Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
MrAndu
HV kasutaja

|
30.08.2013 08:16:48
|
|
|
leidsin miski sellise variandi: http://forums.mydigitallife.info/threads/33214-How-to-use-Microsoft-Games-from-Windows-7-in-Windows-8
sisuliselt kopeerid windows 7 alt kausta "C.\Program Files\Microsoft Games\" omale 8 alla ja lisad iga mängu kausta windows 7 "system32" kaustast cardgames.dll ja siis tuleb mingi patchiga (lingil on olemas) läbi lasta
kui usaldusväärne antud link on, ei tea....
muidu töötab küll. proovisin...
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
30.08.2013 10:52:19
|
|
|
Nojah aga mul pole win7-et, et selle alt kopeerida neid mänge
On mingi koht kust neid tirida saaks jne ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
30.08.2013 10:56:52
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Kas miskeid alternatiive pole windows 8 mängudele nagu soliteir spyder soliteir ja freecell, et nad ei ole win appid ja saaks neid desktopil mängida ?
Ma harjunud mingit doc filmi vaatama ja samal ajal mingit kaardi mängu mängima, aga win8-s pole see võimalik kuna peab minema sinna krt app menüüsse ja siis seal on ta full screenis.
|
Kasuta
A) snap mode
b) Kui tundub et embkumb liiga väike on (mäng või film, upgrade 8.1 MP peale) seal snap vähe parem.
_________________ ..||.. |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
30.08.2013 11:08:50
|
|
|
flake kirjutas: |
Kas miskeid alternatiive pole windows 8 mängudele nagu soliteir spyder soliteir ja freecell, et nad ei ole win appid ja saaks neid desktopil mängida ?
Ma harjunud mingit doc filmi vaatama ja samal ajal mingit kaardi mängu mängima, aga win8-s pole see võimalik kuna peab minema sinna krt app menüüsse ja siis seal on ta full screenis.
|
Kasuta
A) snap mode
b) Kui tundub et embkumb liiga väike on (mäng või film, upgrade 8.1 MP peale) seal snap vähe parem. |
misasi on snap mode ja kust ma selle leian ?
Kõik õppetused mis netis saadaval on. Eeldavad et sul on win7 olemas ja sealt kopid need mängud. Kuna mul pole win7-et, siis on see kopeerimine ülimalt keeruline.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MrAndu
HV kasutaja

|
30.08.2013 17:38:56
|
|
|
Kõik õppetused mis netis saadaval on. Eeldavad et sul on win7 olemas ja sealt kopid need mängud. Kuna mul pole win7-et, siis on see kopeerimine ülimalt keeruline. |
http://www.upload.ee/files/3550682/Microsoft_Games.zip.html (see patch on seal sees, ära imesta kui antiviirus karjuhb hack/patch) aga mängud patchisin juba ära, vast pole vaja uuesti.
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
30.08.2013 21:08:36
|
|
|
Ma tean jah et viirus tõrje enamvähem plärtsub iga väiksema asja peale mis pole trojan või viirus.
Kuid tänud selle eest, et oli viitsimust ja vaba aega.
Edit:
Leidsin miski sellise lehe http://www.classicshell.net/
Pmst. saab sellega metro välja lülitada ja start menu tagasi kolmes eri versioonis.
Samas mind hetkel see metro ei sega, kuna ma lihtsalt ei viitsi sellega hetkel tegeleda. pisut üle nädala windows 8-t kasutand ja nüüd mõneks ajaks aitab sellega nussimisest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
31.08.2013 00:08:41
|
|
|
ot: |
lopes39, kõik muidu tore, aga ära palun ropenda foorumis |
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
31.08.2013 01:33:32
|
|
|
Kas keegi on saanud Win 8 Wifi hotspoti 3G ühendust jagama? Täna kulutasin hulga aega.... hotspot on, host-i pingida saab, isegi host-i gateway-d pingida saab, aga netti pole. Kui googeldades leitud netsh käskudega kuidagi ei õnnestunud, proovisin ka virtual router-ga, aga see paistab tegema täpselt sama mida ka käsitsi proovisin. Tõestamaks, et ma ise päris loll pole proovisin korra juhtmega ühenduse kaudu netti jagada ja toimis, seega häda on just 3g ühenduse jagamisega. Connectify nimeline utiliit saab sellega väidetavalt hakkama, kuid maksta $55 on paljuvõitu kui väiksema summa eest saab toimiva 3g ruuteri. Aga ruuter on mul tegelikult olemas, üritasin hotspoti sportlikust uudishimust käima ajada, kuna mõnel juhul on nii mugavam netti jagada.
