Kas konsooli peal on ka beta sama kehvas seisus nagu PC teemast lugeda võib?
BF3 oli väljagi tulles üsna vigane, praegu näib küll, et nutikas on BF4 alles esimeste patchide ilmudes osta
Hetkel käimas beta,mis pole kaugeltki lõpp versioon,selle järgi küll otsustada ei tasuks.
Kas sul BF3 Premium on?
Hetkel ei tööta vist üldse, sest muudavad servereid avaliku beta jaoks... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Olen nüüd paar päeva BF4 betat mänginud XBoxi peal ja peab ütlema, et mäng iseenesest on päris lahe. Siege of Shanghai map on selline mõnus CQB sõda, eriti Dominationis, ja need maast leitavad relvad (USAS12, granaadiheitja ja M82) on selline mõnus vaheldus, eriti USAS12.
Muidu võib aga oodata, et päris release's on relvad käitumine hoopis teine. Näiteks hetkel AK12 on liigagi hea. Sa võid praktiliselt igast kaugusest full autot lasta, spread ja bullet drop on praktiliselt olematut. Samuti ei ole hetkel hit boxe niipalju, kui näiteks BF3's. On ainult keha 1x ja pea 2x.
Kas peale minu on kellelgi veel see jama, et kui lähed Dominationis C kohal olevale katusele siis lifti poolsest poolest teisele poole vaadates vastaseid ei näe (samas vastupidi pole tähele pannud). Pead täiesti klaasi ääre juures olema, et neid näeks. Sama on ka kui vaadata alla, sinna poole, kus teisi punkte pole (ehk siis maja taha?).
Alguses olin hämmingus, miks mul kuulid nii kiiresti otsa saavad. Siis alles märkasin, et relva laadides kaotad salve jäänud kuulid
beta lõppes täna ära või?
Pole nädal aega konsooli taha saanud korralikult ja jäigi see pommi mode proovimata...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
Kuskil midagi heli juhtimisest juttu ka on olnud, või jääbki nii nagu demos?
Väga rõve minujaoks, sama ka sõidukitega.
Oleks hea kui saaks ikka sama skeemi võtta mis BF3 oli... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
E: http://blogs.battlefield.com/2013/10/thanks-for-bf4-beta-feedback/
Controller layouts (X360/PS3)
We’ve increased the available controller options in Battlefield 4, including the new controller layout and multiple alternatives that we hope will make you feel right at home. If you’re more comfortable with the controls from Battlefield 3, we’ve got you covered. Just by bringing up the options menu, you can choose the “Veteran” layout, which is similar to that in Battlefield 3.
E: PS4 lingi panin... PS3 1 november. Enne oli nagu varem? USA konto näitab 29 oktoober...
johhaidii... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Battlefield 4 Xbox One & PlayStation 4 Videos:
http://www.youtube.com/user/jackfrags/videos _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
PS3 peal juba downloadib, kuskil näeb mil tööle ka hakkab? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Parem kui oodata oskas. Tundub rohkem BC 2.5 olevat, palju asju sealt üle toodud, tuleb jälle collectablesi otsida ja relvi unlockida. BF3 oli ikka midagi muud.
MP on eriti tugevalt BC2 moodi. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Ei teagi mida arvata
Graafika tundub olevat isegi kehvem kui BF3's, loodan, et next-gen peal on kõvasti parem.
Dominaton mode hakkab ruulima, conquest tundub jube tühi olema 12 vs 12. Teise mode pole veel jõudnud proovida.
Pinda käib, et nad seda battlelogi peale suruvad. Esiteks, et nüüd scoreboard nupu asemel on battlelogi teema ja teiseks, et kui tahad klasse modida siis pead seda sõjas/mängus sees tegema või battlelogi ronima. Või kui ma pime olen ja seda menu's ei näinud siis öelge aga.
Kogu see menu tundub mulle poolik, leaderboarde ka ei ole enam, jälle mine battlelogi.
Aga FUN on ikka
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.