga kogenud mängijatega kes harjunud sellist asja tegema.
Ise reeglina üritangi kas mõne tangi peale või helika peale saada, kui ei siis lihtsalt spawnin kellegi mängija juurde ja lähen kaasa, et Rambot mitte mängida.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Chardin
HV vaatleja

sõnum 08.11.2013 14:32:17 vasta tsitaadiga

Netcode on ja fantastiline, võtsin üks päev littlebird'i maha rpg'ga ning kui hiljem replayd vaatasin sii oli selgelt näha et rpg lendas kõvasti kopterist mööda aga ikka lendas õhku. Nurga taga suremist on mul millegi pärst vähem kui bf3 ajal aga seda, et vastast lased aga ta ei tee väljagi on pidevalt.
Muide kui te teete videosid siis mida kasutate, mina hetkel nvidia shadowplay'd.

Võite mind lisada battlelog'i saaks ehk korraliku koostööd teha kui keegi viitsib.
Chardin112
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 08.11.2013 14:52:12 vasta tsitaadiga

Eile sai ka HV servus keegi kelleltki tanki mürsu näkku ja jooksis tuimalt edasi. Küll läks alles sõim lahti icon_lol.gif a ju siis oli ka netcode teema. Vehicle spawni ma ei muudaks, muidu muutuksid masinad mõttetuks. Kui harva kuskilt mõni soomuk, tank välja julgeb üksi piiluda infantry keskelt, saab ta rõvedat rpg rape kohe. 1 masin ikka toetab teist, kui sõbralikku jalaväge teda saatmas pole. Ei ole praegu raske neid masinaid ju maha võtta, ka miinid on olemas. Lõpetage see kahemehe squadides mängimine ja tehke veidi tiimi tööd.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.