Krt küll, kas tõesti asi mis linuxis tähendab 2 rida koodi käsureal[1] on windowsis vähemalt OS enda vahenditega mission impossible....
[1] kaks rida on NAT tekitamine, hotspoti tekitamine nõuab tõenäoliselt veel 2-5 rida, aga seda pole olnud vajadust linuxis teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
31.08.2013 09:28:58
|
|
|
Ise sain selle kunagi tööle kui vaja oli, kasutama pidi ikka cmd-d tekkis uus mingi virtuaalne adapter tänu millele oli siis võimalik jagada netti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
31.08.2013 12:15:50
|
|
|
olafsand kirjutas: |
|
Kus ma sul nii väga ropendasin, et selle kindlasti pidid ära mainima? |
viimati muutis lopes39 31.08.2013 16:15:33, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
31.08.2013 16:14:56
|
|
|
|
Kus ma sul nii väga roppendasin, et selle kindlasti pidid ära mainima? |
|
Peab rohkem ajusi nussima iga väikse asja pärast.
pisut üle nädala windows 8-t kasutand ja nüüd mõneks ajaks aitab sellega nussimisest. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
31.08.2013 16:21:34
|
|
|
Spoiler 
|
|
pisut üle nädala windows 8-t kasutand ja nüüd mõneks ajaks aitab sellega nussimisest. |
|
Spoiler 
Mis ajast nussima on kohe nii ropp, et peab kirikusse tormama ja oma pattud andeks paluma? |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
31.08.2013 16:27:37
|
|
|
Spoiler 
|
|
|
Spoiler 
Mis ajast nussima on kohe nii ropp, et peab kirikusse tormama ja oma pattud andeks paluma? |
|
vene rahvusest inimeste jaoks tõesti ei paista ropp olema (isegi naisterahvad mõnikord pahasena kasutavad) aga eestlaste hulgas loetakse ropuks
|
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
31.08.2013 18:23:28
|
|
|
Mõte on võimalik edasi anda ka tsiviliseeritud vormis, kasutamata labaseid väljendeid.
_________________ Amazon - will not buy! |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
31.08.2013 21:56:54
|
|
|
Ega ka inglise keeles parem pole, kui asi ikka <piiks> on.
http://www.makinggoodsoftware.com/2009/09/01/programmers-top-10-sentences/
Same shit different day. See ei tee midagi muud kui netsh käsuga teha saab. Täna jõudsin huvitava tähelepanekuni - hotspoti klient saab avada lehti, kui olen need eelnevalt host masinas avanud. Alguses tundus suht müstiline, et sain lahti neti.ee ja hinnavaatlus.ee, aga muud proovitud lehed ei toiminud. Aga jah, kasutan vist ikka 3g ruuterit või kui väga häda käes, peab virtuaalmasinas linuxi käima laskma, win 8 saab hakkama ainult juhtmega neti jagamisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
31.08.2013 22:05:41
|
|
|
eero6 kirjutas: |
Lasin need draiverid peale, nüüd alustas automaatse parandamisega ja ütleb et ei saanud hakkama, see 4 ruutu logo jääb mõneks ajaks ette, mõtleb-restardib ja nii ringi ratast ei lähe enam töölegi vägev
Spoiler 
Automaatse parandamise ettevalmistamine
Diagnosing you PC
Attemting to repair ...
Siis sekundiks kirja ette et teeb jälle restardi
Automaatne parandamine ebaõnnestus. Soovitab täpsemaid suvandeid kasutada parandamiseks näitab miskit faili Logifail D kettalt Widows-System 32-Logfiles-Srt-SrtTrail.txt
Võtsin siis täpsemad suvandid seal pakkus välja et alusta uuesti w8, tegin, aga jätkab oma restartimise rada...
