Sai ka eile lõpuni jõutud. Stoori oli täitsa OK - missioonid olid üldiselt vaheldusrikkad ja mingit rutiini küll ei tekkinud. Rutiin on tõenäoliselt nende probleem, kes püüavad selle väga kiiresti läbi teha ning siis tekibki tunne, et lõpp ei tule ega tule.
Jätsin need Lesteri missioonid ka lõppu ning nüüd on igal tegelasel rohkem kui 1,4 miljardit arvel.
Spoiler
Michael juba golfiklubi omanik (sellepärast pole enam 1,4 miljardit). Ja Franklin LSC.
Sai ka eile lõpuni jõutud. Stoori oli täitsa OK - missioonid olid üldiselt vaheldusrikkad ja mingit rutiini küll ei tekkinud. Rutiin on tõenäoliselt nende probleem, kes püüavad selle väga kiiresti läbi teha ning siis tekibki tunne, et lõpp ei tule ega tule.
Jätsin need Lesteri missioonid ka lõppu ning nüüd on igal tegelasel rohkem kui 1,4 miljardit arvel.
Spoiler
Michael juba golfiklubi omanik (sellepärast pole enam 1,4 miljardit). Ja Franklin LSC.
Kas GTA V on sama teema mis IV, et tegelased vinguvad kui vähe raha jne. on Stories kuid tegelikult on kerge mill $ arvel.
Spoiler
Kas GTA V on sama teema mis IV, et tegelased vinguvad kui vähe raha jne. on Stories kuid tegelikult on kerge mill $ arvel.
1,5miljardit on ikka ajuvaba...
Minu meelest väga ei vinguta. Ainult siis kui M naisest või lastest räägib.
Noh ei ole ajuvaba. Rockstar õpetab lapsi kuidas päriselt peab turgudega manipuleerima. Kui sul on ikkagi 35 miljonit investeerimiseks, siis sellega annab juba üht teist teha. _________________ PSN: weaselEST
Kas mulle ainult tundub, või on juhitavus muutunud mängus? Vähemalt onlines? Kuidagi maru uimamine tundub olevat liikluses autoga :O Sorry, kui midagi maha olen maganud...
Singleplayer ikka puuksus mul, lasin eile kõik võimalikud failid maha psi pealt, installisin uuesti ja alustasin otsast. Peale paadi päästmis missiooni pole ühtegi märki ega kõne...
Online tundub töötavat probleemideta mu ps3'l, kuid kellelgi veel on nii, et pidevalt oled maailmas üksi? Või olen selle murega ka üksi?
Hells Associates crew lõin ka. Võiks mingise soliidse seltskonna kokku saada. Et keegi õhtul poode viitsib röövida ja raha teenida siis ootan lisa, et asja käima tõmmata.
Sai 3 missiooni ära tehtud, ennem kui välja kickiti. Mingi 1h kokku, xboxi peal siis. 2 missiooni sai crew liikmetega kah tehtud. Asi on paremaks kindlasti läinud. Kui keegi tahab missioonile kutsuda/kutsutud saada, siis võite lisada battlear
Online tundub töötavat probleemideta mu ps3'l, kuid kellelgi veel on nii, et pidevalt oled maailmas üksi? Või olen selle murega ka üksi?
Hells Associates crew lõin ka. Võiks mingise soliidse seltskonna kokku saada. Et keegi õhtul poode viitsib röövida ja raha teenida siis ootan lisa, et asja käima tõmmata.
Ma olen ainus kellel on selline probleem xboxi peal ?
Kui tuleb ette error : ''Timed out locating session'' , siis ei saa seda kuidagi eest ära, vajuta continue palju tahad. Ainus võimalus on minna tagasi dashboardile....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.