Neil ei pruugi sama delay olla. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
how? ma olen kuulnud sellisest gamemodest et nad plaanivad teha (ning algses dotas sai) aga kas hetkel saab vaid beta clientis?
cusom game'ide all on täis Gamemode on midagi "**practicegame_gamemode_...".. Et hostida on vaja midagi muuta aga joinida saab niisama seega hostimine on jah illegaalne. Lisaks on see gamemode väga buggine champ selectis kus leavimine ja lock in võib selle ära rikkuda ning peab uue tegema. Seega, ma pidin päris mitmesse mängu joinima enne kui reaalselt mängima sai.
EDIT:
Samas tundub, et ei ole enam mingeid probleeme
Ymir kirjutas:
I want to add something to this, nobody has been banned and nobody will be banned for using this while it's still available. It will likely have to go into stealth mode soon, and of course you use it at your own risk as it is not polished.
We'll have more information later, but for now have fun!
Keegi EU Nordic & East'is leveldab? Või viitsib Normali peal mängida?
Hakkasin just mängima LoLi ja ehk mingi 10 mängu teinud ja päris vägev on. Mängin hetkel Gareni või Renektoniga Topis ja ega suurt muud ei oska ka.
Oleks muidu kellelgi mingeid noobi nõuandeid ja kiiremaks expi kogumiseks? LoLi kohta infot nii palju ja palju ka vana kraami, et suht raske on alguses teemat hablada. Igal juhul tänud ette.
Ja neid vellosid tuleb sul jah väga palju. Ma ise olen Silveris ja soloq on ikka täis lambaid päris palju. Goldi ei oska kommenteerida kuna pole jõudnud veel sinna aga suhtkoht arvan, et seal ka neid korralikult. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Keegi EU Nordic & East'is leveldab? Või viitsib Normali peal mängida?
Hakkasin just mängima LoLi ja ehk mingi 10 mängu teinud ja päris vägev on. Mängin hetkel Gareni või Renektoniga Topis ja ega suurt muud ei oska ka.
Oleks muidu kellelgi mingeid noobi nõuandeid ja kiiremaks expi kogumiseks? LoLi kohta infot nii palju ja palju ka vana kraami, et suht raske on alguses teemat hablada. Igal juhul tänud ette.
Võib lisada ka - xxyotekoxx
1. unusta ära kiire xp. naudi mängu. sea eesmärgiks fun, siis tundub grind lühem
2. mängi sõpradega koos. kui võidad rohkem mänge, saad rohkem ip tunnis.
3. leia endale sobiv tegelane ja õpi selllega väga hästi mängima. üksi ühtegi mängu ei võida, aga saad anda suurema panuse, kui mängid paremini.
4. osta endale level 1 ruunid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.