Pakkus välja teha miskit windowsi värskendust, w8 plaadi uuesti sisse ja vähemalt arvuti hakkab tööle, aga wifit ikka pole?  |
Ise astusin ka sama reha otsa, kui ühele masinale TPLink'i wifipulga draiverit plaadi pealt pahaaimamatult installisin.. Peale restarti buutis kuhugi Repair keskkonda, kust sai teha System Restore. Sellega läksid muidugi viimati installitud ja seadistatud programmid ka kõik kaduma
Loo moraal - veendu enne draiverite paigaldamist, et need Win8 poolt ka toetatud on. Lollikindlam on minna ja tootja kodulehelt värskeim versioon laadida..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.09.2013 12:43:13
|
|
|
Nagu arvata oligi on 8.1 RTM lekkinud. Kuna tegu on tasuta uuendusega (pmst SP1), siis ma arvan, et pole häbi rääkida, et TBP-s vabalt saadaval.
Üks arvamus kah sellest:
tsitaat: |
My impression of Windows 8.1 can be summed up in two words: extremely disappointing . The march towards tabletizing a Desktop OS continues, as Windows 8.1 hides or completely removes several potentially useful Desktop features, while gussying up the Metro interface. If you're also not vigilant during installation, you will automatically be opted into using Bing ad-driven searches, SkyDrive integration and a Microsoft Account. The only unambiguously positive changes are the addition of options to boot straight to Desktop, and disable the hot corners, neatly hidden away under the Taskbar Properties>Navigation tab I might add. Fortunately, workarounds exist for some of the changes, and of course Start Menu replacement utilities, along with other Windows 8 customization tools, will provide further options.
I don't normally like to post opinions, especially negative ones, on the front page. In this case, I can't resist, as this bastardization of Windows makes me quite angry. Having used every version of Microsoft's operating systems since 1988 (MS-DOS 5.0), this is the first time I truly believe that Microsoft has lost its way. To put it bluntly, Windows 8.1 is a mish-mash of interfaces, and in some cases borderline deceptive options, mainly to serve Microsoft's dubious ambitions in the mobile device arena, rather than consumers and businesses. It will only serve to further confuse and alienate the average PC user, and hasten the PC's demise. I've used Windows 8 as my daily OS since the Preview back in June 2012, and I can honestly say it seems like one step forward, four steps back when compared to Windows 7. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
03.09.2013 23:06:54
|
|
|
Vaevalt, et niisama midagi lekib. Pigem kuritahtlik tegevus see lekitamine.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.09.2013 00:10:23
|
|
|
tsitaat: |
Vaevalt, et niisama midagi lekib. Pigem kuritahtlik tegevus see lekitamine.
|
nii ja selle jutu point on ?
Inteli enda tegelased lekitavad, see on siili ka selge
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
04.09.2013 00:29:18
|
|
|
Kuidagi 8.1-l selle "startnupu" ära saab kaotada sealt alt vasakult?
Harjusin nagu ära, et ei oel teist ja nüüd on lihtsalt siuke kole....
(kusjuures tegu ei ole tegelikult naljaga, pigem mind isiklikult see joonistus seal häirib)
EDIT: step3 ja step4
http://techmell.org/how-to/disable-windows-8-1-start-button/
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristos
HV kasutaja
|
05.09.2013 21:34:24
|
|
|
Kas keegi oskab palun öelda, kui eelnevate Windowsitega oli võimalik VPN connectionis anda sisendiks nii Internet Address kui ka Domain, siis kus on võimalik Windows 8 puhul Domain sisestada?
_________________ "Tänapäeval teavad inimesed kõige hinda ja ei millegi väärtust" (Oscar Wilde). |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
05.09.2013 22:03:51
|
|
|
ee, hiljuti just tegin endale elisa minti jaoks ühe vpn-i servu ja ühendusin sinna win8-ga ja kui ühenduse lõin, siis oli kohe võimalus valida aadress ja domeen ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|